کمک کمک کمک یه مشکل حاد در ویندوز دارم کمک کمک کمک فوری فوری [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : کمک کمک کمک یه مشکل حاد در ویندوز دارم کمک کمک کمک فوری فوری

shahrdartoope
09-29-2004, 12:49 AM
کمک کمک کمک یه مشکل حاد در ویندوز دارم کمک کمک کمک فوری فوری

سلام
من یک مشکل خیلی حاد دارم. چند وقت پیش کامپیوتر من شروع به بد کار کردن کرد، من اول فکر کردم که ایراد ازویندوز قبل از اینکه ویندوز رو عوض کنم با ویروس کش های مختلف کل کامپیوتر رو گشتم ولی اثری از ویروس نبود بعد که می خواستم ویندوز ايكس پي رو عوض کنم install میکرد وقتی به مرحله ای میرسه که کامپیوتر رو restart می کنه یه صفحه آبی پر رنگ میاد و از ادامه جلو گیری میکنه راستش من انگلیسی زیاد بلد نیستم برای همین چیزی نفهمیدم در پایین همین صفحه آبی یک سری شماره هم نوشته شده به این صورت ##000000 123443 من کل هارد رو هم فرمت کردم ولی نتیجه ای نداشت این مشکل فقط در باره ایکس پی صدق میکنه
اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه

با تشکر شهردار

xlc33227 fGCu31GD

sma_eslami
09-29-2004, 01:47 AM
سلام دوست عزيز

شما بايستي كل هارد ديسك خودتو با سي دي بوت ويندوز ايكس پي پك كنيد و دوباره اقدام به پارتيشن بندي بكنيد و سيستم خودتونو فرمت سازيد.

مشكلت حل ميشه.

موفق باشي

من تا صبح بيدارم برام پيام بزار.

موفق باشي

mahan
09-29-2004, 09:15 AM
با فلاپی از داس فرمت کن
در ضمن ویندوزت رو روی یه درایو دیگه نصب کن
ببین ..سی دی ویندوزت ایراد نداره

habibi
09-29-2004, 11:04 AM
علاوه بر چيزهايي كه دوستان گفتن احتمال اينكه ايراد سخت افزاري توس سيستم بهشه هم هست. به احتمال زياد رم دستگاه. در اين صورت احتمالا ويندوز 2000 هم روي سيستم شما نصب نمي‌شه. امتحانش كن! :roll:

pcockz80
09-29-2004, 04:42 PM
علاوه بر چيزهايي كه دوستان گفتن احتمال اينكه ايراد سخت افزاري توس سيستم بهشه هم هست. به احتمال زياد رم دستگاه. در اين صورت احتمالا ويندوز 2000 هم روي سيستم شما نصب نمي‌شه. امتحانش كن! :roll:
دقیقا همینطوره :arrow:

30naa
09-29-2004, 06:52 PM
دقیقا همینطوره :arrow:
دارمتون

shahrdartoope
10-01-2004, 10:32 PM
سلام
از همه ممنون خيلي خيلي كمك كردين
من همه هارد رو فرمت كردم fdisk هم كردم تونستم ايكس پي رو هم نصب كنم ولي سرعت كامپوتر خيلي كم. در ضمن حي قفل ميكنه ram سالمه. مورد نموتنه از بايوس باشه چون تو ستاپ اوليه (وقتي delet رو ميزني و وارد ميشي) ميگه خاطايي ديده ميشه ولي نمي گه چيه
بازم از همه ممنون
شهر دار

Amir_P30
10-01-2004, 10:38 PM
اگه خيلي زود قفل ميكنه يه تست كن ببين فن سي پي يوت سالمه؟؟

payman1
10-01-2004, 11:27 PM
خوب دوست عزيز اين راهنمايي من رو هم به كار ببند اگه كامپيوتر شما جديد باشه بهتر جواب مي ده برو به سايت مربورط به مادربورد خودت من هم همين كار رو كردم يعني رفتم به سايت ام اس آي و يه جايي نوشته شده بود كه مي خواي بايوس مادر بورد رو به روز كني من هم او كي كردم و بعد دانلودش كردم بعد كه اجراش كردم ديدم كه خودش اتوماتيك گفت يه ديسكت بزار يه ديسكت نجات ساختم كه اگه اتفاقي افتاد بشه مادر بورد رو بالا آورد بعد هم ادامه دادم و بايوس مادربورد به روز شد خيلي هم حال داد .
ضمنا وقتي مي خواي ويندوز نصب كني در داخل بايوس يه جايي از همون گزينه هاي اول در مورد ويروس يابي و اين حرفها يه گزينه اي هست كه حوصله ام نشد برم ببينيم دقيقا چيه ولي مي دونم از گزينه هاي اوله اون رو هميشه غير فعال كن و بعد ويندوز نصب كن .

shahrdartoope
10-02-2004, 01:43 AM
سلام

خيلي حال دادين دمتون گرم مشكلم به كل حل شد (با كمك شما)

شهر دار