نحوه كپي كردن سي دي بر روي هارد ؟ [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : نحوه كپي كردن سي دي بر روي هارد ؟

Abbas Najafi
07-03-2004, 06:07 PM
با سلام .
من گاهي در هنگام كپي سي دي بر روي هارد با خطاي invalid ms-dos function روبروي مي شوم .اگر كسي از دوستان دليل بروز اين خطا و نحوه رفع اآن را مي داند خواهش مي كنم من را در جريان قرار بدهد. با تشكر .
مستدام باشيد

mahdijoo
07-04-2004, 11:59 AM
سلام بابا ...نگفتي از چه سيستم عاملي استفاده ميكني...در هر صورت اگه اين حالت هميشگي نيست ممكنه از قفل حفاظتي CD باشه كه بهتره از يه Imager استفاده كني

Abbas Najafi
07-04-2004, 06:26 PM
از سيستم عامل XP استفاده ميكنم و بيشتر در هنگام كپي فايل هاي مربوط به سي دي هاي تصويري پيش مي آيد. لطفا درمورد Imager بيشتر توضيح دهيد .
با تشكر
مستدام باشيد.

Amir_P30
07-04-2004, 09:06 PM
عباس جان سلام

فردا پس فردا اين ايميج گرفتن رو روي وبلاگم ميذارم

mahdijoo
07-05-2004, 10:19 AM
همه جا سلام...بابا از اول ميگفتي ...حتما در موقع كپي فيلمهاي ايراني بعد انقلابي اين اشكال پيش مياد ...مربوط به همون قضيه پروتكته...بهترين نرم افزار براي ايميج گرفتن از سي دي براي فرمتهاي مختلف فرق ميكنه ...مثلا اگه data بخاي كپي كني اگه با Clone كاركني بعضي وقتا حوصلت سر ميره ولي در عوض با Blind دو سوته كارتمومه ...ديگه جونم واست بگه نرم افزارهاي Imager عبارتند از Blind...clone...WinIso...WinOnCD...IsoBuster...Alk ohl...و خيلياي ديگه كه حالا توذهنم نيست...واسه كار با اونا هم بايد يه نمه باتجربه باشي چون آموزشه اونا در اين پست ممكن نيست ...ايشالا امير جونم اساسي رات ميندازه...فعلن باي...

Amir_P30
07-05-2004, 04:56 PM
عباس جان گذاشتم
برو ببين

Abbas Najafi
07-06-2004, 01:25 PM
آقا سینا دستت درد نکنه رفتم ببینم چی میشه.

مستدام باشید

Sina
07-06-2004, 01:59 PM
آقا سینا دستت درد نکنه رفتم ببینم چی میشه.

مستدام باشید
عباس جان شما آدرس ايميلت رو فكر كنم اشتباه داده باشي ...
يه نگاه به مشخصات خودتون بندازين :roll:

Subzero
04-24-2005, 05:58 AM
سلام. برای گرفتن ایمیج از کلون 4.2.0.2 استفاده کن .خود برنامه هم یه درایو مجازی داره که میتونی بعد از ایمیج گرفتن ایمیجتو باهاش باز کنی. موفق باشی

subzero mohabad