PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄◄ تاپیک جامع پرسش و پاسخ در مورد ایـــــــــــــدز ►►








    

صفحه ها : [1] 2

amin_rogh
03-03-2007, 12:03
سلام
از جایی شنیدم که واکسنhiv در ایران ساخته شده.و الان برای امتحان و ارزیابی های مربوطه به اروپا فرستاده شده.آیا این موضوع صحت دارد؟
ممنون

Marichka
03-03-2007, 12:15
معرفي داروي ايدز ايراني: IMOD

داروي ايراني ايدز با بالا بردن سطح ايمني بدن بيماران مبتلا به ايدز را در برابر اين بيماري مقاوم مي‌كند و طول عمر با كيفيت تري را به آن‌ها مي‌دهد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



معاون غذا و داروي وزارت بهداشت گفت:‌ استراتژي اصلي درمان ايدز در دنيا اكنون بيشتر روي داروهاي شميايي ضد ويروسي است كه به علت تحقيقات گسترده‌اي كه در اين زمينه انجام مي‌شود اين داروها بسيار گران قيمت هستند و به همين علت بسياري از بيماران در آسيا و آفريقا و جهان سوم به اين داروها دسترسي ندارند.

وي اضافه كرد:‌ دو استراتژي ديگر ، توليد واكسن اين بيماري و داروهاي تقويت كننده سيستم ايمني بدن است، واكسن ايدز هنوز در دنيا توليد نشده است اما تحقيقات در اين زمينه ادامه دارد، در مورد داروهاي تقويت كننده سيستم ايمني نيز قبلا داروي اينترفرين توليد شده بود كه به علت عوارض بالاي آن اكنون جايگاه چنداني براي مصرف ندارد.

وي گفت: داروي گياهي ايراني ايدز از همين دسته داروهاي تقويت كننده سيستم ايمني بدن است كه با اطمينان مي‌توان اثربخشي، امنيت و عوارض نداشتن آنها را اعلام كرد.

وي گفت: اگر قرار بود اين دارو مصرف دائمي داشته باشد با اثربخشي تاييد شده آن يك دستاورد بزرگ بود اما جالب تر اين است كه پس از مصرف 90 روزه اين دارو سطح ايمني بدن بيمار تا يكسال بالا مي‌ماند.

- كامران باقري لنكراني، در مراسم معرفي داروي گياهي ايراني ايدز در تالار امام بيمارستان امام خميني با اعلام رسمي تاييد اين دارو و ورود آن به بازار مصرف از يكماه آينده، افزود: اين دارو سطح cd4 بيماران را كه نشانه سيستم ايمني بدن آنان است از حدود 350 تا 400 به بيش از دو برابر ارتقا مي‌دهد و به اين ترتيب بيماران را در برابر عفونتهاي ثانويه كه عامل مرگ بيماران مبتلا به HIV است مقاوم مي كند.

تاكنون اين دارو براي 200بيمار مبتلا به ايدز استفاده شده و ثابت شده است كه پس از يك دوره درمان دارويي 90 روزه سطح ايمني بدن تا يكسال بالا مي ماند.

براي ساخت اين دارو كه ابتكار دانشمندان ايراني است، محققان كشور طي 6 سال در 15 مركز مختلف تحقيقاتي فعاليت كرده اند و مطالعات باليني و پايه زيادي براي اثبات اثربخشي، كيفيت و نداشتن عوارض آن انجام شده است و اكنون به تاييد وزارت بهداشت رسيده و به زودي تاييديه هاي جهاني را نيز اخذ مي كند.

وزیر بهداشت گفت اين دستاورد بزرگ ملي حاصل تلاش محققان داخلي و همراهي وزراي بهداشت سابق به خصوص دكتر فرهادي و دكتر پزشكيان است.

باقري لنكراني اضافه كرد: در كشور ما نيز اكنون حدود 14 هزار بيمار مبتلا به ايدز شناسايي شده‌اند و حدود 1700 نفر نيز بر اثر اين بيماري جان خود را از دست داده‌اند.

amin_rogh
04-03-2007, 00:28
سلام
از مدیر انجمن بخاطر توضیحات ممنونم.پس هنوز واکسنی در کار نیست.امیدوارم که یکروز واکسن ایدز هم به بازار بیاید و همینطور درمان قطعی هم برای مبتلایان میسر شود.

Bl@sTeR
30-04-2007, 11:39
در مورد داروهايي كه برا اين بيماري ساخته شده حدودا بيست نوع هستش تو كل دنيا ولي تقريبا ميشه گفت همشون به نوعي ميتونن جلوي پيشرفت بيماري رو مهار كنن
جديدا هم بر اساس آخرين يافته ها مثل اينكه آلماني ها به يه نوع ماده ي ضد بيماري ايدز تو خون پيدا كردن به نام فكر كنم پريم يا فريم يا ..

sophie.mim
26-05-2007, 20:24
می دونید این خیلی خوب که ما به جای برسیم که بگیم داروی ایدز رو کشف کردیم یا اخبار جدیدی که از دستیابی های پزشکی -درمانی جدید این روزا زیاد می شنویم حقیقت داشته باشه اما به نظر میرسه که داره در این مورد بزرگنمایی میشه و سر و صدای قضایا بیشتر از اون چیزیه که هست.

Bl@sTeR
30-07-2007, 11:02
قابله با ایدزبا استفاده از مهارکننده های ترانس کریپتاز معکوسHIV
تحقیق در زمینه شیمی بیوسنتز وابسته به قالب اسیدهای نوکلئیک،همراه با فناوریهای امروزی بیولوژی مولکولی ،چرخه زندگی و ساختمان ویروس نقص ایمنی انسان (HIV) را مشخص نموده است که منجر به ابداع داروهایی گردید که طول عمر مبتلایان به عفونت HIV را بیشتر نمودند.
اولین دارو که استفاده بالینی آن مورد تایید قرار گرفت،AZTبودکه یک آنالوگ ساختمانی داکسی تیمین میباشد.AZT ابتدا در سال 1964 توسط جروم هورویتز(jerome Horwitz) سنتز شد. هدف از ساخت این دارو ،استفاده آن در درمان سرطان بود ،هرچند از این نظر موفق نبود ،ولی در سال 1985،مشخص گردید که این دارو در درمان ایدز مفید میباشد.AZTتوسط لنفوسیتهایTبرداشت و سپس به AZTتری فسفات تبدیل میگردد؛این سلولهای سیستم ایمنی حاسیت خاصی به عفونت حاصل از HIVدارند.این تری فسفات را نمیتوان مستقیما تجویز کرد ،زیرا نمیتواند از غشای پلاسمایی عبور نمایند.ترانس کریپتاز معکوس HIV دارای تمایل بیشتری برای AZTتری فسفات ،در مقایسه با dTTP میباشد و اتصال azt تری فسفات به این آنزیم سبب مهار رقابتی اتصال aTTP میشود .وقتی AZTبه انتهای َ3 رشته در حال رشد RNA اضافه میگردد ،به دلیل نداشتن هیدروکسیل َ3 ،سنتز رشته RNA ویروسی سریعا متوقف میگردد.
AZTتری فسفات برای خود لنفوسیتهای Tسمی نمیباشد،زیرا DNAپلیمرازسلولی ،در مقایسه با dTTP،تمایل کمتری به این ترکیب دارد.در غلظتهای 1 تا 5میکرومول ،AZT بر روی رونویسی معکوس HIV اثر نموده ، ولی اثری روی بیشتر بیشتر همانندسازی DNAسلول ندارد. متاسفانه بنظر میرسد AZT دارای اثرات سمی بر روی سلولهای پیش ساز گلبولهای قرمز در مغز استخوا میباشد و بیماران تحت درمان با AZTاغلب به کم خونی مبتلا میشوند.AZTمیتواند طول عمر مبتلایان به مراحل ÷یشرفته ایدز را تا حدود یک سال افزایش دهد و شرع ایدز را در مبتلایانی که هنوز در مراحل ابتدایی عفونت با HIVهستند به تاخیر بیندازد.
بعضی از داروهای دیگ ایدز،نظیر دی داکسی اینوزین ، دارای مکانیسم مشابهی هستند.داروهای جدیدتر برضد پروتئاز HIVعمل نموده و آن را غیرفعال می سازند .بعلت میزان خطای بالای ترانس کریپتاز معکوسHIV ،درمانهای موثر عفونتهای HIV با بکارگیری ترکیبی از داروهای ضد پروتئاز و ترانس کریپتاز معکوس صورت میپذیرد.

hemax
14-04-2008, 12:50
با سلام

من چند روز پیش به سلمانی مراجعه کردم وآرایشگر در هنگام اصلاح توسط ماشین ریش تراشی خراشی بسیار کوچک در پشت گردنم ایجاد کرد البته خون نیامد ودو الی سه روز بعد دچار گرفتگی گلو شدم وگلوم چرک کرد الان هم خیلی نگرانم که خدایی نکرده به ایدز مبتلا نشده باشم اگه خطری هست آیا لازمه آزمایش بدم.
باتشکر

Captain_Nemo
14-04-2008, 13:12
تا اونجايي كه من خوندم اگه ويروس منتقل بشه حدود يه هفته بعد ممكنه باعث گلودرد بشه ولي اگه ميخواي آزمايش بدي بهتره 6 ماهي صبر كني... اميدت به خدا باشه اميدوارم چيزي نباشه...

tekno2006
14-04-2008, 20:08
با سلام


من چند روز پیش به سلمانی مراجعه کردم وآرایشگر در هنگام اصلاح توسط ماشین ریش تراشی خراشی بسیار کوچک در پشت گردنم ایجاد کرد البته خون نیامد ودو الی سه روز بعد دچار گرفتگی گلو شدم وگلوم چرک کرد الان هم خیلی نگرانم که خدایی نکرده به ایدز مبتلا نشده باشم اگه خطری هست آیا لازمه آزمایش بدم.

باتشکر


نه دوست عزیز دوره کمون ویروس ایدز بیشتر از این مدتی که ذکر کردید هستش طبق کتاب مرجع 3 تا 12 هفته و حتی بیشتر از زمان ورود بیماری در ضمن از همون ابتدا عفونت گلو در شما به وجود نمی آید بیشتر علام شبیه مربوط به سرماخوردگی بروز می کند برای اطلاع بیشتر می توانید بیماری ایدز رو در اینترنت سرچ نمایید تا آگاهی کافی از این بیماری پیدا کنید

rainysky50
15-04-2008, 23:19
نترس!عین همین مسئله برای من هم با ریش تراش سلمونی بوجود اومد!قبل از 2 ساعت با بتادین شست و شو دادم و الان حدود 1.5 سال که از اون موقع گدشته و شکر خدا زنده ام!!
راستی یه سوال ایا بتادین برای جلوگیری از ایدز مناسبه؟؟؟در ضمن من الان در هند هستم و میترسم سلمونی برم چون من اینجا با چشمهای خودم ادم ایدزی عفونت کرده دیدم!!!!حالا چیکار کنم؟؟؟؟موهام رو بتراشم؟؟؟

tekno2006
18-04-2008, 10:24
بهترین را استفاده از محلول های دکونکس بخار شونده ضد ویروس نظیر Hiv و Hbv هست

rainysky50
02-05-2008, 21:53
یعنی با ضد عفونی کردن مثلا استفاده از بتادین قبل از 2 ساعت مورد نظر نمیشه ویروس رو از بین برد ؟؟؟؟حتما باید از این دکونکس استفاده کرد؟؟؟؟

tekno2006
04-05-2008, 10:40
اتفاقا ویروس ایدز جزو ضعیف ترین ویروس ها در فضای باز هست به راحتی از بین میره الان من Adsl ندارم در اولین فرصت وضیحات کاملی رو می دم

S0R3N4
09-05-2008, 10:28
ممنون میشم تکنو عزیز...
منتظریم

H A M A S
19-03-2009, 13:40
سلام
ماندگاری ویروس ایدز چقدره؟یعنی اگر روی یک شیی قرار بگیره در دمای معمولی و اتاق چقدر زنده میمونه؟
آیا هندزفری موبایل هم میتونه عامل انتقال این بیماری باشه؟مخاط گوش نمیتونه این ویروس رو نابود کنه؟چند درصد احتمال داره از این طریق منتقل بشه؟
=============================================
درباره شنوایی
آیا استفاده از هندزفری موبایل باعث آسیب رسیدن به شنوایی میشه؟
اگر اینطوره باید چه نکاتی رو در این باره رعایت کنیم

hoseinist
29-03-2009, 18:59
دوست گرامی




راه های انتقال ویروس ایدز عبارتند از: تماس جنسی با فرد آلوده و انتقال خون آلوده و انتقال از مادر آلوده به جنین.



بنابراین نگرانی در رابطه با استفاده از وسیله ای که قبلا یک فرد آلوده استفاده کرده است نداشته باشید! در کل جای هیح نگرانی در رابطه با موارد ذیل نیز نمیباشد :
در آغوش گرقتن و دست دادن با بیماران ،استفاده از حوله یا ظرف یا رختخواب بیار، استخر شنا سونا و حتی عطسه فرد آلوده!

ولی ترشحات زنانه ، ترشحات مردانه و شیر مادران مبتلا، آلوده هستند.

SARA99
30-03-2009, 10:27
دوست عزیز ویروس ایدز در جای زنده مانند بدن و خون انسلن زنده میمونه ودر جای غیر زنده چند ثانیه ای بیشتر زنده نیست
--------------
استفاده ی مدام از هندزفیری باغت درد گرفتن گوش میشه اینو فکر کنم احساس کرده باشی این درد باعث کم سو شدن گوش میشه

kiarash3500
02-07-2009, 11:01
سلام يه سوال داشتم
ميخواستم ببينم من اگه برم خون اهدا كنم جواب ايدزم مثبت باشه اونوقت ميان منو با دستبند ميبرن؟
رو همين قضيه ميترسم،آخه رفتار هاي پر خطر داشتم...

4mir
02-07-2009, 21:03
دستبند نمیزنن بهت یه سری آموزشا بهت میدن و تحت نظر میگیرنت

♠ ♥ ♦ ♣
02-07-2009, 21:11
سلام يه سوال داشتم
ميخواستم ببينم من اگه برم خون اهدا كنم جواب ايدزم مثبت باشه اونوقت ميان منو با دستبند ميبرن؟
رو همين قضيه ميترسم،آخه رفتار هاي پر خطر داشتم...
امور بهداشتی رعایت نکردی؟!

AAKOJ
03-07-2009, 13:54
سلام يه سوال داشتم
ميخواستم ببينم من اگه برم خون اهدا كنم جواب ايدزم مثبت باشه اونوقت ميان منو با دستبند ميبرن؟
رو همين قضيه ميترسم،آخه رفتار هاي پر خطر داشتم...
سلام دوست عزیز
افرادی که از نظر ایدز مثبت هستن در پروسه خون گیری و اهدای خون به طور کاملا سری و محرمانه فقط به فرد مورد نظر اطلاع میدن .
بعد هر مرکز بهداشتی و آموزشی برای اینکه از گسترش ویروس جلوگیری کند شما را برای مشاوره و کمک در کنترل و یا درمان نسبی بیماری راهنمایی می کند .

dsa dsa
03-07-2009, 16:30
مي دونيد كسي ايدز بگيره ديگه فايده نداره زنده موندش !
راستي چرا هنوز مثل بيماري فلج اطفال/آنفولانزا و... درمان 100 در 100 و قطعي نداره ؟
مگه اين ويروس چيه كه نميشه از بين بردش ؟؟

raz72592
05-07-2009, 01:11
ميخواستم ببينم من اگه برم خون اهدا كنم جواب ايدزم مثبت باشه اونوقت ميان منو با دستبند ميبرن؟

دوست عزيزم

"ايدز" بيمار خود را انتخاب نمی کند. عدم آگاهی افراد به خصوص جوانان از راههای انتقال "HIV"، شانس ورود اين ويروس به بدن آنها را بالا برده و شيوع آلودگی به آن را در جامعه افزایش می دهد. هيچ تفاوتی هم ندارد که اين اشخاص به چه قشری تعلق داشته باشند.

ايدز يک "بيماری" است، "جرم" نيست. راه های پيشگيری و سرايت آن را ياد بگيريم و بدانيم که چگونه خود را از آلوده شدن به آن محافظت کنيم و در صورتی که با افراد آلوده به ويروس ایدز ( HIV+) مواجه شديم، با آنان مانند يک "بيمار" و نه مانند يک "مجرم" رفتار کنيم و بدانيم برخورد صحيح با آنان چگونه بايد باشد.

اين منشور وشعار سازمان بهداشت جهاني است !

كشور ما از حاميان ومبلغان اين شعار مي باشد.خيالتان راحت باشد تمام اطلاعات شما محرمانه ميباشد وجهت ادامه درمان به مراكز بهداشتي وابسته به علوم پزشكي معرفي ميشويد. البته اگر مثبت باشيد !

درصورتي هم كه اولين تست شما منفي بود بايستي تا 3ماه تكرار آزمايشات را مراقبت كنيد بخاطر روابط جنسي پر خطرتان.

raz72592
05-07-2009, 01:34
راستي چرا هنوز مثل بيماري فلج اطفال/آنفولانزا و... درمان 100 در 100 و قطعي نداره ؟
مگه اين ويروس چيه كه نميشه از بين بردش ؟؟ دوست من




ايدز (AIDS) مخفف Acquired Immune Deficiency Syndrome به معني سندرم نقص ايمني اكتسابي مي‌باشد.
وقتی سيستم ايمني آسيب ببيند، نه تنها در برابر ويروس HIV (كه در آغاز به آن صدمه زده) بلكه به نسبت به بقيه عفونتها هم آسيب پذير مي‌شود و ديگر قادر به كشتن ميکربها و ويروسهايي كه قبلاً برايش مشكلي ايجاد نمي‌كردند نيست و لذا با گذشت زمان، افراد آلوده به HIV بيشتر و بيشتر بيمار مي‌شوند و معمولاً سالها پس از آلودگي به يكي از بيماريهاي خاص٬ شديداً مبتلا مي‌شوند و در اين زمان گفته مي‌شود كه آنها به ايدز مبتلا شده‌اند. بنابراين زماني كه فرد آلوده به ويروس HIV براي اولين بار به يك بيماري جدي مبتلا شود و يا وقتي كه تعداد سلولهاي ايمني باقيمانده در بدن او از حد معيني كمتر شود، مبتلا به بيماری ايدز در نظر گرفته می شود. ودر مورد اون ويروس كه پرسيده ايد بايد عرض كنم كه


HIV مخفف ""Human Immunodeficiency Virus به معني "ويروس نقص ايمني انسان" مي‌باشد. ويروس ، يك ذره زنده خيلي كوچك است كه مي‌تواند تكثير و پخش شود اما براي زندگي نياز به موجود زندة ديگري دارد. وقتي ويروس، سلولي را آلوده كند شروع به تكثير در داخل آن سلول مي‌كند كه در نهايت منجر به آسيب آن سلول مي‌شود.

انسان مي‌تواند توسط فرد ديگري كه به HIV مبتلا است آلوده شود و او نيز مي‌تواند بقيه افراد را آلوده كند و بر اين اساس HIV منتشر مي‌شود.

(به فردي كه به HIV آلوده است HIV) +HIV مثبت اطلاق مي‌شود.
ويروسهاي مختلف به سلولها و بافتهای مختلفي از بدن حمله مي‌كنند. برخي ويروسها به پوست، برخي به دستگاه تنفسی و … حمله مي‌كنند. چيزي كه HIV را اين چنين خطرناك كرده اين است كه HIV به خود سيستم ايمني حمله مي‌كند. سيستم ايمني، گروهي ازسلولها هستند كه بدن را در برابر انواع عفونتها محفاظت مي‌كند و بدون آنها٬ توانايي بدن براي مبارزه با نواع عفونتها تضعيف مي‌شود. لذا وقتی ويروس HIV وارد بدن فردی شود به تدريج قدرت دفاعی بدن وی ضعيف می شود و اين فرد در برابر انواع بيماريها و عفونتها حتی آنهايی که در حالت عادی بيماريزا نيستند آسيب پذير میگردد
(سيستم ايمني، گروهي ازسلولها و ارگانها هستند كه بدن را در برابر ويروسها و عفونتها محفاظت مي‌كنند.)

كافي نيست بازم شرح بدم واسطون

masoudtr
05-07-2009, 01:39
سلام يه سوال داشتم
ميخواستم ببينم من اگه برم خون اهدا كنم جواب ايدزم مثبت باشه اونوقت ميان منو با دستبند ميبرن؟
رو همين قضيه ميترسم،آخه رفتار هاي پر خطر داشتم...
اگه یک درصد هم احتمال ایدز داشتن را میدی نباید خون بدی
چون ممکنه تا 6 ماه پس از الوده بودن علی رغم اینکه ناقل هستی ولی در آزمایشات نشون نمیده و ممکنه فرد دیگری را مبتلا کنی
برو آزمایش خون بده بعد که مشخص شد
اهدای خونت

محمد88
05-07-2009, 03:09
مگه اين ويروس چيه كه نميشه از بين بردش ؟؟
این ویروس به شدت دچار تغییر و تحول میشه و دائما خواصش فرق میکنن...
بنابراین ممکنه حتی دو نفر ایدزی وجود نداشته باشند که ویروساشون کاملا شبیه هم باشه...

چون ممکنه تا 6 ماه پس از الوده بودن علی رغم اینکه ناقل هستی ولی در آزمایشات نشون نمیده و ممکنه فرد دیگری را مبتلا کنی
نمیدونم والا...اما فکر میکنم خود اونایی که توی اهدای خون کار میکنن در حد مرگ حواسشون به
این چیزا باشه...وگرنه دیگه برا چی دکتر اونجا بذارن ؟؟

AAKOJ
05-07-2009, 10:47
سلام دوستان . در تکمیل سخنان دوستان اینو هم اضافه میکنم که :
kiarash3500 جان ، ایدز برای هیچ کس مصونیت ندارد به غیر از کسانی که فاقد گیرنده ی ویروس هستن .
بعدا با هر رابطه ای نامشروعی ویروس ایدز انتقال پیدا نمیکنه ، آیا شما مطمئن هستید که طرف مقابل ایدزی بود ؟؟
اینم مهمه که لطفا خون خود را به هدف انجام تست ایدز و سایر بیماری ها اهدا نکنید . چون اهدای خون ، اهدای زندگی است و از انجا که در هر کاری احتمال خطا است ، ممکن است این ویروس به سایر افراد هم به طور تصادفی انتقال یابد . همانطور که یه مدتی پیش همین کار شد و عده ای از افراد با خون آلوده دچار ایدز و هپاتیت شدن (در این انجمن هم مطرح شد ) و از همه مهم تر اینکه اگر خون شما الوده باشد حتی در شرایط سلامتی و منفی شدن آزمونها (همون حالتی که دوستان تا 6 ماه فرمودن) قادر به انتقال ایدز هستین .
اگر شما احتمال میدین که به ویروس آلوده شدین ، از پرسنل مکانهایی که خون میگیرن ، برای راهنمایی و انجام تستهای مربوطه تشخیصی کمک بخواهید .
اینو هم بگم که اگر به سوالات اولیه که در موقع اهدای خون پرسیده شود و شما با اطمینان و صداقت پاسخ دهید (کاملا محرمانه) راه را برای تشخیص ویروس آسانتر میکنید . اگر هم به نا به دلایلی نتونستید ، بانک خون به طور خود حذفی و بعد از مثبت شده تستها خون را از پروسه حذف میکند .
درسته که هنوز برای تشخیص ویروس را ه حل 100 درصدی و کاملا مطمئنی وجود ندارد (حساس ترین روش NAT) اما اینو کاملا مطمئن باشد که : اگر بعد از انجام تستهای عمومی و اختصاصی مورد تائید FDA فرد اهدا کننده HIV+ اعلام شود علاوه بر حذف خون ، برای مادام العمر از اهدای خون معاف میشود . و نتیجه تستها هم به صورت محرمانه به خود فرد اطلاع داده میشود .

raz72592
07-07-2009, 12:40
این ویروس به شدت دچار تغییر و تحول میشه و دائما خواصش فرق میکنن...


دوست عزيز اين ويروس از اسمش هم پيداست ناقص سيستم ايمني بدن.

اوني كه در افراد فرق ميكنه نوع تظاهرات وعوارض بيماري هاي عفوني وانواع سرطانها در فرد آْلوده ميباشدكه پس از نقص سيستم ايمني بدن در مراحل پيشرفت بيماري كه بواسطه حمله انواع ويروسها، وي را دچار انواع عفونتها وسرطان هاي فرصت طلب مينمايدو... فكر نكنم ساده تر وعاميانه تر از اين بشه اين معضل جهاني را تعريف كرد.
دوست گرانقدرمن حد اقل اول جمله خودتان يك عبارت بنظر من بياوريد تا با يك نظر كارشناسانه اشتباه گرفته نشود !

reza_3722
07-07-2009, 12:58
تا اونجا که من میدونم یه بیماری وجود داره که گلبول های سفید رو زیاد میکنه و در نهایت منجر به مرگ میشه
ایدز هم که گلبول های سفید رو تخریب میکنه و منجر به مرگ میشه
خب این دوتا کنار هم نمیتونن همدیگه رو خنثی کنن؟
البته من فنی مهندسی خوندم و اینو با منطق ریاضیم گفتم
شاید تو علوم تجربی چرند باشه :38:

dsa dsa
07-07-2009, 15:24
فکر نمی کنم این طوری باشه مثل اینکه که بگیم نمک شکر را خنثی می کنه.توی مکان های عمومی هم خیلی خیلی دقت کنید .. یه زمانی میگفتن روی صندلی های سینما سوزن های آلوده میزاشتن یا توی ساندویچی ها از سس های آلوده استفاده می کردن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مقاله بسیار کامل و عالی در مورد ایدز بخوانید و آن برای دوستان خود هم بفرستید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باشید.

AAKOJ
08-07-2009, 02:51
تا اونجا که من میدونم یه بیماری وجود داره که گلبول های سفید رو زیاد میکنه و در نهایت منجر به مرگ میشه
ایدز هم که گلبول های سفید رو تخریب میکنه و منجر به مرگ میشه
خب این دوتا کنار هم نمیتونن همدیگه رو خنثی کنن؟
البته من فنی مهندسی خوندم و اینو با منطق ریاضیم گفتم
شاید تو علوم تجربی چرند باشه :38:
سلام دوست عزیز
اون بیماری لوسمی یا سرطان گلبولهای سفید خون است . این بیماری با ایدز خیلی فرق میکنه و با توجه به انواع سلولهای سفیدی که در بدن ما وجود دارد ، این رابطه اصلاکارایی ندارد چون :
دربیماری ایدز تنها یکسری از سلول های سفید (TH) دچار نقص میشون و این سلول ها شاید مهم ترین سلولهای ایمنی باشن چون با توجه به رابطه بسیار پیچیده ای (سایتوکاینها و ارتباط سلول و ... ) که بین سلولهای ایمنی بدن است ، سلول های TH را میتوان اغاز گر پاسخ ایمنی در بدن نامید .
اما
در بیماری لوسمی تعداد گلبولهای سفید افزایش میابد . این بیماری شاید به صورت اتفاقی بر روی سلولهای TH رخ دهد اما همان طور که گفتم انواع و اقسام سلولهای سفید وجود دارد که ممکن است دچار لوسمی شود . درتکمیل سخنانم بگم که در رده بندی WHO انواع لوسمی ها سلولی تعریف شده که هر یک از آنها هم به چندین نوع تقسیم میشوند .
علاوه بر این ، همانطور که دوست عزیز raz72592 فرمودن ، یکی از عواقب ایدز سرطان است . پس معمولا ابتدا طرف ایدز میگیرد و با این بیماری زمینه ای ، طرف را برای انواع سرطانها مانند لوسمی مستعد میکند .(مثلا : فرد ایتدا با ویروس HIV آلوده میشود و چون این ویروس سیستم ایمنی فرد را از کار میاندازد باعث ورود سایر میکروارگانیسم های سرطان زا مانند EBV - B19 - هلیکو باکتر و ... میشود )

محمد88
08-07-2009, 03:14
دوست عزيز اين ويروس از اسمش هم پيداست ناقص سيستم ايمني بدن.

اوني كه در افراد فرق ميكنه نوع تظاهرات وعوارض بيماري هاي عفوني وانواع سرطانها در فرد آْلوده ميباشدكه پس از نقص سيستم ايمني بدن در مراحل پيشرفت بيماري كه بواسطه حمله انواع ويروسها، وي را دچار انواع عفونتها وسرطان هاي فرصت طلب مينمايدو... فكر نكنم ساده تر وعاميانه تر از اين بشه اين معضل جهاني را تعريف كرد.
دوست گرانقدرمن حد اقل اول جمله خودتان يك عبارت بنظر من بياوريد تا با يك نظر كارشناسانه اشتباه گرفته نشود !
من هم از خودم نگفتم !!
یک بنده خدایی که گویا مدرکی هم داشتند ، تو تلویزیون صحبت میکرد و دلیل اینکه براش هنوز واکسنی ساخته نشده
رو این گفت که این ویروس دائما تغییر میکنه....
من هم اصلا رشته ی تحصیلی ام ربطی به این چیزا نداره که بخوام نظر شخصی ام رو بگم....
فقط اون دوستمون پرسید که چرا نمیشه از بین بردش و من همطبق نظر اون پزشک و نه نظر شخصی ام جوابش رو دادم...
:11::11:

masoudtr
08-07-2009, 14:47
این ویروس به شدت دچار تغییر و تحول میشه و دائما خواصش فرق میکنن...
بنابراین ممکنه حتی دو نفر ایدزی وجود نداشته باشند که ویروساشون کاملا شبیه هم باشه...

نمیدونم والا...اما فکر میکنم خود اونایی که توی اهدای خون کار میکنن در حد مرگ حواسشون به
این چیزا باشه...وگرنه دیگه برا چی دکتر اونجا بذارن ؟؟
اینو من نمیگم
کافیه بری پایگاه انتقال خون و بپرسی

محمد88
08-07-2009, 15:01
شاید اینطور باشه...اول جمله ام هم نوشتم " فکر کنم" :دی
اما در مورد دو خط اول ؛ همونطور که گفتم یه دکتره تو تلویزیون گفت....

raz72592
08-07-2009, 21:48
یا توی ساندویچی ها از سس های آلوده استفاده می کردن.دوست خوبم راه هاي مختلفي است كه امكان آلود ه شدن براي فرد سالم به بيماري ايدز وجود دارد

1- استفاده از ُسرنگ آلْوده (تزريق هاي اشتراكي)
2- فراورده هاي خوني آلوده
3- روابط چنسي پر خطر
4- داشتن شركاي متعدد جنسي ومشكوك خصوصا" تماس پشتي براي همجنسان مرد ويا زن ومرد آلْوده
5- فرو رفتن اجسام تيز وبرنده آْلود به بدن مانند نيدل آْلوده

6-مادر باردار به فرزند بخصوص هنگام تولد
7- استفاده از لوازم دندان پزشكي كه قبلا" براي فرد آلوده مورد استفاده قرارگرفته وبدرستي استريل نشده باشد.
و.....
اما دوست عزيز من اطمينان مي دهم تا اين لحظه هيچ گونه اطلاعيه اي از سوي مراجع پزشكي معتبرجهاني در مواردي كه ذكر خواهم كرد در مورد الودگي به اين بيماري گزارش نشده است.

1- زندگي با فرد آْلوده
2- تماس مانند دست دادن ودر آغوش كشيدن فرد آلوده
3- بوسيدن فرد آلوده( لازم است كه شما حدود1 ليتر از بزاق يك فردمبتلا به ايدزرا بنوشيد تا مشكوك به آلْودگي به ويروس HIV قلمداد شويد نقل قول از يكي از اساتيد عزيزم)
وخوردن فراورده هاي مشكوك غذايي مانند سس كه شما فرموديددوست عزيزمن!
4-حتي تماس جنسي با استفاده از وسايل جلوگير ي پوششي مطمئن مانند كاندوم




دوست عزيز اينجا هدف اطلاع رساني است نه خداي ناكرده رو كم كني ويا خرد كردن هم ديگر واين كه من اطلاعاتم را به رخ شما كشيده باشم .

من خيلي متاسفم اگه مطابم را جوري ويراش كردم كه شما اونرا توهيني بخودتان فرض كرديد من عذر مي خواهم،

ولي شايد شما در برداشت از مطالب آن پزشك مورد نظرتان كمي سر در گم شده باشيد! وبرداشت شما اين جوري باشد يا آن عزيز قدرت تكلم وسخن وري نداشته ونتوانسته مفهوم را به مخاطب خودش بطوركامل وجامع منتقل بكند.بازم شما تحقيق كنيد .حق اعتراض براي شما محفوظ است:دي

بد نيست بدانيد آمار مرگ ومير ناشي از سرماخوردگي ها طبق آمار هاي سازمان بهداشت جهاني چندين برابرآمار تلفات ايدز مي باشد .
با پيرو از راهكارهاي پيشنهادي سازمان بهداشت جهاني اين ويرس اصلا" به حساب نميآيد بر خلاف آوازه جهانيش!

istadebamosht
03-08-2009, 23:52
با سلام خدمت شما

من 29 سالمه ازدواج کردم و دو تا دختر دارم که همه زندگیه من هستن
من در هفته اول بعد از تعطیلات عید دچار دو مشکل شدم که یکی اینکه رفتم جایی قلایان کشیدم که همون شب باعث شد همه دهنم تا ته گلوم زخم شد و دوم اینکه در باشگاه ورزشی که تمرین میکردم بعلت تمرین با وزنه سنگین باعث شد که دستم زخم بشه و من بدون اینکه اونو پانسمان کنم تمرینمو ادامه دادم
من بعد از گذشت حدودا 7 هفته از این اتفاقات یعنی حدودا 26 یا 27 اردیبهشت دچار یه سرما خوردگی شدید(آنفولانزا ) شدم که همراه دل درد درد عضلات درد مفاصل گلو درد و اسهال مزمن بمدت 2 ماه که بعضی مواقع یه چیزایی مثل لخته توش بود داشتم هنوز گلو دردم ادامه داره
البته نمیدونم غدد لنفاوی ورم کنن چه شکلی میشن ولی خوب احساس میکنم یه چیزی مثل توپ ته گلومو گرفته زیر گوش سمت چپم یه برامدگی داره که با چشم خیلی کم معلومه ولی دست که میزنم مشخصه که یه چیز گردخیلی کوچیک اونجا هست بعضی مواقع زیر بغلم زیر سینم تیر میکشه من دکترای زیادی رفتم هم برای رودم هم برای ترس از ویروس اچ ای وی برای رودخ که گفت ممکن کولیت باشه دارم نوشت تاثیر نداشت برای اچ ای وی تقریبا بعد از گذشت ده هفته و نیم به گفته پزشک آزمایش اچ ای وی دادم منفی بود بعد از گذشت سه ماه یه چک آپ کامل یعنی هر نوع آزمایشی که میشد کرد غیر از اچ ای وی دادم دکتر گفت که پاکه هیچ مشکلی نیست! آیا اگر ویروس تو بدن باشه چک آپ نشون میده؟ اگه بده کدوم موردش مشکوکه؟ ولی الان بعد از گذشت 3 ماه از اون اتفاقات هنوز گلوم چرک داره آب ریزش بینی دارم اسهالم خوب شده ولی بعضی مواقع درد تو بدنم هست دور دهنم احساس سوزش میکنم ولی هیچ نیست نه جوش نه تبخال تو این سه ماه من به اندازه تمام عمرم استرس و فشار روحی داشتم خونوادمو روانی کردم کلی خرج دکتر کردم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم دکتر میگه اچ آی وی نیست ولی این علائمی که تو بدن من هست همش مثل علائم اون ویروسه آیا بعد از ورود ویروس به بدن بعد از گذشت 2 تا 4 هفته غدد لنفاوی ورم میکنن؟؟ورم کنن چه شکلی میشه؟؟؟ آیا علائمش انقدر طولانی میشن؟؟ من ترسم به خاطر زنو بچمه و در ضمن هر نوع داروئی که مصرف میکنم هیچ تاثیری نداره الان دارم سفکسیم برای گلوم میخورم ولی هیچ تاثیری نداره حدودا 3 هفتس دارم استفاده مبکنم
خواهشا کمکم کنید

البته من بعد از اینکه تو اینترنت در مورد این ویروس سرچ کردم و در موردش خوندم اینجوری شدم آیا استرس شدید باعث بوجود اومدن این بیماریها میشه؟؟
ممنون از شما

ALIAK28
04-08-2009, 12:51
با سلام خدمت شما

من 29 سالمه ازدواج کردم و دو تا دختر دارم که همه زندگیه من هستن
من در هفته اول بعد از تعطیلات عید دچار دو مشکل شدم که یکی اینکه رفتم جایی قلایان کشیدم که همون شب باعث شد همه دهنم تا ته گلوم زخم شد و دوم اینکه در باشگاه ورزشی که تمرین میکردم بعلت تمرین با وزنه سنگین باعث شد که دستم زخم بشه و من بدون اینکه اونو پانسمان کنم تمرینمو ادامه دادم
من بعد از گذشت حدودا 7 هفته از این اتفاقات یعنی حدودا 26 یا 27 اردیبهشت دچار یه سرما خوردگی شدید(آنفولانزا ) شدم که همراه دل درد درد عضلات درد مفاصل گلو درد و اسهال مزمن بمدت 2 ماه که بعضی مواقع یه چیزایی مثل لخته توش بود داشتم هنوز گلو دردم ادامه داره
البته نمیدونم غدد لنفاوی ورم کنن چه شکلی میشن ولی خوب احساس میکنم یه چیزی مثل توپ ته گلومو گرفته زیر گوش سمت چپم یه برامدگی داره که با چشم خیلی کم معلومه ولی دست که میزنم مشخصه که یه چیز گردخیلی کوچیک اونجا هست بعضی مواقع زیر بغلم زیر سینم تیر میکشه من دکترای زیادی رفتم هم برای رودم هم برای ترس از ویروس اچ ای وی برای رودخ که گفت ممکن کولیت باشه دارم نوشت تاثیر نداشت برای اچ ای وی تقریبا بعد از گذشت ده هفته و نیم به گفته پزشک آزمایش اچ ای وی دادم منفی بود بعد از گذشت سه ماه یه چک آپ کامل یعنی هر نوع آزمایشی که میشد کرد غیر از اچ ای وی دادم دکتر گفت که پاکه هیچ مشکلی نیست! آیا اگر ویروس تو بدن باشه چک آپ نشون میده؟ اگه بده کدوم موردش مشکوکه؟ ولی الان بعد از گذشت 3 ماه از اون اتفاقات هنوز گلوم چرک داره آب ریزش بینی دارم اسهالم خوب شده ولی بعضی مواقع درد تو بدنم هست دور دهنم احساس سوزش میکنم ولی هیچ نیست نه جوش نه تبخال تو این سه ماه من به اندازه تمام عمرم استرس و فشار روحی داشتم خونوادمو روانی کردم کلی خرج دکتر کردم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم دکتر میگه اچ آی وی نیست ولی این علائمی که تو بدن من هست همش مثل علائم اون ویروسه آیا بعد از ورود ویروس به بدن بعد از گذشت 2 تا 4 هفته غدد لنفاوی ورم میکنن؟؟ورم کنن چه شکلی میشه؟؟؟ آیا علائمش انقدر طولانی میشن؟؟ من ترسم به خاطر زنو بچمه و در ضمن هر نوع داروئی که مصرف میکنم هیچ تاثیری نداره الان دارم سفکسیم برای گلوم میخورم ولی هیچ تاثیری نداره حدودا 3 هفتس دارم استفاده مبکنم
خواهشا کمکم کنید

البته من بعد از اینکه تو اینترنت در مورد این ویروس سرچ کردم و در موردش خوندم اینجوری شدم آیا استرس شدید باعث بوجود اومدن این بیماریها میشه؟؟
ممنون از شما
درود..
دوست گرامی !
علائمی که دارید نمی تونه بطور قطع مشخص کننده یک بیماری باشه. البته جمله آخر شما هم بی دلیل نیست..خیلی از اوقات این حالت پیش میاد...یعنی هر مشکلی ایجاد میشه فرد به همون بیماری که درباره اش بیشتر خونده یا اطلاعات تازه تر و بیشتری داره نسبت میده ...

1- نشانه های شما عمومی هست...
2- اگر ویروس ایدز تو بدن باشه بطور معمول پس از حداکثر 6 ماه دیگه باید آزمایشات لازم و مربوطه اونو نشون بدن...
3- به هیچ وجه مرتب پزشکتون رو عوض نکنید...اجازه بدید روند تشخیصی و درمانی توسط یک پزشک متخصص ادامه پیدا کنه ..
4- تو یکی دو ماه اخیر نوعی از آنفولانزا اومده که متاسفانه اثراتش تا مدتها باقیست...بعید نیست که به اون مبتلا شده باشید...
5- نگران نباشید...بازم عرض می کنم تحت نظر یک پزشک می تونید برای اطمینان بیشتر آزمایشات و در صورت لزوم معاینات خودتون رو ادامه بدید...
به امید بهبودی هر چه زودتر
پاینده باشید.

istadebamosht
04-08-2009, 14:54
درود..
دوست گرامی !
علائمی که دارید نمی تونه بطور قطع مشخص کننده یک بیماری باشه. البته جمله آخر شما هم بی دلیل نیست..خیلی از اوقات این حالت پیش میاد...یعنی هر مشکلی ایجاد میشه فرد به همون بیماری که درباره اش بیشتر خونده یا اطلاعات تازه تر و بیشتری داره نسبت میده ...

1- نشانه های شما عمومی هست...
2- اگر ویروس ایدز تو بدن باشه بطور معمول پس از حداکثر 6 ماه دیگه باید آزمایشات لازم و مربوطه اونو نشون بدن...
3- به هیچ وجه مرتب پزشکتون رو عوض نکنید...اجازه بدید روند تشخیصی و درمانی توسط یک پزشک متخصص ادامه پیدا کنه ..
4- تو یکی دو ماه اخیر نوعی از آنفولانزا اومده که متاسفانه اثراتش تا مدتها باقیست...بعید نیست که به اون مبتلا شده باشید...
5- نگران نباشید...بازم عرض می کنم تحت نظر یک پزشک می تونید برای اطمینان بیشتر آزمایشات و در صورت لزوم معاینات خودتون رو ادامه بدید...
به امید بهبودی هر چه زودتر
پاینده باشید.

خیلی ممنون از شما دوست عزیز که وقت گذاشتین برای پاسخ دادن به سوال من

والا من خودم که دیگه روانی شدم نمیدونم چیکار کنم فقط منتظرم که 6 ماه بگذره تقریبا میشه اواسط برج 7!!!


یکی از دوستان بهم گفت که ممکن گلوت ماله لوزه باشه اینجوری ورم داره حالا بازم میخوام برم دکتر ببینم آیا مال اونه یا نه

و یه سوال دیگه که یادم رفت بنویسم من ناخنام تغییر رنگ دادن یعنی یکم تیره شده و نوکشون تیره تر آیا از علائم ویروس هست یا علتش چیزه دیگه ایی میتونه باشه؟؟

بازم ممنون و معذرت از اینکه مزاحم شدم

morsadr
08-08-2009, 19:31
دوست گرامي با سلام
اولا ترس را از خود دور كنيد چون بسياري از بيماريها با تقويت روحيه بهتر مي شوند.
نكته ديگر اين است كه ويروس HIV در مرحله ورود به بدن علايم بسيار مختصر و شبيه سرماخوردگي ساده دارد . در اين مرحله با تست هاي معمولي قابل تشخيص نيست. در مرحله بعد كه بعد از 8 تا 10 سال بعد بروز ميكند علايم مختلف ضعف سيستم ايمني بروز ميكند كه شما احتمالا اين علايم را سرچ مطالعه كرده ايد كه شما را نگران كرده است .در اين مرحله تست آنتي بادي HIV مثبت است .
به نظر بنده اگر تست شما منفي است اينقدر به اين بيماري فكر نكنيد و فكر ميكنم با پيگيري و اطمينان به پزشك خود و عدم تعويض متوالي پزشك به نتيجه خواهيد رسيد.
نكته ديگر مصرف طولاني مدت آنتي بيوتيك است كه به هيچ عنوان توصيه نمي كنم چون مصرف طولاني مدت آنها عوارض زيادي دارد كه يكي از آنها عفونتهاي قارچي گلو است كه ميتوانند با درد شديد گلو تظاهر كنند .

dsa dsa
08-08-2009, 23:10
منشا ايدز كجا بوده و اولين باز از كجا و چه كساني شروع شده ؟؟؟

DJ POLESTAR
09-08-2009, 23:05
اول اینو بگم که من ایدز ندارم ها ولی مبخوام اطلاعاتم زیاد بشه!؟
پس با این بحث هایی که میکنید زندگی برای مبتلا به ایدز 0% هستش؟

m.b.h.a
12-08-2009, 23:17
(مثلا : فرد ایتدا با ویروس HIV آلوده میشود و چون این ویروس سیستم ایمنی فرد را از کار میاندازد باعث ورود سایر میکروارگانیسم های سرطان زا مانند EBV - B19 - هلیکو باکتر و ... میشود )

هلیکو باکتر!!!!
دوست عزیز دقت کن که این باکتری عامل ایجاد زخم معده هستش نه سرطان ؟؟؟؟؟
متأسفانه این ویروس به لنفوسیت های T حمله ور می شه و درون آنها شروع به تکثیر می کنه طبیعتاَ چون این سلولها اجزای بیگانه نیستند بدن با آن ها کار نداره و از همه بدتر این لنفوسیت ها مسئول از بین بردن سلول های سرطانی (ناشی از تکثیر غیر طبیعی سلول در بدن) هستند پس در هنگام ابتلا به این بیماری اولین عامل ایجاد سرطان خود بدن هستش....

ALIAK28
15-08-2009, 23:12
هلیکو باکتر!!!!
دوست عزیز دقت کن که این باکتری عامل ایجاد زخم معده هستش نه سرطان ؟؟؟؟؟
متأسفانه این ویروس به لنفوسیت های T حمله ور می شه و درون آنها شروع به تکثیر می کنه طبیعتاَ چون این سلولها اجزای بیگانه نیستند بدن با آن ها کار نداره و از همه بدتر این لنفوسیت ها مسئول از بین بردن سلول های سرطانی (ناشی از تکثیر غیر طبیعی سلول در بدن) هستند پس در هنگام ابتلا به این بیماری اولین عامل ایجاد سرطان خود بدن هستش....
البته تحقیقات اخیر نشان از اون دارند که زخم های مزمن ایجاد شده توسط هلیکوباکتر در نهایت می تونن به سرطان معده ختم بشن ....متاسفانه....
که اون هم سرطان اول ایران ..و تهران هست....:41:

Royce
11-11-2009, 15:00
سلام
میخواستم بدونم آیا ویروس HIV یا همون ایدز از طریق ارتباط مستقیم دهان به دهان منطقل میشه؟

مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Grand
11-11-2009, 16:14
بستگی به شانست داره :31:

اگه زیاد خشن رفتار نکنی، نه نمی‎گیری.

A L I E N
11-11-2009, 16:26
از لحاظ علمی که نه

و از لحاظ عملی به قول این دوستمون شاید :دی

IP007
11-11-2009, 16:34
اگر طرف خونریزی دهان (لثه،لب و ....) داشته باشه و شما هم دهانتان زخمی باشد احتمالش 60% است وگرنه این ویروس توسط اسید معده از بین میرود :دی

Royce
11-11-2009, 16:45
با تشکر از همه دوستان.می بینم که همه با این اسمایل نیش باز قرارداد بستن تو این تاپیک :دی
بابا احتمال و اما و اگر و بذارید کنار.واقعا از نظر پزشکی منتقل میشه یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم سوال مهمی باشه برای همه

Mahdi/s
11-11-2009, 16:52
بابا احتمال و اما و اگر و بذارید کنار.واقعا از نظر پزشکی منتقل میشه یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم سوال مهمی باشه برای همه همون طور که بقیه ی دوستان گفتن.........تا لب خونریزی نکنه.....مشکلی نیست........

yoosef_st
11-11-2009, 21:39
نه دوست عزیز ویروس ایدز از طریق تماس دهان به دهان و اصلا به طور کلی از طریق دهان منتقل نمیشه.

Alamate Soal
11-11-2009, 21:43
نه منتقل نميشه . مگر در شرايط بسيار خاص و خونريزي دندان ها يا لثه ها و . . . .

حتي ليوان يا ظروف غذاخوري كسي كه ايدز گرفته اگه با ديگران مشترك باشه اشكالي نداره

s2010
12-11-2009, 01:36
تأييد اولين مورد انتقال ايدز از راه بزاق
تحقيقات- تاکنون 3 راه عمده براي انتقال ويروس ايدز شناخته شده بود؛ انتقال از راه تزريق يا تماس با خون آلوده، انتقال از راه ترشحات جنسي و انتقال از طريق مادر به فرزندش طي بارداري، زايمان و شيردهي.
اما به تازگي راه ديگري از انتقال در ايالات متحده آمريکا تأييد شده است و آن انتقال ويروس از راه خوراندن غذاي جويده شده به کودک بوده است.


به گزارش آسوشيتدپرس، مرکز کنترل و پيشگيري از بيماري‌هاي آمريکا، 3 مورد از ابتلاي کودکاني را به ثبت رسانده است که به‌دليل خوردن غذايي آلوده که مادران و مراقبانشان قبل از آن، آن را جويده و سپس در دهانشان گذاشته بودند.


البته کارشناسان بررسي‌کننده پرونده اين 3 کودک خردسال مي‌گويند نمي‌توان اسم اين شيوه انتقال را شيوه جديدي گذاشت؛ چرا که حداقل در 2 مورد از اين 3 مورد، خونريزي و آسيب لثه در فرد بزرگسال مبتلا به ايدز وجود داشته و اين خون آنها بوده که ويروس را به بدن نوزاد منتقل کرده و نه بزاق آنها. با اين حال، مي‌توان گفت اين موارد هشداري است، به‌خصوص در کشورهاي توسعه‌نيافته، مانند آفريقا، که در آنها خوراندن غذاي جويده شده به کودک شيرخوار بي‌دندان رواج زيادي دارد.



در اين کشورها، غذاي مخصوص کودک کمتر يافت مي‌شود و وسيله‌اي که بتوان با استفاده از آن غذا را براي بچه‌ها به شکل خمير و پودر در آورد نيز به راحتي پيدا نمي‌شود.
بنابراين در اين کشورها، از ساده‌ترين وسيله، که همان دندان بزرگسالان باشد، براي له کردن و آماده کردن غذا براي شيرخواران استفاده مي‌شود. پيش از اين، انتقال برخي ويروس‌ها و باکتري‌ها از اين روش، ثابت شده بود. از جمله ويروس هپاتيت ب که راه اصلي انتقال آن خون و ترشحات جنسي است، اما گفته مي‌شد که حجم بالاي بزاق آلوده، در هنگام جويدن غذاي کودک، مي‌تواند ويروس را به او منتقل کند. همچنين انتقال باکتري هليکوباکتر پيلوري، عامل التهاب معده و نيز گلودردهاي استرپتوکوکي از اين راه مشخص شده بود.


در مورد ويروس ايدز ، اعتقاد عمومي کارشناسان اين بود که وجود ترکيبات بزاق، مانع از انتقال آن از طريق دهاني مي‌شود.


با اين حال، آنها تاکيد داشتند که مسواک فرد آلوده به ويروس از آنجا که ممکن است در هنگام استفاده خونريزي‌هاي کوچک و مخفي در لثه‌ها رخ دهد، مي‌تواند عامل انتقال به ديگران محسوب شود.
در هنگام خوراندن غذاي نيمه‌جويده به کودک شيرخوار نيز همين فرايند تکرار مي‌شود. به همين علت کارشناسان معتقدند بهتر است حتي‌الامکان همه افراد، به‌خصوص افراد آلوده به ويروس ايدز، از آماده کردن غذا براي کودکان، خودداري کنند. کودکان سامانه ايمني ضعيف‌تري دارند و به همين علت احتمال بقا و تکثير ويروس در آنها بيشتر است ودرصورت ابتلا، کمتر مي‌توانند با آن مبارزه کنند.


هم‌اکنون در سراسر جهان ميليون‌ها کودک مبتلا به اين بيماري هستند که بايد با آن دست‌وپنجه نرم کنند. اين کودکان از راه‌هاي مختلف به آن آلوده شده‌اند که بايد به اين راه‌ها، خوردن غذاي نيمه‌جويده بزرگسال آلوده به ويروس را نيز افزود.


منبع .iransalamat

Samad_GH
11-12-2009, 13:26
ویروس ایدز رو تونستن از بزاق، ادرار، مدفوع،... جداکنن، پس اگه مخاط دهان شما زخم بوده باشه امکان انتقال وجود داره.
1 آزمایش بده خلاص، دست دست نکن

kiyarash1001
11-12-2009, 17:09
دوست عزیز بستگی داره اگه دهنت دارای زخم یا بریدگی یا ... باشه میگیری در غیر این صورت امکانش کمه

click_dez
11-12-2009, 17:14
اگه ویروس تو بذاق دهان باشه چی؟
از کجا معلوم که نیست؟

mf.designing
11-12-2009, 17:17
نه دوست عزیز ، خیالت راحت :دی ! چند روز قبل تو دانشگاه ما سمینار ایدز بود ، دوستان از دکتر پرسیدن و گفت نمیشه ...

click_dez
11-12-2009, 17:25
به هر حال برای اطمینان میتونین از روشهای پیشگیرانه استفاده کنید :31:

kiarash3500
07-01-2010, 14:33
میشه بگین علائم اولیه بیماری که باید شخص رو مشکوک کنه چیه؟
اگه روابط پر خطر انجام بشه ولی سریع محل مورد نظر تخلیه بشه بازم احتمال خطر هست؟

joe_satriani
07-01-2010, 15:01
بیش از 50% افراد آلوده به ایدز , دچار نوعی بیماری شبیه سرماخوردگی می شوند که 2 تا 6 هفته بعد از عفونت اولیه پدید می آید. علائم حاد شامل تب , گلودرد , بزرگی غدد لنفاوی , جوش های کوچک پوستی ,درد مفاصل , و سردرد می باشند و معمولا به مدت چندین روز تا 3 هفته ادامه می یابند.مدت ظهور این جوش های پوستی ( راش ماکولوپاپولر) کوتاه بوده و معمولا تنه و صورت را گرفتار می کنند.نوعی عفونت بافت مغزی که بصورت خود محدود نیز هست اتفاق می افتد( در 10% افراد ).

این حالت شبیه سرماخوردگی , گاهی تا آن حد شدید است که درصد زیادی از بیماران را وادار به مراجعه می کند.باید شک تشخیصی بالا به آن داشت. متاسفانه بالا بودن فوق العاده سطح ویروس ایدز در این دوره احتمال انتقال ویروس را بسیار بالا می برد

در طول این دوره از ایدز تشخیص ایدز با روشهای معمول آزمایشگاهی ( آنتی بادی ) امکان ندارد و باید از روشهای ژنتیکی کمک گرفت ( RNA ). ظرف 12-4 هفته بعد از ورود عامل ایدز آنتی بادی های مورد نظر تولید می شوند.

احتمال بروز علائم : تب (در 98% بیماران ) - بزرگی غدد لنفاوئ( در 75 % بیماران ) - گلودرد (در 70% بیماران) -
درد عضلات و درد مفاصل ( در60% بیماران )- تظاهرات پوستی (در 50% بیماران ) - سردرد( در 35% بیماران )

منابع انگلیسی در اینمورد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])



بیماری مهلک ایدز(مقاله جامع)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خبرنامه جامع ایدز( اخبار و گزارشات)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
__________________

kiarash3500
07-01-2010, 16:29
مرسی
من چند روزه پشت کمرم دونه های متورمی در میاد که خارش شدید داره و هی داره زیادتر میشه
در مورد سوال دومم هم؟؟؟؟!!!!

shahab_f
10-01-2010, 12:32
میگم اگه خدایی نکرده داشته باشم گیر که نمیدند؟؟چی کار میکنند؟؟می ذارنم تو قرنطینه یعنی دیگه نمی ذارنم برم خونه یا نمی ذارن تو جامعه باشم؟زنگ که نمیزنن به خانواده خبر بدند که؟
ولی احتمالش صفره که من داشته باشم ولی بالاخره باید بدونم چی کار می کنند.
نه عزیزم این حرفا چیه ، قرنطینه کدومه.
یه پستی تو یه وبلاگ هست تجربیاتش رو از آزمایش ایدز نوشته ، اینجا رو بخون :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Arpanet
04-02-2010, 21:45
چند نكته رو لازمه ياد اوري كنم:
اولين ازمايش كه تست" الايزا "هست رو 8 هفته بعد از رفتار پر خطر ميگيرند چون ممكنه سطح انتي بادي هاي ضد ويروس به مقدار لازم براي مثبت شدن ازمايش نرسيده باشه دومين ازمايش رو بعداز 6ماه ميگيرند كه نشون ميده شخص مبتلا شده يانه .اين دوره كه شخص ممكنه مبتلا شده باشه ولي نتيجه ازمايش بعلت پايين بودن سطح انتي بادي منفي هست را دوره پنجره ميگن كه قابليت سرايت به ديگري رو داره
براي زودتر تشخيص دادن اچ اي وي مثبت بودن البته تستPCR هم هست كه يك تا 2 هفته بعد از رفتار پرخطر جواب ميده كه DNA خود ويروس رو جستجو ميكنن . تست مبتني بر انتي ژن( خود ويروس) رو سازمان انتقال خون انجام ميده ممكنه بعضي ازمايشگاههاي خصوصي هم كيت ان را وارد كرده وانجام دهند ولي انتقال خون مطمئنه
در مورد تشخيص بگير وببندي در كار نيست وشما با كادر پزشكي طرف هستيد نه مردم عادي
انتقال از طيق دهان:( منظور فرنچ كيس) امكان انتقال وجود داره ولي كمتر ازر وشهاي ديگر
مطالب كاملي در اين مورد در يكي از گروههاي فيس بوك هست كه بعلت قوانين سايت مجاز به نقل انها نيستم

Arpanet
30-03-2010, 19:48
سرماخوردگي ربطي به ايدز نداره ولي ترشحات واژن حاوي ويروس اچ اي وي هستند البته فقط در صورتي كه طرف مقابل اچ اي وي مثبت باشه /
نميدونم راهنمايي كردن شما براي گرفتن اطلاعات كامل مطابق انچه در پست قبلي گفتم براي مراجعه به اون سايت خلاف مقررات اين تاپيك هست يا نه؟ مديران بايد راهنمايي كنند چون درج اون مطالب در اينجا خلاف مقررات تاپيكه متاسفانه!

shadow of fear
02-05-2010, 14:56
سلام دوستان
من دیروز به توالت دانشگاه رفتم.موقع بیرون اومدنی چون دستگیره در گیر کرده بود من هم با فشار دستگیره رو بیرون کشیدم که موقع این کار دستم خراش برداشت.حالا این موضوع فکر منو مشغول کرده که آیا امکانش هست دستگیره در توالت ویروسی(ایدز یا هپاتیت) بوده باشه و از راه خراشی که ایجاد کرد به بدن من وارد شده باشه؟
خودم که یه سرچ کردم بعضی جاها خوندم که ویروس ایدز تا نهایت 2-3 دقیقه بعد از خروج از بدن از بین میره بعضی جاها هم نوشته بود تا 15 روز میتونه زنده بمونه ولی ویروس هپاتیت تا 6 ماه مثل اینکه توانایی زنده موندن در محیط خارج رو داره.

dsa dsa
02-05-2010, 19:29
دیگه انقدر حساس نباشید ! فکر نمی کنم دست شویی باعث ایدز بشه.. ویرویس ایدز انگار روی هوا از بین می ره ولی چند تا نکته :

1 - توی ارایشگاه ها به تیغ دقت کنید .
2 - توی جاهایی عمومی مثل سینما قبل از نشستن صندلی رو بررسی که سوزن یا چیز الوده نباشه !
3 - از تماس جن30 با افراد مشکوک به ایدز خودداری کنید ! استرس بعدش یه لذت 15 دقیقه ای اون نمی ارزه.
4 - از خوردن موارد دهنی دیگران خودداری کنید.

اینا چیزایی بود که به ذهنم می اومد..

---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

راستی این فرنچ کیس چه جوریه ؟

و

کلا آیا تماس لب به لب و در حد بوس کردن لب امکان انتقال وجود داره ؟؟
اگر زبان دو طری وارد دهان شود چی ؟

Arpanet
02-05-2010, 19:38
سلام دوستان
من دیروز به توالت دانشگاه رفتم.موقع بیرون اومدنی چون دستگیره در گیر کرده بود من هم با فشار دستگیره رو بیرون کشیدم که موقع این کار دستم خراش برداشت.حالا این موضوع فکر منو مشغول کرده که آیا امکانش هست دستگیره در توالت ویروسی(ایدز یا هپاتیت) بوده باشه و از راه خراشی که ایجاد کرد به بدن من وارد شده باشه؟
خودم که یه سرچ کردم بعضی جاها خوندم که ویروس ایدز تا نهایت 2-3 دقیقه بعد از خروج از بدن از بین میره بعضی جاها هم نوشته بود تا 15 روز میتونه زنده بمونه ولی ویروس هپاتیت تا 6 ماه مثل اینکه توانایی زنده موندن در محیط خارج رو داره.
ويروس اچ اي وي حدودا 30 دقيقه خارج بدن زنده ميمونه ولي هپاتيت بي تا 6 ماه در خون خشك شده امكان حيات داره پس امكان انتقال ايدز نيست ولي هپاتيت بي هست البته اگر قبلا كسي كه هپاتيت داشته در رو خون الوده كرده باشه

shadow of fear
02-05-2010, 19:46
آخه میدونید من خوندم مدفوع و کلا مایعات بدن فرد بیمار ویروس ایدز و هپاتیت رو داره.حالا اگر دست یه فرد ناقل ویروسی شده باشه و با اون دست دستگیره رو لمس کرده باشه چی؟
یه سوال دیگه اونم اینکه اگر ویروس وارد بدن شده باشه حتما بعد از چند هفته علایمی شبیه به آنفولانزا رو نشون میده یا اینکه امکانش هست نشون نده؟


تماس لب به لب هم در صورتی که لب یا زبان زخم یا تبخال داشته باشه قابل انتقال هستش.

---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------


ويروس اچ اي وي حدودا 30 دقيقه خارج بدن زنده ميمونه ولي هپاتيت بي تا 6 ماه در خون خشك شده امكان حيات داره پس امكان انتقال ايدز نيست ولي هپاتيت بي هست البته اگر قبلا كسي كه هپاتيت داشته در رو خون الوده كرده باشه
دستگیره در که ظاهرا تمیز بود.ولی...

Arpanet
02-05-2010, 19:47
دیگه انقدر حساس نباشید ! فکر نمی کنم دست شویی باعث ایدز بشه.. ویرویس ایدز انگار روی هوا از بین می ره ولی چند تا نکته :

1 - توی ارایشگاه ها به تیغ دقت کنید .
2 - توی جاهایی عمومی مثل سینما قبل از نشستن صندلی رو بررسی که سوزن یا چیز الوده نباشه !
3 - از تماس جن30 با افراد مشکوک به ایدز خودداری کنید ! استرس بعدش یه لذت 15 دقیقه ای اون نمی ارزه.
4 - از خوردن موارد دهنی دیگران خودداری کنید.

اینا چیزایی بود که به ذهنم می اومد..

---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

راستی این فرنچ کیس چه جوریه ؟

و

کلا آیا تماس لب به لب و در حد بوس کردن لب امکان انتقال وجود داره ؟؟
اگر زبان دو طری وارد دهان شود چی ؟
در مورد ش 4 اگه منظور چيزي به غير از نزديكي دهاني باشه خير امكان انتقال نيست/فرنچ كيس يعني حالتي كه بزاق دو طرف باهم مخلوط ميشه واز نظر تئوري بافت مخاطي سالم يا اسيب ديده دهان -حتي يك خراش جزئي -ميتونه باعث انتقال بشه. البته كمتر از نزديكي ركتال و واژينال/ اگه بوسه خشك باشه خير

dsa dsa
02-05-2010, 20:22
گذاشتن لب روی لب ایا باعث انتقال میشه ؟؟! لب ها هم کمی مرطوب باشه/

morsadr
03-05-2010, 17:08
گذاشتن لب روی لب ایا باعث انتقال میشه ؟؟! لب ها هم کمی مرطوب باشه/

انتقال ایدز و هپاتیت از طریق ترشحات دهانی در شرایطی که مخاط دهان سالم است اثبات نشده ولی توصیه می شه که این مورد هم رعایت شود. :41:

dsa dsa
04-05-2010, 17:45
یعنی از اب دهان هم منتقل میشه ایدز ؟؟:27:

Old_Chater
04-05-2010, 21:33
راستي كسي كه ايدز داشته باشه از سربازي معافه؟

morsadr
05-05-2010, 13:03
یعنی از اب دهان هم منتقل میشه ایدز ؟؟:27:

اثبات نشده و جزو راه های انتقال اصلی نیست ولی توصیه می شه مراعات کنید. :41:

nima123456789
13-10-2010, 21:29
از نظر من آزمایش لازمه دوست گرامی

nima123456789
13-10-2010, 21:37
با سلام

توجه دوستان را به این مقاله جلب می کنم که از سایت آفتاب است،به این خاطر که گاه نظرات نادرستی در اینجا دیده می شود که ممکن است گمراه کننده باشد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yoosef_st
26-10-2010, 00:03
من تو تقريبا 2 روز پيش رفتار پر خطر داشتم البته فقط دهاني بود بذاق دهن طرف مقابل داخل آلتم شد آيا احتمال هست‌الوده شده باشم اگه بخوام تست بدم حتما بايد 3 ماه صبر كنم تا دوره نهفته بودنش طي بشه؟
ایدز به هیچ عنوان از راه دهان و بزاق منتقل نمیشه. خیالتون راحت.
عامل انتقال ایدز به طور ساده خون هست

Old_Chater
26-10-2010, 00:38
ایدز به هیچ عنوان از راه دهان و بزاق منتقل نمیشه. خیالتون راحت.
عامل انتقال ایدز به طور ساده خون هست

آيا دوستان و اساتيد تاييد ميكنن
العان استرس شديدي دارم تمام بدنم يخ زده ترو خدا يكي كمكم كنه همين فردا ميتونم برم تست بدم يا بايد صبر كنم؟

Old_Chater
26-10-2010, 00:46
مشکلی نیست
اما خیلی میخای خیالت راحت شه برو تست/ این که دیگه غم نداره!

اين كه ميشه بزرگترين غم زندگي ميشه يه مرگ تدريجي من واقعا ميترسم حتا برم ازمايش بدم

من تقريبا 2 روز پيش رفتار پر خطر داشتم اگه همين فردا برم تست بدم نشون ميده؟يا حتما بايد 3 ماه صبر كنم

Arash4484
26-10-2010, 01:01
نه منظورم این نبود که مهم نیست
گویا یک دوره 6ماهه انتظار داره/کلن بری روشنت میکنند/خجالتم نداره/برای دکترای اونجا هم عادیه وکار روزمرهشونه

Old_Chater
26-10-2010, 01:07
نه منظورم این نبود که مهم نیست
گویا یک دوره 6ماهه انتظار داره/کلن بری روشنت میکنند/خجالتم نداره/برای دکترای اونجا هم عادیه وکار روزمرهشونه

كجا بايد برم دقيقا من شهرستان خرم اباد زندگي ميكنم

morsadr
26-10-2010, 19:53
دوستان عزیز انتقال این بیماری از طریق بزاق و فعالیتهایی که شما فرمودید اثبات نشده ولی اکثر محققین توصیه به مراعات در این زمینه را دارند چون اگر در مخاط ناحیه زخم و یا خراشیدگی وجود داشته باشد این احتمال بالا می رود .
برای انجام تست آنتی بادی که معمولا انجام می شود نیاز به اون زمان چند ماهه می باشد و اگر بعد از چند روز از حرکت پر خطر آزمایش را انجام دهید فایده ای ندارد :41:

Old_Chater
27-10-2010, 00:16
اگه كسي بخواد بره خون اهدا كنه فكر كنم صد در صد نشون بده چون ممكنه كسي كه از اون خون استفاده ميكنه هم آلوده بشه

morsadr
27-10-2010, 14:37
اگه كسي بخواد بره خون اهدا كنه فكر كنم صد در صد نشون بده چون ممكنه كسي كه از اون خون استفاده ميكنه هم آلوده بشه

خیر آزمایشی که انتقال خون انجام میده هملن تست آنتی بادی می باشد .
به همین علته که انتقال خون از خون گرفتن از افراد جوان و مجرد و افرادی که تازه از خارج از کشور آمده اند ممانعت می کند .

Old_Chater
27-10-2010, 14:44
كلا يه فرد مبتلا به اچ آي وي چقدر طول ميكشه تا علايم بيماري توش به وجود بياد؟

Royce
27-10-2010, 19:46
بچه ها یه سوال برام پیش اومده
این پشه هایی هست که یه نیش دارن عین دسته بیل میکنن تو گوشت آدم و شروع میکنن به نوش جان کردن خون بدن و حالشم میبرن اینا خوب مسلما قبل از ما هم ترتیب یه نفر و دادن و بعد از ما هم باز سر یه نفر دیگه همچین بلایی میارن
خطر انتقال ایدز وجود نداره؟

dsa dsa
27-10-2010, 19:49
كلا يه فرد مبتلا به اچ آي وي چقدر طول ميكشه تا علايم بيماري توش به وجود بياد؟


من یکی از دوستان رفته بود خون بده پرستاره ازش پرسید اخرین رابطه ی جنسیتون کی بوده گفته همین چند روز پیش گفت برو 6 ماه دیگه بیا .

morsadr
27-10-2010, 23:25
كلا يه فرد مبتلا به اچ آي وي چقدر طول ميكشه تا علايم بيماري توش به وجود بياد؟


شاید حدود 8 تا 10 سال

morsadr
27-10-2010, 23:30
بچه ها یه سوال برام پیش اومده
این پشه هایی هست که یه نیش دارن عین دسته بیل میکنن تو گوشت آدم و شروع میکنن به نوش جان کردن خون بدن و حالشم میبرن اینا خوب مسلما قبل از ما هم ترتیب یه نفر و دادن و بعد از ما هم باز سر یه نفر دیگه همچین بلایی میارن
خطر انتقال ایدز وجود نداره؟

انتقال ایدز از طریق حشرات به اثبات نرسیده است :20:

moonfairy
28-10-2010, 10:40
سلام من چند وقته زبونم درد میکنه و می سوزه جوری که هیچی نمیتونم بخورم رفتم پیش 1 متخصص برام آزمایش HIV نوشته ! می خواستم ببینم اینا بهم ربطی دارن؟؟؟؟؟ یا دکتره توهم زده

MehranVB
28-10-2010, 11:47
كلا يه فرد مبتلا به اچ آي وي چقدر طول ميكشه تا علايم بيماري توش به وجود بياد؟
طبق گفته ویکی پدیا، ایدز چهار مرحله داره:
1. دوره اولیه که کاملاً نهفته هست، بین دو تا چهار هفته بعد
2. دوره دوم به طور میانگین 28 روز بعد، که شامل تب و گلودرد و درد عضلانی و مشکلات دهانی و ... میشه.
3. مرحله سوم بین 20 روز تا 20 سال طول میکشه تا خودش رو نشون بده و میتونه شامل علائم خاصی بشه یا نشه!
4. مرحله آخر هم علائم نهایی ایدز هست.

بچه ها یه سوال برام پیش اومده
این پشه هایی هست که یه نیش دارن عین دسته بیل میکنن تو گوشت آدم و شروع میکنن به نوش جان کردن خون بدن و حالشم میبرن اینا خوب مسلما قبل از ما هم ترتیب یه نفر و دادن و بعد از ما هم باز سر یه نفر دیگه همچین بلایی میارن
خطر انتقال ایدز وجود نداره؟
خیر، پشه نمیتونه ویروس ایدز رو در خودش نگه داره.

سلام من چند وقته زبونم درد میکنه و می سوزه جوری که هیچی نمیتونم بخورم رفتم پیش 1 متخصص برام آزمایش HIV نوشته ! می خواستم ببینم اینا بهم ربطی دارن؟؟؟؟؟ یا دکتره توهم زده
یکی از علائم ایدز مربوط به دهان هست، البته به همین سادگیا نیست و علائم دیگه مثل تب و درد عضله و ... قبل از اون خودشون رو نشون میدن...

Old_Chater
28-10-2010, 13:19
طبق گفته ویکی پدیا، ایدز چهار مرحله داره:
1. دوره اولیه که کاملاً نهفته هست، بین دو تا چهار هفته بعد
2. دوره دوم به طور میانگین 28 روز بعد، که شامل تب و گلودرد و درد عضلانی و مشکلات دهانی و ... میشه.
3. مرحله سوم بین 20 روز تا 20 سال طول میکشه تا خودش رو نشون بده و میتونه شامل علائم خاصی بشه یا نشه!
4. مرحله آخر هم علائم نهایی ایدز هست.

خیر، پشه نمیتونه ویروس ایدز رو در خودش نگه داره.

یکی از علائم ایدز مربوط به دهان هست، البته به همین سادگیا نیست و علائم دیگه مثل تب و درد عضله و ... قبل از اون خودشون رو نشون میدن...

آزمايش چند روز بعد از رفتار پر خطر نشون ميده؟ و چقدر طول ميكشه تا جواب ازمايشو بهمون بدن؟

MehranVB
28-10-2010, 16:33
آزمايش چند روز بعد از رفتار پر خطر نشون ميده؟ و چقدر طول ميكشه تا جواب ازمايشو بهمون بدن؟
تا اونجایی که من میدونم، این آزمایش هایی که در ایران میگیرن ویروس رو اگه در مرحله سوم باشه شناسایی میکنه، یعنی ممکنه 20 روز تا 20 سال طول بکشه تا جواب + بده. آزمایشش هم اونقدر چیز پیچیده ای نیست، من خودم آزمایشش رو قبلاً داده بودم (همراه با چند آزمایش خون دیگه) جوابش به همراه بقیه آزمایشا اومد، یعنی حدود چند روز بعد تقریباً. (و اگه فوری باشه جوایش رو همون روز میدن)

ولی در مورد علائم اولیه، چون خیلی علائم رایجی هستن نمیشه بطور قطع گفت که طرف ایدز داره. توی صفحه زیر کامل در مورد این علائم توضیح داده و اینکه درصد هر کدوم از علائم برای ایدز چقدره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AThEisT
28-10-2010, 17:03
خب ! منم جواب آزمایشم رو گرفتم ! خدا رو شکر سالم سالم بودم !
تاییدیه نظام پزشکی هم گرفتم و دیگه هیچ مشکلی واسه خروج ندارم !!! :41:

دوشنبه دارم میرم :41:
اما به خدا اصلا خوشحال نیستم !!!

منم خوشی میخوام ولی خب تو وطن خودم :41:

Old_Chater
28-10-2010, 19:20
یعنی ممکنه 20 روز تا 20 سال طول بکشه تا جواب + بده.


نه عزيزم اشتباه ميكني تست آنتي بادي حداكثر بعد از 3 ماه 100 درصد نشون ميده
اگه اينجوري بود العان همه ايران ايدز داشتن

bida
29-10-2010, 22:30
نه عزيزم اشتباه ميكني تست آنتي بادي حداكثر بعد از 3 ماه 100 درصد نشون ميده
اگه اينجوري بود العان همه ايران ايدز داشتن

البته 100 در صد نیست و تا 3 درصد ممکنه منفی کاذب باشه و برای همین دوره پنجره رو 6 ماه و خیلی به ندرت 16 ماه می گیرن.

Old_Chater
01-11-2010, 20:13
كلا ايدز ميتونه از طريق بذاق دهان فرد آلوده منتقل بشه؟

morsadr
01-11-2010, 21:53
كلا ايدز ميتونه از طريق بذاق دهان فرد آلوده منتقل بشه؟

خیر . انتقال این ویروس از طریق بزاق اثبات نشده است .

MehranVB
02-11-2010, 21:01
اگه بذاق دهن فرد الوده وارد الت تناسلي مرد بشه چي؟
نه، بذاق نمیتونه ویروس ایدز رو در خودش نگه داره، فقط خون و ترشحات تناسلی و اونهم در اونصورتی که از طریق خون تا آلت تناسلی یا مقعد وارد بدن شدن!

dsa dsa
03-11-2010, 13:22
دوست عزيز مطعني؟


يكي از دوستان سوال كرده اند
ایا امکان انتقال ایدز از بزاق دهان زن مبتلا به آلت تناسلی مرد، در هنگان مکیدن آلت تناسلی وجود دارد؟
همانگونه كه در يكي از مطالب قبلي ( پاسخ به سوالات شما عفونت هاي جنسي) توضيح داده ام ايدز از راههاي زير منتقل مي شود
انتقال از راه جنسي، از راه خون و فرآورده هاي خوني، از طريق مادر به جنين و از طريق شير مادر.
شواهدي از انتقال ويروس اچ اي وي يا ايدز از طريق بزاق دهان وجود ندارد. البته در صورتيكه بزاق به خون آلوده باشد وضع متفاوت است. در واقع در حالت عادي امكان انتقال ايدز از طريق بزاق يك زن آلوده به ويروس به يك مرد هنگام ساك زدن يا مكيدن آلت تناسلي نيست اما بالعكس آن يعني انتقال ويروس ايدز از يك مرد آلوده به يك زن هنگام ساك زدن يا مكيدن آلت تناسلي مرد وجود دارد. البته اگر در دهان زن زخم يا آفت باشد و بزاق آلوده به خون شود احتمال انتقال از زن آلوده به مرد هست. به هر حال بهتر است ريسك نكرد و هنگام --- دهاني هم از كاندوم استفاده كرد. امروزه كاندوم با رنگها و طعمهاي مختلف براي استفاده در هنگام --- دهاني در بازار موجود مي باشد.

MehranVB
04-11-2010, 09:28
این پست رو قبلاً توی یه تاپیک دیگه داده بودم، دوباره اون رو میذارم شاید به دردتون بخوره:

در چنین مواردی که با مطلب خیلی حساسی رویرو هستید سعی کنید از منابع معتبر استفاده کنید تا خیالتون راحت شه. فعلاً معتبرترین منبعی که در دنیا وجود داره NIH امریکاست که بیشترین تحقیقات رو در زمینه ایدز داره و تقریباً هر مقاله ای که میخونید برگرفته از این موسسه است (البته اگه مقاله گمنام نباشه!)

اگه به مقالات HIV در NIH نگاه کنید میبینید که ایدز فقط و فقط از طریق چند چیز منتقل میشه: خون (و هر چیزی که به خون ربط داشته باشه)، ترشحات آلت تناسلی مرد و زن، مواد مخدرهای تزرقی و کلاً تزریقات خونی مثل خالکوبی یا دندانپزشکی، فرزند متعلق به مادر ایدزی. پس یعنی هر مورد دیگه ای اگه جایی دیدید بدونید جزء این موارد نیست!
و البته بعضی دانشمندان بر این باورن که ایدز از طریق اشک یا ادرار یا بزاق قابل انتفاله، اما بدلیل اینکه اون چند مورد انگشت شماری که دیده شده احتمالاً از طریق خون مبتلا شده بودن این موارد رو رد کردن.

توی ویکیپدیا جدول جالبی وجود داره که احتمال انتقال ویروس HIV رو از طریق راههای مختلف میگه و منبعش همون NIH هست که من اون رو براتون ترجمه کردم:
احتمال ابتلا به ایدز در یک آمار 10 هزار نفره:
انتقال از طریق وارد شدن خون به بدن: 9000
زایمان بچه: 2500
تزریق سوزنی مواد مخدر: 67
برخورد سوزن به پوست: 30
نزدیکی از طریق مقعد (شخصی که دخول بر او انجام میشود): 170
نزدیکی از طریق مقعد (مردی که دخول را انجام میدهد و ختنه نشده): 62
نزدیکی از طریق مقعد (مردی که دخول را انجام میدهد و ختنه شده): 11
نزدیکی از طریق واژن (زنان): 10
نزدیکی از طریق واژن (زنان): 5
س.ک.س دهانی (در آزمایشی انجام شده بر روی یک مرد): 1 (با توجه به اینکه زخم درون دهان، یا وارد شدن ترشحات پس از انزال در دهان احتمال ابتلا به ایدز را بالا میبرد)

MehranVB
04-11-2010, 13:45
بعد از وارد شدن ويروس به بدن چقدر طول ميكشه تا سيستم ايمني بدن رو ضعيف كنه؟

صفحه قبل گفتم که! بین 20 روز تا 20 سال، یعنی ممکنه با اولین سرماخوردگی یا هر چیزی که به گلبولهای سفید ربط داره، خودش رو نشون بده، ممکنه هم تا 20 سال نهفته بمونه!
من پیشنهاد میکنم شما یه بار وقت بذار مقاله ایدز ویکی پدیای انگلیسی رو بخون، مطالبش کاملاً معتبره و به خیلی از سئوالاتت جواب میده...

mostafa_360
05-11-2010, 00:18
من به بعضی از دوستان که نگران هستند توصیه می کنم اول یک ازمایش HIV بدن تا نگرانیشون بر طرف بشه.این رو هم بگم که داشتن یک بار رابطه ی جنسی با یک فرد ناقل ویروس دال بر این که بگی انتقال ویروس 100 در 100 بوده نیست.ممکنه چند بار بدون پوشش با یک فرد ناقل رابطه برقرار کنید اما به ویروس الوده نشوید و گاهی اوقات هم ممکنه تنها با اولین رابطه شما هم الوده شوید.(به شانس ربط داره) اما در کل خانم ها در مقابل درصد الوده شدن اسیب پذیر تر از اقایون هستند.در مورد اورال----(مکیدن و خوردن الت زن و مرد) و کام گرفتن (بوسه ی عمیق) هم باید گفت اگر دهان شریک شما فاقد زخم و افت دهان است هیچ مشکلی شما را تهدید نمی کند.اما این رو بدونید که بهترین راه جلوگیری از انتقال این ویروس ترسناک:
1.استفاده نکردن از وسایل شخصی دیگران به خصوص لوازم تیز و برنده
2.خودداری از رفتن به مطب های دندان پزشکی غیر معتبر
3.خودداری از رفتن به ارایشگاه هایی که بهداشت عمومی را رعایت نمی کنند (مثل استفاده از یک تیغ برای چند نفر)
4.و اخرین موضوع این که تا حد امکان از داشتن رابطه های خارج از ازدواج خودداری کنید اما اگر نمی توانید جلوی خودتون رو بگیرید بهتره از شریک جنسیتون بخواهید تا ازمایش HIV بدهد در ضمن استفاده از کاندوم را هیچ گاه فراموش نکنید از ابتدا تا انتهای رابطه.

morsadr
13-11-2010, 16:47
يه فرد اچ آي وي مثبت اگه سرما بخوره يا دچار يه بيماري بشه ديرتر از ديگران خوب ميشه؟

در مرحله بیماری فعال که سیستم ایمنی دچار ضعف شده است بله . ولی نه درهر فردی که HIV مثبت می باشد .

Max.Pain
13-11-2010, 22:51
آزمایش ایدز نشون میده فرد تا لحظه آزمایش پاک بوده یا خیر.

حالا فرض کنید که فردی هفته پیش آزمایش ایدز داده باشه و جواب آزمایش حاکی از سلامت اون فرد باشه؛ چه تضمینی هست که طی این یک هفته ویروس به بدنش وارد نشده باشه؟!
بنابراین اگه ویروس در روزهای ابتدایی ورود به بدن قبلیت سرایت داشته باشه، اگه دو نفر بخوان با هم ارتباط جن 30 داشته باشند این آزمایش فقط احتمال ابتلا رو کاهش میده و نمی تونه تضمین کنه فرد الان سالمه !

درسته یا نه ؟!

Old_Chater
15-11-2010, 12:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويروس اچ اي وي در حال تكثير و آلوده كردن بدن

Old_Chater
20-11-2010, 20:13
پندارهای غلط ———HIV Myths

◄ ايدز تنها در بين همجنس گرايان رواج دارد!!
◄ فقط مال سياهپوستان است!!
◄ تنها جوانان به آن مبتلا می شوند!!

دانش صحيح —-———HIV Facts

◄ انسان با هرنوع تمايلی ممکن است مبتلا شود.
◄ ايدز رنگ پوست نمی شناسد.
◄ ايدز در همه گروه های سنی مشاهده می شود.



شما چه صنف و قشری را می شناسيد که ويروس اچ. آی. وی. برای آنان استثنا قايل شود؟

Old_Chater
04-12-2010, 09:41
قربانيان مشهور ايدز:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردی مک کويين
خواننده اصلی گروه موسيقی کويين
متولد 5 سپتامبر 1947 زنگبار
نام اصلی فرخ بولسارا
مرگ 24 نوامبر 1991
مرگ بر اثر" بيماری ايدز"
------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Néstor Almendros
نستور آلمندوروس
فيلمساز اسپانيايی
متولد 30 اکتبر 1930 بارسلونا
مرگ 4 مارس 1992 نيويورک
مرگ بر اثر" بيماری ايدز"
-----------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Robbin Crosby
رابين کروزبی
گيتاريست گروه rock band
1960 – 2002
ابتلا بر اثر تزريق با سرنگ آلوده
مرگ بر اثر" بيماری ايدز"

-----------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tommy Morrison
تامی مورريسون
بوکسور آمريکايی قهرمان جهان
متولد 15 اکتبر 1969 اوکلاهاما
تست اچ. آی. وی. مثبت 1996
زندگی با ويروس " اچ. آی. وی."
-----------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Andrew Sullivan
اندرو سوليوان
روزنامه نگار آمريکايی
متولد 10 آگوست 1963
تست اچ. آی. وی. مثبت
زندگی با ويروس " اچ. آی. وی."

Lord007
04-12-2010, 12:53
در زمان ازدواج هم تست HIV اجباری نیست و تقریب ازا هیچ کسی گرفته نمیشه.دلیل اصلیش هم همین فاصله 6 ماهه آلودگی تا بروز علایم آزمایشگاهی آلودگی هست.بنابراین ممکنه شما تا زمان ازدواج عفت پیشه کرده باشی ولی همسر شما عفت پیشه نکرده باشه و بدشانس هم بوده باشه:31:.بنابراین شما هم HIV خواهی گرفت.
بهترین راه پیش گیری از این بیماری اینه که با کسی که مدت ها میشناسیش و احتمال زیاد میدی که رابطه پرخطر نداشته رابطه جنس.ی داشته باشی.

MehranVB
04-12-2010, 19:08
عزيزم كي اينو گفته طبق آمار رسمي از سايت اصلي رابطه با كاندوم هم جز رفتار پر خطر درجه 2 هست يعني بالاي 50 درصد

چه خبره 50 درصد!!!!!:18:
عزیزم میشه بگی آمار رسمی از سایت اصلی چیه دیگه؟
من قبلاً توی روزنامه سلامت خوندم 2% احتمال داره که عمل نکنه، اما اینم یه منبع خیلی معتبر (همچنین منتشر شده توسط WHO) که میگه 95 درصد جلوی HIV رو میگیره!

Life24
04-12-2010, 21:10
وزارت بهداشت و سلامت ایتالیا در گزارشی اعلام کرد که هر دو ساعت یک نفر در این کشور مبتلا به ویروس ایدز می شود!

به گزارش فارس؛ وزرات بهداشت و سلامت ایتالیا به مناسبت روز جهانی مبارزه با ایدز اعلام کرد: دو سوم از مبتلایان به ویروس ایدز در ایتالیا خارجی های مقیم این کشور هستند.

موارد جدید ابتلا به ویروس ایدز در ایتالیا سالانه به حدود چهار هزار نفر می رسد و هم اکنون شمار افراد مبتلا به ویروس ‘اچ آی وی’ مثبت ۱۵۰ هزار نفر گزارش شده که از این تعداد ۲۲ هزار نفر مبتلا به بیماری ایدز هستند.

براساس گزارش وزارت بهداشت و سلامت ایتالیا ، اگاهی های عمومی نسبت به خطر ایدز در ایتالیا هنوز کم است اما با این حال شمار سالانه افراد مبتلا به ویروس ایدز نسبت به ۱۵ سال پیش ۴ هزار نفر کاهش یافته است.

موسسه عالی بهداشت ایتالیا نیز اعلام کرد که ۶۰ درصد از مبتلایان به این ویروس تنها زمانی متوجه الودگی خود می شوند که این بیماری پدیدار شده است.

سن متوسط مبتلایان به این ویروس در ایتالیا نیز افزایش یافته و در مردان به ۳۹ سال و در زنان به ۳۵ سال رسیده است.

۸۰ درصد از موارد ابتلا به این ویروس در ایتالیا از راه تماس جنسی گزارش شده است.
بر اساس این گزارش در سال ۲۰۰۹ میلادی از هر ۱۰۰ هزار ایتالیایی ۴،۵ مورد جدید ابتلا به ویروس ‘اچ ای وی’ به ثبت رسید در حالی که از هر ۱۰۰ هزار خارجی مقیم این کشور ۲۲،۲ نفر مبتلا به این ویروس شد.

اکثر موارد ابتلا به این ویروس در مرکز و شمال ایتالیا به ثبت رسیده است. از سال ۱۹۸۲ زمانیکه نخستین موارد ایدز در ایتالیا به ثبت رسید ۶۳ هزار نفر مبتلا به بیماری ایدز شدند که از این تعداد ۴۰ هزار نفر جان خود را از دست داده اند.

Old_Chater
05-12-2010, 13:56
چرخه زندگي ويروس ايدز در بدن:

HIV يك "رتروويروس" (Retrovirus) است كه دستخوش جهش هاى (Mutations) مكرر مى شود و بر سلول هاى دستگاه ايمنى بدن حمله مى كند. HIV را لوك مونتانيه از فرانسه و رابرت گالو از آمريكا كشف كردند.
رتروويرويس ها٬ ويروسهايى هستند كه ژنوم (ماده ژنتیکی ویروس) آنها از RNA تشكيل شده است. بنابراين براى تكثير خود به آنزيمى به نام نسخه بردار معكوس (Reverse Transcriptase) وابسته هستند كه ژنوم RNA آنها را به DNA نسخه بردارى مى كند تا بعد بتواند آن را با كمك آنزیمی (آنزیم اينتگراز) وارد ژنوم سلول ميزبان كند و به اين ترتيب امكان تكثير ويروس به وجود مى آيد. كلمه Retro (معكوس) در نام اين نوع ويروس ها هم به همين خاطر است چرا كه معمولاً نسخه بردارى از DNA به RNA انجام مى شود و لی در این دسته ویروسها بر عکس است.

HIV داراى ژن هاى مختلفى است كه پروتئين هاى ساختارى آن را رمزبندى مى كنند. HIV داراى ژن هاى عمومى رتروويروس ها(شامل: gag، pol و env ) و نيز ژن هاى اختصاصى خودش(شامل: tat و rev ) است. عفونت با HIV با انتشار حاد ويروس در خون آغاز مى شود. پس از اين مرحله شمارش ويروس ها در خون تا صد برابر كاهش مى يابد. پس از اين مرحله يك دوره نهفتگى بالينى آغاز مى شود.

در ابتدا تصور مى شد كه اين دوره يك دوره حقيقى نهفتگى ويروسى است كه در آن HIV درون ژنوم ميزبان به صورت غيرفعال قرار مى گيرد. بعدها مشخص شد كه سلول هاى خاصی( سلولهای دندريتيك ) در بافت هاى نهادى با ويروس پوشيده شده اند و بنابراين حتى در مرحله اى كه ويروس در خون ديده نمى شود، ميزان آن در بدن بالاست.


HIV با آلوده كردن سلول هاى ویژه ای از سیستم ایمنی به نام "لنفوسیت های T کمک کننده" یا (CD4+ T Lymphocytes یا +TCD4) باعث بيمارى مى شود. اين سلول هاى زيرگروهى از گلبول هاى سفيد هستند كه به طور طبيعى پاسخ ايمنى به عفونت را تنظيم مى كنند. HIV با استفاده از سلول هاى T براى تكثير خودش در سراسر بدن گسترش مى يابد و در همان زمان باعث كاهش اين سلول ها مى شود كه بدن براى دفاع از خود به آنها نياز دارد.

هنگامى كه ميزان سلول هاى +TCD4 در فرد آلوده به HIV تا حد معينى سقوط كند، آن فرد به طيفى از بيمارى ها مستعد مى شود كه در حالت معمول بدن مى تواند آنها را كنترل كند. اين عفونت هاى فرصت طلب هستند كه باعث مرگ فرد مى شوند. دلايل مختلفى وجود دارد كه مبارزه با HIV را مشكل مى كند. اول اينكه HIV يك ويروس RNA است كه از آنزيم نسخه بردار معكوس براى تبديل RNA خودش به DNA استفاده مى كند. اين روند باعث مى شود كه احتمال بيشترى براى جهش (mutation) در HIV نسبت به ويروس هاى DNA وجود داشته باشد. بنابراين امكان مقاومت سريع ويروس به درمان وجود دارد.

دوم اينكه اين تصور رايج كه HIV يك ويروس كشنده است صحت ندارد. اگر HIV يك ويروس كشنده بود خودش هم به زودى از بين مى رفت، چرا كه فرصت چندانى براى عفونت هاى جديد باقى نمى ماند. در واقع HIV سالها در بدن باقى مى ماند و از طرق مختلف مانند رابطه جنسى، انتقال خون، انتقال از مادر به نوزاد٬ ديگران را هم آلوده مى كند. همان طور كه ذكر شد حتى هنگامى كه هيچ ذره ويروسى در خون وجود ندارد ويروس در بدن به حالت نهفته باقى مى ماند. پس از سال ها ويروس مى تواند فعال شود و از ماشين هاى سلولى براى تكثير خود استفاده كند.
حتى در سال هاى اخير اين تصور كه عفونت مستقيم HIV باعث كاهش يافتن سلول هاى +TCD4 مى شود مورد ترديد قرار گرفته است. علت كاهش سلول هاى ايمنى به اين امر مربوط مى شود كه پروتئين سازنده پوشش HIV به آسانى از ذرات ويروس جدا و به خون وارد مى شود و آن را پر مى كنند. اين پروتئين ها مانند چسب سلول هاى +TCD4 را به هم مى چسبانند، از طرف ديگر دستگاه ايمنى بدن به آنها واكنش نشان مى دهد و باعث مى شود ساير سلول هاى ايمنى بدن به سلول هاى +TCD4 خود بدن حمله كنند و آنها را از بين ببرند.




• چرخه زندگى HIV

HIV به سلول هاى +TCD4 از طريق مولكولهای خاصی ( CXCR4 يا هر دو مولكول CXCR4 و CCR5 بسته به مرحله عفونت) متصل مى شوند. در مراحل اوليه عفونت HIV دو گيرنده (CCR5 و CXCR4 ) محل اتصال ويروس هستند اما در مراحل انتهايى عفونت كه اغلب HIV دچار جهش مى شود آنها تنها به یک گیرنده ( CXCR4 ) متصل مى شوند. هنگامى كه HIV به سلول هاى +TCD4 متصل مى شود يك ساختار ويروسى ( به نام GP41 ) به داخل غشاى سلول نفوذ مى كند و RNA ويروس و آنزيم هاى مختلف ( از جمله نسخه بردار معكوس، اينتگراز و پروتئاز ) به داخل سلول تزريق مى شوند.مرحله بعدى توليد DNA از روى RNA ويروس با كمك آنزيم مخصوصی (نسخه بردار معكوس) است. در صورت موفقيت اين عمل، DNA اولیه ویروسی ( پروويروس) با استفاده از آنزیمی (آنزيم اينتگراز) وارد DNA سلول ميزبان مى شود. در اين حال سلول ميزبان كامل با HIV آلوده شده است اما به صورت فعال پروتئين هاى ويروس را توليد نمى كند. از اين به بعد دوره نهفته آغاز مى شود كه در آن سلول هاى آلوده مانند «بمب هايى منفجر نشده» براى مدت طولانى باقى مى مانند.

هنگامى كه سلول ميزبان توليد پروتئين هاى ويروس را از روى DNA پروويروسى آغاز مى كنند، آنزيم خاصی (آنزیم پروتئاز) فراهم شده به وسيله HIV بايد آنها را به صورت پروتئين هاى نوبنياد HIV درآورند تا با اتصال آنها به هم ذرات ويروسى HIV به وجود آيد. ذرات ويروسى تازه به وجود آمده با جوانه زدن بر روى سطح سلول ميزبان از آن خارج مى شوند

Old_Chater
08-12-2010, 20:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما ممکن است که HIV در بدن خود داشته باشيد ولی از نظر سلامتی کاملاً سالم به نظر برسيد. تنها راه مطمئن تشخيص آلودگی و يا عدم آلودگی به ويروس ايدز (HIV) انجام آزمايش خون در آزمايشگاه می باشد. از زمان ورود ويروس به بدن انسان تا زمانی که شواهد آزمايشگاهی ظاهر شود،‌ ممکن است فاصله زمانی بين دو هفته تا شش ماه طول بکشد که به آن "دوره پنجره" (window period) می گويند. در اين دوران شخص٬ آلوده بوده و می تواند ديگران را نيز آلوده کنند، ولی ممکن است هيچ يک ازعلايم بالينی و آزمايشگاهی متداول را در خود بروز ندهد.

در صورتی که شما به رفتارخطرناکی دست زده ايد و نگران سلامت خود شده ايد، می توانيد برای انجام آزمايش HIV به پزشک خود و يا مستقيماً به مراکز انتقال خون و ديگر مراکزی که آزمايش ايدز را انجام می دهند، مراجعه کنيد.

نكته بسيارمهمی كه نبايد فراموش شود اين است كه درطی اين 6 ماه نبايد خود و ديگران را درمعرض رفتار خطرناک قرار
دهيد.
افرادي كه رفتارهاي پرخطر داشته اند اما تست HIV منفي است لازم است سه ماه بعد و در صورت تداوم رفتار پرخطر هرشش ماه آزمايش HIV را تكرار نمايند.
در بسياری از مراکز درمانی اغلب کشورها، مشاوره و انجام آزمايش HIV به صورت رايگان و ناشناس (بدون معرفی خودتان و دريافت تنها يک شماره کد)، انجام می پذيرد.

منبع:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Old_Chater
08-12-2010, 20:55
خوب 4 هفته
این ها مثلا میخوان یک فیلم بازی کنن
خوب هر 4 هفته که بازی نمیکنن و برن تست بدن و بیان
میبینی پروژه بود و در یک هفته چند بار با شخص دیگری فیلم بازی کردند

Rapid test:
يک تست غربالگري است که جواب آن در عرض ۲۰ دقيقه آماده ميشود. اين تست از نمونه خون وريدي يا خون سرانگشت يا ترشحات دهان براي بررسي آنتي بادي HIV استفاده مي کند
بازيگراي فيلم از اين روش استفاده ميكنن كه فقط 20 دقيقه طول ميكشه پس ميتونن با خيال راحت كارشون و انجام بدن البته اين تست هم منفي كاذب داره پس نميشه 100% روش حساب كرد

Old_Chater
09-12-2010, 09:04
سه نوع كلي آزمايش (تست) تشخيصي HIV وجود دارد که عبارتند از:



1 – تست آنتي بادي HIV يا (HIV antibody test) : اين تست نشان مي‌دهد كه فرد با HIV آلوده شده است يا نه ( كه اطلاعات اين قسمت بر روی اين تست٬ متمركز شده است)



2 – تست آنتي ژن P24 يا ( P24 antigen testing) : اين تست بطور اوليه براي غربالگري نمونه‌هاي خون استفاده مي‌شود ولي در برخي مناطق بعنوان تست تشخيصي HIV بكار مي‌برند.

آنتي ژن P24 ، يك پروتئين است كه جزئي از ساختمان HIV مي‌باشد و در مراحل اوليه عفونت، به مقدار زياد توليد مي‌شود و بوسيلة تستهاي تشخيصي مي‌توان آن را در خون آشكار كرد. تست P24 مي‌تواند آلودگي با HIV را قبل از "تست آنتي بادي "HIV آشكار كند بنابراين تست آنتي ژن P24 در تشخيص HIV در مراحل اوليه بكار مي‌رود.



3 – تست ميزان ويروس (HIV Load test) : اين تست هنگامي استفاده مي‌شود كه شخص از آلوده بودن خود با HIV آگاه است و با اين تست ميزان ويروس در خون مشخص مي‌شود.





آزمايش تشخيصي HIV

آزمايش تشخيص HIV به جستجوي آنتي باديهاي موجود در خون مي‌پردازد. وقتي HIV (كه يك ويروس است) وارد بدن شخصي شود يك ماده شيميايي خاصي در بدن فرد ساخته مي‌شود كه آنتي بادي ناميده مي‌شود. آنتي باديها، پاسخ بدن به عفونت هستند بنابراين اگر در خون شخصي٬ آنتي بادي بر عليه HIV وجود داشته باشد اين بدان معني است كه او با HIV آلوده است در اكثر موارد 3 ماه طول مي‌كشد تا اين آنتي باديها بوجود آيند ( در موارد نادر تا 6 ماه در موارد بسيار نادرتر بيشتر از 6 ماه طول مي‌كشد تا آنتي باديها بوجود آيند)

انجام تست قبل از 3 ماه از زمان تماس با ويروس ، نتايج نامشخص دارد و فرد آلوده ممكن است هنوز آنتي بادي بر عليه ويروس نساخته باشد.

فاصله زماني بين آلوده شدن تا ساخت آنتي بادي را دوره پنجره (window period) گويند در دورة پنجره، افراد آلوده با HIV در خونشان آنتي بادي ندارند و بوسيلة تست HIV تشخيص داده نمي‌شود٬ هر چند كه ممكن است سطح بالايي از HIV در خون، ترشحات جنسي يا شير پستانشان وجود داشته باشد.

در دورة پنجره، HIV مي‌تواند از فرد آلوده به فرد ديگر منتقل شود هر چند كه تست HIV، آلوده بودن وي را مشخص نمي‌كند. بنابراين بهترين راه اين است كه تست HIV حداقل 3 ماه بعد از در معرض خطر قرار گرفتن با HIV، انجام شود. برخي مراكز تشخيصي جهت اطمينان خاطر بيشتر، انجام آزمايش مجدد را در ماه 6 توصيه مي‌كنند. همچنين، بسيار مهم است كه طي دوره زماني انجام تست HIV ، فرد مجدد در معرض خطر HIV قرار نگيرد. اين تست هنگامي دقيق است كه بين زمان مواجهه با HIV و انجام تست٬ مواجهه مجددي رخ ندهد.

تنها راه مطمئن جهت تعيين آلودگي با HIV انجام تست آنتي بادي HIV مي‌باشد و از روي علائم باليني نمي‌توان آلودگي با HV را تعيين كرد.
منبع:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kiarash3500
09-12-2010, 19:27
جوش هاي ته زبون ميتونه از علايم ايدز باشه؟

kiarash3500
10-12-2010, 13:04
غده هاي لنفاوي كه موقع ورود ويروس ايدز تو بدن متورم ميشن بيشتر كدوم قسمت بدنن؟

Dr.FANOOS
11-12-2010, 13:19
چيزهايي كه بايد در مورد ايدز بدانيد (1)

ويروس اچ‌ آي ‌وي (HIV) بعد از ورود به بدن، در غدد لنفاوي پخش شده و در داخل سلول‌هاي دفاعي بدن (لنفوسيت‌ها) شروع به تكثير مي‌كند. در بيشتر بيماران حدود يك ماه بعد از آلودگي علائمي مثل سرماخوردگي ايجاد مي‌شود.
اين علائم شامل تب، گلودرد، درد عضلات و مفاصل، تهوع و استفراغ و علائم عمومي اينچنيني هستند. اين علائم در افرادي كه ويروس را به واسطه تماس جنسي كسب كرده‌اند، به نسبت ديگران شايع‌تر است.
واضح است كه اين علائم خاص نيستند، بنابراين پزشك و بيمار را مشكوك به آلودگي با ويروس اچ‌آي‌وي نمي‌كنند. تنها در مواردي كه فرد از يك ماه قبل، سابقه‌اي از تماس مشكوك داشته است و به فكر بيماري بوده، مي‌تواند به تشخيص كمك كند.
در اين مرحله تعداد ويروس در گردش خون بسيار زياد و توانايي انتقال بيماري بالاست.
بعد از چند ماه سيستم دفاعي بدن شروع به كنترل بيماري مي‌كند و اگرچه هرگز قادر به مهار كامل ويروس نمي‌شود، ولي مي‌تواند تكثير ويروس را تا مدت‌ها به صورت مخفي نگه دارد. با وجود اين، متاسفانه ويروس بي‌وقفه به انتشار خود و كشتن سلول‌هاي دفاعي بدن ادامه مي‌دهد.
اگر فرد شناسايي و درمان نشود، اين روند حدود 10 ‌سال ادامه مي‌يابد و در اين مدت معمولا بيماري مهلكي بيمار را تهديد نمي‌كند.
بعد از اين زمان با مرگ بيشتر سلول‌هاي دفاعي، تعداد اين سلول‌ها به حدي پايين مي‌آيد كه بيماري‌هاي خطرناك و كشنده خاصي كه به نام "بيماري‌هاي مرتبط با ايدز" شناخته مي‌شوند، ظرف چند ماه باعث مرگ بيمار مي‌شوند.
كساني كه در مرحله اول (مرحله بدون علامت) شناسايي مي‌شوند، شانس اين را دارند كه با مصرف داروهاي ضدويروس، روند تكثير ويروس و مرگ سلول‌هاي دفاعي در بدن شان كند شده و حدود 10 سال ديگر به عمرشان اضافه شود و تا شروع بيماري‌هاي مهلك مرتبط با ايدز حدود 20 سال دوام ‌آورند. بعد از شروع اين بيماري‌ها نيز درمان بسيار موثر است و تا سال‌ها مي‌توان از مرگ بيمار جلوگيري كرد.
بايد دوباره تاكيد كنم كه به دليل ماهيت بيماري ايدز و بي‌علامت بودن افراد آلوده، شناسايي مبتلايان فقط با آزمايش‌هاي دوره‌اي امكان‌پذير است. در غير اين صورت فرد بايد منتظر شروع بيماري‌هاي شديد مرتبط با ايدز باشد كه در آن زمان كار چنداني از سوي پزشكان براي مهار بيماري ساخته نيست.

ويروس اچ آي وي (HIV) از طريق تماس جنسي، خون، فرآورده‌هاي خوني، تماس شغلي و از مادر به كودك منتقل مي‌شود.جاي خوشبختي است كه تماس‌هاي معمولي افراد در جامعه باعث آلودگي نمي‌شود و از اين نظر جاي نگراني نيست.
حال درباره راه‌هاي انتقال اين بيماري خطرناك با شما سخن مي‌گوييم.
تماس جنسي
راه انتقال ويروس ايدز تماس جنسي معمولي است. اگر چه اين بيماري اكنون در ميان همجنس‌بازان آمريكا شايع‌تر از بقيه مردم است، ولي در ساير نقاط جهان تماس جنسي معمولي زن و مرد بيشترين نقش را در آلودگي دارد.
طي سال‌هاي اول، فرد مبتلا هيچ گونه علامتي ندارد و تنها راه شناخت افراد آلوده و پيشگيري از انتقال ويروس در بين زوجين، آزمايش خون است.
عامل بسيار مهم در احتمال آلودگي بر اثر تماس جنسي، ميزان ويروس در گردش خون فرد مبتلا است. اگر فرد آلوده به ويروس، شناسايي شده و تحت درمان قرار گيرد، تعداد ويروس در گردش خون ااو بسيار كم شده و به دنبال تماس جنسي، احتمال آلودگي شريك جنسي بسيار كم خواهد شد. اين موضوع در مورد ساير راه‌هاي آلودگي شامل آلودگي شغلي و انتقال مادر به كودك نيز صادق است.
نوع تماس جنسي نيز هر قدر غير متعارف‌تر باشد، احتمال انتقال ويروس بيشتر مي‌شود؛ به عنوان مثال تماس‌هاي جنسي كه به دنبال مصرف مواد محرك مثل اكستازي يا كريستال صورت مي‌گيرد، احتمال آلودگي را بسيار بالا مي‌برد.
انتقال خون
در سال‌هاي ابتدايي دهه 80 ميلادي كه هنوز طريقه انتقال ويروس اچ آي وي به طور كامل شناخته نشده بود، تعداد زيادي از بيماران به دليل دريافت خون يا فرآورده‌هاي خوني دچار ايدز شدند. در اين ميان بيماران مبتلا به هموفيلي كه مي‌بايست مرتب پلاسما يا فاكتور 8 دريافت مي كردند، از همه بيشتر گرفتار شدند. پيوند اعضا از افراد آلوده به ويروس اچ آي وي نيز باعث ابتلاي ديگران شده است.
اكنون با آگاهي از انتقال اين ويروس به دنبال انتقال خون و پيوند اعضا، خطر بسيار ناچيزي افراد را تهديد مي‌كند.
استفاده از سرنگ مشترك
معتادان تزريقي عادت به استفاده از سرنگ و سر سوزن اشتراكي دارند. در ضمن گاهي مايع حلال يا ----- داروهاي مخدر نيز به صورت مشترك استفاده مي‌شود. بدين ترتيب در ميان اين گروه، بيماري ايدز بسيار شايع‌تر از ساير اقشار جامعه است.
آلودگي شغلي
پزشكان، پرستاران، كاركنان آزمايشگاه و ساير كاركنان بهداشتي همواره در معرض تماس وسايلي مثل چاقوي جراحي و سوزن آلوده هستند. اگرچه احتمال آلودگي در اين روش خيلي كم است، ولي به دليل تعدد موارد اهميت زيادي دارد.
علاوه بر اين ها، تماس با پوست زخمي يا مخاط ها (گوارشي – تناسلي) و مايعات بدن مثل مايع مغزي، مايع مفصلي و ... نيز آلوده كننده است.
ادرار، مدفوع، خلط، عرق و مواد استفراغي اگر خوني نباشند، معمولا آلوده كننده نيستند.
با اين حال، خوشبختانه احتمال آلوده شدن پرسنل بهداشتي در اثر تماس با بيماران مبتلا به ايدز بسيار كمتر از تماس با مبتلايان به هپاتيت بي و هپاتيت سي است.
بيماري هاي مرتبط با ايدز
ويروس اچ ‌آي‌ وي (HIV) با ورود به سلول‌هاي دفاعي بدن و تخريب آن ها، سيستم ايمني فرد مبتلا را دچار ضعف پيشرونده كرده و او را مستعد ابتلا به بيماري‌هاي فرصت‌طلب مي‌كند.
دسته اول بيماري‌هايي مثل سينوزيت ، اسهال ، زونا ، ذات‌الريه (پنوموني) و سل هستند كه در افراد معمولي هم ديده مي‌شوند، ولي در مبتلايان به ايدز شيوع بسيار بالاتري داشته و به درمان‌هاي معمول پاسخ نمي‌دهند.
دسته دوم بيماري‌هايي هستند كه در افراد عادي وجود ندارند و ضعف شديد ايمني كه به واسطه ويروس ايدز ايجاد شده است، منجر به بروز اين گونه بيماري‌ها مي‌شود. اين دسته از بيماري‌ها شديدتر بوده و مرگ و مير زيادتري دارند.
سينوزيت چركي بيماري آشنايي است و علائم آن شامل خروج چرك از بيني و درد در قسمت بالايي صورت و گاهي تورم و قرمزي پوست صورت است. اين بيماري در مبتلايان به ايدز بسيار شايع و بد قلق است.

عفونت چركي ريه‌ها يا پنوموني به واسطه ورود انواع ميكروب‌ها به بدن بيماران مبتلا به ايدز ايجاد مي‌شود. علائم پنوموني در بيماران مبتلا به ايدز مثل افراد عادي شامل سرفه، تب، درد سينه و خلط است، ولي به سختي درمان مي‌شود.
نوعي از پنوموني فقط در بيماران دچار ضعف شديد ايمني به واسطه انگلي به نام پنوموسيستيس ايجاد مي‌شود. اين بيماران ابتدا داراي سرفه و تنگي نفس كمي ‌هستند، ولي روز به روز بدحال‌ تر مي‌شوند و داروهاي معمولي تاثيري روي بيماري شان ندارد. به تدريج بيمار دچار كاهش وزن و تنگي نفس شديد شده و اگر بيماري به موقع تشخيص داده نشود، باعث مرگ بيمار مي‌شود.

ميكروب سل از دسته ميكروب‌هايي است كه در افراد سالم و داراي سيستم ايمني قوي نمي‌تواند فعاليت كند. اين بيماري در مناطقي كه مردم دچار سوءتغذيه و سطح سلامت پاييني هستند، شيوع دارد. سل در كشورهاي پيشرفته ‌طي نيمه دوم قرن بيستم به خوبي مهار شده بود، اما با گسترش بيماري ايدز در اين جوامع بار ديگر بيماري سل همچون غول خفته‌اي بيدار شد.
علائم بيماري سل شامل سرفه، خلط چركي، خلط خوني، كاهش وزن و ضعف عمومي ‌است. اين بيماري يكي از دلايل اصلي از بين رفتن بيماران ايدزي است و سل در اين بيماران، صد برابر افراد معمولي شايع است.
ضايعات دهاني شامل برفك و آفت، در ايدزي‌ها بسيار زياد است. آفت‌ها كه ضايعات دردناك دهاني هستند، به وفور در افراد معمولي هم ديده مي‌شوند و مختص بيماران ايدزي نيستند.
برفك دهاني كه عامل آن قارچي به نام كانديدا مي‌باشد و ضايعات سفيد رنگي در دهان خصوصا قسمت پشتي زبان و حلق ايجاد مي‌كند، در افراد بالغ بسيار نادر است و وجود آن احتمال ضعف ايمني بدن را مطرح مي‌كند.
زخم‌هاي مري كه باعث مي‌شود بيمار موقع قورت دادن غذا، درد زيادي در قسمت بالاي جناق احساس كند نيز از دسته بيماري‌هاي مربوط به ايدز هستند. با آندوسكوپي مي‌توان اين گونه زخم‌ها را تشخيص داد و نمونه ‌برداري كرد.
چند نوع انگل فرصت‌ طلب وجود دارند كه در روده بزرگ بيماران مبتلا به ايدز لانه گزيني كرده و ايجاد اسهال‌هاي شديد ، طولاني مدت و مقاوم به درمان مي‌كنند.

دكتر رضا كريمي - متخصص بيماري‌هاي داخلي
منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Dr.FANOOS
11-12-2010, 13:25
چيزهايي كه بايد در مورد ايدز بدانيد(2)

ويروس HIV و انواع آن
(Human Immunodeficiency Virus)
HIVبه معني ويروس نقص ايمني انسان است. اولين بار در سال 1981 در آمريكا پنوموني ناشي از پنوموسيستيس كاريني(Pneumocystis carinii pneumonia) در پنج مرد همجنس باز كه قبلا سالم بودند مشاهده شد تا اين كه در سال 1983 HIV از يك بيمار لنفادنوپاتي جدا شد و در سال 1984 ثابت شد كه اين ويروس عامل مسبب AIDS مي باشد.
ويروس HIV از خانواده ي رترو ويروس ها و از زير خانواده ي لنتي ويروس ها مي باشد. ويروس هاي نقص ايمني انسان HIV-1 و HIV-2 نام دارند كه ويروس هاي سيتوپاتيك مي باشند.
در ميكروسكوپ الكتروني اين ويروس به شكل دوازده وجهي، با خارهاي سطحي متعدد، داراي دو پوشش پروتئيني و اصلي وراي غشايي ديده مي شود.
ويريون* از سطح سلول هاي آلوده جوانه مي زند و به محيط بيرون آزاد مي شود. به همين علت است كه ويروس HIV به طور مداوم پوشش خود را عوض مي كند و به هنگام جوانه زدن از غشاي سلول ميزبان انواع متفاوتي پروتئين و گليكو پروتئين جدا مي كند كه تركيب آن منحصر به فرد مي باشد.
(* به يك ذره ي ويروسي كه توان آلوده كردن سلول را دارد ويريون مي گويند.)
در شكل شماتيك از ويروس به طور واضح لايه ها و هسته ي ويروس و دو قطعه ي RNA كه به صورت جدا از هم در مركز ويروس مستقر هستند، مشاهده مي شود.
اين ويروس ها حاوي آنزيم ريورس ترانس كريپتاز معكوس هستند و به كمك همين آنزيم است كه پس از ورود به داخل سلول مي توانند از روي RNA، ژنوم دو رشته اي DNA را سنتز كنند. پس از اين مرحله DNA ي سنتز شده به هسته ي سلول ميزبان رفته و توسط آنزيم هاي خود در DNA ي سلول ميزبان رخنه مي كنند و سيستم همانند سازي كننده ي ميزبان را وادار به همانند سازي از ژنوم خود كرده و در مراحل بعدي اجزاي ويروس HIV به سرعت سنتز مي شود و با پديده ي جوانه زدن از سلول ميزبان سبب آسيب هاي جدي به غشاي سلول ميزبان شده و در نهايت سلول ليز مي شود. از آن جايي كه سلول هاي ميزبان، ويروس گلبول هاي سفيد مي باشد سبب كاهش شديد اين سلول ها شده و در اثر برخورد يك بيماري عفوني بدن نمي تواند از خود دفاع كند؛ به اين ترتيب كه در اثر يك سرماخوردگي ساده احتمال مرگ وجود دارد.
تفاوت بين HIV-1 و HIV-2 چيست؟


نوع غالب در جهان HIV-1 مي باشد و هنگامي كه به طور كلي و بدون مشخص كردن نوع، درباره ي HIV بحث مي شود منظور HIV-1 مي باشد. هر دو نوع HIV-1 و HIV-2 از طريق تماس جنسي، خون و محصولات خوني و از مادر به كودك منتقل مي شوند و سبب ايدز با علائم باليني غير قابل افتراق از يكديگر مي شوند اما HIV-2 مشكل تر از HIV-1 منتقل مي شود و فاصله ي زماني بين آلوده شدن با HIV-2 تا ايجاد بيماري طولاني تر است.
HIV-1 چند زير گونه(subtype) دارد؟
HIV-1 ويروس بسيار متغيري است و به راحتي جهش مي يابد بدين جهت راسته هاي متفاوتي از HIV-1 وجود دارد. اين راسته ها مي تواند بر اساس گروه ها و زير گونه ها، طبقه بندي شوند. 2 گروه وجود دارد: گروه M و گروه O
در سپتامبر 1998 گروهي از محققان فرانسوي اعلام كردند كه راسته ي جديدي از HIV در زني از كامرون در غرب آفريقا، يافته اند.
اين راسته به هيچ كدام از دو گروه O و M تعلق نداشت و پس از بررسي ها در تمامي كامرون? تنها در سه نفر ديگر آلودگي به اين راسته از ويروس HIV يافت شد.
در حال حاضر در گروه M حداقل 10 زير گونه ژنتيكي مشخص از HIV-1 شناخته شده است كه زير گونه هاي A تا J هستند. به علاوه گروه O شامل دسته ي مشخصي از ويروس هاي كاملا ناهمگون(heterogenous) هستند.
تفاوت هاي بين زير گونه هاي گروه M ممكن است همانند تفاوت چشمگير بين گروه M از گروه O باشد.
زير گونه هاي مختلف در كجا يافت شدند؟
زير گونه هاي HIV به صورت ناهمگون در سراسر جهان پخش شده اند؛ به عنوان مثال زير گونه B اغلب در آمريكا، ژاپن، استراليا، كارائيب و اروپا يافت مي شود و زير گونه ي D و A در صحراي جنوبي آفريقا و زير گونه ي C در آفريقاي جنوبي و هند و زير گونه ي E در جمهوري مركزي آفريقا، تايلند و ديگر كشورهاي جنوب شرقي آسيا، بيشتر است.
زير گونه ي F (برزيل و روماني)، H و G (روسيه و آفريقاي مركزي) I (قبرس) و گروه O (كامرون) شيوع بسيار كمي دارند.
اغلب زير گونه ها در آفريقا يافت مي شوند اگر چه زير گونه ي B شيوع كمتري دارد.
تفاوت عمده ي بين اين زير گونه ها چيست؟
تفاوت عمده در تركيب ژنتيكي آن ها است. تفاوت هاي بيولوژيكي مشاهده شده در محيط هاي آزمايشگاهي حياتي(in vivo) و محيط هاي آزمايشگاهي مصنوعي(in vitro) بيانگر اين مساله است.
همچنين پيشنهاد شده كه برخي گونه ها با فرم خاصي از راه انتقال در ارتباط هستند به عنوان مثال زير گونه ي B با تماس هاي همجنس بازها و معتادان تزريقي خصوصا از راه خون و زير گونه C و E از طريق انتقال دگر جنسي(heterosexual) (از راه مخاطي). زير گونه ي E راحت تر از زير گونه ي B گسترش مي يابد.
آزمايش متداول تشخيصي HIV يا (HIV antibody test) كه جهت غربالگري (screening) و اهداف تشخيصي به كار مي رود تمامي زير گونه هاي HIV را آشكار مي كند.
واضح است كه در آينده زير گونه هاي ژنتيكي جديدي از HIV كشف خواهند شد و آن زير گونه هاي جديد با جهش هاي ژني(mutation) به نمو(develop) ادامه مي دهند.
علائم بيماري ايدز

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


با كاهش قدرت سيستم دفاعي٬ به مرور زمان بدن آماده ابتلا به بيماري هايي مي شود كه به طور معمول در مردم عادي ديده نمي شوند.
اين بيماري ها به صورت بيماري هاي ريوي ، اسهال هاي شديد و مزمن ،‌ تب هاي طولاني ، كاهش وزن ،‌ اختلالات شخصيتي ،‌ بيماري هاي مغزي و پوستي خود را نشان مي دهند كه در نهايت منجر به مرگ فرد مبتلا خواهند شد.
علائم آلودگي با ويروس HIV (ايدز) بسيار پيچيده است و داراي چندين مرحله است كه الزاما همه آنها در افراد آلوده مشاهده نمي شوند.
اين مراحل عبارتند از: ‪
1- مرحله عفونت اوليه HIV (مرحله اول)
اين مرحله چند هفته طول مي‌كشد و معمولا شبيه سرماخوردگي است كه بلافاصله بعد از عفونت رخ مي‌هد. علائمي نظير تب، گلودرد، بزرگي غدد لنفاوي، درد مفاصل و عضلات ، سردرد، ضعف و بي حالي، بي اشتهايي ، تهوع و استفراغ، كاهش وزن، اسهال و گاهي دانه هاي جلدي و يا تظاهرات عصبي دارد.
در 20 درصد موارد، علائم به گونه‌اي است كه فرد به پزشك مراجعه مي‌كند، ولي بيماري او معمولا تشخيص داده نمي‌شود و حتي اگر تست HIV آنتي بادي در اين موقع انجام شود ممكن است هنوز مثبت نباشد.
طي اين مرحله مقدار زيادي HIV در خون محيطي فرد وجود دارد و سيستم ايمني با توليد پادتن ها (آنتي بادي ها)، و لنفوسيت هاي سلول كش (لنفوسيت هاي سيتوتوكسيك) شروع به پاسخ در برابر ويروس ايدز مي‌كند.
2- مرحله بدون علامت باليني (مرحله دوم)
اين مرحله به طور متوسط ده سال طول مي‌كشد و همان طور كه از نام اين مرحله پيداست، بدون علامت است، هر چند ممكن است غدد متورم لنفاوي هم وجود داشته باشند (لنفادنوپاتي). سطح HIV در خون محيطي به سطح بسيار پاييني كاهش مي‌يابد، ولي بيماري همچنان مسري است و آنتي بادي HIV در خون قابل ارزيابي است.
تحقيقات اخير نشان داده است كه HIV طي اين مرحله غير فعال نيست و در غدد لنفاوي بسيار فعال است.
3- مرحله علامت دار؛ پيش روي از HIV تا AIDS (مرحله سوم)
با آسيب بيشتر سيستم ايمني، بيماري به سمت بدتر شدن پيش مي‌رود تا اين كه تشخيص ايدز مطرح شود.
به طور كلي مي توان گفت كه علايم اصلي و فرعي مرحله نهايي آلودگي با HIV يعني "ايدز" موارد زير هستند كه در صورت مشاهده هر كدام از آن ها بايد با پزشك مشورت كنيد.
علائم اصلي ايدز:
• كاهش وزن بيشتر از 10 درصد
• اسهال مزمن بيشتر از يك ماه
• تب هاي متناوب يا دائمي بيش از يك ماه
علائم فرعي ايدز:
• سرفه پايدار به مدت بيش از يك ماه
• عفونت پوستي منتشر همراه با خارش
• تبخال هاي عود كننده
• برفك دهاني
• عفونت تبخالي مزمن پيش رونده
• بزرگ شدن عمومي غدد لنفي
درمان ايدز پس از ابتلا

اولين اقدام پزشك براي درمان اين بيماران، روان درماني است. بايد بيمار اطمينان خاطر پيدا كند كه بيماري او رو به بهبودي است.
بيمار مي بايست از مراحل درمان تا حدودي اطلاع داشته باشد، تمامي مسائل مربوط به پيشگيري به اين بيماران آموخته شود و تمامي عوامل خطر براي آنها گفته شود.
تعيين زمان شروع دارو:
- درمان زود هنگام (Early therapy)
- درمان دير هنگام (Late therapy)
پس از شروع درمان، معمولا بعد از دو تا چهار هفته آثار درمان كاملا آشكار مي شود.
مساله بسيار مهمي كه در حال حاضر به عنوان يكي از معضلات درمان مطرح مي باشد، هزينه درمان است. قيمت داروها بسيار گران است.
روش درمان در حال حاضر در ايران به اين صورت است كه پس از شناسايي بيماران، درمان با روش late therapy و با استفاده از سه دارو انجام مي گيرد.
اصول‌ كلي‌
با انجام‌ آزمايش‌ خون‌ و آزمون‌ پادتن‌ ضد ويروس‌ ايدز (ممكن‌ است‌ حتي‌ تا شش ماه‌ پس‌ از آلودگي‌ مثبت‌ نشود) مي‌توان‌ بيماري را تشخيص‌ داد.
در بيماراني‌ كه‌ آلودگي‌ به‌ ويروس‌ ايدز تشخيص‌ داده‌ مي‌شود، بايد وجود ساير بيماري‌هاي‌ آميزشي‌ و ساير عفونت‌ها مثل‌ سل‌ نيز مورد بررسي‌ قرار گيرد.
در صورت‌ بروز عوارض‌، ممكن‌ است‌ نياز به‌ بستري‌ شدن بيمار‌ باشد.
توجه‌ داشته‌ باشيد كه‌ تشخيص‌ زودهنگام‌ كمك‌ كننده‌ است‌. اگر در معرض‌ خطر هستيد،‌ هر چه سريع تر به پزشك مراجعه‌ كنيد، حتي‌ اگر احساس‌ مي‌كنيد كه‌ در سلامت‌ كامل‌ به‌ سر مي‌بريد.
اگر مي‌خواهيد حامله‌ شويد، يا اين‌ كه‌ حامله‌ هستيد، انجام‌ آزمون‌ ويروس‌ ايدز ممكن‌ است‌ كمك‌ كننده‌ باشد. در صورت‌ مثبت‌ بودن‌ آزمون‌ ويروس‌ ايدز به‌ هنگام‌ حاملگي‌، با درمان‌هاي‌ مخصوص‌ مي‌توان‌ احتمال‌ عفونت‌ در نوزاد را به‌ حداقل‌ رساند.
از تماس‌ با افرادي‌ كه‌ دچار عفونت‌ هستند، پرهيز كنيد.
داروها
براي‌ مقابله‌ با عفونت‌ها يا پيشگيري‌ از آن ها ممكن‌ است‌ آنتي‌بيوتيك‌ تجويز شود.
داروهاي‌ ضد ويروسي‌ (ديدانوزين‌، استاوودين‌، زالسي‌ تابين‌، زيدوودين‌) و نيز داروهاي‌ مهاركننده‌ پروتئاز، در درمان‌ عفونت‌ با ويروس‌ ايدز مورد استفاده‌ قرار مي‌گيرند و ممكن‌ است‌ پيشرفت‌ بيماري‌ را به‌ تأخير اندازند.
تجويز آنها بايد توسط‌ پزشكان‌ با تجربه‌ انجام‌ پذيرد. بعضي از اين داروها (مثل زيدوودين‌) مي‌توانند‌ انتقال‌ عفونت‌ به‌ جنين‌ مادران‌ حامله‌ را كاهش‌ دهند.
فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماري
ميزان فعاليت به‌ وضعيت‌ سلامت‌ هر فرد بستگي‌ دارد. علايمي‌ مثل‌ خستگي‌ يا وجود عفونت‌ مي‌توانند بعضي‌ از فعاليت ها را در زمان ابتلا به اين بيماري محدود كنند.
استراحت‌ مهم‌ است‌، اما توصيه‌ مي‌شود به‌ طور منظم‌ ورزش‌ انجام‌ گيرد.
رژيم‌ غذايي‌
تغذيه‌ بايد كافي‌ و مناسب‌ باشد. سوءجذب‌، تغيير سوخت ‌و ساز بدن و كاهش‌ وزن‌ در بيماران‌ مبتلا به‌ ايدز شايع‌ هستند.
از خوردن‌ تخم ‌مرغ‌ خام‌، شير غيرپاستوريزه‌، يا ساير مواد غذايي‌ بالقوه‌ آلوده‌ خودداري‌ شود.
در حال حاضر 2 گونه از HIV وجود دارد؛ HIV-1 و HIV-2.

منبع:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dr.FANOOS
11-12-2010, 20:52
يزاق دهن فرد مبتلا اگه خوني نباشه ميتونه بيماري رو انتقال بده؟
با توجه به مطالبی که گذاشتم خب معلومه که "نه" منتقل نمی شه....
اما یه چیزی به من ثابت شد . اگر به یه بیماری خیلی فکر کنی و مرتب احتمال مبتلا شدن بهش رو بدی مطمئن باش اون بیماری رو می گیری.مخصوصا توی بیماری های سرطانی!!!

Dr.FANOOS
11-12-2010, 23:02
حتي اگه بذاق دهن فرد آلوده وارد آ ل ت تناسلي بشه؟
پایه و اساس انتقال این ویروس مسلما خون به خون هست!
اگر بذاق خونی باشه امکانش هست وگرنه فکر نکنم!

reza-atom
12-12-2010, 17:57
دوستان من الآن یه مدته که روی سلمونی هایی که قبلاً می رفتم وسواس شدم (البته الآن نزدیک 6 ماهه نمیرم) ولی همش پیش خودم میگم نکنه وسایلشون آلوده بود ، یا نکنه بچگی که سلمونی میرفتم فلان یا :دی .... چی کار باید بکنم از این وسواسی دربیام ؟

joe_satriani
12-12-2010, 19:30
دوستان من الآن یه مدته که روی سلمونی هایی که قبلاً می رفتم وسواس شدم (البته الآن نزدیک 6 ماهه نمیرم) ولی همش پیش خودم میگم نکنه وسایلشون آلوده بود ، یا نکنه بچگی که سلمونی میرفتم فلان یا :دی .... چی کار باید بکنم از این وسواسی دربیام ؟

با سلام
واسه اين مورد شما ميتونيد اولا به سلموني هاي خيلي مجهز و خوب بريد
و مورد دوم و مهمترين مورد هم اينكه زماني كه ميخوان كار كنن قشنگ به وسايلي كه ازش استفاده ميكنن ببينيد
و اگه باب ميلتون نبود بهشون تذكر بديد و بگيد عوض كنن يا تميزش كنن
بلاخره وظيفشون حفظ سلامتي مشتري هست
مجاني كه اصلاح نميكنن كه هر طور بخوان كارشون رو انجام بدن ...

موفق باشيد.

kiarash3500
12-12-2010, 19:49
واسه اين مورد شما ميتونيد اولا به سلموني هاي خيلي مجهز و خوب بريد
و مورد دوم و مهمترين مورد هم اينكه زماني كه ميخوان كار كنن قشنگ به وسايلي كه ازش استفاده ميكنن ببينيد
و اگه باب ميلتون نبود بهشون تذكر بديد و بگيد عوض كنن يا تميزش كنن
بلاخره وظيفشون حفظ سلامتي مشتري هست
مجاني كه اصلاح نميكنن كه هر طور بخوان كارشون رو انجام بدن ...

من شنيدم اين ويروس حتي با الكل هم از بين نميره آيا درسته؟

reza-atom
12-12-2010, 19:56
من شنيدم اين ويروس حتي با الكل هم از بين نميره آيا درسته؟

ولی من خوندم که ویروس ایدز توی طبیعت ویروس ناپایداری هست!

kiarash3500
14-12-2010, 21:25
اگه كسي تو خونش آنتي بادي بر عليه اچ آي وي باشه يعني حتما مبتلا شده؟

kiarash3500
15-12-2010, 14:32
من شنیده بودم تو اینا نیست که...

اشتباه ميكني توشون هست اين سايتو حتما ببين خيلي مفيده:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

officer
16-12-2010, 17:09
در صورتی که طرفین خونریزی لثه نداشته باشن منتقل نمیشه !

در واقع از طریق بزاق مبتلا نمیشین .

Dr.FANOOS
16-12-2010, 17:45
درمان موفقیت آمیز ایدز در برلین

به گفته محققین، وجود این گیرنده برای آلوده شدن سلول‌های CD4 سیستم ایمنی به ویروس اچ.آی.وی ضروری است. مطالعات نشان می‌دهد افرادی که این جهش ژنی را در سلول‌های بدن خود دارند، کم و بیش در برابر ابتلا به ایدز مقاومند.

پزشکان آلمانی مردی مبتلا به سرطان خون و ویروس اچ.آی.وی را با سلول‌های بنیادی ویژه‌ای درمان کردند که به نظر می‌رسد نسبت به اچ.آی.وی مقاومند. پزشکان مدعی هستند که هیچ اثری از اچ.آی.وی در بدن او نیست!

بیماری ایدز چندین دهه می‌شود که انسان را گرفتار خود کرده است. تلاش‌های فراوان اما بی‌نتیجه برای درمان این بیماری، ایدز را به بن‌بستی در پزشکی تبدیل کرده؛ اما این هفته در برلین،‌ داستان تازه‌ای در جریان است که شاید امید تازه‌ای برای درمان این بیماری ترسناک باشد.

به گزارش پاپ‌ساینس، پزشکان برلین مردی آلوده به ویروس اچ.آی.وی و مبتلا به سرطان خون را با پیوند سلول‌های بنیادی درمان کرده‌اند. این یافته غیرمنتظره،‌ درهای جدیدی را برای مطالعه بیشتر در درمان ایدز گشوده و البته خوش‌بینی فراوانی را به همراه آورده است.

این مرد که با عنوان بیمار برلین شناخته می شود، یک شهروند آمریکایی ساکن در برلین است که در سال 2007/ 1386 برای درمان سرطان خون،‌ پیوند سلول‌های بنیادی دریافت کرد. قبل از این پیوند،‌ تحت شیمی‌درمانی و پرتوافکنی، بسیاری از سلول‌های سیستم ایمنی بدنش از بین رفته بود. همچنین برای این که بدنش سلول‌های بنیادی پیوندی را پس نزند،‌ به او داروهای سرکوب سیستم ایمنی هم داده شد.

اما این سلول‌های بنیادی، تفاوتی عمده با سایر سلول‌های بنیادی داشتند. یک جهش ژنی که تنها در یک درصد قفقاز‌های شمال و غرب اروپا دیده شده است، باعث می‌شود که سلول‌های CD4 فاقد گیرنده CCR5 باشند. به گفته محققین، وجود این گیرنده برای آلوده شدن سلول‌های CD4 سیستم ایمنی به ویروس اچ.آی.وی ضروری است. مطالعات نشان می‌دهد افرادی که این جهش ژنی را در سلول‌های بدن خود دارند، کم و بیش در برابر ابتلا به ایدز مقاومند.

حالا این سلول‌های بنیادی ضد اچ.آی.وی به بدن بیمار برلین راه یافته و در آن‌جا تکثیر شده‌اند. در همان زمان پیوند، سلول‌های CD4 میزبان که در شیمی‌درمانی یا پرتوافکنی نابود نشده بودند،‌ کاملا ناپدید شدند. بعد از گذشت 38 ماه، پزشکان نمی‌توانستند اثری از آلودگی به اچ.آی.وی در بدن این فرد پیدا کنند. به عبارت دیگر، همه آزمایش‌ها حاکی از آن بودند که او درمان شده است.

این فرد درمان شده و درمان او امید تازه‌ای را به وجود آورده است. به علاوه به احتمال زیاد راه‌های تازه‌ای را برای جلوگیری از گسترش ایدز در بدن مبتلایان به این بیماری به دنبال خواهد داشت. حالا می‌توان گفت شاید در آینده نزدیک به کمک ژن‌درمانی یا پیوند سلول‌های بنیادی بتوان ایدز را درمان کرد،‌ مهم‌تر از همه این که بیماری ایدز دیگر لقب غیرقابل درمان را با خود نمی‌کشد.

منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mm00
18-12-2010, 10:45
سلام چند روز پيش رفته بودم ارايشگاه وسيله هم برده بودم ولي يارو يادش رفت ماشني اصلاح منو بزنه به برق به ماله خودش پشت سرم رو زد ولي نه سوزش نه دردي هيچي ايجاد نشد و زخمي هم ايجاد نشد ايا ممكنه از ماشين اصلاح طرف بيماري منتقل بشه ؟ يا ممكنه زخمه كوچيكي باشه ولي من نفهميده باشم!‌خيلي حساس شدم

Life24
22-12-2010, 18:00
میگم این ویروس ایدز برای انتقال تا چند وقت فعاله؟
مثلا ماشین اصلاح موی سر در آرایشگاه
یکی ایدز داره و خراش پیدا میکنه یا زخم میشه و به ماشین منتقل میشه ویروس
تا چند ساعت این ویروس رو ماشین فعاله و قابل انتقال به نفر بعد؟

kiarash3500
22-12-2010, 19:18
میگم این ویروس ایدز برای انتقال تا چند وقت فعاله؟
مثلا ماشین اصلاح موی سر در آرایشگاه
یکی ایدز داره و خراش پیدا میکنه یا زخم میشه و به ماشین منتقل میشه ویروس
تا چند ساعت این ویروس رو ماشین فعاله و قابل انتقال به نفر بعد؟

تو بدترين شرايط 20 دقيقه زنده ميمونه حالا اگه محيطش مرطوب باشه يه ذره خون هر چند خيلي ريز هم باشه عمرش خيلي بيشتر ميشه

Life24
22-12-2010, 19:48
تو بدترين شرايط 20 دقيقه زنده ميمونه حالا اگه محيطش مرطوب باشه يه ذره خون هر چند خيلي ريز هم باشه عمرش خيلي بيشتر ميشه

یکی این سوال رو پرسیده بود. و دکتر هم این پاسخ رو بهش داده

سوال:-موقعي كه داشت موهايش را كوتاه ميكرد ناگهان قيچي گوش دوستم را زخم كرد و باعث خونريزي گوش دوستم شد

مهم اینه که مشخش بشه اون قیچی چقدر احتمال آلودگی به ویروس ایدز داره... چون ممکنه همین اتفاق قبلا برای یک فرد آلوده به ویروس ایدز اتفاق افتاده باشه...

برای حدس زدن احتمال آلوده بودن قیچی باید دید فرد آرایشگر چقدر رعایت مسائل بهداشتی رو میکنه و چه افرادی به اون آرایشگاه مراجعه می کنند که چون من این اطلاعات رو ندارم...مجبورم بد ترین حالت ممکن رو تصورکنم و اینکه قیچی آلوده بوده..


-----
خوب شما که میگید 20 دقیقه بعد نابود میشه
خوب این قیچی برای یک فرد دیگر که ایدز داشت هپیش اومده و خون اومده حالا به این خورده
شاید یارو که ایدز داشته صبح گوشش خون اومده
و باید تا عصر ویروس نابود شده باشه که به نفر بعدی میخوره که
آخر چی شد؟

morsadr
09-01-2011, 10:33
ويروس HIV1 با ويروس HIV2 چه فرقي داره؟

HIV یک ویروس از رده رترو ویروسها می باشد که دو نوع شناخته شده دارد . نوع 1 آن ابتدا شناخته شده و در مقایسه با نوع 2 شدت بیماری زایی بالایی دارد و بیماری با شدت بالایی ایجاد می کند . ولی نوع 2 آن قدرت انتقال و بیمار زایی زیادی ندارد و عمدتا در غرب آفریقا محدود می باشد .

x935
09-01-2011, 14:25
HIV یک ویروس از رده رترو ویروسها می باشد که دو نوع شناخته شده دارد . نوع 1 آن ابتدا شناخته شده و در مقایسه با نوع 2 شدت بیماری زایی بالایی دارد و بیماری با شدت بالایی ایجاد می کند . ولی نوع 2 آن قدرت انتقال و بیمار زایی زیادی ندارد و عمدتا در غرب آفریقا محدود می باشد .

تو ايران كدومشون بيشتر شايع هست؟

morsadr
10-01-2011, 17:13
تو ايران كدومشون بيشتر شايع هست؟

نه فقط تو ایران بلکه بصورت کلی عامل ایجاد کننده ایدز عمدتا همان نوع 1 می باشد

Life24
11-01-2011, 16:45
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، امروز بيماري HIV و ايدز يكي از مشكلات و تهديد كننده‌هاي سلامت محسوب مي‌شود. روزانه 16 تا 20 هزار نفر به تعداد آلوده شدگان اضافه مي‌شود كه در نهايت بيش از 8 ميليون نفر نيز در جهان بر اثر اين بيماري جان خود را از دست مي‌دهند.

حال با توجه به نبود درمان و واكسن عليه اين بيماري تنها راه مقابله با آن پيشگيري است و بهترين راه پيشگيري از ايدز نيز ارائه آموزش‌هاي لازم در اين زمينه است.

اين آموزش‌ها زماني موفق است كه بر اساس واقعيت‌هاي جامعه صورت پذيرد و بهترين ‌راه رسيدن به اين واقعيت‌ها تعيين سطح آگاهي گروه‌هاي مختلف از جمله دندانپزشكان و ساير كادر تيم‌هاي بهداشتي و درماني را شامل مي‌شود.

روش مطالعاتي اين تحقيق پژوهشي كه به صورت توصيفي و مقطعي صورت پذيرفته است در برگيرنده جامعه آماري تمام دندانپزشكان داراي مطب استان لرستان بوده است.

در اين روش مطالعاتي پرسشنامه‌هايي شامل اطلاعات دموگرافيك و سؤالات آگاهي و نگرش از دندانپزشكان صورت پذيرفته است.

در اين روش مطالعاتي 22،8 درصد افراد مورد مطالعه زن و 77،2 درصد مرد بودند و 36 درصد سن بالاتر از 35 سال و 65 درصد نيز پايين‌تر از 65 سال سن داشتند. اين مطالعه حاكي از آن است كه درصد قابل توجه‌اي از دندانپزشكان آگاهي و لازم درباره بيماري‌ ايدز كه مرتبط با شغلشان است، ندارند.

يافته‌هاي اين مطالعه حاكي است كه 62،5 درصد دندانپزشكان مورد تحقيق قرار گرفته در اين پژوهش نيز آگاهي متوسطي در حوزه HIV و ايدز دارند و تنها 33،75 درصد آگاهي خوبي در اين زمينه داشتند.

بيشترين نمره كسب شده در اين روش تحقيقاتي مربوط به آگاهي دندانپزشكان از راه‌هاي انتقال و پيشگيري بيماري ايدز بود و كمترين نمره كسب شده نيز مربوط به علائم و درمان بيماري ايدز است و در مجموع 94 درصد دندانپزشكان در اين پژوهش داراي نگرش مثبت بودند.

نتايج اين مطالعه نشان مي‌دهد ميزان آگاهي دندانپزشكان درباره بيماري ايدز در حد پايين است و با توجه به اينكه يكي از راه‌هاي اصلي انتقال بيماري ايدز خون و ترشحات بيمار است ضرورت آموزش‌هاي مدرن و ضمن خدمت به كادر درماني بالاخص دندانپزشكان ضروري است.

به گزارش توانا، اين پژوهش توسط پريسا نامداري، عضو گروه پزشكي اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي لرستان صورت پذيرفته است.

morsadr
12-01-2011, 15:07
كسي كه به اچ آي وي الوده ميشه چه سرنوشتي در انتظارش هست منظورم دوره كلي بيماري هست از ابتدا تا انتها

بعد از ابتلا ویروس بصورت مخفی در بدن باقی مانده و طی سالیان (8 تا 10 سال ) این ویروس به سلولهای ایمنی خاصی در بدن حمله کرده و باعث ایجاد ضعف سیستم ایمنی در بدن شده لذا بدن بتدریج مستعد عفونتهای فرصت طلب شده و بتدریج این عفونتها و یا بدخیمی های خاص فرد را از پا در می آورند :41:

Max.Pain
13-01-2011, 22:01
سلام

سه تا سوال داشتم.

1- شنیدم ویروس HIV می تونه حدود 20 دقیقه در محیط خارج از بدن زنده بمونه. درسته ؟

2- اینکه میگن در فضای خارج بدن می تونه توی یک لخته خون باشه؟! یعنی عمر این ویروس توی یک لخته خون هم همون 20 دقیقه است؟

3- یعنی اگه تیغ یا سرنگی که فردی اونو استفاده کرده(فرد مشکوک به ایدز) بعد از نیم ساعت استفاده بشه و بدن رو زخم کنه امکان انتقال HIV وجود نداره ؟!

خیلی ممنون

morsadr
13-01-2011, 22:02
آيا اگه تست بديم و جواب مثبت بشه تحت پيگرد قانوني قرار مي گيريم؟

به هیچ عنوان اینطور نیست

نقل قول:
نوشته شده توسط x935 مشاهده تاپيک
خوب اينجوري كه افراد بيشتري آلوده ميشه
چه ربطی داره ؟ ایدز یک بیماری می باشد و هیچگاه یک بیمار را تحت پیگرد قانونی قرار نمی دهند.بیمار درمان و آموزش می خواهد.

x935
17-01-2011, 14:12
1- شنیدم ویروس HIV می تونه حدود 20 دقیقه در محیط خارج از بدن زنده بمونه. درسته ؟

2- اینکه میگن در فضای خارج بدن می تونه توی یک لخته خون باشه؟! یعنی عمر این ویروس توی یک لخته خون هم همون 20 دقیقه است؟

3- یعنی اگه تیغ یا سرنگی که فردی اونو استفاده کرده(فرد مشکوک به ایدز) بعد از نیم ساعت استفاده بشه و بدن رو زخم کنه امکان انتقال HIV وجود نداره ؟!

ببين دوست عزيز ويروس ايدز هر لحظه در حال جهش ژنتيكيه اين چيزاي كه ميگن كليه شما اگه دست به رفتار پر خطري زدين ميتونين تست رايگان بدين تا خيالتون راحت بشه
اما يه سوال هم خودم داشتم:ميخواستم بدونم تو تهران كجا تست رايگان ايدز ميگيرن؟و آيا براي تست دادن اريه كارت ملي نيازه؟

morsadr
17-01-2011, 19:06
اين درسته كه ميتونيم با اسم مستعار هم تست اچ اي وي بديم؟

آخه چه لزومی داره که با اسم مستعار این کار را بکنید . در ضمن از نظر مدارک پزشکی اینکه آزمایش به اسم دیگری باشد هیچ دلیلی برای بیمار بودن یا نبودن شما نخواهد بود فقط خیال خود شما راحت می شود .

morsadr
19-01-2011, 15:50
ميشه در مورد اين جمله راهنمايي كنين با توجه به آزمايش خون من:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منظور از نوتروفیل همان Ploly می باشد که 68 درصد است

نقل قول:
نوشته شده توسط x935 مشاهده تاپيک
خوب اين رنج نوتروفيل ميتونه نشانه نداشتن اچ آي وي باشه؟
خیر دوست دوست عزیز تشخیص داشتن یا نداشتن HIV بوسیله تستهای مخصوص خودش می باشد و این مساله فقط احتمال را در ذهن پزشک کمتر و یا بیشتر می کند

x935
27-01-2011, 19:47
يه وسال تخصصي داشتم موقع آلوده شدن به ويروس اچ اي وي تعداد WBC زياد ميشه يا كم با توجه به اينكه 2 ماه از رفتار پر خطر گذشته باشه
ميدونم سوالم خيلي كليه اما ببخشين ديگه اگه راهنماييم كنين خيلي ممنون ميشم
اين نتيجه آزمايش خون منه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

morsadr
28-01-2011, 19:12
چقده بيماري مرموزي اين اچ اي وي هيچ علايمن باليني درست حسابي نداره؟

خیر علایم بالینی واضح و مشخصی ندارد و تشخیص آن با تایید آزمایش می باشد

میتونه زیاد بشه
میتونه هم بدون تغییر باقی بمونه

siamakdadashi
01-02-2011, 17:34
با سلام خدمت دوستان عزیز.شاید این خبر خوشحال کننده ای برای همه باشه.
من و یکی از همکلاسی هایم در رشته روانشناسی دانشگاه آزاد تبریز روشی برای درمان ایدز ارائه کرده ایم که در آن بدون دارویی خاص ، و با تکنیکهایی که از روانشناسی نشاءت میگیرید بدن را بر علیه بیماری تحریک میکنیم و بیماری ایدز را درمان میکنیم.الان هم در حال ترجمه مقاله به زبان انگلیسی برای سمینار بین المللی علوم پزشکی هستم.
انشالله بعد از ارائه ، اطلاعات تکمیلی داده خواهد شد.
ناظر این تحقیقات ما آقای دکتر چادرشبچی رئیس پزشکی قانونی استان آذربایجان شرقی هستند.

morsadr
18-02-2011, 09:17
طوري كه من تحقيق كردم ويروس اچ اي وي به سلول هاي سي دي 4 حمله ميكنه و نابودشون ميكنه آيا ميشه اين سلول هاي سي دي 4 رو به صورت مصنوعي ساخت و بيمار تزريق كرد؟
خیر نمیشه :41:

به نتیجه آزمایشگاه های خصوصی چقد میشه اعتماد کرد؟

قابل اعتمادند مشکلی نباید باشه .

maalih
18-02-2011, 21:05
به نظر من شما داري عجله ميكني براي تست HIV و اينكه داري براي خودتون ترس و دلهره ايجاد مي كنيد ..
اگر يك بار رفتار پرخطر داشتيد اين احتمال رو بديد كه ايشاالله اتفاقي نيفتاده و اينكه ديگه تكرار نكنيد ..
به نظر من اول بريد به مركز مشاوره هاي ايدز و با يك مشاور صحبت كنين بعد تست بديد و روزهاي پراز استرسي كه منتظر ميمونين تا جواب بياد را طي كنيد ..

morsadr
18-02-2011, 21:20
العان که دانشمندان میتونن حتی یه موجود زنده رو شبیه سازی کنن دیگه سلول های سی دی 4 که فک نکنم براشون سخت باشه

شما اینطور فکر می کنید ولی به این سادگی ها که شما می گید نیست :41:

maalih
18-02-2011, 21:48
وقتي كسي تست HIV مثبت باشه و مشخص بشه به ويروس ايدز آلوده است اين هم مشخص ميشه كه طرف از چه طريقي ويروس رو گرفته ؟
مثلاً دندان پزشكي يا آرايشگاه و اينا

x935
23-02-2011, 18:31
وقتي كسي تست HIV مثبت باشه و مشخص بشه به ويروس ايدز آلوده است اين هم مشخص ميشه كه طرف از چه طريقي ويروس رو گرفته ؟
مثلاً دندان پزشكي يا آرايشگاه و اينا


ازمايشي واسه اين كار وجود نداره اما خود شخص ميتونه حدس بزنه چجوري آلوده شده

aftab_azad20
28-02-2011, 19:42
خدا رو شكر تست من منفي شد هم هپاتيت هم ايدز
اما جديدا ميترسم آرايشگاه برم همش فكر ميكنم ممكنه وسيله هاشون آلوده باشه آيا اين ويروس ها با الكل از بين ميرن؟
خب عزیز من وسایل شخصی خودتو ببر

persianhelp
26-03-2011, 12:41
با سلام.من چندی پیش روی صورتم جوشی بود که بر اثر ضربه روی جوش خون اومده بود.احتمال میدهم که این جوش با یک خون آلوده به hiv برخورد کرده باشه.البته خون روی جوش تازه بود و هنوز لخته نشده بود.آیا امکان دارد که من آلوده به ویروس شده باشم؟ لطفا سریع جواب دهید چون واقعا نگرانم.

Glad Boy
28-03-2011, 14:24
آقا یه سوال واسم پیش اومده ! مثلا توی آرایشگاه اگه از لوازم شخصی استفاده نکنیم، اگه مثلا نفر قبلی ایدز داشته باشه، با کشیدن شدن شونه به موها و پوست سر اون بنده خدا ویروس میتونه به نفر بعدی منتقل بشه !؟ مثلا از طریق همین کشیده شدن شانه به پوست سر نفر بعدی یا برخورد شانه با جوشی چیزی روی سر نفر بعدی !؟

parastue
26-05-2011, 16:51
دوستان من الان عضو سایت شدم تو رو خدا جواب منو بدین..من روز دوشنبه دندون عقلمو جراحی کردم و بخیه زد دکتر واسم ..دکتر واسم یه سری قرص تجویز کرد که بخورم دیروز یعنی روز 4 شنبه که تازه دو روز از دندون کشیدنم گذشته بود من ساعت 11 می خواستم قرصمو بخورم اما از شیر آب خوری عمومی آموزشگاه استفاده کردم..حالا سوالم این هستش که آیا امکانش هست که اگر کسی قبل از من که خدای نکرده مبتلا به ایذز بوده و دهانشو به شیر گذاشته و آب خورده و بعدش من از همون شیر مشترک استفاده کرده ام با توجه به اینکه من دندونمو کشیده بوده و بخیه داشته و زخم باز بوده آیا امکان انقال ایدز از این طریق امکان پذیره؟؟به خدا از دیروز تا حالا استرس دارم..جواب منو بدین لطفن

مهرسا1
26-05-2011, 21:37
دوستان من الان عضو سایت شدم تو رو خدا جواب منو بدین..من روز دوشنبه دندون عقلمو جراحی کردم و بخیه زد دکتر واسم ..دکتر واسم یه سری قرص تجویز کرد که بخورم دیروز یعنی روز 4 شنبه که تازه دو روز از دندون کشیدنم گذشته بود من ساعت 11 می خواستم قرصمو بخورم اما از شیر آب خوری عمومی آموزشگاه استفاده کردم..حالا سوالم این هستش که آیا امکانش هست که اگر کسی قبل از من که خدای نکرده مبتلا به ایذز بوده و دهانشو به شیر گذاشته و آب خورده و بعدش من از همون شیر مشترک استفاده کرده ام با توجه به اینکه من دندونمو کشیده بوده و بخیه داشته و زخم باز بوده آیا امکان انقال ایدز از این طریق امکان پذیره؟؟به خدا از دیروز تا حالا استرس دارم..جواب منو بدین لطفن

بهترین راه برای فهمیدن تست دادن در ازمایشگاه هست چون ایدز تا حدود 10 سال هیچ علامت خاصی نداره
موفق باشین

parastue
27-05-2011, 00:13
مهرسا 1 یعنی امکان انتقال از این روش وجود داره؟؟؟

parastue
27-05-2011, 11:01
دوستان لطفن افراد متخصصی که آگاهی کافی دارند پاسخ پرسش ها را بدهند..خوب هر کسی می فهمه خودش که باید آزمایش بده تا قطعن مشخص شه اما هدف از این تاپیک و مطرح کردن سوال ها این هستش که افراد متخصص نظر بدهند که آیا واقعن انقال ایدز از روشی که کاربر ذکر کرده امکان پذیر هست یا نه؟؟با توجه به اینکه باید یکی دو ماهی از زمانی که شک کردیم صبر کنیم و بهد آزمایش بدیم..تو این مدت آدم کلی استرس داره..

morsadr
28-05-2011, 15:13
دوستان من الان عضو سایت شدم تو رو خدا جواب منو بدین..من روز دوشنبه دندون عقلمو جراحی کردم و بخیه زد دکتر واسم ..دکتر واسم یه سری قرص تجویز کرد که بخورم دیروز یعنی روز 4 شنبه که تازه دو روز از دندون کشیدنم گذشته بود من ساعت 11 می خواستم قرصمو بخورم اما از شیر آب خوری عمومی آموزشگاه استفاده کردم..حالا سوالم این هستش که آیا امکانش هست که اگر کسی قبل از من که خدای نکرده مبتلا به ایذز بوده و دهانشو به شیر گذاشته و آب خورده و بعدش من از همون شیر مشترک استفاده کرده ام با توجه به اینکه من دندونمو کشیده بوده و بخیه داشته و زخم باز بوده آیا امکان انقال ایدز از این طریق امکان پذیره؟؟به خدا از دیروز تا حالا استرس دارم..جواب منو بدین لطفن

خیر دوست عزیز احتمال این مورد تقریبا صفر می باشد . به هیچ عنوان استرس نداشته باشید .

مهرسا1
28-05-2011, 22:44
خیر دوست عزیز احتمال این مورد تقریبا صفر می باشد . به هیچ عنوان استرس نداشته باشید .


جناب دکتر با توجه به اینکه ایشون دهنشون زخم بوده تو اون موقع امکان انتقال تا حدودی هست اما تنها اچ ای وی نیست هپاتیت آ. بی .سی . هم از این طریق منتقل میشن به نظر من بهتره ایشون ریسک نکن و یه تست بدن ضرر نداره که خدای نکرده اگه چیزی باشه خیلی زودتر میشه مهارش کرد

morsadr
29-05-2011, 09:43
جناب دکتر با توجه به اینکه ایشون دهنشون زخم بوده تو اون موقع امکان انتقال تا حدودی هست اما تنها اچ ای وی نیست هپاتیت آ. بی .سی . هم از این طریق منتقل میشن به نظر من بهتره ایشون ریسک نکن و یه تست بدن ضرر نداره که خدای نکرده اگه چیزی باشه خیلی زودتر میشه مهارش کرد

در مورد تست مشکلی وجود ندارد و انجام تست مطمئن تر می باشد ولی سوال ایشون در مورد احتمال این مساله است که بنده عرض کردم احتمال نزدیک به صفر است و استرس نداشته باشند . در کار بالینی اگر کسی با این شرح حال مراجعه کند پیگیری خاصی انجام نمی شود و فقط اطمینان بخشی برای بیمار انجام می شود .

Alamate Soal
30-05-2011, 15:24
جناب دکتر با توجه به اینکه ایشون دهنشون زخم بوده تو اون موقع امکان انتقال تا حدودی هست اما تنها اچ ای وی نیست هپاتیت آ. بی .سی . هم از این طریق منتقل میشن به نظر من بهتره ایشون ریسک نکن و یه تست بدن ضرر نداره که خدای نکرده اگه چیزی باشه خیلی زودتر میشه مهارش کرد

نخير هيچ ربطي به زخم بودن نداره . حق با جناب دكتر Morsadr هست .

ويروس H.I.V نميتونه توي خارج از محيط بدن موجود زنده بيش از چند دقيقه دووم بياره و امكان وجودش توي همچين جاهايي صفره

sia0368
30-05-2011, 16:54
نخير هيچ ربطي به زخم بودن نداره . حق با جناب دكتر Morsadr هست .

ويروس H.I.V نميتونه توي خارج از محيط بدن موجود زنده بيش از چند دقيقه دووم بياره و امكان وجودش توي همچين جاهايي صفره
اگه محیط مرطوب باشه چه طور؟باز هم چند دقیقه ای نابود میشه؟

sttinger
30-05-2011, 17:50
سلام خدمت دوستان....
من تازه عضو شدم یه سوال فنی داشتم
حقیقتش دیروز با یه نفر نزدیکی داشتم بدون چیزی...
میخواستم بدونم اگه خدایی نکرده من مبتلا شده باشم اولین علائمش چیه و اینکه میتونم جلوشو بگیرم
ممنون

مهرسا1
30-05-2011, 21:57
ويروس H.I.V نميتونه توي خارج از محيط بدن موجود زنده بيش از چند دقيقه دووم بياره و امكان وجودش توي همچين جاهايي صفره

بله عزیزم تو محیط خارج نمیتونه زنده بمونه اما وقتی داخل بذاق دهان یا لخته خون باشه عمرش حدود 7 یا 8 ساعت میشه
شما ها حالا چه گیری دادین خوب بذارین بنده خدا یه تست بده خیالش راحت بشه ضرر کنه نداره

MehranVB
31-05-2011, 11:05
بله عزیزم تو محیط خارج نمیتونه زنده بمونه اما وقتی داخل بذاق دهان یا لخته خون باشه عمرش حدود 7 یا 8 ساعت میشه
منبعی هم داری واسه این حرفت؟ مخصوصاً در مورد بزاق!

مهرسا1
31-05-2011, 13:20
اینم منبع معتبر:




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MehranVB
31-05-2011, 15:08
اینم منبع معتبر:

ممنون، ولی این لینکی که دادی یه سرچ در گوگل هست که کلاً منبع به حساب نمیاد که بخواد معتبر باشه! نتایجش هم همه مربوط به فوروم هاییه که اشخاصی مثل من و شما توش مینویسن، و کاملاً بر حسب شنیده هاشون یا چیزی که خودشون فکر میکنن مینویسن. در دنیای پزشکی این اصلاً قابل قبول نیست.

منبع معتبر یعنی سازمان هایی مثل NIH یا WHO یا دانشگاههای معتبر مثل هاوارد که سورس اخبار ایدز و پژوهشهای توی دنیا هستن!
چیزی که قبلاً خوندم و منبعش NIH بوده، اینه که HIV در بزاق قادر حیات نیست. در مورد خون هم اگر در معرض هوا قرار بگیره ویروس از بین میره. مدت دقیقش رو یادم اما HIV بیشتر از چند دقیقه نمیتونه در خارج از بدن زنده بمونه. ولی مثلاً چون داخل سرنگ شرایط خوبی برای زندگی این ویروسه (چون هوایی وجود نداره) مدت بیشتری ویروس زنده میمونه.

برای نمونه متن زیر از CDC هست:

HIV has been found in saliva and tears in very low quantities from some AIDS patients. It is important to understand that finding a small amount of HIV in a body fluid does not necessarily mean that HIV can be transmitted by that body fluid. HIV has not been recovered from the sweat of HIV-infected persons. Contact with saliva, tears, or sweat has never been shown to result in transmission of HIV.

و این هم از سایت دانشگاه سان فرانسیسکو کپی کردم که اونم از CDC نقل قول کرده:

In order to obtain data on the survival of HIV, laboratory studies have required the use of artificially high concentrations of laboratory-grown virus. Although these unnatural concentrations of HIV can be kept alive under precisely controlled and limited laboratory conditions, CDC studies have showned that drying of even these high concentrations of HIV reduces the number of infectious viruses by 90 to 99 percent within several hours. Since the HIV concentrations used in laboratory studies are much higher than those actually found in blood or other specimens, drying of HIV- infected human blood or other body fluids reduces the theoretical risk of environmental transmission to that which has been observed--essentially zero.



موفق باشید!:40:

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------


اینم منبع معتبر:

ممنون، ولی این لینکی که دادی یه سرچ در گوگل هست که کلاً منبع به حساب نمیاد که بخواد معتبر باشه! نتایجش هم همه مربوط به فوروم هاییه که اشخاصی مثل من و شما توش مینویسن، و کاملاً بر حسب شنیده هاشون یا چیزی که خودشون فکر میکنن مینویسن. در دنیای پزشکی این اصلاً قابل قبول نیست.

منبع معتبر یعنی سازمان هایی مثل NIH یا WHO یا دانشگاههای معتبر مثل هاوارد که سورس اخبار ایدز و پژوهشهای توی دنیا هستن!
چیزی که قبلاً خوندم و منبعش NIH بوده، اینه که HIV در بزاق قادر حیات نیست. در مورد خون هم اگر در معرض هوا قرار بگیره ویروس از بین میره. مدت دقیقش رو یادم اما HIV بیشتر از چند دقیقه نمیتونه در خارج از بدن زنده بمونه. ولی مثلاً چون داخل سرنگ شرایط خوبی برای زندگی این ویروسه (چون هوایی وجود نداره) مدت بیشتری ویروس زنده میمونه.

برای نمونه متن زیر از CDC هست:

HIV has been found in saliva and tears in very low quantities from some AIDS patients. It is important to understand that finding a small amount of HIV in a body fluid does not necessarily mean that HIV can be transmitted by that body fluid. HIV has not been recovered from the sweat of HIV-infected persons. Contact with saliva, tears, or sweat has never been shown to result in transmission of HIV.

و این هم از سایت دانشگاه سان فرانسیسکو کپی کردم که اونم از CDC نقل قول کرده:

In order to obtain data on the survival of HIV, laboratory studies have required the use of artificially high concentrations of laboratory-grown virus. Although these unnatural concentrations of HIV can be kept alive under precisely controlled and limited laboratory conditions, CDC studies have showned that drying of even these high concentrations of HIV reduces the number of infectious viruses by 90 to 99 percent within several hours. Since the HIV concentrations used in laboratory studies are much higher than those actually found in blood or other specimens, drying of HIV- infected human blood or other body fluids reduces the theoretical risk of environmental transmission to that which has been observed--essentially zero.



موفق باشید!:40:

مهرسا1
31-05-2011, 21:58
خدا کنه اینجوری باشه که شما میگین ولی منابع زیادی هستن که میگن ویروس اچ ای وی تو بزاق دهان وجود داره و قابل انتقال هم هست
اینم یه منیع معتبر که ویروس اچ ای وی تو بزاق دهان وجود داره به زبان اصلی :



en.wikipedia.org/wiki/AIDS

MehranVB
31-05-2011, 22:26
اتفاقاً ویکی پدیا آماری داده که میگع احتمال انتقال ایدز از طریق Oral یک به 10000 هزاره، یه قسمت دیگه هم گفته خیلی خیلی کم در ادرار و اشک و بزاق میتونه باشه اما تا الان هیچ موردی مشاهده نشده که با این سه مورد انتقال پیدا کنه و ....
میشه اون قسمتی که نوشته انتقال پیدا میکنه رو اینجا کپی کنید؟

مهرسا1
02-06-2011, 13:47
اتفاقاً ویکی پدیا آماری داده که میگع احتمال انتقال ایدز از طریق Oral یک به 10000 هزاره، یه قسمت دیگه هم گفته خیلی خیلی کم در ادرار و اشک و بزاق میتونه باشه اما تا الان هیچ موردی مشاهده نشده که با این سه مورد انتقال پیدا کنه و ....
میشه اون قسمتی که نوشته انتقال پیدا میکنه رو اینجا کپی کنید؟

عزیزم من اون قسمت رو با مترجم گوگل ترجمه کردم العان دقیق یادم نیست اما این لینک رو داشته باشین:




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عزیزم العان کیت های پیشرفته ای ساخته شده که میتونه ایدز رو از طریق تست بزاق دهان نشون بده در ضمن هنوز هیچ منبع معتبری تایید نکرده که ایدز از طریق بزاق دهان انتقال پیدا نمیکنه در ضمن اینو بدونین این ویروس هر لحظه در حال تغیر هست پس بهتره از بوسیدن لب هم بترسیم چون امکان انتقالش هست یا حداقل هنوز ثابت نشده که نیست
تو این لینک اومده که حتی رابطه با کاندوم هم 4 درصد امکان انتقال داره بعد شما میگین رابطه دهانی خطر نداره؟؟؟؟؟؟؟
من تا العان 3 بار تست و مشاوره اچ ای وی داشتم خدا رو شکر هر سه بار منفی بود دکتر مشاور میگفت یه زمانی تو ایران انتقال از طریق سرنگ مشترک بود العان انتقال از طریق رابطه جنسی هست
جالب این بود یه بار وقتی اونجا رفتم یه خانوم بود اچ ای وی مثبت داشت باهاش صحبت کردم میگفت 5 ساله فهمیده ایدز داره اما نگاهش میکردی از منم سالم تر و سرحال تر بود اشتباه خیلی ها اینه که به ظاهر طرف نگاه میکنن در صورتی که ایدز تا 10 سال هیچ علایم بالینی خاصی نداره

pesilium
02-06-2011, 14:33
دوستان من الان عضو سایت شدم تو رو خدا جواب منو بدین..من روز دوشنبه دندون عقلمو جراحی کردم و بخیه زد دکتر واسم ..دکتر واسم یه سری قرص تجویز کرد که بخورم دیروز یعنی روز 4 شنبه که تازه دو روز از دندون کشیدنم گذشته بود من ساعت 11 می خواستم قرصمو بخورم اما از شیر آب خوری عمومی آموزشگاه استفاده کردم..حالا سوالم این هستش که آیا امکانش هست که اگر کسی قبل از من که خدای نکرده مبتلا به ایذز بوده و دهانشو به شیر گذاشته و آب خورده و بعدش من از همون شیر مشترک استفاده کرده ام با توجه به اینکه من دندونمو کشیده بوده و بخیه داشته و زخم باز بوده آیا امکان انقال ایدز از این طریق امکان پذیره؟؟به خدا از دیروز تا حالا استرس دارم..جواب منو بدین لطفن

ویروس اچ آی وی تو محیط خارج از بدن فقط نیم ساعت زنده هست عزیزم

parastue
02-06-2011, 18:28
با تشکر از همه دوستانی که جوابمو دادند...مهرسا1 جان اون خانمه که می گی در اثر چی ایدز گرفته بود؟؟ یه سوال دیگه شما کجا رفتین واسه تست hiv ? راستش من اعتماد ندارم و یه جای مطمین می خوام واسه آزمایش..شنیدم بیمارستان میلاد تست cpt اگه اسمشو اشتباه نکنم می گیره که تا 95% قابل اعتماده..آیا بیمارستان میلاد مطمینه به نظرتون دوستان؟

مهرسا1
02-06-2011, 22:02
با تشکر از همه دوستانی که جوابمو دادند...مهرسا1 جان اون خانمه که می گی در اثر چی ایدز گرفته بود؟؟ یه سوال دیگه شما کجا رفتین واسه تست hiv ? راستش من اعتماد ندارم و یه جای مطمین می خوام واسه آزمایش..شنیدم بیمارستان میلاد تست cpt اگه اسمشو اشتباه نکنم می گیره که تا 95% قابل اعتماده..آیا بیمارستان میلاد مطمینه به نظرتون دوستان؟


به نظر من آزمایشگاه های خصوصی خیلی بهتر هستن
من بار اول یه ازمایشگاه خصوصی تست دادم بار دوم و سوم بانک خون کرج خیابان طالقانی
ازماشگاه های خصوصی حدود110 تومن هزینه ازمایشم شد به خاطر اینکه 3 تا 5 سی سی ازت خون میگرن و سه بار روش ازمایش میکنن تا درصد خطا صفر میشه
البته به نظر من شما تست هپاتیت هم در خواست بده تا کلا خیالتون راحت باشه
موفق باشین

---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------



ویروس اچ آی وی تو محیط خارج از بدن فقط نیم ساعت زنده هست عزیزم


اشتباه... لینک معتبر بذارین لطفا

MehranVB
02-06-2011, 22:41
ویروس اچ آی وی تو محیط خارج از بدن فقط نیم ساعت زنده هست عزیزم

اشتباه... لینک معتبر بذارین لطفا
اتفاقاً نیم ساعت هم زیاد گفته این دوستمون!

The CDC has conducted several studies on HIV concentrations outside the body. When these concentrations are dried, the virus is reduced by anywhere from 90 to 99 percent over several hours. In these studies, the HIV concentrations are significantly higher than they would be outside a laboratory, making theoretical environmental transmission outside the body nearly zero.
منبع: (که خودش از CDC کپی کرده)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در بهترین شرایط محیطی که توی آزمایشگاه برای زنده نگه داشتن ویروس فراهم کردن تا چند ساعت بیشتر زنده نمونده، و این نقطه ضعف ویروسه که احتمال انتقال ایدز خارج از بدن صفر هست!

MehranVB
03-06-2011, 15:13
گلم حرفتون درست اما در صورتی که این ویروس تو یه لخته خون یا بزاق نباشه عمرش نیم ساعته در صورتی که از بدن یه موجود زنده جدا بشه عمرش خیلی بیشتر از ایناست
تعبیر خنده داری بود، یعنی چی از بدن موجود زنده جدا شه؟ مگه حالتی غیر از خون هم دارم!؟؟؟
مهرسا شما کاملاً بر اساس حدسیات داری روی موضوع به این حساسی صحبت میکنی، عین معلم زیست شناسی اول دبیرستان ما که میگفت ایدز از طریق غذا و دست دادن و ... انتقال پیدا میکنه! به هر حال من به عنوان یه فرد تحصیل کرده وقتی میتونم حرفات رو قبول کنم که یه منبع معتبر (نه گوگل یا سایتای ایرانی!) بیاری واسم، من چند دفعه برات منبع اوردم اما دوباره حرف خودت رو میزنی!

مهرسا1
21-07-2011, 13:30
تأیید اولین مورد انتقال ایدز از راه بزاق

سلامت > تحقیقات - تاکنون 3 راه عمده برای انتقال ویروس ایدز شناخته شده بود؛ انتقال از راه تزریق یا تماس با خون آلوده، انتقال از راه ترشحات جنسی و انتقال از طریق مادر به فرزندش طی بارداری، زایمان و شیردهی.

اما به تازگی راه دیگری از انتقال در ایالات متحده آمریکا تأیید شده است و آن انتقال ویروس از راه خوراندن غذای جویده شده به کودک بوده است.

به گزارش آسوشیتدپرس، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، 3 مورد از ابتلای کودکانی را به ثبت رسانده است که به‌دلیل خوردن غذایی آلوده که مادران و مراقبانشان قبل از آن، آن را جویده و سپس در دهانشان گذاشته بودند.

البته کارشناسان بررسی‌کننده پرونده این 3 کودک خردسال می‌گویند نمی‌توان اسم این شیوه انتقال را شیوه جدیدی گذاشت؛ چرا که حداقل در 2 مورد از این 3 مورد، خونریزی و آسیب لثه در فرد بزرگسال مبتلا به ایدز وجود داشته و این خون آنها بوده که ویروس را به بدن نوزاد منتقل کرده و نه بزاق آنها. با این حال، می‌توان گفت این موارد هشداری است، به‌خصوص در کشورهای توسعه‌نیافته، مانند آفریقا، که در آنها خوراندن غذای جویده شده به کودک شیرخوار بی‌دندان رواج زیادی دارد.

در این کشورها، غذای مخصوص کودک کمتر یافت می‌شود و وسیله‌ای که بتوان با استفاده از آن غذا را برای بچه‌ها به شکل خمیر و پودر در آورد نیز به راحتی پیدا نمی‌شود. بنابراین در این کشورها، از ساده‌ترین وسیله، که همان دندان بزرگسالان باشد، برای له کردن و آماده کردن غذا برای شیرخواران استفاده می‌شود. پیش از این، انتقال برخی ویروس‌ها و باکتری‌ها از این روش، ثابت شده بود. از جمله ویروس هپاتیت ب که راه اصلی انتقال آن خون و ترشحات جنسی است، اما گفته می‌شد که حجم بالای بزاق آلوده، در هنگام جویدن غذای کودک، می‌تواند ویروس را به او منتقل کند. همچنین انتقال باکتری هلیکوباکتر پیلوری، عامل التهاب معده و نیز گلودردهای استرپتوکوکی از این راه مشخص شده بود.

در مورد ویروس ایدز ، اعتقاد عمومی کارشناسان این بود که وجود ترکیبات بزاق، مانع از انتقال آن از طریق دهانی می‌شود. با این حال، آنها تاکید داشتند که مسواک فرد آلوده به ویروس از آنجا که ممکن است در هنگام استفاده خونریزی‌های کوچک و مخفی در لثه‌ها رخ دهد، می‌تواند عامل انتقال به دیگران محسوب شود. در هنگام خوراندن غذای نیمه‌جویده به کودک شیرخوار نیز همین فرایند تکرار می‌شود. به همین علت کارشناسان معتقدند بهتر است حتی‌الامکان همه افراد، به‌خصوص افراد آلوده به ویروس ایدز، از آماده کردن غذا برای کودکان، خودداری کنند. کودکان سامانه ایمنی ضعیف‌تری دارند و به همین علت احتمال بقا و تکثیر ویروس در آنها بیشتر است ودرصورت ابتلا، کمتر می‌توانند با آن مبارزه کنند.

هم‌اکنون در سراسر جهان میلیون‌ها کودک مبتلا به این بیماری هستند که باید با آن دست‌وپنجه نرم کنند. این کودکان از راه‌های مختلف به آن آلوده شده‌اند که باید به این راه‌ها، خوردن غذای نیمه‌جویده بزرگسال آلوده به ویروس را نیز افزود.
منبع:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shabnam1986
21-07-2011, 13:44
یه سوال حقوقی

کسی که به علت انتقام شروع به آلوده کردن همه بکنه حکم محارب رو داره؟

Sayam
21-07-2011, 14:49
یه سوال حقوقی

کسی که به علت انتقام شروع به آلوده کردن همه بکنه حکم محارب رو داره؟

فک کنم باید اینجا بپرسید


*** مشاوره حقوقی ***


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Reza Azimy_RW
21-07-2011, 23:54
سلام دوستان
به من خودم مشکوکم

ازمایش ندادم ولی تو گوگل سرچ کردم فهمیدم که علایمش تا چند سال مخفی میمونه . چجوری میشه بدونه ازمایش تا حدودی متوجه وجود بیماری شد ؟

مهرسا1
22-07-2011, 00:55
ازمایش ندادم ولی تو گوگل سرچ کردم فهمیدم که علایمش تا چند سال مخفی میمونه . چجوری میشه بدونه ازمایش تا حدودی متوجه وجود بیماری شد ؟

عزیزم ایدز رو از روی علایم بالینی نمیشه تشخیص داد تنها راه فهمیدنش آزمایش خون در آزمایشگاه هست اگه شما دست به رفتار پر خطری زدین میتونین بعد از گذشت 3 ماه از اخرین رفتار پرخطر تست بدین تا از سلامتتون با خبر بشین
موفق باشین

Penryn
22-07-2011, 09:33
آخه میدونید من خوندم مدفوع و کلا مایعات بدن فرد بیمار ویروس ایدز و هپاتیت رو داره.
دستگیره در که ظاهرا تمیز بود.ولی...
عزیزم این حرفت کاملاً اشتباهه که دستگیره درب دستشویی رو تمیز ببینی. یکی از الوده ترین نقاط روی کره ی زمین بگیم اغراق نکردیم و با چشم دیده نشدن الودگی نباید شما رو دچار اشتباه کنه. دستگیره درب دستشویی - کلید روشن و خاموش کردن لامپ - شیر اب - و..... چون افراد الوده که میان بیرون بهش دست میزنن و معمولاً هم کسی اینها رو ضد عفونی و تمیز نمیکنه بهترین راههای انتقال انواع بیماریهای روده ای هستن. شما اگه با میکروبیولوژی آشناباشین باید بدونین که باکتریها 50 درصد مدفوع رو تشکیل دادن. تخم بسیار ریز پارازیتها(کرمهای انگل روده ای) بسیار میتونه از این راهها منتقل شه. ویروس ایدز هم چون در مخاط راست روده وجود داره پس میتونه از راه دست نیمه الوده یعنی دستی که پشت و روی اون با صابون با دقت شسته نشده منتقل شه.
من خودم به بچم گفتم حتی اگه رفتی دستشویی خونه یا مدرسه و فقط اب خوردی چون دست به شیر اب یا کلید برق زدی دستهاتو تمیز با اب و صابون بشور. متأسفانه درصد بسیار بسیار بالایی از مردم ایران مبتلا به انگلهای روده ای و بیماریهایی هستن که از همین راههای بظاهر ساده منتقل میشن ولی خودشون خبر ندارن. در اصفهان پیش از انقلاب که ازمایش شد بالای 95 درصد مردم شهر الوده به کرمهای روده ای بودند!! الانم وضع چندان بهتر نیست و دلیلش اموزش ندادن به مردمه. متأسفانه همه جور برنامه ی چرند و مزخرف از صدا و سیما پخش میشه اما اطلاعات بهداشتی و پیشگیری بمعنی واقعی در حد صفر داده میشه. افراد تحصیلکرده ی ما کاملاً از این موضوعات بی اطلاعند و این سوال پیش میاد پس در دانشگاه چی خوندن.....!!!! به چشم خودم دیدم جناب مهندس کامپیوتر از دستشویی اومده و بدون شستشوی درست دستهاش نشسته پشت صفحه کلید......!!! اینها واقعیات جامعه ی ماست و به هیچ وجه فکر نکنین بزرگنمایی شده. اوضاع بسیار بد سلامت مردم ما و ازدحام های سرسام اور در بیمارستانهای ایران که در هیچ کشور پیشرفته ای در حالت عادی مثل و نظیر اون رو نمیبینید یکی از دلایلشه. این ویدئوی کوتاه را ببینید و بدون اغراق احتمال نزدیک به 100 درصد داره خود شما و طبعاً خونواده و اطرافیانی که با شما سروکار دارن هم اینطوری باشین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Penryn
22-07-2011, 09:39
سلام دوستان
به من خودم مشکوکم

ازمایش ندادم ولی تو گوگل سرچ کردم فهمیدم که علایمش تا چند سال مخفی میمونه . چجوری میشه بدونه ازمایش تا حدودی متوجه وجود بیماری شد ؟
شما که گوگل رو گشتین چطور با این بخش(نشانه ها و عوارض) برخورد نکردین؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس از ورود اچ.آی.وی به بدن اولین علایم به صورت یک سندرم شبه سرماخورگی به همراه بزرگ شدن غدد لنفاوی عارض می‌شود که معمولاً این علایم بهبود یافته و ویروس به حالت نهفته در بدن باقی می‌ماند، این مرحله که در آن فرد حامل بیماری تلقی شده ولی علایمی نشان نمی‌دهد ممکن است تا ده سال و بیشتر به طول بیانجامد. در مرحله آخر این بیماری با نقص سیستم ایمنی به علت فعالیت بالای ویروی و کاهش لنفوسیتهای نوع تی در خون مشخص می‌شود که ایدز نامیده می‌شود. در این مرحله بدن در معرض عفونتهای فرصت‌طلب ناشی از باکتری، ویروس، قارچ و انگل‌هایی قرار می‌گیرد که در افراد سالم معمولاً به آسانی مهار می‌شوند. این بیماری تقریبا همهٔ سیستم های ارگانی بدن را درگیر میکند. همچنین افراد مبتلا ریسک بالایی برای ابتلا به سرطان‌های مختلف نظیر سارکوم کاپوزی، سرطان گردن رحم و لنفوم دارند. بعلاوه، علایم سیستمیک عفونت نظیر تب، تعریق(خصوصا شب هنگام)، تورم غددلنفاوی، لرز، ضعف و کاهش وزن را دارند.

مهرسا1
22-07-2011, 13:12
پس از ورود اچ.آی.وی به بدن اولین علایم به صورت یک سندرم شبه سرماخورگی به همراه بزرگ شدن غدد لنفاوی عارض می‌شود که معمولاً این علایم بهبود یافته


عزیزم این علایم اولیه تو همه به وجود نمیاد پس نمیشه رو این چیزا حساب کرد بهترین کار انجام آزمایش هست

Reza Azimy_RW
22-07-2011, 13:12
ممنون دوستان این رو خوندم :

پس از ورود اچ.آی.وی به بدن اولین علایم به صورت یک سندرم شبه سرماخورگی به همراه بزرگ شدن غدد لنفاوی عارض می‌شود که معمولاً این علایم بهبود یافته و ویروس به حالت نهفته در بدن باقی می‌ماند، این مرحله که در آن فرد حامل بیماری تلقی شده ولی علایمی نشان نمی‌دهد ممکن است تا ده سال و بیشتر به طول بیانجامد. در مرحله آخر این بیماری با نقص سیستم ایمنی به علت فعالیت بالای ویروی و کاهش لنفوسیتهای نوع تی در خون مشخص می‌شود که ایدز نامیده می‌شود. در این مرحله بدن در معرض عفونتهای فرصت‌طلب ناشی از باکتری، ویروس، قارچ و انگل‌هایی قرار می‌گیرد که در افراد سالم معمولاً به آسانی مهار می‌شوند. این بیماری تقریبا همهٔ سیستم های ارگانی بدن را درگیر میکند. همچنین افراد مبتلا ریسک بالایی برای ابتلا به سرطان‌های مختلف نظیر سارکوم کاپوزی، سرطان گردن رحم و لنفوم دارند. بعلاوه، علایم سیستمیک عفونت نظیر تب، تعریق(خصوصا شب هنگام)، تورم غددلنفاوی، لرز، ضعف و کاهش وزن را دارند.ولی گفتم شاید جدیدا" تایید نشه . من یه چیز تو مایه های سرما خوردگی ( بی حالی ) مثه یه بیماری خاص . داشتم ولی غدد لنفاوی نمیدونم چیه فک کنم غددی که رویه گردن وجود داره ؟ اینا بزرگ نشد یا درد خاصی نداشت . پس احتمالش نیست ؟


ویرایش :

هزینه تست ایدز چقدره ؟ انگار میگفتن قدیما رایگانه ؟!

مهرسا1
22-07-2011, 13:18
ولی گفتم شاید جدیدا" تایید نشه . من یه چیز تو مایه های سرما خوردگی ( بی حالی ) مثه یه بیماری خاص . داشتم ولی غدد لنفاوی نمیدونم چیه فک کنم غددی که رویه گردن وجود داره ؟ اینا بزرگ نشد یا درد خاصی نداشت . پس احتمالش نیست ؟


عزیزم شما چرا با اعصاب خودت بازی میکنی؟؟؟؟؟
من خودم یه زمان مشکوک بودم همش اینجوری میرفتم تو هر سایتی تحقیق میکردم هر کدوم یه چیز میگفتن اصلا نمیشه رو حرف کتاب و سایتها تو این مورد حساب کنی
منم قبل از ازمایش کلی استرس داشتم اما انسان باید با حقیقت رو به رو بشه
رفتم تست دادم منفی شد بعد از اون جرات پیدا کردم 3 بار دیگه تست دادم هر بار منفی شد
شما بهتره هر چی زودتر تست بدین و خیال خودتون رو راحت کنین

Reza Azimy_RW
22-07-2011, 14:41
عزیزم شما چرا با اعصاب خودت بازی میکنی؟؟؟؟؟
من خودم یه زمان مشکوک بودم همش اینجوری میرفتم تو هر سایتی تحقیق میکردم هر کدوم یه چیز میگفتن اصلا نمیشه رو حرف کتاب و سایتها تو این مورد حساب کنی
منم قبل از ازمایش کلی استرس داشتم اما انسان باید با حقیقت رو به رو بشه
رفتم تست دادم منفی شد بعد از اون جرات پیدا کردم 3 بار دیگه تست دادم هر بار منفی شد
شما بهتره هر چی زودتر تست بدین و خیال خودتون رو راحت کنین

ممنون عزیز
درسته باید ازمایش بدم اینجوری نمیشه

ممنون از راهنماییهای همه دوستان

Penryn
22-07-2011, 15:33
من پست قبلیم رو اصلاح میکنم چون همین الان دیدم توضیح کمی دادم و ممکنه باعث سوء تفاهم شه. پرسیدن آیا ویروس ایدز میتونه از راه مخاط روده و طبعاً مدفوع و دست آلوده منتقل شه؟ پاسخش زمانی مثبته که مخاط روده دچار خونریزی هم شده باشه چون به خودی خود مخاط روده ای فاقد ویروس ایدز هست. در همجنس گراها که انتقال ویروس ایدز صورت میگیره بدلیل پارگی مویرگهای داخل مخاط راست روده و خروج ویروسها از مویرگهای خونی مخاط به داخل مخاطه.
پس در حالت عادی نباید نگران انتقال ویروس از راه دستگیره ی درب سرویس بهداشتی یا دستهای نیمه الوده باشین.

مهرسا1
22-07-2011, 15:40
من پست قبلیم رو اصلاح میکنم چون همین الان دیدم توضیح کمی دادم و ممکنه باعث سوء تفاهم شه. پرسیدن آیا ویروس ایدز میتونه از راه مخاط روده و طبعاً مدفوع و دست آلوده منتقل شه؟ پاسخش زمانی مثبته که مخاط روده دچار خونریزی هم شده باشه چون به خودی خود مخاط روده ای فاقد ویروس ایدز هست. در همجنس گراها که انتقال ویروس ایدز صورت میگیره بدلیل پارگی مویرگهای داخل مخاط راست روده و خروج ویروسها از مویرگهای خونی مخاط به داخل مخاطه.
پس در حالت عادی نباید نگران انتقال ویروس از راه دستگیره ی درب سرویس بهداشتی یا دستهای نیمه الوده باشین.

من وقتی رفتم تست بدم در مورد راهای انتقال پرسیدم دکتره میگفت همه این راه های انتقالی که تو کتابا مینویسن زیاد درست نیست چون این ویروس در هر ثانیه دچار جهش زنتیکی میشه امروز اگه راه انتقالش از خونه ممکنه فردا از راه عطسه هم منتقل بشه البته این یه فرضیه هست ولی به نظر من خیلی درسته
در ضمن یه نکته خیلی مهم وقتی رفتین تست بدین بگین براتون هم HIV1 و هم HIV2 درخواست آزمایش بده

Penryn
22-07-2011, 15:47
ممنون دوستان این رو خوندم :
ولی گفتم شاید جدیدا" تایید نشه . من یه چیز تو مایه های سرما خوردگی ( بی حالی ) مثه یه بیماری خاص . داشتم ولی غدد لنفاوی نمیدونم چیه فک کنم غددی که رویه گردن وجود داره ؟ اینا بزرگ نشد یا درد خاصی نداشت . پس احتمالش نیست ؟


ویرایش :

هزینه تست ایدز چقدره ؟ انگار میگفتن قدیما رایگانه ؟!
هزینه ی ازمایش درصورتیکه ازاد انجام شه حدود 30 هزار و در صورت داشتن دفترچه حدود 2 هزار ت و 24 ساعته جواب اعلام میشه.
ضمناً غدد لنفاوی مراکز ساخت و تجمع نوعی از گلبولهای سفید بنام لنفوسیتهای B و T هست. لنفوسیتها در روزهای آغازین ورود ویروس ایدز و یا ورود سایر عوامل میکروبی به داخل خون برای مقابله شروع میکنن به زیاد شدن به همین دلیله غدد لنفاوی که محل تولیدشونه دچار بزرگ شدگی(تورم) میشه. دستگاه لنفی که شامل رگهای لنفی و غدد لنفاوی سر راه این رگهاست در سراسر بدن پخش شده ولی وقتی این غدد متورم میشن طبعاً در بعضی جاها مثل گردن یا کشاله ران و.... بخاطر نزدیکی به سطح بدن بهتر میشه حسشون کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهرسا1
22-07-2011, 16:23
شما ممکن است که HIV در بدن خود داشته باشيد ولی از نظر سلامتی کاملاً سالم به نظر برسيد. تنها راه مطمئن تشخيص آلودگی و يا عدم آلودگی به ويروس ايدز (HIV) انجام آزمايش خون در آزمايشگاه می باشد. از زمان ورود ويروس به بدن انسان تا زمانی که شواهد آزمايشگاهی ظاهر شود،‌ ممکن است فاصله زمانی بين دو هفته تا شش ماه طول بکشد که به آن "دوره پنجره" (window period) می گويند. در اين دوران شخص٬ آلوده بوده و می تواند ديگران را نيز آلوده کنند، ولی ممکن است هيچ يک ازعلايم بالينی و آزمايشگاهی متداول را در خود بروز ندهد.

در صورتی که شما به رفتارخطرناکی دست زده ايد و نگران سلامت خود شده ايد، می توانيد برای انجام آزمايش HIV به پزشک خود و يا مستقيماً به مراکز انتقال خون و ديگر مراکزی که آزمايش ايدز را انجام می دهند، مراجعه کنيد.

نكته بسيارمهمی كه نبايد فراموش شود اين است كه درطی اين 6 ماه نبايد خود و ديگران را درمعرض رفتار خطرناک قرار دهيد

سه نوع كلي آزمايش (تست) تشخيصي HIV وجود دارد که عبارتند از:



1 – تست آنتي بادي HIV يا (HIV antibody test) : اين تست نشان مي‌دهد كه فرد با HIV آلوده شده است يا نه ( كه اطلاعات اين قسمت بر روی اين تست٬ متمركز شده است)



2 – تست آنتي ژن P24 يا ( P24 antigen testing) : اين تست بطور اوليه براي غربالگري نمونه‌هاي خون استفاده مي‌شود ولي در برخي مناطق بعنوان تست تشخيصي HIV بكار مي‌برند.

آنتي ژن P24 ، يك پروتئين است كه جزئي از ساختمان HIV مي‌باشد و در مراحل اوليه عفونت، به مقدار زياد توليد مي‌شود و بوسيلة تستهاي تشخيصي مي‌توان آن را در خون آشكار كرد. تست P24 مي‌تواند آلودگي با HIV را قبل از "تست آنتي بادي "HIV آشكار كند بنابراين تست آنتي ژن P24 در تشخيص HIV در مراحل اوليه بكار مي‌رود.



3 – تست ميزان ويروس (HIV Load test) : اين تست هنگامي استفاده مي‌شود كه شخص از آلوده بودن خود با HIV آگاه است و با اين تست ميزان ويروس در خون مشخص مي‌شود.





دلايل انجام دادن تست HIV چيست؟

بسياري از كساني كه تست HIV انجام داده‌اند بي‌دليل نگرانند چرا كه:

اگر نتيجة تست منفي باشد (يعني اينكه با HIV آلوده نيستند) مي‌تواند باعث آرامش خيال شود. و اگر نتيجه تست مثبت شود كارهاي بسياري براي فائق آمدن با نتيجه مثبت تست HIV و مراقبت از سلامت مي‌توان انجام داد.

اگر نتيجة تست HIV شما مثبت باشد پزشك مي‌تواند بدقت مراقب سلامت شما باشد. بسياري از كساني كه تست HIV مثبت دارند سالها سالم باقي مي‌مانند ولي اگر به سمت بيماري پيش برويد داروهاي بسياري بنام antiretroviral وجود دارند كه مي‌تواند سرعت پيشرفت ويروس و بيماري را كم كنند و نگهدارنده سيستم ايمني باشند همچنين داروهايي براي پيشگيري و درمان برخي بيماريهايي كه افراد مبتلا به HIV به آن گرفتار مي‌شوند را دريافت كنيد. همچنين ممكن است تحت درمان با داروهاي جديد در روشهاي درماني خود قرار بگيريد.

- اگر پزشك بداند كه شما HIV مثبت هستيد هنگاميكه به بيمارئي مبتلا مي‌شويد با جديت و دقت بيشتري علائم را پيگيري مي‌كند.

- اگر بدانيد كه HIV مثبت هستيد بيشتر مراقب خواهيد بود تا ديگران آلوده نشوند بعنوان مثال رابطه جنسي ايمن داشتن (safe ---) و آگاه كردن شركاي جنسي قبلي خود.

- آگاه بودن به آلودگي با HIV ، ممكن است بر روي برخي تصميمات آينده شما تأثير گذار باشد ( مثلاً در مورد تشكيل خانواده ).

shabnam1986
28-07-2011, 18:51
بعد از رفتار پر خطر اگه متوجه بشیم که طرف مقابل آلوده بوده راهی هست؟

مهرسا1
28-07-2011, 22:10
بعد از رفتار پر خطر اگه متوجه بشیم که طرف مقابل آلوده بوده راهی هست؟

خیر از لحظه ای که ویروس وارد خون میشه راه بازگشتی نیست
ایدز پیشگیری داره ولی درمان نداره

poonel
29-07-2011, 00:00
بعد از رفتار پر خطر اگه متوجه بشیم که طرف مقابل آلوده بوده راهی هست؟

راهش اینه که بعد از این رفتارهای پر خطر توبه کنی و سعی کنی یه توشه ای برای آخرتت فراهم کنی.

pclove
29-07-2011, 15:46
سلام
در مطالب خوندم علائم اوليه ايدز بعد از 2 هفته در اكثر موارد تب هست.
معمولا اين تب چند روز يا چند ساعت طول ميكشه؟ و تب چند درجه ؟
ممكنه زودتر از 2 هفته هم علائم اوليه مثل تب شروع بشه ؟ مثلا فرداي روزي كه به دندانپزشكي رفتيم.

يك دندونپزشكي بهداشتي مطمئن چه ويژگيهايي بايد داشته باشه؟ چون وجدان و تخصص كه با چشم قابل ديدن نيست.
بنظر شما ميشه گفت دندونپزشكي كه 20 سال داره كار ميكنه از لحاظ هپاتيت و ايدز مطمئنه چون بالاخره تو اين 20 سال چند مرتبه بازرس آمده و اگر مشكل داشت پلمپ ميشد يا نه ؟

ويروس هم مثل موجودات زنده ديگه وقتي مدتي(چند دقيقه) غذا (بدن ميزبان) نداشته باشه ، ضعيف ميشه و بعد نابود ميشه يا نه ؟ اگر ويروس ضعيف شده كه مدتي روي وسايل دندانپزشكي باقي مانده و در حال نابود شدن هست وارد بدن ميزباني شود مثل واكسن عمل ميكنه؟

مهرسا1
29-07-2011, 15:49
ر مطالب خوندم علائم اوليه ايدز بعد از 2 هفته در اكثر موارد تب هست.
معمولا اين تب چند روز يا چند ساعت طول ميكشه؟ و تب چند درجه ؟
ممكنه زودتر از 2 هفته هم علائم اوليه مثل تب شروع بشه ؟ مثلا فرداي روزي كه به دندانپزشكي رفتيم.

يك دندونپزشكي بهداشتي مطمئن چه ويژگيهايي بايد داشته باشه؟ چون وجدان و تخصص كه با چشم قابل ديدن نيست.
بنظر شما ميشه گفت دندونپزشكي كه 20 سال داره كار ميكنه از لحاظ هپاتيت و ايدز مطمئنه چون بالاخره تو اين 20 سال چند مرتبه بازرس آمده و اگر مشكل داشت پلمپ ميشد يا نه ؟

ويروس هم مثل موجودات زنده ديگه وقتي مدتي(چند دقيقه) غذا (بدن ميزبان) نداشته باشه ، ضعيف ميشه و بعد نابود ميشه يا نه ؟ اگر ويروس ضعيف شده كه مدتي روي وسايل دندانپزشكي باقي مانده و در حال نابود شدن هست وارد بدن ميزباني شود مثل واكسن عمل ميكنه؟


موقعی که به دندان پزشکی و آرایشگاه میرین ازش بخواین واسیل رو جلوی خودتون استریل کنن اگه انجام ندادن محل رو ترک کنین سلامتیتون بیشتر ارزش داره

pclove
29-07-2011, 16:21
چطوري متوجه بشيم كه وسايلش ضدعفوني شده يا نه ؟ حتي سرساكشنم جلوي من عوض نكردند وقتي صدا ميزدن ميرفتم و حالا همش نگران هپاتيت و ايدزم . با خودم گفتم حتما اگه بهداشتي نبود 20 سال سابقه كار نداشت و شلوغم نبود
شايد بيشتر به وجدان دندونپزشك و دستيارش مربوط باشه . چون حتي اگه چيزي هم بگيم ممكنه ظاهرسازي كنه و بنظرم وقتي در اينموارد با دكتر صحت كنيم يا ناراحت ميشه يا ميخنده يا اهميت نميده يا الكي ميگه نگران نباش بيشتر براي خود ما خطر داره.
اصلا امكان ديدن استريل شدن تمام وسايل امكان پذير نيست. چون پروسه اي زمانبر هست و بعدم در حين كار كلي از وسايل روي ميز پشت سرش هست كه شما نميبينيد وداخل دهانتون ميكنند.

حالا سوالم اينه كه شما چطوري دندونپزشكتون رو انتخاب ميكنيد و چطوري مراقبت و بررسي ميكنيد و چه نكاتي رو مد نظر قرار ميديد

مهرسا1
29-07-2011, 18:29
چطوري متوجه بشيم كه وسايلش ضدعفوني شده يا نه ؟ حتي سرساكشنم جلوي من عوض نكردند وقتي صدا ميزدن ميرفتم و حالا همش نگران هپاتيت و ايدزم . با خودم گفتم حتما اگه بهداشتي نبود 20 سال سابقه كار نداشت و شلوغم نبود
شايد بيشتر به وجدان دندونپزشك و دستيارش مربوط باشه . چون حتي اگه چيزي هم بگيم ممكنه ظاهرسازي كنه و بنظرم وقتي در اينموارد با دكتر صحت كنيم يا ناراحت ميشه يا ميخنده يا اهميت نميده يا الكي ميگه نگران نباش بيشتر براي خود ما خطر داره.
اصلا امكان ديدن استريل شدن تمام وسايل امكان پذير نيست. چون پروسه اي زمانبر هست و بعدم در حين كار كلي از وسايل روي ميز پشت سرش هست كه شما نميبينيد وداخل دهانتون ميكنند.

حالا سوالم اينه كه شما چطوري دندونپزشكتون رو انتخاب ميكنيد و چطوري مراقبت و بررسي ميكنيد و چه نكاتي رو مد نظر قرار ميديد


یه دندان پزشک تو شهر ما هست یه دستگاه مخصوص داره با اشعه مخصوص وسالشو ضد عفونی میکنه بهتره پیش همچین پزشکای برین

مهرسا1
07-08-2011, 13:23
آیا استفاده از خلال دندان کسی میتونه اچ آی وی رو منتقل کنه؟

IRAN_KING
07-08-2011, 16:43
آیا استفاده از خلال دندان کسی میتونه اچ آی وی رو منتقل کنه؟

چه کاره کثیفی....بله دیگه اگه تو لثه فرو بره خونی بشه تو هم بزنی امکان داره ...البته تو بزاق دهان هم ویروسش وجود داره ....!

Penryn
07-08-2011, 16:55
...البته تو بزاق دهان هم ویروسش وجود داره ....!
نه این درست نیست. آزمایش بزاق افراد مبتلا صحبت شما رو تأیید نکرده. قطعاً اگه توی بزاق باشه یکی از راههای انتقال AIDS ذکر میشد. فقط داخل خون و مخاط دستگاه تناسلی میتونه باشه.

shabnam1986
08-08-2011, 14:29
فرق تست آنتی بادی با الیزا چیه؟

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------

هزینه تست به صورت آزاد چقد میشه؟

---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

بیمه شرکت نفت این تست رو پوشش میده؟
اگه با بیمه برم تو پروندم ثبت میشه بعدا برام بد میشه؟

مهرسا1
09-08-2011, 01:23
فرق تست آنتی بادی با الیزا چیه؟

هیچی همونه اسمش فرق میکنه
البته اگه شما دست به رفتار پر خطری زدین باید تست هپاتیت سی و بی و سفلیس هم بدین چون هپاتیت سی العان خیلی شایع تره تو ایران


هزینه تست به صورت آزاد چقد میشه؟


تو آزمایشگاه های مختلف فرق میکنه




اگه با بیمه برم تو پروندم ثبت میشه بعدا برام بد میشه؟

بله ثبت میشه چون یه برگه ازش اونجا میره تا پول رو پرداخت کنن
نه چه بدی ایدز هم یه بیماریه مث بقیه بیماری ها به نظرتون یه بیمار سرطانی باید خجالت بکشه؟ایدز هم همینطور

ehsan_update
09-08-2011, 10:27
چون هپاتیت سی العان خیلی شایع تره تو ایران
دوست عزیز هپاتیت B خیلی شایعتر از C هستش! ( تو همه کشورها)
اگه منبعی برای حرفتون دارید خوشحال میشم ببینمش.

مهرسا1
09-08-2011, 23:16
دوست عزیز هپاتیت B خیلی شایعتر از C هستش! ( تو همه کشورها)
اگه منبعی برای حرفتون دارید خوشحال میشم ببینمش.
خوب به خاطر اینکه تو ایران اکثرا واکسن هپاتیت ب رو زدن ولی هپاتیت سی واکسن نداره

ehsan_update
10-08-2011, 00:25
خوب به خاطر اینکه تو ایران اکثرا واکسن هپاتیت ب رو زدن ولی هپاتیت سی واکسن نداره
خوب به خاطر این واکسن نداره که شیوعش خیلی خیلی کمتر از هپاتیت B هست و مرگ و میرش هم خوشبختانه کمتر از B هستش.
در ضمن واکسن هپاتیت B در خوشبینانه ترین حالت در 95% افراد باعث ایجاد مصونیت میشه، پس بهتره مواظب باشیم ! و با وجود اینکه واکسیناسیون وجود داره ولی باز هم نسبت به C شیوعش بیشتره

morsadr
10-08-2011, 15:59
رخوب به خاطر این واکسن نداره که شیوعش خیلی خیلی کمتر از هپاتیت B هست و مرگ و میرش هم خوشبختانه کمتر از B هستش
دوست عزیز اشتباه می کنید . مرگ میر هپاتیت c بالا تر می باشد .

ehsan_update
10-08-2011, 20:19
دوست عزیز اشتباه می کنید . مرگ میر هپاتیت c بالا تر می باشد .
تو کتاب میکروبیولوژی جاوتز که اینطور نیست، من طبق اون این حرف رو زدم:
بفرمایید: Mortality = مرگ ومیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pclove
11-08-2011, 04:07
علائم پوستي ايدز دانه قرمز هست يا لكه قرمز ؟
با ترشح يا بي ترشح ؟
حتما خارش و درد يا سوزش داره يا نه؟
خودبخود خوب ميشه و دوباره ظاهر ميشه يا هميشه ثابت هست يا از تعداد كم شروع ميشه و روز به روز تمام بدن پر ميشه ؟
تب هم لزوما بايد همراه علائم پوستي باشه؟ در اينصورت تب قطع و وصل شونده يا تب هميشگي؟

ehsan_update
11-08-2011, 19:12
دوست عزیز علایم ایدز میتونه خیلی وسیع و غیر اختصاصی باشه و در کل چون سیستم ایمنی بدن نقص پیدا میکنه هر یک از علایمی که گفتید ممکنه باشه یا نباشه و بسته به تماس فرد با عامل پاتوژن یا ایجاد بدخیمی ها ،علایم میتونه متفاوت باشه

morsadr
13-08-2011, 15:58
تو کتاب میکروبیولوژی جاوتز که اینطور نیست، من طبق اون این حرف رو زدم:
بفرمایید: Mortality = مرگ ومیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون دوست عزیز . ولی در کتاب طب داخلی هاریسون چیز دیگه ای به نظر میاد . در این کتاب در بخش 37 و صفحه 361 پیش آگهی هپاتیت B را فقط در سنین بالا و پایین بد می داند . درصد مزمن شدن و درصد احتمال سرطانی شدن کبد هر دو را کمتر از هپاتیت C می داند . متاسفانه فعلا امکان کپی کردن این جدول را ندارم ولی سعی می کنم اینکار را انجام بدهم .
مشکل اصلی هپاتیتها هپاتیت مزمن می باشد که بتدریج به سیروز و سرطان کبد تبدیل می شود . این احتمال در هپاتیت B بین 1 تا 10 درصد و در هپاتیت C حدود 85% می باشد و به همین صورت خطر سیروز و سرطان بیشتر می باشد

ehsan_update
13-08-2011, 19:41
ممنون دوست عزیز . ولی در کتاب طب داخلی هاریسون چیز دیگه ای به نظر میاد . در این کتاب در بخش 37 و صفحه 361 پیش آگهی هپاتیت B را فقط در سنین بالا و پایین بد می داند . درصد مزمن شدن و درصد احتمال سرطانی شدن کبد هر دو را کمتر از هپاتیت C می داند . متاسفانه فعلا امکان کپی کردن این جدول را ندارم ولی سعی می کنم اینکار را انجام بدهم .
مشکل اصلی هپاتیتها هپاتیت مزمن می باشد که بتدریج به سیروز و سرطان کبد تبدیل می شود . این احتمال در هپاتیت B بین 1 تا 10 درصد و در هپاتیت C حدود 85% می باشد و به همین صورت خطر سیروز و سرطان بیشتر می باشد
خواهش میکنم. بله مثل اینکه تو کتاب هاریسون اینطوریه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی باز تو قسمت Severity (وخامت) هپاتیت C نوشته moderate. اما اگه از نظر مزمن بودن در نظر بگیریم درسته، هپاتیت c در 85% درصد موارد مزمن میشه

morsadr
14-08-2011, 09:54
در واقع severity حدت بیماری را نشان میدهد . هپاتیت B می تواند هپاتیت فولمینانت ایجاد کند که بیماری شدیدی می باشد مخصوصا در هم زمانی با ویروس هپاتیت D ولی از نظر مرگ و میر نهایی که عمدتا در اثر عوارض مزمن کبدی ویروس می باشد به نظر بنده میزان آن در هپاتیت C باید بیشتر باشد .

shabnam1986
14-08-2011, 20:23
بعد از رفتار پر خطر اگه متوجه بشیم که طرف مقابل آلوده بوده راهی هست؟

منظورم اینه که اگه سریع مایع خارج بشه و محل شستشو داده بشه فایده داره؟
مثلا طی مدت ده دقیقه

Penryn
14-08-2011, 21:04
منظورم اینه که اگه سریع مایع خارج بشه و محل شستشو داده بشه فایده داره؟
مثلا طی مدت ده دقیقه
من بعید میدونم تا نظر دکتر چی باشه. چرا که شما با ویروس ها سر و کار دارین! نه باکتریها یا آغازیان تک سلولی. ویروس یعنی ریزترین موجودات! 180 میلیاردم متر! 20 برابر ریزتر از باکتری E-Coli ! خیلی بعیده بتونی ویروسها رو که بلافاصله به داخل مخاط و مویرگها نفوذ کردن پاکسازی کرد.

morsadr
15-08-2011, 14:33
منظورم اینه که اگه سریع مایع خارج بشه و محل شستشو داده بشه فایده داره؟
مثلا طی مدت ده دقیقه

در هیچ کجا ذکر نشده که این کارها فایده ای داشته باشد . :41:

sanaz.joon
16-08-2011, 21:27
این درسته که میگن تست P24 برای تشخیص اچ آی وی از تست آنتی بادی دقیق تره؟

Alamate Soal
16-08-2011, 21:48
منظورم اینه که اگه سریع مایع خارج بشه و محل شستشو داده بشه فایده داره؟
مثلا طی مدت ده دقیقه

در چنین مواردی باید بلافاصله به بیمارستان مراجعه کرد تا اقدامات لازم رو انجام بدن . اگه به موقع برسه طرف ، ممکنه اصلا جلوی ابتلا رو هم بگیرن حتی

Penryn
16-08-2011, 22:54
در چنین مواردی باید بلافاصله به بیمارستان مراجعه کرد تا اقدامات لازم رو انجام بدن . اگه به موقع برسه طرف ، ممکنه اصلا جلوی ابتلا رو هم بگیرن حتی
توضیح نمیدی چجوری میخوان جلوی ویروسی که وارد خون و سلول شده رو بگیرن؟؟:20:

pclove
17-08-2011, 10:28
اگه سريع مراجعه كنيم با دارو ويروس نابود ميشه ؟ تا چند ساعت ؟ پس بعد از هر بار رفتن به دنداپزشكي از اين دارو استفاده كنيم عوارضش هر چي باشه بهتر از ايدز گرفتنه.

Penryn
17-08-2011, 11:57
مسأله اینجاست خیلی از دوستانی که اینجا سوال میپرسن با اصول ساده ی بیولوژی بیگانگی کامل دارن. عزیزان. ویروس رو نمیشه مثل باکتری با دارو از بین برد! اصلاً ویروسها بطور کلی دارویی برای از بین بردنشون وجود نداره. ممکنه بپرسین چرا؟؟
جواب: باکتریها از یک سلول بوجود اومدن پس بزرگن و نمیتونن وارد سلولهای بدن بشن! پس داخل خون یا مایعات بدن و جاهایی از این قبیل به رشد و تولید سم ادامه میدن. اینا رو میشه بر اساس نقطه ضعفشون با دارو از بین برد.
ولی ببینیم ویروس چجوریه. ویروسها همونجور که قبلاً گفتم ولی بعضی دوستان خوب نگرفتن بسیار ریزتر از سلولها هستن. اساساً بدنشون از یه رشته ی مولکولی(RNA) که اطرافش یه پوسته داره بوجود اومده. با این تصویری که از ویروس داریم باید بگیم اصلاً شباهتی به باکتری و سایر موجودات زنده نداره! بدلیل همین ریزی بیش از حد میرن و فقط وارد انواع سلولهای بدن شما میشن و با تأثیر بر روی DNA, سلول بدن شما رو به کارخونه ی ویروس سازی تبدیل میکنن. پس ویروسها داخل سلول های بدن زندگی میکنن و هر دارویی که بخواد ساخته شه تا اونا رو از بین ببره در واقع باید سلولهای بدن رو از بین ببره و از بین رفتن سلولهای بدن یعنی مرگ! پس این پنبه رو از گوش دربیارین که ویروس ایدز یا سرماخوردگی یا هر ویروس دیگه ای دارویی داشته باشه که اونو از بین ببره! داروهایی که برای بیماریهای ویروسی ساخته میشن به کاهش عوارض بیماری-تسکین بیماری-و..... میپردازن.

pclove
18-08-2011, 08:25
از لحظه اي كه ويروس وارد خون ميشه چقدر طول ميكشه تا وارد سلولهاي بدن شه؟
آيا درسته كه كمتر از 5درصد افراد در برابر ويروس ايدز مصونيت دارند و ويروس منفعل ميشه؟

sanaz.joon
18-08-2011, 13:44
آیا استفاده از وسایل عمومی ارایشگاه هم رفتار پر خطر محسوب میشه چون شنیدم ویروس تا 7 ساعت رو وسایل زنده می مونه

shabnam1986
22-08-2011, 03:23
مسأله اینجاست خیلی از دوستانی که اینجا سوال میپرسن با اصول ساده ی بیولوژی بیگانگی کامل دارن. عزیزان. ویروس رو نمیشه مثل باکتری با دارو از بین برد! اصلاً ویروسها بطور کلی دارویی برای از بین بردنشون وجود نداره. ممکنه بپرسین چرا؟؟
جواب: باکتریها از یک سلول بوجود اومدن پس بزرگن و نمیتونن وارد سلولهای بدن بشن! پس داخل خون یا مایعات بدن و جاهایی از این قبیل به رشد و تولید سم ادامه میدن. اینا رو میشه بر اساس نقطه ضعفشون با دارو از بین برد.
ولی ببینیم ویروس چجوریه. ویروسها همونجور که قبلاً گفتم ولی بعضی دوستان خوب نگرفتن بسیار ریزتر از سلولها هستن. اساساً بدنشون از یه رشته ی مولکولی(RNA) که اطرافش یه پوسته داره بوجود اومده. با این تصویری که از ویروس داریم باید بگیم اصلاً شباهتی به باکتری و سایر موجودات زنده نداره! بدلیل همین ریزی بیش از حد میرن و فقط وارد انواع سلولهای بدن شما میشن و با تأثیر بر روی DNA, سلول بدن شما رو به کارخونه ی ویروس سازی تبدیل میکنن. پس ویروسها داخل سلول های بدن زندگی میکنن و هر دارویی که بخواد ساخته شه تا اونا رو از بین ببره در واقع باید سلولهای بدن رو از بین ببره و از بین رفتن سلولهای بدن یعنی مرگ! پس این پنبه رو از گوش دربیارین که ویروس ایدز یا سرماخوردگی یا هر ویروس دیگه ای دارویی داشته باشه که اونو از بین ببره! داروهایی که برای بیماریهای ویروسی ساخته میشن به کاهش عوارض بیماری-تسکین بیماری-و..... میپردازن.


داروی ایدز ایرانی که ساخته شده چیه؟

sanaz.joon
22-08-2011, 12:32
داروی ایدز ایرانی که ساخته شده چیه؟


هنوز داروی واسه ایدز ساخته نشده داروی ایرانی هم فقط یه مدت قوای جسمی رو بالا میبره و هیچ تاثیری رو ویروس ایدز نداره بدی این ویروس اینه که بعد از یه مدت به دارو ها مقاوم میشه و دیگه تاثیری روش ندارن

taia
22-08-2011, 13:16
آیا استفاده از وسایل عمومی ارایشگاه هم رفتار پر خطر محسوب میشه چون شنیدم ویروس تا 7 ساعت رو وسایل زنده می مونه

عذر می خوام از اساتید امر،
چند ماه پیش در یکی از شبکه های تلویزیون متخصصی در این مورد صحبت می کرد، طبق صحبت اون عزیز ویروس HIV در شرایط محیط عادی، یعنی زیر نور آفتاب و ... نه، در محیط بسته، تا 3 الی 4 ساعت می تونه زنده باشه، خون تر که خوب مشخص هست ولی خون خشک شده هم تا مدتی که در بالا 3 یا 4 ساعت گفتم خواهد بود.
البته باز طبق گفته اون پزشک شانس ابتلا در صورت زخمی شدن پوست بدن شما توسط یکی از وسایل آرایشگاهی (باز دقیق خاطرم نیست چون دو عدد در ذهن دارم!) یا 0.3 درصد و یا 0.06 درصد ذکر شد. که می بینید شانس خیلی کمی هست اما خوب باز هم لازم هست در صورت زخم عمیق بعد از 3 تا 6 ماه برای آزمایش مراجعه کنید. زخم عمیق هم یعنی زخمی که باعث خونریزی بشه، خراش خوردن پوست و ... که عملا خون ریزی به همراه نداره کلا یا شانسی نداره یا اونقدر کم هست که حساب نمیشه!
مهمترین وسیله هم، تیغ هست! که خیلی راحت می تونید درخواست کنید یا استفاده نکنه! یا با خودتون یک تیغ همراه ببرید و از اون استفاده کنید!
قیچی و شانه و ماشین اصلاح خیلی بعید هست باعث زخم شدن بشوند!

در ضمن یادتون باشه، الکل زدن به وسایل و یا حرارت دادن اونها روی چراغ الکلی به هیچ وجه باعث از بین رفتن ویروس نمیشه!
به نظر خودم امن ترین راه، خرید یک ست کامل وسایل آرایشگاهی هست و اون رو با خودتون به همراه ببرید و از آرایگشر بخواهید از اون وسایل استفاده کنه، فکر هم نکنم دو تا قیچی و شونه و تیغ و ماشین اصلاح بیشتر از 40-50 تومان خرج داشته باشه! در عوض خیالتون راحت هست که اگر زخمی هم روی بدنتون ایجاد شد خطری تهدیدتون نمیکنه!

sanaz.joon
17-09-2011, 14:23
چند ماه پیش در یکی از شبکه های تلویزیون متخصصی در این مورد صحبت می کرد، طبق صحبت اون عزیز ویروس HIV در شرایط محیط عادی، یعنی زیر نور آفتاب و ... نه، در محیط بسته، تا 3 الی 4 ساعت می تونه زنده باشه، خون تر که خوب مشخص هست ولی خون خشک شده هم تا مدتی که در بالا 3 یا 4 ساعت گفتم خواهد بود.
البته باز طبق گفته اون پزشک شانس ابتلا در صورت زخمی شدن پوست بدن شما توسط یکی از وسایل آرایشگاهی (باز دقیق خاطرم نیست چون دو عدد در ذهن دارم!) یا 0.3 درصد و یا 0.06 درصد ذکر شد. که می بینید شانس خیلی کمی هست اما خوب باز هم لازم هست در صورت زخم عمیق بعد از 3 تا 6 ماه برای آزمایش مراجعه کنید. زخم عمیق هم یعنی زخمی که باعث خونریزی بشه، خراش خوردن پوست و ... که عملا خون ریزی به همراه نداره کلا یا شانسی نداره یا اونقدر کم هست که حساب نمیشه!

چند روز پیش با یه کارشناس بهداشت صحبت داشتم میگفتم ویروس ایدز میتونه تو استخر عمومی از طریق قرنیه چشم منتقل بشه
بعد از حرف ایشون من خیلی ترسیدم چون استخر زیاد میرم به نظرتون لازمه تست بدم؟

IRAN_KING
09-10-2011, 19:08
مگه میشه از تو اب استخر انتقال پیدا کنه...! قرینه که درسته در صورتی که خون به پاشه تو چشم !

استاکس نت
10-10-2011, 12:49
در صورت ورود ویروس اچ آی وی به بدن چه علایمی برای بدن پیش میاد؟

sanaz.joon
15-10-2011, 13:57
مگه میشه از تو اب استخر انتقال پیدا کنه...! قرینه که درسته در صورتی که خون به پاشه تو چشم !

بله به نظر من میشه ولی درصدش پایینه ممکنه یه فرد آلوده یه زخم داشته باشه زخم ها هم که تو اب گرم باز میشن و ویروس وارد اب استخر میشه و ممکنه با اشخاصی که اون اطراف هستن منتقل بشه قرینه چشم هم که استعداد بالای برای جذب ویروس ها داره یا اگه از قرینه چشم منتقل نشه از راه دهن یا یه زخم بازم ممکنه شاید نظر من یه خورده بدبینانه باشه اما قبول کنین حتی اگه 1% هم احتمالش باشه آدم میترسه خوب

kamrannnN
18-10-2011, 09:58
سلام من یه سوال داشتم من 20 روز پیش یه مریضی گرفتم همراه با اسهال و استفراغ بی حالی و کم اشتهایی

بعد اینکه خوب شدم 4 روز بعد یه سرما خوردگی گرفتم همراه با گلودرد و بی حالی تا الان هم تو این 20 روز 2 کیلو وزن کم کردم

هیج رابطه جنسی نداشتم فراورده خونی هم استفاده نکردم معتاد هم نیستم ولی جایی خوندم اینا علایم اولیه عفونت hiv

هستش.یعنی hiv گرفتم؟

استاکس نت
18-10-2011, 12:39
سلام من یه سوال داشتم من 20 روز پیش یه مریضی گرفتم همراه با اسهال و استفراغ بی حالی و کم اشتهایی

بعد اینکه خوب شدم 4 روز بعد یه سرما خوردگی گرفتم همراه با گلودرد و بی حالی تا الان هم تو این 20 روز 2 کیلو وزن کم کردم

هیج رابطه جنسی نداشتم فراورده خونی هم استفاده نکردم معتاد هم نیستم ولی جایی خوندم اینا علایم اولیه عفونت hiv

هستش.یعنی hiv گرفتم؟

اشتباه اکثر مردم اینه که فکر میکنن هر کس ایدز گرفت از راه تزریق یا جنسی بوده در صورتی که از خیلی راهای دیگه مثل ارایشگاه و استخر وغیره ویروس میتونه منتقل بشه
دوست عزیز شما تب و بزرگی غدد لنفاوی رو هم داشتین؟در هر صورت برین یه تست بدین ضرر نداره
انشالله که چیزی نیست

kamrannnN
18-10-2011, 17:10
اشتباه اکثر مردم اینه که فکر میکنن هر کس ایدز گرفت از راه تزریق یا جنسی بوده در صورتی که از خیلی راهای دیگه مثل ارایشگاه و استخر وغیره ویروس میتونه منتقل بشه
دوست عزیز شما تب و بزرگی غدد لنفاوی رو هم داشتین؟در هر صورت برین یه تست بدین ضرر نداره
انشالله که چیزی نیست
تب داشتم ولی بزرگی لنفاوی نه
استخر نمیرم آرایشگاه از تیغ استفاده نمیکنم

shabnam1986
18-10-2011, 18:48
ابتلا به ایدز الزاما با کاهش وزن همراهه؟

morsadr
18-10-2011, 19:12
سلام من یه سوال داشتم من 20 روز پیش یه مریضی گرفتم همراه با اسهال و استفراغ بی حالی و کم اشتهایی

بعد اینکه خوب شدم 4 روز بعد یه سرما خوردگی گرفتم همراه با گلودرد و بی حالی تا الان هم تو این 20 روز 2 کیلو وزن کم کردم

هیج رابطه جنسی نداشتم فراورده خونی هم استفاده نکردم معتاد هم نیستم ولی جایی خوندم اینا علایم اولیه عفونت hiv

هستش.یعنی hiv گرفتم؟

دوست عزیز اینها علائم عمومی بیماریهای ویروسی می باشند و نمی توان از روی علائم دقیقا گفت که مشکل چیست ولی اینکه در ابتدا بیاییم به ایدز فکر کنیم کار درستی نیست :41:.
این بیماری اخیرا بسیار شایع می باشد و نوعی ویروس است و بصورت خود محدود بوده و بتدریج خوب می شود . نگران نباشید .

استاکس نت
20-10-2011, 14:14
تب داشتم ولی بزرگی لنفاوی نه
استخر نمیرم آرایشگاه از تیغ استفاده نمیکنم

به هر حال یه تست بدین اشکال نداره حداقل خیالتون راحت میشه


ابتلا به ایدز الزاما با کاهش وزن همراهه؟


بله چون هر روز تعداد زیادی از گلبولهای سفید نابود میشن و بدن نسبت به بیماری ها بی دفاع میشه کاهش وزن مشاهده میشه البته به صورت جزیی نه یک باره کلا یکی از علایم ایدز اینه که بدن سال به سال ضعیف میشه

codec_pack
22-10-2011, 15:05
یه خرده توضیحات درباره ی ایدز بدم ، آخه خیلی ها اطلاع ندارن و خیال میکنن خود ایدز مستقیما کشنده هست !

گلبول های سفید به دو دسته ی کلی تقسیم میشن :

گرانولوسیت ها : که خودشون 3 دسته هستن !

1-نوتروفیل : 60 درصد گلبول های سفید نوتروفیل ها هستن
2-بازوفیل
3- ائوزینوفیل

آگرانولوسیت ها : اینا 2 دسته هستن

1-مونوسیت

2-لنفوسیت

لنفوسیت ها به دو دسته ی کلی B و T تقسیم میشن ،

حالا این لنفوسیت های T خودشون چند دسته هستند

که ویروس ایدز به سلول های T Helper حمله میکنه ، این سلول ها هیچ فعالیت خاصی ضد میکروب ها ندارن ولی مهم ترین سلول های T همین ها هستن ، چرا که در فعال کردن و هدایت بقیه سلول ها به سمت عامل بیگانه نقش دارن !

خب وقتی ویروس ایدز حمله کرد به این سلول ها و نابود میکنه و به شدت رشد میکنه ، مغز و استخوان دوباره این سلول ها رو تولید میکنه ولی به تدریج تعدادشون کم میشه ، و وقتی به کمتر 200 عدد در هر میلی لیتر رسید ، بیماری دوباره خودش رو نشون میده (بار اول در ابتدای آلوده شدن هستپ) ، و بعد از یه بیماری خیلی ساده ، شخص جان ـش رو از دست میده !

توی زنان و کودکان زمانی که این سلول های تی هلپر به کمتر 200 تا در هر میلی لیتر برسن ، خیلی کمتره !

ولی خب دارو هایی داره که میتونه تا حدی جلوگیری کنه از بیماری ، ولی درمانی فعلا نیست ،

امیدوارم یه علاج درست و حسابی برای این بیماری بیاد !

آره به همین راحتی میتونی آلوده بشی ، به خدا ارزش نداره که میری آرایشگاه خودت وسایل نبری ، ارزش نداره که ...

دیگه خودتون میدونید .!

sanaz.joon
25-10-2011, 21:14
یه خرده توضیحات درباره ی ایدز بدم ، آخه خیلی ها اطلاع ندارن و خیال میکنن خود ایدز مستقیما کشنده هست !

گلبول های سفید به دو دسته ی کلی تقسیم میشن :

گرانولوسیت ها : که خودشون 3 دسته هستن !

1-نوتروفیل : 60 درصد گلبول های سفید نوتروفیل ها هستن
2-بازوفیل
3- ائوزینوفیل

آگرانولوسیت ها : اینا 2 دسته هستن

1-مونوسیت

2-لنفوسیت

لنفوسیت ها به دو دسته ی کلی B و T تقسیم میشن ،

حالا این لنفوسیت های T خودشون چند دسته هستند

که ویروس ایدز به سلول های T Helper حمله میکنه ، این سلول ها هیچ فعالیت خاصی ضد میکروب ها ندارن ولی مهم ترین سلول های T همین ها هستن ، چرا که در فعال کردن و هدایت بقیه سلول ها به سمت عامل بیگانه نقش دارن !

خب وقتی ویروس ایدز حمله کرد به این سلول ها و نابود میکنه و به شدت رشد میکنه ، مغز و استخوان دوباره این سلول ها رو تولید میکنه ولی به تدریج تعدادشون کم میشه ، و وقتی به کمتر 200 عدد در هر میلی لیتر رسید ، بیماری دوباره خودش رو نشون میده (بار اول در ابتدای آلوده شدن هستپ) ، و بعد از یه بیماری خیلی ساده ، شخص جان ـش رو از دست میده !

توی زنان و کودکان زمانی که این سلول های تی هلپر به کمتر 200 تا در هر میلی لیتر برسن ، خیلی کمتره !

ولی خب دارو هایی داره که میتونه تا حدی جلوگیری کنه از بیماری ، ولی درمانی فعلا نیست ،

امیدوارم یه علاج درست و حسابی برای این بیماری بیاد !

آره به همین راحتی میتونی آلوده بشی ، به خدا ارزش نداره که میری آرایشگاه خودت وسایل نبری ، ارزش نداره که ...

دیگه خودتون میدونید .!



من یه دوستی دارم که خیلی زود زود سرما میخوره کلا بدنش خیلی ضعیفه در برابر بیماری ها مثلا وقتی مسموم میشه باید 10 روز بیمارستان باشه ممکنه به اچ ای وی آلوده شده باشه؟

استاکس نت
25-10-2011, 21:23
این درسته وقتی ویروس وارد بدن میشه غده های لنفاوی بزرگ میشن؟

morsadr
26-10-2011, 16:50
من یه دوستی دارم که خیلی زود زود سرما میخوره کلا بدنش خیلی ضعیفه در برابر بیماری ها مثلا وقتی مسموم میشه باید 10 روز بیمارستان باشه ممکنه به اچ ای وی آلوده شده باشه؟

این احتمال وجود دارد . ولی این فقط یک احتماله و باید بررسی دقیق صورت بگیرد .

---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------


این درسته وقتی ویروس وارد بدن میشه غده های لنفاوی بزرگ میشن؟

بله درسته . کلا در هنگام ورود ویروس و یا میکروب به بدن در واکنش به این مساله غدد لنفاوی ملتهب و بزرگ می شوند .

sanaz.joon
27-10-2011, 09:19
بله درسته . کلا در هنگام ورود ویروس و یا میکروب به بدن در واکنش به این مساله غدد لنفاوی ملتهب و بزرگ می شوند .


در مورد اچ ای وی جوری که من تحقیق کردم نوشته بود ممکنه غده های لنفاوی تا مدتی متورم بمونن ایا این درسته؟

morsadr
28-10-2011, 09:46
در مورد اچ ای وی جوری که من تحقیق کردم نوشته بود ممکنه غده های لنفاوی تا مدتی متورم بمونن ایا این درسته؟

بله می تونه اینجری باشه .

Maziar_69
12-11-2011, 00:57
سلام خدمت دوستان عزیز در بخش پزشکی. راستش یه چنتا سوال هم خودم هم چنتا از دوستام داشتن در مورد این ویروس و بیماری ایدز که از طریق رابطه جنسی منتقل میشه که ممنون میشم جواب بدین:

1- این ویروس از راه آمیز جنسی از مقعد هم منتقل میشه؟
2- مدت زمان خاصی میخواد که منتقل بشه؟ یعنی مثلا اگه خانمی این ویروس رو داشته باشه و مرد هنگام رابطه جنسی خیلی زود کار رو متوقف کنه مثلا در حد 30 ثانیه ، این ویروس فرصت این رو پیدا میکنه که وارد بدن مرد بشه؟
3- این ویروس از ابتدا که وارد بدن میشه منجر به ایدز میشه یا نه و کلا چیکار میکنه در بدن که بعضیا چد سال زنده میمونن بعضی ها خیلی کمتر.
4- اگه فرضا امروز این ویروس وارد بدن کسی شده باشه چه زمانی برای آزمایش دادن مناسبه که متوجه بشه ویروس رو گرفته یا نه؟
5- راه درمان خاصی داره؟ یعنی به دیر و زود متوجه شدن بستگی داره درمانش؟

sanaz.joon
12-11-2011, 12:33
- این ویروس از راه آمیز جنسی از مقعد هم منتقل میشه؟

بله منتقل میشه بیشترین راه انتقالش هم از رابطه مقعدی هست


2- مدت زمان خاصی میخواد که منتقل بشه؟ یعنی مثلا اگه خانمی این ویروس رو داشته باشه و مرد هنگام رابطه جنسی خیلی زود کار رو متوقف کنه مثلا در حد 30 ثانیه ، این ویروس فرصت این رو پیدا میکنه که وارد بدن مرد بشه؟


ربطی به زمان نداره به محض اینکه ترشحات یا خون طرف آلوده وارد بدن شما بشه منتقل شده ممکنه تو همون ثانیه اول این اتفاق بی افته


3- این ویروس از ابتدا که وارد بدن میشه منجر به ایدز میشه یا نه و کلا چیکار میکنه در بدن که بعضیا چد سال زنده میمونن بعضی ها خیلی کمتر.


نه در ابتدا باعث ایجاد ایدز نمیشه با توجه به قدرت بدن طرف بین 3 تا 10 سال طول میکشه تا به مرحله ایدز برسه


4- اگه فرضا امروز این ویروس وارد بدن کسی شده باشه چه زمانی برای آزمایش دادن مناسبه که متوجه بشه ویروس رو گرفته یا نه؟


بهترین زمان برای آزمایش دادن 6 ماه بعد از رابطه پر خطر هست چون تا قبل از این زمان ممکنه بدن هنوز آنتی بادی بر علیه اچ ای وی نساخته باشه البته یه تست اختصاصی هست به نام p24 که پروتین این ویروس رو تو خون ردیابی میکنه که میتونین 3 ماه بعد از رابطه انجام بدین


5- راه درمان خاصی داره؟ یعنی به دیر و زود متوجه شدن بستگی داره درمانش؟


تا این لحظه هیچ درمان خاصی براش وجود نداره دیر یا زود فهمیدن هم هیچ تاثیری در بهبود بیماری نداره داروهای هست که فقط زمان بیشتری به بیمار میده که البته بعد از مدتی اثر خودش رو از دست میده و ویروس بهش مقاوم میشه بهترین راه پیشگیری هست

Alireza SM
12-11-2011, 13:10
تقریبا همه جواب هایی که این دوست بالایی دادن غلط هست
خواهش میکنم اطلاعات غلط در زمینه سوالات حساس منتشر نکنین


1- این ویروس از راه آمیز جنسی از مقعد هم منتقل میشه؟اگه زن آلوده باشه معمولا نخیر . مرد اگه آلوده باشه بله . ولی بازم احتیاط لازمه

2- مدت زمان خاصی میخواد که منتقل بشه؟ یعنی مثلا اگه خانمی این ویروس رو داشته باشه و مرد هنگام رابطه جنسی خیلی زود کار رو متوقف کنه مثلا در حد 30 ثانیه ، این ویروس فرصت این رو پیدا میکنه که وارد بدن مرد بشه؟مدت زمان خاصی نمیخواد ولی توقف سریع رابطه میتونه بسیار موثر در روند درمان باشه

3- این ویروس از ابتدا که وارد بدن میشه منجر به ایدز میشه یا نه و کلا چیکار میکنه در بدن که بعضیا چد سال زنده میمونن بعضی ها خیلی کمتر.بلافاصله منجر نمیشه و حتی ممکنه تا 10 سال طول بکشه که آزمایش ها ابتلا به ایدز رو نشون بدن
ولی در این مدت فرد ناقل بیماری هست

4- اگه فرضا امروز این ویروس وارد بدن کسی شده باشه چه زمانی برای آزمایش دادن مناسبه که متوجه بشه ویروس رو گرفته یا نه؟اگه کسی مشکوک باشه باید بلافاصله برای درمان اقدام کنه . اگه ویروس وارد بدن کسی بشه با برخی اقدامات درمانی ( اگه بلافاصله باشه ) میشه جلوی ایدز رو گرفت
ولی بهترین زمان برای آزمایش دادن زمانیه که پزشک تعیین کنه که بستگی به زمان رابطه مشکوک فرد داره . 6 ماه هم خیلی خیلی دیر هست . معمولا یه هفته بعد رو پزشک برای اولین آزمایش تعین میکنه


5- راه درمان خاصی داره؟ یعنی به دیر و زود متوجه شدن بستگی داره درمانش؟ درمان برای عدم ابتلا به ویرووس وجود داره ؛ یعنی اگه کسی رابطه مشکوک با فرد مبتلا به ایدز داشته باشه و بلافاصله متوجه بشه با مراجعه به بیمارستان ها درمان های خاصی برای جلوگیری از ابتلا به ایدز انجام میشه براش
زود متوجه شدن کاملا موثره و میتونه حتی باعث جلوگیری از ابتلای فرد به بیماری ایدز بشه
ولی بعد از ابتلا به بیماری درمان خاصی نداره ( مثل اکثر بیماری های ویرووسی دیگه )

Maziar_69
12-11-2011, 15:37
تقریبا همه جواب هایی که این دوست بالایی دادن غلط هست
خواهش میکنم اطلاعات غلط در زمینه سوالات حساس منتشر نکنین

اگه زن آلوده باشه معمولا نخیر . مرد اگه آلوده باشه بله . ولی بازم احتیاط لازمه
مدت زمان خاصی نمیخواد ولی توقف سریع رابطه میتونه بسیار موثر در روند درمان باشه
بلافاصله منجر نمیشه و حتی ممکنه تا 10 سال طول بکشه که آزمایش ها ابتلا به ایدز رو نشون بدن
ولی در این مدت فرد ناقل بیماری هست
اگه کسی مشکوک باشه باید بلافاصله برای درمان اقدام کنه . اگه ویروس وارد بدن کسی بشه با برخی اقدامات درمانی ( اگه بلافاصله باشه ) میشه جلوی ایدز رو گرفت
ولی بهترین زمان برای آزمایش دادن زمانیه که پزشک تعیین کنه که بستگی به زمان رابطه مشکوک فرد داره . 6 ماه هم خیلی خیلی دیر هست . معمولا یه هفته بعد رو پزشک برای اولین آزمایش تعین میکنه

درمان برای عدم ابتلا به ویرووس وجود داره ؛ یعنی اگه کسی رابطه مشکوک با فرد مبتلا به ایدز داشته باشه و بلافاصله متوجه بشه با مراجعه به بیمارستان ها درمان های خاصی برای جلوگیری از ابتلا به ایدز انجام میشه براش
زود متوجه شدن کاملا موثره و میتونه حتی باعث جلوگیری از ابتلای فرد به بیماری ایدز بشه
ولی بعد از ابتلا به بیماری درمان خاصی نداره ( مثل اکثر بیماری های ویرووسی دیگه )

خیلی خیلی ممنون.
یه سوال دیگه اینکه علائم خاصی داره؟
یعنی کسی که مبتلا به ویروس میشه تغییراتی رو احساس میکنه در بدش یا نه؟
و اینکه در مورد سوال اول که فرمودین اگر زن آلوده باشه، خیر. این خیر مطلق هست یا باز هم امکانش هست حالا به میزان کمتر؟ :11:

morsadr
12-11-2011, 15:55
تقریبا همه جواب هایی که این دوست بالایی دادن غلط هست
خواهش میکنم اطلاعات غلط در زمینه سوالات حساس منتشر نکنین

اگه زن آلوده باشه معمولا نخیر . مرد اگه آلوده باشه بله . ولی بازم احتیاط لازمه
مدت زمان خاصی نمیخواد ولی توقف سریع رابطه میتونه بسیار موثر در روند درمان باشه
بلافاصله منجر نمیشه و حتی ممکنه تا 10 سال طول بکشه که آزمایش ها ابتلا به ایدز رو نشون بدن
ولی در این مدت فرد ناقل بیماری هست
اگه کسی مشکوک باشه باید بلافاصله برای درمان اقدام کنه . اگه ویروس وارد بدن کسی بشه با برخی اقدامات درمانی ( اگه بلافاصله باشه ) میشه جلوی ایدز رو گرفت
ولی بهترین زمان برای آزمایش دادن زمانیه که پزشک تعیین کنه که بستگی به زمان رابطه مشکوک فرد داره . 6 ماه هم خیلی خیلی دیر هست . معمولا یه هفته بعد رو پزشک برای اولین آزمایش تعین میکنه

درمان برای عدم ابتلا به ویرووس وجود داره ؛ یعنی اگه کسی رابطه مشکوک با فرد مبتلا به ایدز داشته باشه و بلافاصله متوجه بشه با مراجعه به بیمارستان ها درمان های خاصی برای جلوگیری از ابتلا به ایدز انجام میشه براش
زود متوجه شدن کاملا موثره و میتونه حتی باعث جلوگیری از ابتلای فرد به بیماری ایدز بشه
ولی بعد از ابتلا به بیماری درمان خاصی نداره ( مثل اکثر بیماری های ویرووسی دیگه )

دوست عزیز بسیاری از جواب های شما نیز غلط می باشد :13:

سلام خدمت دوستان عزیز در بخش پزشکی. راستش یه چنتا سوال هم خودم هم چنتا از دوستام داشتن در مورد این ویروس و بیماری ایدز که از طریق رابطه جنسی منتقل میشه که ممنون میشم جواب بدین:
در این مورد تاپیک مجزا وجود دارد که توصیه به مطالعه پستهای مفید آن می کنم و در صورت وجود سوال مجددا مطرح بفرمایید سعی می شود جواب دقیق داده شود .

این پستها منتقل می شوند .

Alireza SM
12-11-2011, 16:39
دوست عزیز بسیاری از جواب های شما نیز غلط می باشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم جواب من غلطه ؟
اینکه میشه جلوی ابتلا به بیماری رو گرفت ؟

Maziar_69
12-11-2011, 16:49
هر آزمایشگاهی بریم تست ایدز میگیره یا باید نسخه از دکتر داشته باشیم و آزمایشگاه های خاص بریم؟

sanaz.joon
12-11-2011, 23:23
اگه زن آلوده باشه معمولا نخیر . مرد اگه آلوده باشه بله . ولی بازم احتیاط لازمه

کاملا غلط جواب دادین منبع حرفتون چیه؟در هر دو صورت امکان انتقال هست چه مرد و چه زن


مدت زمان خاصی نمیخواد ولی توقف سریع رابطه میتونه بسیار موثر در روند درمان باشه

اینم غلطه چون ممکنه همون لحظه اول منتقل بشه



حتی ممکنه تا 10 سال طول بکشه که آزمایش ها ابتلا به ایدز رو نشون بدن

بعد از 6 ماه تست آنتی بادی میتونه بیماری رو تشخیص بده



6 ماه هم خیلی خیلی دیر هست . معمولا یه هفته بعد رو پزشک برای اولین آزمایش تعین میکنه

دوست عزیز نتیجه ازمایش تا قبل از 6 ماه قابل قبول نیست چون ممکنه بدن هنوز آنتی بادی بر علیه ویروس نساخته باشه


ا مراجعه به بیمارستان ها درمان های خاصی برای جلوگیری از ابتلا به ایدز انجام میشه براش


میشه آدرس این درمانگاه ها رو هم بدین ما هم بدونیم تا جایی که میدونم تو آمریکا هم همچین چیزی که شما میگین نیست

morsadr
13-11-2011, 09:27
کدوم جواب من غلطه ؟
اینکه میشه جلوی ابتلا به بیماری رو گرفت ؟

1. انتقال ویروس هم از زن به مرد و هم از مرد به زن ممکن است
2.درسته که هرچه مدت تماس کمتر باشه احتمال شاید پایین تر باشد ولی این احتمال هیچگاه صفر نیست .
3.اگر منظور از ابتلا به ایدز ایجاد علایم بیماری می باشد . درست است و ممکن است سالها طول بکشد که بیماری ایجاد شود ولی اگر منظور ورود ویروس به بدن و ناقل بودن فرد می باشد از زمان ورود ویروس فرد ناقل و بیمار در نظر گرفته می شود .
4.آزمایشات معمولی که اکنون انجام می شوند 2 الی 6 ماه زمان نیاز دارند تا بتوان به آنها اعتماد کرد . در هفته های اول جواب آزمایشات معتبر نیستند .
5.هنوز درمان تایید شده خاصی برای زمانی که ویروس وارد بدنمی شود وجود ندارد .گرچه در بعضی متون مصرف داروهای آنتی ویروس خاص را توصیه کرده اند ولی این درمان بصورت روتین و همه گیر قابل استفاده نیست چون تشخیص هنوز زیر سوال می باشد . کلیه درمانها برای زمانی می باشد که تشخیص به تایید رسیده باشد .