PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كسي سيو هاي بازي cold fear رو نداره ؟



*عیسی*
18-07-2005, 01:09
كسي سيو هاي بازي cold fear رو نداره ؟ اگه يه سيو از اول بازي بدين ممنون ميشم چون اول بازي تا مياد فيلم رو نشون بده از بازي خارج ميشه

ashkanbuffon
19-07-2005, 09:24
چرا من دارم. فكر مي كنم مرحله ي آخرش باشه. همون جايي كه يه هيولاي خيلي گنده هستش و بايد حواس هيولا رو پرت كنيم تا زنه بره كدها رو روي چهارتا ستونا وارد كنه. درسته؟

ashkanbuffon
19-07-2005, 09:28
راستي، توكه ميگي مياد بيرون، توي ويندوز ايكس پي بازي ميكني يا 98 يا ملنيوم؟ اگه بخواي توي ايكس پي بازي كني بايد رم 512 داشته باشي ولي توي 98 و ملنيوم بايد رم 256 داشته باشي تا نپره بيرون. راستي، كارت گرافيكت هم بايد درحالت حداقل، 64 و در حالت پيشنهادي، 128 باشه.

*عیسی*
20-07-2005, 01:27
كارت گرافيكم 64 هست اما رم 128 احتمالا مشكل همين جاست :(

ashkanbuffon
20-07-2005, 07:05
فكر كنم همين رم شما اين مشكل رو ايجاد كرده. چون من هم وقتي توي ايكس پي با رم 256 بازي ميكنم بعد از مثلا 15 دقيقه مي پره بيرون البته بازي توي اين مدت خيلي روان اجرا ميشه و اصلا گير نمي كنه. ولي وقتي توي ملنيوم و يا 98 بازي مي كنم، اصلا نمي پره بيرون. البته توي اين دوتا ويندوز هم يكي دو بار پريد بيرون ولي ديگه نپريد. البته اين امكان هم وجود داره كه نسخه هايي كه توي ايران باشن يا مثلا نسخه اي كه توي يكي از شركتهاي ايراني مياد رايت و بسته بندي ميشه، خراب بوده باشه بعد هم توي شهر فروخته شده باشه. ولي مشكل اصلي تر فكر مي كنم همون رم باشه. چون توي دفترچه ي راهنماي بازي هم همان مقدار رمهايي كه به شما گفتم نوشته شده. من توي سايت هاي ديگه هم سرچ كردم ديدم همون حرف من و راهنماي بازي رو مي زنن.

silenthill
15-04-2007, 03:36
اینم save های cold fear

Cold Fear
Savegame
Unlock All Missions and Bonus Content.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Oracle_Eldorado
15-04-2007, 11:42
ممنون از دوستان که کمک کردند ولی اینجا جاش نبود ها ...........
درخواست کرک و سیو گیم بازی ها ...........