PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرمت نشدن درايو C كامپيوتر:Windows was unable to complete the format.






    

shayan_p30
20-03-2007, 20:58
سلام:46:

درايو C من فرمت نميشه.خالي خاليه (البته از لحاظ ظاهري) ولي تو قسمت Properties اون نوشته 231 مگابايت برنامه توشه.اينم عكسش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موقع فرمت كردن هم وقتي رسيد به 99% اين پيغام رو ميده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا بگيد من چيكار كنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

satttanism
21-03-2007, 00:19
دوست عزیز از طریق ویندوز که نمیتونید درایو C رو فرمت کنید چون یه سری از فایل های بوت داخل c قرار می گیره حتی اگه ویندوزت رو در درایو دیگری نصب کرده باشی
این کار رو در داس می تونی انجام بدی ولی اونوقت ویندوزت دیگه بالا نمیاد

khaiyam
21-03-2007, 00:32
اول فایل Boot.ini را ویرایش کن بعد از طریق داس فرمتش کن

محمد گل
21-03-2007, 00:50
سلام
هنگام ویندوز عوض کردن Del کن

Mr.K2
03-04-2007, 15:36
سلام درسته هنگام عوض کردن ویندوز پارتیشن C رو Delete کن و دوباره پارتیشن بساز

mohsen59
06-04-2007, 16:43
اگر درایو c شما از NTSF استفاده نمیکند در محیط داس با فرمان زیر فرمت کنید c:format c:entr

Soda
07-04-2007, 12:49
دوستمون گفته :
"دوست عزیز از طریق ویندوز که نمیتونید درایو C رو فرمت کنید چون یه سری از فایل های بوت داخل c قرار می گیره حتی اگه ویندوزت رو در درایو دیگری نصب کرده باشی
این کار رو در داس می تونی انجام بدی ولی اونوقت ویندوزت دیگه بالا نمیاد"

نه اشتباه هستش
چون اگه قرار بود فرمت نكنه تا 99 درصد پيش نميرفت و بعد خطا نميداد
احتمالا ويندوز رو تو يه درايو ديگه داره كه ويندوز اجازه داده C رو فرمت كنه
در ضمن اون فايلهاي توي درايو سي هنگامي كه ويندوز كاملا بالا اومد ديگه مورد استفاده نداره و در حال استفاده نيست

به نظر من بهتره با يه نرم افزار جانبي مثل Partition Magic عمل فرمت درايو C رو انجام بدي

tizzzer_mgsay
08-04-2007, 04:57
میتونی یه هارد دیگه نصب کنی از روی اون درایو سی رو پاک کنی .:5:
گفتم بنظرم با بقیه فرق داشته باشه:5:
ضمنا به تمامی اعضای محترم این سایت سلام میکنم.:20:
=======================================

nw_nk
08-04-2007, 08:50
دوستمون گفته :
"دوست عزیز از طریق ویندوز که نمیتونید درایو C رو فرمت کنید چون یه سری از فایل های بوت داخل c قرار می گیره حتی اگه ویندوزت رو در درایو دیگری نصب کرده باشی
این کار رو در داس می تونی انجام بدی ولی اونوقت ویندوزت دیگه بالا نمیاد"

نه اشتباه هستش
چون اگه قرار بود فرمت نكنه تا 99 درصد پيش نميرفت و بعد خطا نميداد
احتمالا ويندوز رو تو يه درايو ديگه داره كه ويندوز اجازه داده C رو فرمت كنه
در ضمن اون فايلهاي توي درايو سي هنگامي كه ويندوز كاملا بالا اومد ديگه مورد استفاده نداره و در حال استفاده نيست

به نظر من بهتره با يه نرم افزار جانبي مثل Partition Magic عمل فرمت درايو C رو انجام بدي

Soda جان مطمئنی؟

فکر کنم اگر درایو C رو بتونه هم فرمت کنه , Boot سیستمش از دست میره و باید با Rebuild یا ... درستش کنه!

Soda
08-04-2007, 16:08
اون كه صد در صد
طرف ميخواد سي رو فرمت كنه
من ديگه به بقيش كاري ندارم
خوب بوت ويندوز هم تو درايو اكيتو قرار داره و درايو اكتيو هم معمولا C هستش

حالا طرف ميخواد فرمت كنه خوب بكنه
هر جور راحته
اما بقول شما بوتش ميپره

glc_engineer
08-04-2007, 16:24
سلام:46:

درايو C من فرمت نميشه.خالي خاليه (البته از لحاظ ظاهري) ولي تو قسمت Properties اون نوشته 231 مگابايت برنامه توشه.اينم عكسش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موقع فرمت كردن هم وقتي رسيد به 99% اين پيغام رو ميده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا بگيد من چيكار كنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا درايو سي رو چرا ميخواي فرمت كني اون هم در محيط ويندوز؟!!!

MB_Danger
08-04-2007, 17:22
سلام به تمام کاربران محترم ، مخصوصا همکار عزیزم Soda جان ...
در تایید گفته های satttanism و nw_nk باید عرض کنم که وقتی Windows در یک درایو Logical ( مانند D ) نصب می شود ، لازم است فایل های Boot ش را در یک درایو Primery کپی کند و C همان درایو Primery است .
چرا که رایانه هنگام Boot شدن به درایو Primery ( اولیه ) مراجعه می کند و اگر فایل های Boot وجود نداشته باشند ، رایانه چگونه می تواند پارتیشنی که ویندوز در آن نصب شده است را پیدا کند و پس از آن فایل های دیگر را Load نماید ؟!
تا اینجا متوجه شدیم که چرا ویندوز به کاربر اجازه نمی دهد درایو C را Format کند !
اگر درایو C را Quick Format کنیم ، قطعا در همان لحظه ی اول با پیغام Windows was unable to complete the format مواجه خواهیم شد !
پس نتیجه می گیرم که shayan_p30 جان تیک گزینه ی Quick Format را نزده !
همانطور که می دانید فرق Quick Format با Normal Format این است که در Normal Format درایو مورد نظر ابتدا Scan می شود و اگر احیانا Error ی در File System آن وجود داشته باشد Fix می گردد و نیز در صورت وجود Bad Sector ، ویندوز تلاش می کند آن را Recover نماید و پس از انجام این مراحل محتویات درایو مذکور را پاک می کند .
پس اگر درایو مورد نظر تا 99% فرمت شد و سپس با پیغام Windows was unable to complete the format مواجه شدیم ، نباید تعجب کنیم !!
چرا که ویندوز تا آن لحظه در حال Scan بوده نه Format
shayan_p30 جان مراحل زیر را دنبال کنید :
1 . به مسیر زیر بروید :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 . روی گزینه ی Show hidden files and folders کلیک کنید .
3 . تیک گزینه ی ( Hide protected operating system files (Recommended را بردارید .
4 . شستی Yes و سپس OK را فشار دهید تا Folder Options بسته شود .
5 . درایو C را Open کنید .
6 . تمام محتویات این درایو را به استثنای فایل ها و پوشه های زیر پاک کنید !
فایل ها : BOOT.INI ، CONFIG.SYS ، IO.SYS ، MSDOS.SYS ، NTDETECT.COM ، AUTOEXEC.BAT و NTLDR
پوشه ها : RECYCLER و System Volume Information
موفق باشید .

shayan_p30
12-04-2007, 07:31
دوستان عزيز
سلام:46:
به خاطر كمكها و راهنماييهاتون به من در اين تاپيك خيلي خيلي ممنونم:11:
همچنين از دوست عزيزمون MB_Danger يه تشكر ويژه ميكنم كه وقت گذاشتن و يه جواب بهتر فرستادن:11: :11:
در هر صورت ازتون ممنونم.
با تشكر shayan_p30;)

nastaran239
27-05-2014, 15:04
من درایو c لپتاپم رو در محیط ویندوز پرتال 7 فرمت کردم . به خاطر اینکه وسط فرایند نصب ویندوز باطری لپتاپم تموم شد و دیگه اچازه نصب ویندوز نمی داد. حالا که داخل محیطویندوز پرتال درایوم رو فرمت کردم، دیگه موقع نصب پارتیشن ها و هاردم رو نمی شناسه. باشد چیکار کنم.

nastaran239
27-05-2014, 15:06
من درایو c لپتاپم رو در محیط ویندوز پرتال 7 فرمت کردم . به خاطر اینکه وسط فرایند نصب ویندوز باطری لپتاپم تموم شد و دیگه اچازه نصب ویندوز نمی داد. حالا که داخل محیطویندوز پرتال درایوم رو فرمت کردم، دیگه موقع نصب پارتیشن ها و هاردم رو نمی شناسه. باشد چیکار کنم.

nastaran239
27-05-2014, 15:34
سلام.

من درایو c لپتاپم رو در محیط ویندوز پرتال 7 فرمت کردم . به خاطر اینکه وسط فرایند نصب ویندوز باطری لپتاپم تموم شد و دیگه اچازه نصب ویندوز نمی داد. حالا که داخل محیطویندوز پرتال درایوم رو فرمت کردم، دیگه موقع نصب پارتیشن ها و هاردم رو نمی شناسه. باشد چیکار کنم.
تو یه پست نوشته بودین باید بوت رو rebuild کرد . چه طور میشه این کار رو انجام داد.
ممنون کی شم اگه زود راهنمایی کنین.