راهنمايي در مورد ايميج گيري از هارد و رايت ان [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : راهنمايي در مورد ايميج گيري از هارد و رايت ان

احسان جونم
02-18-2007, 07:42 AM
من با نورتون گاست ايميجي از يكي از داريوا هام گرفتم و در هارد خودم ذخيره كردم.شما نرم افزاري نمي شناسيد كه بتونم ان ايميج گرفته شده رو در چند سي دي رايت كنم و سپس موقعه بازگرداندن ايميج پس از اتمام سي دي 1 نورتون گاست درخواست سي دي 2 را كند و به همين ترتيب و درخواست پچش كند.البته رايت كردن در ويندوز و بازگرداندن در داس انجام شود.مثل نصب بعضي از نرم افزارها كه در خواست سي دي 2 مي شود در هنگام نصب.

David Jones
02-18-2007, 08:01 AM
برنامه nero رو امتحان کردی ؟
البته یه نرم افزار بسیار ساده و کم حجم سرغ دارم.
منتهاش چون خودم تازه نصبش کردم با جزئیاتش آشنا نیستم .
البته کارکردن باهاش خیلی ساد است .
در ضمن میتونه ایمیج رو هم به صورت CD رایت کنه و یه قابلیت خیلی جلبی هم که داره ...
اینه که ایمیج رو بصورت یه هارد درایو مجازی مونت میکنه ... امیدوارم خوشت بیاد ...
برای دانلود برنامه r-drive image میتونی توی سایت معروف Download.com جستجو کنی ...
اگه برنامه بهتری هم پیدا کردم حتما اطلاع میدم .

احسان جونم
02-18-2007, 09:33 AM
با نرو چه جوري رايت كنم كه پچ كنه سي دي هاي بعد را

David Jones
02-20-2007, 05:35 PM
با سلام !
با نرو ، یه سی دی بوتیبل بساز و فایل ایمیج و همچنین برنامه نورتون گاست رو ، توی سی دی Add کن .

hamilton
02-20-2007, 07:51 PM
برنامه Acronis True Image را تست كرديد؟فكر ميكنم بشه با اين برنامه هم اينكار را انجام داد ولي فقط حجم خود برنامه كمي بالاست حدود 100MB.

MB_Danger
02-21-2007, 05:43 PM
من با نورتون گاست ايميجي از يكي از داريوا هام گرفتم و در هارد خودم ذخيره كردم.شما نرم افزاري نمي شناسيد كه بتونم ان ايميج گرفته شده رو در چند سي دي رايت كنم و سپس موقعه بازگرداندن ايميج پس از اتمام سي دي 1 نورتون گاست درخواست سي دي 2 را كند و به همين ترتيب و درخواست پچش كند.البته رايت كردن در ويندوز و بازگرداندن در داس انجام شود.مثل نصب بعضي از نرم افزارها كه در خواست سي دي 2 مي شود در هنگام نصب.

آموزش کار کردن با نرم افزار Norton Ghost (http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=59105)

brain
06-20-2008, 03:09 AM
با چه برنامه ای از دی وی دی ایمیج بگیرم در ضمن میخوام اون ایمیج رو تویه درایو مجازی باز کنم ؟

812
08-15-2008, 05:04 AM
دوست عزیز شما با برنامه Clone cd 5 حتماً میتونین یه دی وی دی رو ایمیج کنین و بعد رایت کنین همیطور فایل های ای میج های دیگر

alirezabehzadi
12-14-2008, 01:47 AM
با سلام خدمت اساتید سایت
لطفا به زبان ساده بفرمایید 1- فلسفه ایمیج چیست؟ 2-اصولا چرا ایمیج می گیریم؟ 3- کاربرد فایلهای ایمیج چیست؟ 4-فرمتهای ایمیج چیست؟ در جایی خواندم که ایمیج گیری به معنای تبدیل چندین فایل به یک فایل است. اگر اینگونه است ایا نمیتوان تمام فایلها را در یک فولدر ریخته و سپس انرا فشرده کرده و یک فایل ساخت؟ اگر سوالاتم پیش پا افتاده بود عذر میخواهم. ممنون.