چطوري مي تونم زبان كل ويندوز را عوض كنم !!! [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : چطوري مي تونم زبان كل ويندوز را عوض كنم !!!

dost1
09-26-2004, 10:34 AM
به نام خدا
سلام دوستان اميدوارم كه خوب باشيد من مي خواستم زبان كل سيستم را بدون استفاد ه از هيچ نرم افزاري تغيير بدم يعني كلاْ تغيير كنه مثلاْ كل سيستم زبانش ژاپني باشه
مثلاْ گزينه استارت ژاپني باشه

pcockz80
09-26-2004, 12:36 PM
من اینکار رو در هنگام نصب ویندوز انجام داده ام و برای یه بنده خدائی ویندوز کاملا ترکی نصب کرده ام به این ترتیب که در موقع نصب Location رو ترکیه انتخاب کردم و زبان رو هم ترکی نه انگلیسی و ویندوزی که نصب شده بود کاملا ترکی بود جوری که من خیلی از کزینه هاش رو نمی فهمیدم و مجبور بودم حفظی چیزا رو تنظیم کنم. البته اون ویندوز روی سی دی خودش نوشته بود که ویندوز ترکی می باشد . بعد از نصب هم شاید بشه از regional settings یه کارهایی کرد ولی تا حالا امتحان نکرده ام
8)

30naa
09-26-2004, 06:44 PM
نه بابا رجینال ستینگ که فقط واسه تایپه. شما اگه ایکس پی یا ام ای استفاده می کنین برو یه نسخش رو از تو بازار بخر

Sinagood
09-26-2004, 07:36 PM
نه regional settings كاره اي نيست
فقط بايد ويندوزت اسمشم فارسي باشه

habibi
09-27-2004, 12:05 AM
به نام خدا
من مي خواستم زبان كل سيستم را بدون استفاد ه از هيچ نرم افزاري تغيير بدم يعني كلاْ تغيير كنه مثلاْ كل سيستم زبانش ژاپني باشه

تغيير زبون ويندوز خيلي مشكل تر از اين حرفاس. پيغام‌هاش٬ ارور ها٬ تمام منوها همش بايد دوباره سورس بشه و به زبون دلخواه ترجمه بشه. حالا ببينين چند خط برنامه رو بايد بررسي كنين و پيغامهاشو ويرايش كنين! نمي‌ارزه بابا! :( 8) تازه همين سورس كردن هم خودش كلي دنگ و فنگ داره. نرم افزار مخصوص هم مي‌خواد. بايد بلد باشي باهاش درست هم كار كني. برنامه‌نويسي هم كه بايد اوستا باشي و ... بي‌خيال! :mrgreen:

babbazzaz
09-27-2004, 07:35 PM
dost1 عزيز با احترام به قيه دوستان برو بازار رضا فروشگاه تكنو 2000 بگو من اينترفيس ژاپني ميخوام - بخر نصب كن و به هدفت برس به همين سادگي هر وقت هم بخواستي تو control panel به موضوعي ايجاد ميكنه كه ميتوني برش گردوني به انگليسي - من اين كار را براي سفارت ژاپن كردم و هيچ مشكلي نداره - اگه اشتباه نكنم تعدادشون بايد 2 تا سي دي باشه -براي زبانهاي عربي و چنداتا ديگه هم هست مثل ايتاليايي و ... . ولي تنها راه همينه چون محصول microsoft است و مشكلي براي سيستم بوجود نمي آره - راستي اگه تهران هستي برو اونجا اگر نه بايد به يه فروشگاه ديگه سر بزني البته شريف هم داره و .... نرم افزاريهايي كه سرشون و تنشوم مي ارزه :wink:

ali_001b
11-24-2007, 06:36 PM
یه سوال توی این سوال - آیا کسی میدونه از کجا میشه ویندوز ترکی تهیه کرد؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

dizgah
11-24-2007, 10:55 PM
آقا برای اینکه زبان کل یه سیستمو به یه زبان خاص مثلا ژاپنی تغییر بدین باید برین تو سایت مایکرو سافت و برنامه تبدیل سیستم به همون زبان رو دانلود و سپس نصب کنین