PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قفل Max Payne 2 از شرکت دارینوس



Reza goli
03-03-2007, 20:43
هنگام بازی Max Payne 2 یک صفحه ی کوچک می یاد که میگه CD1 رو درون CD-Rom خود بگذارید.
البته این قفل فارسی هست و نام بالای آن اسم خود شرکت هست.
بنابر این قفل نشهوری نیست و CD1هم توانایی رایت رو نداره.
در سایت هم هر چی گشتم نبود.:rolleye:

hakhamanesh
03-03-2007, 21:09
عكس با ايزو باستر

SILWESTER
04-03-2007, 00:13
سلام. شرکت دارینوس رو سی دی هاش قفل نمیزاره. یعنی تا حالا که ندیدم بزاره. من خودم محصولات شان را میفروشم.
شاید شما کرک را درست اعمال نکردین. اررور مال اونه

J A V I D
04-03-2007, 00:20
منم اومدم همینو بگم سی دی های دارنیوس قفل نداره

موفق و پیروز باشید

جاوید

hakhamanesh
04-03-2007, 09:41
اگر قفل نداره كه خوب همين لينك زير رو بخون كارتو راه ميندازه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza goli
04-03-2007, 14:06
ای بابا گفتم که قفل داره تازه خطایی هم که می ده عکس داره و دو تا دکمه که روی اولی نوشته مربوط به ادامه هست و بعدی مربوط به لغو عملیات است.
روی عکس هم که شکل یک نفر هست که CD دستشه و روی عکس هم نوشته که CD1 رو توی CD-Rom بگذارید.
هر راه حلی که به ذهنتون می رسه لطفا بگید تا انجام بدهم.
من هم اولین باره که می بینم که بازی های دارینوس قفل داره!!!:rolleye:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عکس را الآن نمی تونم ولی در اولین فرصت می زارم

hakhamanesh
04-03-2007, 15:16
از Error اش عكس بزار

Reza goli
03-05-2007, 10:25
ببخشید که خیلی خیلی طول کشید: :8:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza goli
03-05-2007, 10:26
این هم از فایل هایی که موجب قفل شده اند: :13:

Max Payne 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Payne 2.rar)

yashar8000
03-05-2007, 17:51
کرک را درست اعمال نکردی . اگه درست کرک را اعمال کنی . مستقیم میره داخل برنامه.دیگه این پیغام نمیاد

شاید هم ایراد از کرکش باشه . فایل اگزه را بزار تا پچش کنم

v65j
04-05-2007, 00:38
الان بنده MAX payne 4 مال شرکت اورانوس رو آوردم (من بازی مازی نمی کنم ها بچه ها دادن قفلش رو بپیچونم سره ورژن با بنده بحث نکنین) اونم یه همچین قفلی داره.بزار ببینم اگه بتونم یه بلا سره این بیارم توضیح میدم (اگه بتونم پس هی سوژه نشه بیاین پست بدین که چی شد)

yashar8000
05-05-2007, 10:21
سلام
اینارو یه تست بکن .احتملا کار کنه با فایل اصلی جایگزین کن و سی دی را در درایو بزار روی ok کلیک کن.باید بازی اجرا بشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza goli
06-05-2007, 19:26
سلام
اینارو یه تست بکن .احتملا کار کنه با فایل اصلی جایگزین کن و سی دی را در درایو بزار روی ok کلیک کن.باید بازی اجرا بشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببخشید مثل اینکه یک سوء تفاهم پیش اومده:13:
من که نگفته بودم بازی اصلا اجرا نمی شه!!!:18:
بلکه گفته بودم بازی نیاز به سی دی داره و من می خوام تحت سی دی بودنش رو بردارم:21:
یعنی اینکه دیگه این پیغام رو نزنه و بازی بدون نیاز به سی دی اجرا بشه:31: