بيماري سفيد شدن پوست(برص) [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : بيماري سفيد شدن پوست(برص)

mebasir
04-01-2007, 04:06 PM
آيا مي دانيد كه بيماري سفيدك زدن پوست (برص) با استعمال سير تازه (رنده شده) بر روي آن قابل درمان است . در اين روش هر چه سفيدي تازه تر باشد با تعداد ماليدن هاي كمتر معجون فوق به سرعت به رنگ قرمز گراييده و پس از مدتي به صورت اوليه بازسازي مي شود . من يكي از معالجه شدگان اين روش هستم . در صورت تمايل به استفاده از اين روش ابتدا بر روي يك نقطه تازه سفيد گشته امتحان نموده و سپس به كل نقاط تعميم دهيد . به اميد بهبودي هر چه سريعتر .

nw_nk
04-01-2007, 04:15 PM
آيا مي دانيد كه بيماري سفيدك زدن پوست (برص) با استعمال سير تازه (رنده شده) بر روي آن قابل درمان است . در اين روش هر چه سفيدي تازه تر باشد با تعداد ماليدن هاي كمتر معجون فوق به سرعت به رنگ قرمز گراييده و پس از مدتي به صورت اوليه بازسازي مي شود . من يكي از معالجه شدگان اين روش هستم . در صورت تمايل به استفاده از اين روش ابتدا بر روي يك نقطه تازه سفيد گشته امتحان نموده و سپس به كل نقاط تعميم دهيد . به اميد بهبودي هر چه سريعتر .

1- تاپیک رو در انجمن متناسب با موضوع اون بزنید!

2- به P30World خوش آمدید! امیدوارم بقیه پستهاتون هم مثل این (پست 1) مفید باشه!

WooKMaN
04-01-2007, 07:16 PM
علوم زيستي و بهداشتی : http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=99

;)

S A M
04-01-2007, 11:00 PM
عنوان تاپيكو ديدم شاخ در اوردم

aten
05-27-2007, 08:30 AM

لطف كنيد بيشتر توضيح دهيد

Saman-tci
05-27-2007, 10:10 AM
من نمیدونم بیماری سفید شدن پوست چه ربطی به تاپیک سراغاز P30world داشت !!!!!

Babak
05-27-2007, 11:33 AM
یکی از کاربرد های این انجمن اینه که دوستان تازه وارد که هنوز با محیط انجمن آشنا نیستن توسط دوستان راهنمایی بشن
بهترین ‍اسخ رو ووکمن عزیز دادن

aftabkhanom
05-27-2007, 12:08 PM

سلام اينو كه گفتي مطمئني
من يكي از دوستام اين مشكل رو داره ولي هرجا رفته جواب نگرفته:41:
من خودم هم خيلي توي نت سرچ كردم ولي تقريبا همه جوابها نا اميد كننده بود:41:
ممنون مي شم توضيحات بيشتري در اين مورد بدي:46: