PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری برا ساختن اکشن در فتوشاپ؟



aria irani
29-03-2007, 16:37
سلام دوستان
یک مشکلی هست که می خام با فتوشاپ بر طرف کنم. مساله اینه که دوربینم یه چندتایی پیسکل سوخته داره (هرچند گارانتی داره و تازه12 روزه گرفتم ولی این گارانتی پارس الرمس قبول نمیکنه اینم از گارانتی مثلا....) منتها رو تمام عکسها جای یک پیکسل سفید با 2 تا پیکسل بدرنگ وخراب رو تمام عکسام هست که جاش هم ثابته. میخام یک اکشن با فتوشاپ درست کنم که از پیکسلهای اطراف این پیکسلهای خراب رو عکسهام یه میانگینی از نگ بگیره بعدش با اون میانگین رنگ رو این چندتا پیکسل خراب رو بپوشونم. منتها وقتی تو ساختن اکشن میام نمونه رنگ با قطره چکون میگیرم تو همه عکسها از همون نمونه رنگی که هنگام ساختن اکشن گرفتم استفاده میکنه که این درست اون چیزی نیست که من میخام مثلا روی سیب قرمز دونه سفید باید قرمز بشه خب نمونه رنگ قطره چکون رو هنگام ساختن اکشن قرمز گرفتم حالا هنگام استفاده رو یک عکس دیگه مثلا برگ درخت باید نقطه سفید سبز بشه ولی هنگام اجرا اکشن میاد برام همون نقطه سفید رو قرمز میکنه.


ممنون میشم راهنماییم کنید.

mahsoft
29-03-2007, 17:42
براش یا شارپن تول - کلون استامپ و در کل عمل های اتفاقی رو نمیشه با اکشن انجام داد

بهتر اینه که از اعمال فیلتر استفاده کنید

اگه امکانش هست حد اقل 2 عکس رو اپ کنید

aria irani
29-03-2007, 19:47
سلام دوست عزیز

ازت ممنونم در مورد استفاده از فیلتر حق با تو بود

اول با Rectangular Marquee Tool [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیکسل های خراب رو انتخاب کردم بع درو فیلتر رفتم Pixelate و از اونجا Fragment و تقریبا درست کرد. و آخرش استاپ.


خب حالا یه چندتا سوال:
1- من مثلا 50 تا عکس می گیرم با دوربین ، تو فتوشاپ بازشون میکنم،خب حالا چیکار کنم هر 50 تا رو پشت سر هم برام درست کنه ؟چون الان نتونستم این کار رو برای چندتا عکس انجام بدم و مجبور شدم دونه دونه این کار رو انجام بدم .


2- راه دیگه ای برای بهتر درست کردن پیکسلهای خراب وجود داره ،منظورم استفاده از فیلترهایی به غیر از اینی بود که من استفاده کردم. در ضمن راه من درست بود یا نه؟

3- اینم نمونه عکسم –البته یک تیکه از عکس رو مشکل داشت بریدم وگذاشتم. بدون فیلتر هست. اگه اکشن مناسبی می تونی برام درست کنی بزار ممنونت میشم.میخام با پیکسلهای اطرافش یکدست باشه تا خودش رو نتونه به عنوان پکسل خراب نشون بده اصلا الگوریتمی برای این کار هست که بگه رنگ پیکسل قبلیا این بوده پس برای بعدی این طوری میشه.بعد این فایل اکشنتو کجا ذخیره میشه میخام آپلودش کنم ولی نمیدونم کجا ست.
بزرگنمایی 1600 با فتوشاپ:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سایز واقعی عکس بزرگنمایی 100 درصد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


با سایز واقعی عکس بزرگنمایی 100 درصد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در ضمن راهی به غیر از فیلتر نداره؟
مرسی

Shahin King
29-03-2007, 20:06
سلام

اگر تمامی تصاویر یکی بودن با اکشن میشد یه کاری کرد ولی چون عکسها متفاوت هستند . بهتره تک تک روی عکسها کار کنی اون هم با ابزار های که mahsoft عزیز اشاره کردن . وقت زیادی هم نمی گیره . برای هر عکس 7-8 ثانیه .

در حال حاضر راه دیگری به ذهنم نمی رسه .

قربانت : شاهین

aria irani
29-03-2007, 20:20
سلام

اگر تمامی تصاویر یکی بودن با اکشن میشد یه کاری کرد ولی چون عکسها متفاوت هستند . بهتره تک تک روی عکسها کار کنی اون هم با ابزار های که mahsoft عزیز اشاره کردن . وقت زیادی هم نمی گیره . برای هر عکس 7-8 ثانیه .

در حال حاضر راه دیگری به ذهنم نمی رسه .

قربانت : شاهین

سلام شاهین جان

یعنی تنظیماتی اکشن داره یا پلاگینی وجودنداره که بشه 20 تا عکس رو پشت سرهم ،یک اشکن روش کار انجام بده یعنی اتوماتیک عکسام رو بدم و بعدش درست کنه.

در ضمن تو اکشن مرحله ذخیره با همون نام عکس هم امکان پذیر هست.

ممنون

mahsoft
29-03-2007, 21:33
در شرایطی که عکسها از اندازه مشخص و نقاط در جای مشخصی قرار گرفته باشن بله میشه از اکشن کمک گرفت

ولی در این شرایط که نقاط پراکنده است فکر نمیکنم بشه با اکشن این عمل رو انجام داد

aria irani
30-03-2007, 16:25
سلام
اتفاقا جای پیکسلهای خراب رو عکس هام ثابته ،فقط اگه عکس پورتره یا واید اسکرین بگیرم جاش تغییر میکنه که باید برای اونها اکشن جدا درست کنم.

اکشن هم درست کردم ، از فیلتر Pixlelate و بعدش Fragment بهره بردم فیلتر خوبیه ،مثل اینکه از هر 4 تا پیسکل نومنه رنگ می گیره و میانگینش رو استفاده میکنه تو Help فتوشاپ نوشته بود. درست میگم ؟؟

خب در مورد اینکه بخام 20 تا 200 تا عکس رو یک جا درست کنم هم ،کر کنم به یه جاهایی رسیدم ،میرم از فایل ،گزینه Automat وبعد create batch رو انتخاب میکنم اول اکشنکه درست کردم رو معلوم میکنم بعدش هم فولدر عکسهام رو و لی یه مشکلی دارم یه جاش زده Save and close که یعنی بعد از تغییر هر عکس اونر بجای فایل اولیش ذخیره و بعد تو فتو شاپ ببنده منتها موقع این کار در هنگام ذخیره کردن پنجره ذخیره کردن باز میشه برای هر عکس که با چه کیفیتی و چه فرمتی ذخیره کنم،من هم رو همین حساب چون میخام تمام کار اتوماتیک انجام بشه گزینه Non رو بجای Save and close انتخاب کردم تا آخر کار دستی دونه دونه ذخیره کنم. حالا میشه برای این مشکل راهی پیدا کرد ،حتی یک اکشن کاملتر ساختم که تو مراحل ذخیره کردن رو هم مشخص کردم ولی اونهم همین مشکل رو داره از می پرسه؟


در ضمن Batch رو میشه به صورت یک فایل ذخیره کنم یا نه هر دفعه باید تنظیماتش رو انجام بدم.

و مورد بعدی اینه که گزینه دیگه Automat گزینه Droplet هست که فایل exe میده از اون چی می تونم استفاده کنم.

در ضمن یه چیزایی تو help فتوشاپ نوشته در مورد برنامه هایی که به صورت اکسترنال یا خارجی می تونن کارهای فتوشاپ رو اجرا کنن ،چیزی سراغ دارید.

اینم توضیحات help فتو شاپ:


External automation
________________________________

Photoshop supports some external automation using OLE Automation (Windows) or AppleScript (Mac OS). Using either of these methods lets you start Adobe Photoshop and execute actions externally.

Using external automation lets you perform such tasks as:
Having another scriptable application generate a series of files, and having Photoshop batch-process them.
Having Photoshop batch-process files and save them to your Web site.
Writing a script that runs an action and then shuts down your computer late at night after you've gone home.

If you have further questions about OLE, contact Microsoft Corporation. For questions about AppleScript, see your Mac OS documentation or contact Apple Computer.
Previous | Next | Top Automating Tasks

Linux Learner
08-04-2007, 00:44
سلام
یه پلاگین به اسم Image Doctor برای فتوشاپ هست که هر مقدار از عکس رو که انتخاب کنی واست همون کاری که میخوای رو میکنه
یعنی حذف و از اطرافش جایگزین میکنه
خواستی بگو واست آپ کنم

h128mk
24-04-2007, 14:06
خسته نباشید
باید با زوم بالا رو عکسات کار کنی