PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يه مشكل در k300



Mohammad amir bazrafshaN
15-03-2007, 16:21
به نام خدا
چند وقت پيش وقتي كا 300 داداشمو ميخواستم آپديت كنم موبايلش خراب شد.هر روشن خاموش ميشد.تا برد براش فلش زدن حالا ميگه سيم كارت صحيح را وارد كنيد
Please enter Correct SIM card
تمام قفل هاي سيم رو هم اعمال شده شناسايي ميكنه.
كمك كنيد

Kolang
15-03-2007, 22:47
عنوان تاپیک اصلاح شد
و به کلوپ سونی منتقل شد

بیشتر دقت کن محمد جان. شما دیگه چرا؟!
;)

S!N!STeR
16-03-2007, 19:30
به نام خدا
چند وقت پيش وقتي كا 300 داداشمو ميخواستم آپديت كنم موبايلش خراب شد.هر روشن خاموش ميشد.تا برد براش فلش زدن حالا ميگه سيم كارت صحيح را وارد كنيد
Please enter Correct SIM card
تمام قفل هاي سيم رو هم اعمال شده شناسايي ميكنه.
كمك كنيد

گوشیهایی که رجیستر مخابرات نیستن و به طور دستی رجیستر شده اند، اگر فلششون کنی رجیسترش می پره.
احتمالا گوشی برادر شما رجیستر قانونی نبوده.( راستی K300 دیگه چی هست که می خواستی آپدیتش کنی:27: )

c0rd3r
16-03-2007, 20:42
گوشیهایی که رجیستر مخابرات نیستن و به طور دستی رجیستر شده اند، اگر فلششون کنی رجیسترش می پره.
احتمالا گوشی برادر شما رجیستر قانونی نبوده.( راستی K300 دیگه چی هست که می خواستی آپدیتش کنی:27: )

کاملا تایید میشه .

اینم کا300:


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad amir bazrafshaN
17-03-2007, 02:21
با عرض معذرت.عجله كار شيطونه.همكار انجمن معذرت

منم مشكوك بودم چون Imei رو كه ميده با پشت گوشي كلا فرق داره.تازه كامپيوتر اصلا يه Imei ديگه ميده كه با جفتش فرق دارن.پس يعني بيخيال شيم؟

c0rd3r
17-03-2007, 02:43
با عرض معذرت.عجله كار شيطونه.همكار انجمن معذرت

منم مشكوك بودم چون Imei رو كه ميده با پشت گوشي كلا فرق داره.تازه كامپيوتر اصلا يه Imei ديگه ميده كه با جفتش فرق دارن.پس يعني بيخيال شيم؟

فکر کنم میتونی ببری برات سریال جدید بزنن .