PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای شکستن قفل کتابخانه دیجیتال 2



jadoy_zehn
23-02-2007, 04:09
براتون بگم که 2 شبه دارم به این سی دی یعنی کتابخانه دیجیتال 2 ور میرم که کرکش کنم نمیشه لطفا اگه واقعا ادعایی دارین این قفلو بشکنین که واقعا خیلی سمج

مشخصات قفل: 1- این قفل روی سی دی کتابخانه دیجیتال از شرکت نرم افزاری شایان گستر.
2-خیلی سمج قفلش
3-قفلشم ایرانیه اسمشم اینه مبتکر لاک یا همون لوک
4-خیلی سمج قفلش
5-با pregapامتحان کردم تا اخر رفت ولی قفلش مثل نگهبان باید لود بشه وقتیم لود میشه سی دیو نمیاره



خلاصه اگه ادعایی دارین این قفلو بشکنین که دیگه منو کفری کرده به خدا:blink:

mehdi_7070
23-02-2007, 11:17
قفلش به نظر من خیلی چرت بود ...
با یک سری از CD Rom ها سازگار نبود ...
به صورت ناشیانه قفل گذاری شده بود ...
checker خنده دار بود ...
از WTM استفاده کرده بود ...
خیلی راحت میشه از شر قفلش خلاص شد و یک سی دی بدون قفل تمیز درست کرد ...
فایل checker هم برداشته بود با "قفل نرم افزاری شتاب" نسخه دمو قفل گذاری کرده بود ... به عقلش نرسیده بوده که خود اینها از molebox استاده می کنند ... برای این که متوجه بشوید فایل اتوران را توی هاردتون کپی کنید و بعد اون را اجرا کنید . حالا فایل لایسنس را کنارش کپی کنید و فایل را اجرا کنید . این نکته ای هست که خود شرکت شتاب هم بهش اشاره کرده و گفته به این دلیل از نسخه دمو استفاده نکنید !!

روش خلاص شدن از شر این قفل مزخرف را خودتون پیدا کنید ... من راهنمایی های لازم را گفتم .

hakhamanesh
23-02-2007, 16:31
قفلش به نظر من خیلی چرت بود ...
با یک سری از CD Rom ها سازگار نبود ...
به صورت ناشیانه قفل گذاری شده بود ...
checker خنده دار بود ...
از WTM استفاده کرده بود ...
خیلی راحت میشه از شر قفلش خلاص شد و یک سی دی بدون قفل تمیز درست کرد ...
فایل checker هم برداشته بود با "قفل نرم افزاری شتاب" نسخه دمو قفل گذاری کرده بود ... به عقلش نرسیده بوده که خود اینها از molebox استاده می کنند ... برای این که متوجه بشوید فایل اتوران را توی هاردتون کپی کنید و بعد اون را اجرا کنید . حالا فایل لایسنس را کنارش کپی کنید و فایل را اجرا کنید . این نکته ای هست که خود شرکت شتاب هم بهش اشاره کرده و گفته به این دلیل از نسخه دمو استفاده نکنید !!

روش خلاص شدن از شر این قفل مزخرف را خودتون پیدا کنید ... من راهنمایی های لازم را گفتم .
مبتكر لاك :laughing:
واقعا كه عجب ابتكاري :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

salahisoft
22-10-2015, 13:34
سلام
دوستان یه دی وی دی نرم افزاری دارم که یه قفل داره که از طریق اینترنت .تلفن .سامانه پیامکی . و اتوماتیک اینترنت نرم افزار رو اکتیو میکنه و من اینو از یکی از دوستام گرفتم و کدش انحصاری روش رو زدم وبرای من نصب شد و حالا میخوام برای اون نصب کنم نمیزاره .فکر میکنم قفل شتاب داشته باشه چجوری باید هک کنم یا انپک یا یه لودر براش درست کنم لطفا کمک کنید کارم گیره .
Allhan.eBook
Allhan.exe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

salahisoft
05-12-2015, 23:24
دوستان کسی نیست کمک کنه ؟