PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایا ویندوز ویستا روی سیستم هایی که cpu 32 بیتی دارن نصب میشه



MOHAMMAD2010
25-02-2007, 16:57
با سلام
ویندوز ویستا روی سیستم زیر نصب مشه و ایا میشه هر دو ویندوز xp , ویستا رو روی کامپیوتر داشت
cpu : 2.8 full intel
ram : 512
vga :5500

lopez
25-02-2007, 17:02
بله نسخه Home basic يا Home Premium رو مي تونين به راحتي نصب كنين .
البته هاردتون هم بايد 15 گيگ خالي داشته باشه

MOHAMMAD2010
25-02-2007, 17:15
مگه نسخه های دیگش نصب نمیشن

EhsanHF
25-02-2007, 18:48
چرا . نصب میشه . فقط 64 بیتی نباشه .
شما میتونید تمام نسخه های ویندوز رو روی همدیگه نصب کنید و هیچ مشکلی نداره .
مثلا :
1 - ویندوز 98
2 - ویندوز xp
3 - ویندوز ویستا

گزینه نیو اینستالیشن رو موقع نصب بزنید ، نه آپگرید .

mss_sdt
25-02-2007, 19:32
دوست عزیز ،میگن باید رم 1 gig داشته باشی ،درسته؟

nw_nk
25-02-2007, 19:38
دوست عزیز ،میگن باید رم 1 gig داشته باشی ،درسته؟

آره. برای روان کار کردن باید حداقل 1 GIG رم داشته باشی! (با 512 هم بالا میاد!)

البته ممکنه اول لازم نباشه اما وقتی برنامه های کاربردی رو نصب کردی لازم میشه!

وقتی به گیم و این حرفا رسیدی که دیگه 2 گیگ حتما لازم میشه!

Mr.K2
26-02-2007, 16:56
اره درسته باید سیستمت مرد باشه اما روی رم 512 هم خوبه بهتر از Xp روی سی.پی.یو 32 هئ میشه مال من 32 هست

mahi58
26-02-2007, 23:18
دوست عزیز
رم 1 گیگابایت فقط در صورتی نیاز است که بخواهی نسخه Ultimate ویندوز ویستا را نصب کنی.
کامپیوتر مورد نیاز نسخه Basic ویستا فرق زیادی با کامپیوتر مورد نیاز برای ویندوز XP ندارد و روی سی پی یوی 800 هم بالا میاد.

Alireza_Shafaei_PCworld
26-02-2007, 23:29
من با رم 512 Ultimate گذاشتم و مثل عسل کار میکنه!
از XP سرعتش بیشتره!

EhsanHF
26-02-2007, 23:38
علیرضا جان ، آیا مد Aero رو فعال کردی !؟

mahi58
26-02-2007, 23:39
علی رضا جان.
من خودم ویستا نصب نکردم، ولی فکر می کنم که مایکروسافت بیخود نگفته که رم مورد نیاز Vista Ultimate حداقل 1 گیگابایت است.
احتمال داره که Ultimate با رم 512 تو گیم ها ضعیف تر از XP جواب می ده. (البته شاید)

Alireza_Shafaei_PCworld
26-02-2007, 23:45
علیرضا جان ، آیا مد Aero رو فعال کردی !؟


احسان خان
بله فعاله و با کارت گرافیکیم هم خیلی رفیقه!
یک چیزه جالبی که بش برخورد کردم اینه که در بین تمام کسایی که میشناسم
(نه دوستای سایت منظورم دوستای غیر سایته!)
من تنها کسی هستم که ویستا از اول با همه ی اجزای کامپیوترش آشنا بود

و هیچ کدوم از Driver ها را نمیخواست!

ماهی جان
من به اون صورت بازی نمیکنم(خیلی وقته)
ولی فقط یک بازی داشتم که اون Rayman Raving Rabbids بود(ازش جدا نمیشم!)

که اونم روی ویستا بهتر اومد

ولی بازی دیگه ای امتحان نکردم

ولی خداییش ویستا را خوشگل ساختن!

mahi58
26-02-2007, 23:50
از همون اوتارت فهمیدم که این گیم رو بازی کردی و اهلشی. من دو بار CD این گیم رو گرفتم هر دو بار خراب در اومد!
جهت اطلاع بر و بچ ویندوز ویستا در بررسی های اولیه با هر مقدار رم و سی پی یو و ... از ویندوز XP در اجرای گیم ها ضعیف تر بوده است.
(منبع:Gamespot)

Alireza_Shafaei_PCworld
26-02-2007, 23:56
از همون اوتارت فهمیدم که این گیم رو بازی کردی و اهلشی. من دو بار CD این گیم رو گرفتم هر دو بار خراب در اومد!
جهت اطلاع بر و بچ ویندوز ویستا در بررسی های اولیه با هر مقدار رم و سی پی یو و ... از ویندوز XP در اجرای گیم ها ضعیف تر بوده است.
(منبع:Gamespot)


من نمیدونم چرا ولی حدس میزنم به خاطر عوض شدن DX ویندوزه
ولی برای این برام بهتره
چون من مشکلی که با XP داشتم دیگه با Vista ندارم
توی XP وقتی یک برنامه حجیم اجرا میکردم. برنامه های غیر حجیم مستقر در رم! افزایش حجم میدادند!
مثلا Ymsgr_Tray که حالت عادی 600 کیلوبایت فضا اشغال میکرد
ییهو میشد 26 مگ!

ولی ویستا اینطوری نیست
(برای من)(حداقل)
چون وقتی کاری میکنم برنامه های اضافی بسته میشن و فضا توی رم باز میشه

ولی هر کاری بکنند سره حرفم هستم
سرعت XP برای استفاده از کامیپوتر (نه بازی کردن)
از ویستا برای من خیلی کمتره!