PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Gprs شيراز *(اينترنت ايرانسل در شيراز)*



ahriman323
02-03-2007, 22:49
اينترنت من امروز ظهر قطع شد ------- يعني يه چند دقيقه اي انتن دهي شبکه به صفر رسيد بعدش که
درست شد هر کاري کردم که وصل شم نتونستم ميخواستم ببينم اينترنت بقيه بچهاي شيرازم قطع شده شده يا نه :sad: يا اگه نشده تنظيمات تغير کرده يا نه:blink: من گوشيم w810 و n70 هست

اينم اروري که وقتي ميخواي وصل شم ميده
conn.failure.check settings.if problem persists,contact operator for support

يعنيي چيييي؟؟؟؟؟

ahriman323
03-03-2007, 16:04
مشکل حل شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :thumbsup: ايراد از شبکه بود :eh: امروز طرفاي ظهر درست شد:goatee:
خوب ديگه شبکه جديد نوساناتي هم داره :weird: الان سرعت دانلود هم بهتر شده:biggrin:


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

R@R#M@N
03-03-2007, 17:10
سرعت اینترنت ایرانسل چجوریاست‌؟
10 کیلوبایت در ثانیه هست (سرعت دانلودش)
یا بیشتره؟

ahriman323
05-03-2007, 12:54
سرعت اینترنت ایرانسل چجوریاست‌؟
10 کیلوبایت در ثانیه هست (سرعت دانلودش)
یا بیشتره؟


اينجا که من هستم سرعتش متغير بين
3 تا12 بستگي به شبکه داره ولي بيشتر روي 3 تا 6 هست

12 مثلا براي 30 ثانيه هست بيشتر روي3 تا 6 متغير به 12 هم ميرسه

ahriman323
06-03-2007, 20:22
اشتباه از من بود:sad:

jasoosk
07-03-2007, 16:10
الان سه روزه که اينترنت قطع شده:sad: :angry: به شبکه اينترنت وصل ميشم ولي هيچ کاري نميشه کرد زنگ زدم به شماره140 با کوشي ولي خودشونم چيزي سرشون نميشود :ohno: خلاصه بگم که شوت شوت بودن :grrr: :grrr:

من امتحان کردم (شیراز)
با تنظیمات خودشون کار نمیکنه ... این تنظیمات رو اعمال کن . درست میشه :

باید برید توی connectivity-->data comm--> data accounts هرچی درست کردید پاک کنید یه اکانت جدید درست کنید (gprs) به نام Access Point (هرچند فکر نمی کنم اسمش مهم باشه) و داخل APN بنویسید gprs
بعد برید توی connectivity-->internet settings-->internet profiles-->new profile یه اسم بدید بهش (ترجیحاً Irancell !) و توی connect using ، همون دیتا اکانتتون رو انتخاب کنید (در اینجا Access Point )

ahriman323
08-03-2007, 00:13
اره من گفتم شايد با تنظيمات جديد سرعت بيشتر باشه:blink: روز اولم جواب ميداد بعد قطع شد:sad: تا اينکه امشب گفتم بزار برگردم به تنظيمات قديم که يه دفه ديدم همه چيز درسته :laughing: :tongue: :biggrin: اشتباه از من بود الکي 3 روزو از دست دادم:sad:

ahriman323
13-03-2007, 01:17
تنظيماتم همون تنظيمات قديمه ولي الان دوروزه که قطع شده ماله بقيه وصله؟؟؟

jasoosk
13-03-2007, 20:51
واسه من کانکت میشه ولی send و recive نداره اصلا ...:sad:
تماس گرفتم با 160 میگه خط مشکل داره ... شلوغه و از این حرفا ...
بعد میگه اگه تا 72 ساعت دیگه وصل نشد دوباره تماس بگیر.

ahriman323
14-03-2007, 19:58
واسه من کانکت میشه ولی send و recive نداره اصلا ...:sad:
تماس گرفتم با 160 میگه خط مشکل داره ... شلوغه و از این حرفا ...
بعد میگه اگه تا 72 ساعت دیگه وصل نشد دوباره تماس بگیر.



تو منطقه ما هم همینجوری بود:sad: ولی خداروشکر امروز ظهر درست شد:biggrin: :rolleye: :laughing:

mohammadflash2006
16-03-2007, 02:07
سرعتش عاليه!

ahriman323
16-03-2007, 14:25
سرعتش عاليه!

:8: از سری قبل که قطع شد سرعتش خیلی افت کرده سایت به زور باز میکنه شما کجایی که سرعتش خوبه:11:

:10: