PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوري ميشه براي نرم افزارها setupساخت كه سريال نرم افزار همراه با اون نصب بشه مثل سي دي هاي كينگ



beh_5636
18-03-2007, 22:57
چطوري ميشه براي نرم افزارها setupساخت كه سريال نرم افزار همراه با اون نصب بشه مثل سي دي هاي كينگ

Alireza_Shafaei_PCworld
18-03-2007, 23:37
بستگی داره
کرکها چند دستن
رجیستری
فایل کرک

رجیستری ها را باید همراه با setup به کامپیوتر تزریق کرد

و برای فایل کرک هم باید با فیال کرک یک ستاپ بسازید

حالت دوم خیلی سادس
ولی اولیه به این سادگی ها نیست!

اگر توجه کنید برنامه های مثل .Net و Office ها را نمیتونن اینطوری کنن!
چون قریب به میلیون کلید رجیستری باید بسازن!

اگر توضیحات بیشتر خواستی تا فردا ظهر بگو تا برات بگم!

beh_5636
19-03-2007, 01:29
اگر لطف كني و آموزش مواردي را كه گفتي بزاري ازت ممنون ميشم خيلي به اونها احتياج دارم

Alireza_Shafaei_PCworld
19-03-2007, 01:46
ببین دوست من کاری را که باید بکنی خیلی سادس

برنامه را نصب کنی و بعد کرکش را هم نصب کنی
و در پایان از روشون یک ستاپ درست کنی

ولی این روش کامل و خوب نیست
چون به غیر از چیزهایی که در فولدر برنامه ریخته شده چیزهای دیگر ی در فولدر ویندوز و رجیستری نوشته شده
با این کار احتمال داره که برنامه روی کامپیوتر های دیگه کار نکنه!

برای همین باید بتونی فایلهای مورد نیاز دیگر را شناسایی کنی
برای همین باید Debug کردن بلد باشی!

از اونجایی که به این راحتی ها نیست پیشنهاد میکنم شما به کپی کرک و درست کردن ستاپ از روی اون بسنده کنید!

اما!
امکان داره شما فکر کنید که خودم هم نمیدونم چطوری!
برای همین پیشنهاد میکنم بعد عید هم به این انجمن سر بزنید
چون توی یکی از آموزشا قصد دارم یاد برم که چجوری باید نرم افزارهارا Portable کرد!

روش ارائه شده در 80 % موارد کار میده
ولی اگر بتونید دقیقا شناسایی کنید روی 100% موارد کار میده

در رابطه با کینگ ها!
مطمئن باشید اون ها پاشون را فراتر از کاری که گفتم نذاشتن
و برای تقلید میتونید از روش گفته شده استفاده کنید!

beh_5636
19-03-2007, 02:05
دوست عزيز لطف كنيد و بگويد چطوري ستاپ اصلي وفايل كرك را در يك سيتاپ قرار دهم كه با يك كليك هر دو نصب شوند
باتشكر

Alireza_Shafaei_PCworld
19-03-2007, 02:27
اشتباه شما اینجاست!

اول نصب کنید
بعد کرک را کپی کنید
بعد از روی فایل های نصب شده (که کرک هم توشه) یک ستاپ درست کنید

در زمینه ردست کردن ستاپ نمیتونم کمکتون کنم!(ولی بهترین چیز برای شما Setup Factory ایه!)