PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همیشه بدون پوشش شبکه



FreeMagic
09-03-2007, 23:10
من یه کا 750 دارم که هر سیم کارتی رو که روش می ذارم مینویسه بدون پوشش شبکه
اگه کسی میدونه مشکل چیه لطفا منو راهنمایی کنه

3dmax
09-03-2007, 23:13
در کدوم شهرید؟

M O H S E N
09-03-2007, 23:53
خب حتما پوشش شبكه نداريد كه اين عبارت رو مينويسه.

GsM
09-03-2007, 23:57
عدد 45 و سبز رو بزن.. اگه چیزی پیدا نکرد.... شبکه اونجا رو پوشش نمیده....
توتنضیمات شبکه هم برو.. شاید اونجا.. تغییر داده شده..
تنظیمان رو با یک گوشی دیگه که سالمه.. مقایسه کن.....

ahriman323
10-03-2007, 01:31
برو تو تنظيمات شبکه اونجا جستجو داره ميتوني شبکه را جستجو کنه اگه درست نشه حتما گوشيت ريجيستر نشده است تازه خريدي؟

FreeMagic
10-03-2007, 02:16
1) گوشی رو شیش ماهی هست که خریدم
2) پوشش شبکه هم علیه
3) با همه سیم کارت ها روی گوشیم عبارت بدون پوشش شبکه رو نوشته
4) سیم کارت خودم روی همه گوشی ها به خوبی عمل کرده
5) تا چند روز پیش گوشیم خیلی عالی کار می کرد نمیدونم یهو چی شد !!!
فکر میکنم عیب از خود گوشی باشه ولی چه کار باید بکنم نمیدونم ....

M O H S E N
10-03-2007, 02:34
يه ريسيت كلي بكن تا خيالت راحت بشه

بلدي كه؟

GsM
10-03-2007, 02:39
خوب. تنظیمات رو چک کردی؟؟!!!

iman_s
11-03-2007, 04:36
اول برو تنظیمات شبکه رو چک کن و روی انتخاب اتوماتیک بزار.اگه نشد شبکه رو دستی انتخاب کن.اگه نشد یه بار ریست کن.اگه نشد دیگه بده بیرون برات فلش کنن

FreeMagic
11-03-2007, 16:28
همه این کار هارو کردم ولی فایده نداشت
در ضمن یکی به من بگه فلش کردن یعنی چی !!!!

wahedi_mohammad
16-05-2007, 05:13
بروتوقسمت messaging-بعدبروبه settingبعدtext messageبعدservice centerبعدعدد009891100500راواردكن بعدببين smsميفرسته

mostafa_khan
16-05-2007, 10:18
همه این کار هارو کردم ولی فایده نداشت
در ضمن یکی به من بگه فلش کردن یعنی چی !!!!

واقعا عجیبه ها...
اخه چی شد اینجوری شد؟بلایی سر گوشیت نیاوردی که؟
فلش کردن رو اگه می خواهی بدونی:

فلش...باکس و مارک های معروف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ShahabSAMSUNG
16-05-2007, 22:18
سریال گوشیت در چه وضعیتی بوده؟
از رجیستر خارج نشده؟

Mahdi_Moosavi
16-05-2007, 23:47
سریال گوشیت در چه وضعیتی بوده؟
از رجیستر خارج نشده؟

منم می خواستم همین رو بگم . :31:

این سوتی ها البته با یه فلش حل میشه . :46:

FreeMagic
17-05-2007, 03:01
با عرض معذرت و تشکر از همتون من این تاپیک رو یک ماه قبل از عید نوروز زدم و مشکل گوشی موقتا حل شد ولی یه بار دیگه این مشکل پیش امد که سر کیسه رو شل کردیم و مشکلش چون سخت افزاری بود با عوض کردن قطعه حل شد

^^ HAMID ^^
17-05-2007, 06:32
هه هه ههههههههههههههههههههههههه ههههههه..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..همتون اغفال شدید ...من 2 روز پیش این تاپیک رو دیدم تاریخشو نگا کردم فهمیدم قدیمیه....یه آدم باحالی 2 روز پیش چند تا تاپیک زیرخاکی رو آورده بود بالا ....خودتون حدس بزنید کیه>!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]