PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ديكشنري آن لاين در ياهو مسنجر



d_oxid
19-07-2005, 19:19
farsidic0 رو addكنيد..........
خيلي به درد ميخوره

Nesta
19-07-2005, 19:29
farsidic0 رو addكنيد..........
خيلي به درد ميخوره
سلام دوست عزیز .
یه کمی‌ بهتر توضیح بدید که این چی‌ هست لینک کو چطوری نصب می‌شه .
این که شما فرمودید خوب هست که به درد ما نمی‌ خوره .
متشکر .
:wink:

AveCina
19-07-2005, 19:36
نستا جان باید این ID رو در یاهو مسنجر اد کنید !
بعد هم کلمه رو ازش بپرسید ! یعنی اگه قانون خاصی نداشته باشه شما PM میدین کلمتون رو اون هم معنی رو به شما میگه !

K053_LSH_KV90
19-07-2005, 19:38
farsidic0 رو addكنيد..........
خيلي به درد ميخوره
همش تبليغ ميكنه به نظر من كه اصلا خوب نيست

Nesta
19-07-2005, 19:42
نستا جان باید این ID رو در یاهو مسنجر اد کنید !
بعد هم کلمه رو ازش بپرسید ! یعنی اگه قانون خاصی نداشته باشه شما PM میدین کلمتون رو اون هم معنی رو به شما میگه !
سلام دوست عزیز متشکر از توضیحات شما.
بهتر هست هر کسی‌ که برنام می‌گذره دربارش کمی‌ توضیح بده .
تا نیازی نباشه که دوستان زحمت .
سپاسگزارم

mostafa_1380
26-07-2005, 23:03
مرسي عالي بود

MaFia
27-07-2005, 04:35
در ضمن با نظر سنجي كه قرار داده احتمال پولي شدنش هم هست كه ديگه واقعا شاهكاره
چون تو جامع ايراني فكر نمي كنم استقبال شه :shock:

Friend
28-07-2005, 03:29
نه برای من نشد یک توضیح بدید خواهش می کنم :arrow: :arrow:

d_oxid
29-07-2005, 05:32
farsidic0 رو addكنيد..........
خيلي به درد ميخوره
همش تبليغ ميكنه به نظر من كه اصلا خوب نيست

به علت اينكه فارسي براش تايپ كني انگليسيش رو ميده به درد من كه خيلي خورد

K053_LSH_KV90
29-07-2005, 07:03
farsidic0 رو addكنيد..........
خيلي به درد ميخوره
همش تبليغ ميكنه به نظر من كه اصلا خوب نيست

به علت اينكه فارسي براش تايپ كني انگليسيش رو ميده به درد من كه خيلي خورد
ممد جون من خودم خوراكم انگليسيه بعد بيام از ديكشنري استفاده كنم؟؟؟؟؟

MaFia
29-07-2005, 08:43
Friend چي نشد ؟
آيدي رو ادد كن
بعد جمله رو براش به صورت پي ام تو ياهو بده
البته اگه آيديش انلاين بود

toofan_sh
04-03-2008, 18:34
این آی دی خیلی وقت آن لاین نیست کسی آی دی جدیدش رو نداره چون تا آنجا که یادم میاد قبلا farsidic بود بعد شد farsidic0 میگم شاید آی دیش عوض شده که آن لاین نیست؟