PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آقا /خانم ویندوز xp من 4 حرف معروف فارسي رو نمي زنه !!!!!!!!!!



sara_abs_58
11-07-2005, 14:03
با اينكه فارسي رو ويندوز نصب شده ولي اين 4 حرف فارسي زدن نمي شه؟
من بايد جكار كنم؟ (ببخشيد نوشتم جكار )

Mehdi_Best
11-07-2005, 14:14
سلام دوست عزيز. اين برنامه رو نصب كني همه چيز حل مي شه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Venus
13-07-2005, 14:19
mehdi_best, جان :
مي گم بد نيست اين لينكو بذاري تو امضات :mrgreen: بخدا خيلي كمكه :idea:

Spy
13-07-2005, 18:59
عزیز جان از فونت تاهوما Tahoma استفاده کن
mehdi_best, عزیز ممنون از لینکت :wink:

مهمان
14-07-2005, 05:43
سلام
من برنامه keyboard layout manager را براي ويرايش صفحه کليد پيشنهاد مي کنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehdi_Best
14-07-2005, 10:37
امير جان اين برنامه من لينكش رو دادم توسط دوست خوبمون سودا نوشته شده و نيازي به ويرايش صفحه كليد و كارهاي ديگه نداره. فقط كافيه همين برنامه رو نصب كني و همه چيز حله. حجمش هم زياد نيست.

Gangster_Benington
15-07-2005, 15:00
آقا مهدي از لينكت ممنونم

Gilopa
23-07-2005, 07:20
آقا تو بعضي ار ويندوزهااين مشكل هست بعضيا نيست دليلش چيه؟

Mehdi_Best
23-07-2005, 08:35
گيلوپا جان نظر قطعي نمي دم اما فكر مي كنم به خاطر سي دي ويندوزي باشه كه از روي آن ويندوز رو نصب كرده ايم. يعني سي دي هاي ويندوز با هم متفاوت هستند.

Arashi
23-07-2005, 09:54
آره مهدي جان دقيقا همينه مثلا بازي NFS UG2 با بعضي CD ويندوزها خيلي راحت مياد ولي رو بعضي ديگه حتي نصب هم نميشه
(اين هم نظر كارشناسي بنده - هر كي يه تخصصي داره ديگه :mrgreen: :mrgreen: )

موفق باشيد :wink: :wink: :wink:

Gilopa
24-07-2005, 04:28
مهدي جان و آرش جان هر دو درست ميگيد .
ولي نميخوام تبليق كنم واسه هيچ شركتي.
ولي يه چيزي هست كه ميخوام بگم.

من يه مدت بود هر ويندوزي كه ميگرفتم نصب ميكردم به خاطر اينكه زياد برنامه نصب ميكردم يعني ميشه گفت بعد يه هفته ويندوزم ديگه بدرد نخور ميشد دوباره يا نصب ميكردم يا سيستم ريئستور.ولي تازگيها به سفارش كسي يه ويندوز از شركت ebay خريدم (همون servis pack1) كه قبلا از شركتهاي ديگه خريده بودم و نصبش ميكردم ولي باز فايده اي نداشت تااينكه با اين سيدي اصلا ويندوزم كم نمياره.حتي من الان 2 تا آنتي ويروس رو سيستمم نصبه و نزديك 15 تا برنامه ديگه + 2 تا بازي كامپيوتري باز سيستمم كم نياورده.و براي اولين بار كه از ويندوزم دارم بدون هيچ برنامه كمكي لذت ميبرم.من شنيدم كه در مالزي تمام كارهاي شركت ebay انجام ميگيره.در كل منظورم اينه كه اين ويندوز شكرت داره واسم نقش اورجينال واقعي رو بازي ميكنه( براي اطمينان اين دومين بار كه ويندوز رو نصب ميكنم.ولي باز كارايي بالايي داره)

ميخوام ببينم واسه شماها هم اين وصع پيش اومده كلا.

Mehdi_Best
24-07-2005, 09:28
گيلوپا جان من از شركت ebay دو بار سي دي هاشو خريدم. يكي سي دي ويندوز ايكس پي سرويس پك 2 و ديگري 2 سي دي ويندوز مديا سنتر 2005 كه هر 2 عالي كار مي كنند. دقيقا حرفت درسته. وقتي سي دي براي يك شركت معتبر باشه خيلي بهتره تا سي دي هايي كه معلوم نيست براي كدوم شركته و از كجا سر در آورده.

siavash alavi
27-07-2005, 11:13
اين سي دس هاي شركت اي باي رو از كجا ميشه تهيه كرد
اگر آدرس بدين خيلي ممنون ميشم

Mehdi_Best
27-07-2005, 11:22
من كه خودم از اين آدرسي كه مي دم خريدم.

مركز كامپيوتر ايران رو اگه بلد باشي (پايين تر از ميدان وليعصر)

اولين مغازه كه در واقع ورودي مجتمع مي شه يك فروشگاهي است كه پرينتر مي فروشه.
چند تا مغازه اونورترش يك فروشگاه بزرگ سي دي هست كه هر سي دي اي كه بخواهي داره.
البته داخل مركز كامپيوتر نه. بلكه بر خيابان وليعصر مي شه.

پوریا
27-07-2005, 11:41
سلام .......
بابا اصلا نمیشه تو این xp sp2 فارسی نوشت کلافم کرده وقتی میخوای تو word فارسی بنویسی اول که مینویسی حروف به هم نمیچسبه :shock: بار بعد درست مینویسه اما وقتی space رو میزنی باز به هم میریزه :shock: ویندوز من برای شركت ebay هست اون برنامه هم فایده ای نداشت با فونت Tahoma هم باز همین جوریه ممنون میشم یه راه حل پیشنهاد بدید.

Gilopa
28-07-2005, 03:52
پوريا جان يكي از دوستان يه برنامه فارسي ساز xp‌ر ور گذاشته بودن .فكر كنم مشكلت رو حل كنه .نصبش ميكني سيستمت رو از نظر فونت اصلاح ميكنه.بعد اگرم پاك كني برنامه رو بازم مشكلت حل ميشه.

Soda
12-08-2005, 22:32
خوب پوريا جان شما برو اينجا ببين فارسي هست يا نه
Control Panel---->Regional and language option
بعد برو به سربرگ advanced ببين فارسي هست يا خير
اگه رو english هست تغييرش بده به فارسي مشكلت حل ميشه

R£ɀД
12-08-2005, 22:43
سودا جان ميشه يكم راجع به اون برنامه اي كه براي درست كردن حروف ( پ ژ ) نوشتي توضيح بدي كه با چه برنامه اي نوشتي و طرز كار اين برنامه چطوره ؟ ( اخه خيلي دلم مي خواد ياد بگيرم كه چطور همچين برنامه هايي نوشته ميشه و الگوريتمش رو خودت طراحي كردي يا نه ؟ )
البته اگه به لحاظ امنيتي گفتن اين مطالب مشكل ايجاد نمي كنه بگو
ببخشيدا كه دارم فضولي مي كنم :wink: :mrgreen:

Soda
12-08-2005, 23:12
نه بابا كي گفته من نوشتم
من فقط ساختمش يعني setup براش درست كردم همين
اين فايل kbdfa.dll رو كه تو بعضي از ويندوزها كامله و اون مشكل حروف ژ - پ رو نداره برداشتم و setup ساختم همين

siavash alavi
12-08-2005, 23:35
نه بابا كي گفته من نوشتم
من فقط ساختمش يعني setup براش درست كردم همين
اين فايل kbdfa.dll رو كه تو بعضي از ويندوزها كامله و اون مشكل حروف ژ - پ رو نداره برداشتم و setup ساختم همينسودا جان اون فايل رو به من هم بده
با تشكر

Soda
13-08-2005, 06:34
اي بابا چرا iq شدين شما :wink:
اون setup رو دانلود كنين
بعدش اونو نصب كنين بعد برين به پوشه system32 اونوقت kbdfa.dll رو پيدا كنين اونجا هميني هست كه دنبالشي :wink:

R£ɀД
13-08-2005, 07:18
مرسي سودا جان .
ولي چه حالي مي داد اگه خودت مي نوشتي ها :wink:

پوریا
13-08-2005, 12:59
خوب پوريا جان شما برو اينجا ببين فارسي هست يا نه
Control Panel---->Regional and language option
بعد برو به سربرگ advanced ببين فارسي هست يا خير
اگه رو english هست تغييرش بده به فارسي مشكلت حل ميشه

سلام ......
soda جان فارسي هستش بايد مشكل از ويندوزم باشه :(


Gilopa جان اگر منظورت برنامه ي صفحه قبل بود بايد بگم كه تاثيري نداشت اون برنامه براي درست كردن صفحه كليده . :wink:

ممنون از دوستان

R£ɀД
13-08-2005, 18:18
شايد مشكل از office باشه :roll: :?:

siavash alavi
17-08-2005, 02:53
سودا جان من اون setup رو از كجا دانلود كنم

Amin
17-08-2005, 03:07
سياوش علوي, عزيز لينكشو صفحه قبل مهدي جان گذاشته.
--------------------------------------------------------------------
سودا و مهدي جان دستتون درد نكنه

boys_won
17-08-2005, 12:08
كار نميكنه

Mehdi_Best
17-08-2005, 14:25
سلام
اينجا آپلود كردم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S.R.C
22-08-2005, 21:50
آقا پوريا منم از ويندوز Xp با SP2 استفاده مي كنم ولي همچين مشكلي نداره !!!
:?: