مشاهده نسخه کامل
: کلوپ P910i-P990
hamed1987
07-11-2007, 21:22
*** دومین سوپرایز ما نیز آماده شد ***
افزایش صدای گوشی P990 چه در حالت مکالمه و چه در حالت پخش موزیک
این روش که توسط رامین جان بیان شد و توسط هر دومون تست شد، این امکان رو میده که صدای اسپیکر داخلی و خارجی رو افزایش بدیم.
(البته تغییرات حاصله بیشتر برای اسپیکر داخلی محسوس است)
برای این منظور مراحل زیر را طی کنید:
ابتدا منوی مخفی سونی اریکسون را توسط دستورات زیر بیاورید:
راست*چپ چپ*چپ* ( با کلید جهات )
بالا*پایین پایین*پایین* ( با jogdial )
سپس به قسمت service tests بروید و گزینه speaker را انتخاب کنید. در این مرحله با استفاده از دکمه فلش بالا عدد وسط صفحه را به 100% برسانید سپس دکمه وسط (که front نوشته شده) را بزنید و دوباره عدد وسط را به 100% برسانید.
کار تمام شد. با دکمه back از منو خارج شوید و گوشی را یکبار خاموش و روشن کنید و از صدای بلند گوشی مخصوصا در حالت مکالمه لذت ببرید.
امیدواریم از این سوپرایز هم راضی باشید.
منتظر سوپرایز های بعدی ما باشید.
hamed1987 :10: ramin2020
دوست عزیز بیشتر توضیح میدی...
قبلش اونجا نمیری؟
نه نمیرم
ولی وقتی بازش میکنم میبینم تو اون قسمته
Mohandes_mansour
07-11-2007, 21:45
سلام دوستانمن می خوام کاری کنم که خط کل منوی گوشی من کمی بزرگ کمی بزرگتر بشه !(برای P990i)یعنی اینکه می خوام خطش قابل خوندن باشه!!یکی گفت که باید خطشو عوض کنم...تا خطت بزرگتر بشه(منظورم بزرگ کردن خط SMS نیستا !!همه گوشی رو میگم)لطفا لینک دانلود این خط ها رو که کمی بزرگتره برام آپلود کنید...اگه هم میشه یه راهنمایی هم بکنید که چطور باید نصبش کنم ؟!خیلی ضروری هست برام....*****راستی چطور میتونم دوباره خطشو به حالت اول برگردونمش ؟؟؟؟؟؟****(اینم برام آپلود کنید)2.راستی من برنامه ی" کیبورد فارسی" رو برای P990i میخواستم که بتونم فارسی تایپ کنم و SMS فارسی بتونم بفرستم...من روش فارسی ساز SMS کردم ولی کیبورد فارسی ندارم که بتونم فارسی بفرستم...یکی از دوستام این کیبورد رو داشت....اینم برام آپلود کنید (به همراه کرک و آموزش نصب کردنش و حذف کردنش به طور کامل!)ببخشید که این همه درخواست کردما !!!/چون من تازه این گوشی رو گرفتم و...!!!لطفا کامل توضیح بدید...خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونمممممممم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohandes_mansour
07-11-2007, 22:38
کسی جواب منو نداد ؟!
آقا ما كه پير ميشيم 326 صفحه رو بخونيم. PDF هم كه نكرديد. ماشاللا search هم ميكنيم اما همش بيربط ورميداره مياره.
حالا ما يه سوال ميكنيم ما رو ارجاع نديد اينور اون ور.
تو سايت gsm قيمت رو زده 273. اما اينجا ديدم كه شما ميگيد فرانسوي داره... چيني داره... حالا اين مال كدومشونه؟ بعد ، ما گوشيمونو تهران بگيريم يا همينجا قزوين؟
يه چيز ديگه ، اين گوشي نسبت به قيمتش تكميله ديگه؟ يعني اشكالي چيزي نداره كه؟ (من هم دنبال دستكاري گوشي نيستما)
ميگن اينگوشي رو مش عباس هم داره....
راستي ! من با نام اين گوشي دو جور طرح ديدم. تو همين سايت gsm اگه به آلبوم تصوير اين گوشي سري بزنيد...
ashkan1360
07-11-2007, 23:12
دوستان :10:، اگه صفحه 101 دفترچه راهنمای 990 رو بیارید ، چهار روش برای اتصال به اینترنت نوشته که یکی از اونها اینه که با یه دستگاه بلوتوث به وسیله ای از جمله کامپیوتر که به اینترنت وصله ، وصل بشی و از ایننترنت استفاده کنی.
توی صفحه 104 روش ایجاد کانکشن بلوتوثی رو نوشته
من همه اینها رو انجام دادم ولی نتیجه نهایی یعنی استفاده از اینترنت بر روی گوشی رو هنوز نتونستم
شما هم یه تستی کنید ، شاید شما یه نتایجی گرفتید ...............
nakhordemast
07-11-2007, 23:32
این روش که توسط رامین جان بیان شد و توسط هر دومون تست شد، این امکان رو میده که صدای اسپیکر داخلی و خارجی رو افزایش بدیم.
سپس به قسمت service tests بروید و گزینه speaker را انتخاب کنید. در این مرحله با استفاده از دکمه فلش بالا عدد وسط صفحه را به 100% برسانید سپس دکمه وسط (که front نوشته شده) را بزنید و دوباره عدد وسط را به 100% برسانید.
کار تمام شد. با دکمه back از منو خارج شوید و گوشی را یکبار خاموش و روشن کنید و از صدای بلند گوشی مخصوصا در حالت مکالمه لذت ببرید.
ای جانم یادتونه گفتم من مستر ریست کردم صدای گوشیم زیاد شد؟ حالا یادم اومد . من همینجا رفتم و صدای ارفون رو زیاد کرده بودم . حالا که شما گفتید یادم افتاد . آره جواب میده توپپپپ
ramin2020
07-11-2007, 23:36
آقا ما كه پير ميشيم 326 صفحه رو بخونيم. PDF هم كه نكرديد. ماشاللا search هم ميكنيم اما همش بيربط ورميداره مياره.
حالا ما يه سوال ميكنيم ما رو ارجاع نديد اينور اون ور.
تو سايت gsm قيمت رو زده 273. اما اينجا ديدم كه شما ميگيد فرانسوي داره... چيني داره... حالا اين مال كدومشونه؟ بعد ، ما گوشيمونو تهران بگيريم يا همينجا قزوين؟
يه چيز ديگه ، اين گوشي نسبت به قيمتش تكميله ديگه؟ يعني اشكالي چيزي نداره كه؟ (من هم دنبال دستكاري گوشي نيستما)
ميگن اينگوشي رو مش عباس هم داره....
راستي ! من با نام اين گوشي دو جور طرح ديدم. تو همين سايت gsm اگه به آلبوم تصوير اين گوشي سري بزنيد...
همون جاهایی که خوندی فرانسوی داره چینی داره چند صفحه قبلش چندتا عکس هست که گفته کدوم به کدومه. شماره پستشو نمیدونم.
قزوین با تهران چه فرقی می کنه؟ تهران که خطر توو پاچه انداختن بیشتره :31:
اگه سایت gsm.ir رو می گی. اون عکسه رو با سری قبلیش گرفتن. هواستن مقایسه کنن. اون که نقره ای هست p990.
یکم باید دستکاریش کنی. در ضمن شما در نظر بگیر که فارسی نداره و طرز کارش با گوشی های معمولی هم فرق می کنه. انتخاب با خودته. خز هم که شده (فکر کنم کم کم داره کم میشه)
بعد از مدتها با يه سؤال ديگه اومديم فقط نگيد برو فلان پست و بخون . من يه برنامه رو كلا" كپي كردم تو مموري گوشي تا از اونجا نصب كنم ولي بعد پاكش كردم و برنامه را هم نصب كردم ولي حالا وقتي گوشي خاموش روشن مي كنم مي گه برنامه را نصب كن . هر چند با يه كنسل درست مي شه ولي خوب اعصابم رو به هم ريخته . كسي مي دونه بايد چه كار بكنم . ممنونم مي شم اگه راهنماييم كنيد . راستي هيچ فايلي از اون برنامه تو گوشي نمونده .
آقا يه سوال هم راجع به اين سورپريز . من امتحان كردم . اول اينكه وقتي Front را مي زنم يه بوق مي زنه مثل اون صدايي كه وقتي مي خواهي با دايل وارد اينترنت بشي ( منظورم اولشه ) و front به rear تبديل ميشه بعد هم وقتي گوشي را خاموش و روشن مي كنم و دوباره به اون منوي مخفي ميام باز هم اسپيكر رو 50 نشون مي ده . خواستم ببينم اينطوري ميشه يا من يه اشتباهي كردم و مطلب رو خوب نگرفتم . در هر صورت ممنون . :10:
hamed1987
08-11-2007, 00:29
بعد از مدتها با يه سؤال ديگه اومديم فقط نگيد برو فلان پست و بخون . من يه برنامه رو كلا" كپي كردم تو مموري گوشي تا از اونجا نصب كنم ولي بعد پاكش كردم و برنامه را هم نصب كردم ولي حالا وقتي گوشي خاموش روشن مي كنم مي گه برنامه را نصب كن . هر چند با يه كنسل درست مي شه ولي خوب اعصابم رو به هم ريخته . كسي مي دونه بايد چه كار بكنم . ممنونم مي شم اگه راهنماييم كنيد . راستي هيچ فايلي از اون برنامه تو گوشي نمونده .
میدونم چی میگی
باید دقیقا تمام فایل های نصبی که رو مموریت مونده رو پاک کنی
آخرین کارش هم اگه نتونستی اینه که format کنی
hamed1987
08-11-2007, 00:29
همون جاهایی که خوندی فرانسوی داره چینی داره چند صفحه قبلش چندتا عکس هست که گفته کدوم به کدومه. شماره پستشو نمیدونم.
قزوین با تهران چه فرقی می کنه؟ تهران که خطر توو پاچه انداختن بیشتره :31:
اگه سایت gsm.ir رو می گی. اون عکسه رو با سری قبلیش گرفتن. هواستن مقایسه کنن. اون که نقره ای هست p990.
یکم باید دستکاریش کنی. در ضمن شما در نظر بگیر که فارسی نداره و طرز کارش با گوشی های معمولی هم فرق می کنه. انتخاب با خودته. خز هم که شده (فکر کنم کم کم داره کم میشه)
نکنه بدون فلیپ رو میگه رامین جان؟؟؟
hamed1987
08-11-2007, 01:27
سلام دوستانمن می خوام کاری کنم که خط کل منوی گوشی من کمی بزرگ کمی بزرگتر بشه !(برای P990i)یعنی اینکه می خوام خطش قابل خوندن باشه!!یکی گفت که باید خطشو عوض کنم...تا خطت بزرگتر بشه(منظورم بزرگ کردن خط SMS نیستا !!همه گوشی رو میگم)لطفا لینک دانلود این خط ها رو که کمی بزرگتره برام آپلود کنید...اگه هم میشه یه راهنمایی هم بکنید که چطور باید نصبش کنم ؟!خیلی ضروری هست برام....*****راستی چطور میتونم دوباره خطشو به حالت اول برگردونمش ؟؟؟؟؟؟****(اینم برام آپلود کنید)2.راستی من برنامه ی" کیبورد فارسی" رو برای P990i میخواستم که بتونم فارسی تایپ کنم و SMS فارسی بتونم بفرستم...من روش فارسی ساز SMS کردم ولی کیبورد فارسی ندارم که بتونم فارسی بفرستم...یکی از دوستام این کیبورد رو داشت....اینم برام آپلود کنید (به همراه کرک و آموزش نصب کردنش و حذف کردنش به طور کامل!)ببخشید که این همه درخواست کردما !!!/چون من تازه این گوشی رو گرفتم و...!!!لطفا کامل توضیح بدید...خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونمممممممم
خوب دوست من ببین با این کارت راه میوفته
با فیلیپ باز برو تو مسیج و برو قسمت setting , و سپس zoom رو بزن و تنظیمش کن
بابت درخواست فونت و کیبورد اینم لینکش که خودمون آپ کردیم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه ای خواهشا بابت فارسی ساز کردن نصب نکن،خطرناکه
بهترین راه فونت ریختنه
فایل هایی که دادم رو در مموری در فولدر resource --> font بریز (اگه نبود،یکی بساز) بعد یه خاموش روشن کنی درست میشه
موفق باشی
ice.cloud
08-11-2007, 03:38
آقا يه سوال هم راجع به اين سورپريز . من امتحان كردم . اول اينكه وقتي Front را مي زنم يه بوق مي زنه مثل اون صدايي كه وقتي مي خواهي با دايل وارد اينترنت بشي ( منظورم اولشه ) و front به rear تبديل ميشه بعد هم وقتي گوشي را خاموش و روشن مي كنم و دوباره به اون منوي مخفي ميام باز هم اسپيكر رو 50 نشون مي ده . خواستم ببينم اينطوري ميشه يا من يه اشتباهي كردم و مطلب رو خوب نگرفتم . در هر صورت ممنون . :10:
من هم مشکل این دوستومن را دارم
از ذاغ کم صدایی گوشی سر به بیابون میزارم
من اگه تو خیابون روی ویبره نذارم صدای زنگ رو درست متوجه نمی شم برای همین یه غنچه لب باز میس کال دارم که وا مصیبتا اگه وزیر جنگ باشه:20::20::2::31:
H M R 0 0 7
08-11-2007, 09:06
اقا من گوشیم رو وقتی خاموش روشن میکنم یه تعداد از delivery report ها که تو سیمکارتم saveشده رو نشون میده
چطوری میتونم پاکشون کنم
'گير بد مشكلي افتادي. برا منم همينجوري شده بود.
من اينكار رو كردم. سيم كارت رو گزاشتم تو گوشي قبليم. بعد دليور ريپورتش كه اومد ، دوباره سيم كارت رو گزاشتم سر جاش(P990). خدا رو شكر ديگه دليور نيومد.
H M R 0 0 7
08-11-2007, 09:06
آقا هيچ راهي نداره اين صفحه رو با فليپ باز بياريم؟
آخه من فليپ گوشي رو برداشتم:41::41:
ashkan1360
08-11-2007, 09:20
دوستان عزیز ، این آموزشو من پیدا کردم برای وصل شدن به اینترنت از طریق بلوتوث
ولی من شبکه داخلی شرکتمون که به اینترنت وصله رو نمیخوام تغییرات بدم
بنابراین همه چیز رو اتوماتیک گذاشتم (بر خلاف توضیح این آموزش) و نتیجه نگرفتم هنوز
شما هم یه چکی کنید ببینید چی میشه
در پایان از ایندوستمون تشکر میکنم و آدرس وب سایتشو میذارم :
--------------------------------------
آموزش اتصال p990 به اینترنت بوسیله bluetooth (جدید)
بلاخره حلقه گمشده btpan رو پیدا کردم
برای اتصال گوشی به اینترنت بوسیله بلوتوس به یک قطعه بلوتوس و یک نرم افزار کلاینت بلوتوس به اسم BlueSoleil احتیاج هست
دانلود Bluesoleil vista
دانلود Bluesoleil xp
اول از کامپیوتر شروع میکنیم
بعد از نصب بلوتوس بر روی کامپیوتر و اطمینان از کارکرد اون برنامه بلوسویل رو باز میکنیم بعد از منوی برنامه قسمت myservices رو انتخاب میکنیم و بر روی قسمت properties کلیک میکنیم و پنجره سرویسهای بلوتوس باز می شود و قسمت personal area networking رو پیدا میکنیم و بعد چک مارک AUTO START THIS servie when my Bluetooth starts رو تیک میزنیم و (این قسمت نکته اصلی هست که تا به حال موجب سردرگمی دوستان بوده که در آموزش های قبلی بهش توجهی نشده) در همین پنجره چک مارک رو از حالت setup bluetooth personal area network به حالت acces lan network میبریم ((در تمامی مادربردهایی که از 3 سال گذشته تا به حال تولید شده کارت شبکه به صورت آنبرد وجود دارد که برای این که در این قسمت ظاهر شود باید نصب و enable شود)) و بعد پنجره مربوطه رو ok کرده و از پنجره مربوطه خارج میشیم و یک بار کامپیوتر را ریستارت میکنیم و در دفعه بعد که کامپیوتر روشن می شود از کنترل پنل وارد قسمت Network Connections شده و در صفحه باز شده کانکشن های شما دسته بندی شده که در بالا دیال آپ و در پایین lan or high-speed internet نوشته شده است مراجه نموده و باید کانکشنی به اسم Local Area Connection با هر شماره ای که هست فقط در detail اون باید نام کارت شبکه آنبرد یا کارت شبکه ای که شما به صورت جداگانه در صورت وجود کامیپیوتر شما در یک شبکه lan نوشته شده باشد رو پیدا کرده و بر روی اون راست کلیک کرده و properties رو کلیک میکنیم و در پنجره باز شده بر روی internet protocol(tcp/ip) کلیک کرده و در پنجره باز شده بعدی که چک مارک به صورت اصلی بر روی قسمت obtain an ip address automatically قرار دارد رو بر روی قسمت پایینی یعنی use the following ip address قرار داده و در قسمت این اعداد رو به طور فرضی وارد میکنیم 100.100.100.1 و در قسمت sub net mask این اعداد رو 255.255.255.0 و در قسمت dns server مقابل خانه preferred dns server این اعداد رو 85.255.116.114 و در مقابل خانه alternate dns server این اعداد رو 85.255.112.148 وارد میکنید که برای قسمت ip میتونید از اعداد دیگه ای هم استفاده کنید و برای کسانی که شبکه lan دارند میتونن از همون ip خودشون استفاده کنن و فقط باید ip گوشی با iplan کامپیوترشون در یک رنج باشه و بعد تمام پنجره ها رو ok کرده و به قسمت Network Connections بر میگردیم یک personal area networking وجود داره که btpan مجازی ماست کا باید ip اون هم تو رنج ip کارت شبکمون باشه مثلا 100.100.100.3 و بقیه تنظیمات هم مثل کارت شبکه اصلیمون
بعد نوبت به share کردن اکانت اینترنتتون میرسه که من به طور مثال برای dialup رو میگم از همون پنجره Network Connections اکانتی رو که باهاش به اینترنت متصل میشود رو انتخاب کرده که بر روی اون راست کلیک و بعد properties و درپنجره باز شده قسمت advanced رو انتخاب نموده و در قسمت internet connection sharing چک مارک مربوطه رو تیک زده و اگر شما کارت شبکه سیم دار داشته باشید و فعال باشه ولی ازش استفاده هم نکنید انتخاب کنید و بعد در قسمت setting که کمی پایین تر در همان پنجره قرار دارد رو انتخاب کرده و سرویسهای اون رو فعال کنید و بعد تمام پنجره ها رو ok میکنید البته اگر کانکت هستید باید یک بار دیسی بشید و دوباره کانکت بشید
حالا نوبت گوشی هست
از منوی control panel گوشی به منوی connections رفته و از آنجا وارد قسمت internet accounts شده و از بالای صفحه باز شده قسمت new account رو مشاهده میکنیم و قسمت Bluetooth internet(pan) رو انتخاب کرده و در قسمت account name یک اسم برای کانکشنمون انتخاب میکنیم و در قسمت devices بر روی ad devices کلیک کرده و کامپیوترخودمان رو انتخاب میکنیم که در لیست قرار میگیره و از فلش رو به پایین در بالای صفحه بر روی قسمت tcp/ip کلیک کرده و ip config را انتخاب میکنیم و در پنجره باز شده بر روی قسمت ipv4 میرویم و در قسمت ip address این اعداد رو 100.100.100.2 و در قسمت gateway این اعداد رو 100.100.100.1 و در قسمت netmask این اعداد رو 255.255.255.0 و بعد save رو زده و دوباره از بالای صفحه این بار ip dns address و همون اعدادی رو که در قسمت dns server کامپیوتر وارد کردیم عینا همینجا وارد میکنیم و بعد save رو میزنیم و بعد دو مرتبه از بالای صفحه قسمت roles رو انتخاب نموده و client-accesspoint رو انتخاب کرده و save میکنیم و دیگه کار تمومه و میتونید از اینترنت از راه بلوتوس استفاده کنید
و با باز کردن یک page بر روی گوشی بعد از تاخیر چند ثانیه ای یک پیغام popup رو بر گوشه پایین سمت راست دسکتاپتون که متن آن اینگونه هست میبینید
Remote device p990i has connected to my personal area networking service
این روش رو بعد از ساعتها تلاش و به علت این که در آموزش های قبلی در سایت حتی در فرووم های خارجی کسی با btpan نتیجه نگرفته بود براتون تهیه کردم که روی p990 تست شده و 100 درصد هم جواب گرفتم ضمنا حداکثر سرعت شیر کردن اطلاعات بر روی بلوتوس ورژن یک 1mbps میباشد
امیدوارم دقت کنید و موفق باشید
اینم یادم رفت بگم :اگر وقتی پیجی رو روی گوشی باز کردید و به pc کانکت نشد در بخش Network Connections کامپیوتر بر روی کارت شبکه مجازی که برای بلوتوس هست و در detaile اون Bluetooth pan network adapter نوشته شده بروید و properties رو بزنید و در پنجره باز شده configure رو زده و در قسمت advanced چک مارک رو به قسمت not precent برده و تمام پنجره ها رو ok کرده و یک بار ریستارت کنید و دفعه بعد بدون دردسر متصل خواهید شد
shahshahani
08-11-2007, 11:22
میدونم چی میگی
باید دقیقا تمام فایل های نصبی که رو مموریت مونده رو پاک کنی
آخرین کارش هم اگه نتونستی اینه که format کنی
فايل هاي نصبي تو شاخه resourse----->apps هستند البته براي فايل هاي sis
براي فايلهاي jar بايد بري system--->install--->registery البته فكر نمي كنم فايل هاي jar از اين بابت مشكلي داشته باشن.:31:
چرا نداره عزي:20:ز
از تو صفحه اصلي phone رو بالا مياري بعد اون بيزغولك رو يكي ميدي بالا و ستاره رو فشار ميدي بعد دوتا ميدي پايين يه بار ديگه * رو مي فشاري بعد يه بار ديگم ميدي پايين و * رو مي فشاري.
موفق باشي:10:
saeedmaxxx
08-11-2007, 11:42
این کارو من انجام دادم ولی فرقی نکرد
این قسمت فقط مخصوص تست کردنه و کاربرد دیگه ای نداره
shahshahani
08-11-2007, 11:42
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
آقا من نمي دونم چرا ما هر امضايي بذاريم بالاخره يكي باهاش مشكل داره؟!!؟
مي خواين همون عكس گنده زيدان رو بذارم تا حال همتون جا بياد؟:21::34::34::34::34::34:
يه سوال:
تورو خدا يه مموري خوب معرفي كنين يه 1گيگ گرفتم اولش كه تو مغازه يارو گذاشتم تو گوشيم كار ميكرد يه چندتا عكس هم باهاش گرفتم بازم هنگ نكرد.
ولي وقتي گذاشتمش تو لپتاپ اصلا انگار نه انگار كه يه device به كامپيوتر اضافه كردي.بعد از كلي تلاش و ور رفتن توي control panel بالاخره مموري رو شناخت. اما حالا بعضي عكس ها و فيلم هايي رو كه با گوشي گرفتم نشون نميده يا مثل عكس هاي نصفه دانلود شده نشون ميده تازه هيچ برنامه اي هم رو مموري نمي تونم install كنم.
اگه كسي چيزي به ذهنش ميرسه دريغ نكنه.
ممنون.
ashkan1360
08-11-2007, 11:57
این مطلب جالبیه اجع به اصل بودن گوشیها
البته من امتحان کردم و میگه به نظر میاد که کد شمادرسته ولی ما آن را نمی شناسیم
شما هم امتحان کنید و نتیجه رو بگید
واقعا" ازکجا میشه فهمید که گوشی اصله؟
زیر باطری مال من نوشته فرانسه ولی ............
لینک سایت دوستمون رو هم میذارم ، سایت خوبیه ، سر بزنید
-----------------
طریقه ی تشخیص گوشی اصلی از قلابی برای uiq3
طبق روشهای زیر عمل کنید .........
مرحله به مرحله....
۱-وارد سایت روبرو شوید
۲-وارد قسمت روبرو شوید Number analysis tools
۳- روی قسمت » IMEI number analysis کلیک کنید
۴- حالا شماره ی سریال ۱۵ رقمیه گوشیتون را وارد کنید...
۵- حالا روی آنالیز کلیک کنید..... analysis
بعد یک صفحه باز میشه اگر دقت کنید خودتون همه چیز را میفهمید..........
بهتون میزان صحت این کد را با رنگ سبز و قرمز نشون میده ...
امتحانش مجانیه.....
تازه بهتون میگه که این کد برای چه نوع گوشی به کار رفته شده....
به همه ی دوستاتون بگید به این وبلاگ حتما سر بزنند...
سلام.
دوستان با p990 چجوري ميشه رفت اينترنت(يعني وقتي وصلش ميكنم به پي سي چه جوري ميشه رفت؟)
با w810 كه نتوروك كانكشنو ميزدم حل بود ولي با p990 اون زير كه ميزنه سرچينيگ هيچي پيدا نمي كنه انگار گوشي وصل نيست در حالي كه گوشي وصله و اون خت اتصال سبز شده.
ramin2020
08-11-2007, 12:42
هرچی که گفتی درسته و طبیعیه. وقتی میری بیرون میای توو دوباره روو همون 50% هست. اشکال نداره، تو روی 100% تنظیم کن و برو بیرون.
این کارو من انجام دادم ولی فرقی نکرد
این قسمت فقط مخصوص تست کردنه و کاربرد دیگه ای نداره
منم میدونم واسه تست کردنه ولی خوب جواب داده دیگه.
این کار تست شده و جواب میده. من قبلا volume را تا آخر هم میذاشتم صدای طرفو نمیشنیدم الان اگه دیگه تلفن طرف هم خیلی داغون باشه من روی 3 میزارم داره داد میزنه!!!
شما دوباره انجام بده.
(در ضمن اینم بگم که کسایی که آپدیت کردن صدای گوشیشون میاد پایین و با اینکار درست میشه. شاید شما آپدیت نکردی صدای گوشیت زیاده و تغییری حس نمی کنی.)
ramin2020
08-11-2007, 12:55
بنابراین همه چیز رو اتوماتیک گذاشتم (بر خلاف توضیح این آموزش) و نتیجه نگرفتم هنوز
همه جا همین آموزشو گذاشتن. در واقع از هم کپی کردن بدون اینکه تست بشه. من هنوز اون برنامه رو دانلود نکردم ولی خودم تونستم گوشی را با pan به کامپیوتر وصل کنم. آیکون کره زمین هم توو گوشی میاد ولی صفحه باز نمیکنه. بازم دارم رووش کار می کنم.
amir_6994
08-11-2007, 12:56
برای منم فرقی نکرد.به نظر میاد این فقط یک تست باشه :5:
ramin2020
08-11-2007, 13:01
این کار تکراریه. یعنی همه جا قبلا گفتن. یه اطلاعاتی میده ولی بازم 100% نمیشه مطمئن شد.
حالا چه اصراریه بفهمیم که اصله یا نه. از گوشیت لذت ببر.
من که میگم هیچ گوشی توو ایران اصل نیست. همه تولید آسیای شرقی هست. ولی این نکته رو هم توجه کنین که اگه فرضا تایوان p990 میزنه، واسه خودش که تولید نمی کنه. سونی اریکسون میاد اونجا کارخونه رو میزنه و نظارت داره. به خاطر اینکه هزینه واسه آسیایی ها کم بشه ( هر قاره ای) یه کارخونه نزدیک همونجا درست میشه.
ramin2020
08-11-2007, 13:05
برای منم فرقی نکرد.به نظر میاد این فقط یک تست باشه :5:
شما گوشیت آپدیت شده هست؟
-------------------
دوباره می گم:
این کار واسه کسایی که گوشیشونو آپدیت کردن محسوسه.
چون گوشی هایی که آپدیت نشده صداشون زیاد هست.
Mohandes_mansour
08-11-2007, 13:45
amir_6994
08-11-2007, 14:40
شما گوشیت آپدیت شده هست؟
-------------------
دوباره می گم:
این کار واسه کسایی که گوشیشونو آپدیت کردن محسوسه.
چون گوشی هایی که آپدیت نشده صداشون زیاد هست.
معمولا گوشیو آپدیت کنی صداش بیشتر میشه نه کمتر.پس این چی جوریاس رامین جان؟؟؟
Mohandes_mansour
08-11-2007, 14:48
ashkan1360
08-11-2007, 14:56
همه جا همین آموزشو گذاشتن. در واقع از هم کپی کردن بدون اینکه تست بشه. من هنوز اون برنامه رو دانلود نکردم ولی خودم تونستم گوشی را با pan به کامپیوتر وصل کنم. آیکون کره زمین هم توو گوشی میاد ولی صفحه باز نمیکنه. بازم دارم رووش کار می کنم.
من هم به همین مرحله رسیدم ولی اینترنت به گوشی وارد نمیشه
اون آموزش هم یه جورایی ایراد داره مثلا" من توی خونه ام شبکه ندارم و کارت شبکه
در حالی که اساس این آموزش بر کارت شبکه است..........
H M R 0 0 7
08-11-2007, 15:39
براي فايلهاي jar بايد بري system--->install--->registery البته فكر نمي كنم فايل هاي jar از اين بابت مشكلي داشته باشن.:31:
از تو صفحه اصلي phone رو بالا مياري بعد اون بيزغولك رو يكي ميدي بالا و ستاره رو فشار ميدي بعد دوتا ميدي پايين يه بار ديگه * رو مي فشاري بعد يه بار ديگم ميدي پايين و * رو مي فشاري.
خيلي مرسي!!!!!!!!!
كار كرد. ممنونم.
ramin2020
08-11-2007, 16:00
معمولا گوشیو آپدیت کنی صداش بیشتر میشه نه کمتر.پس این چی جوریاس رامین جان؟؟؟
آپدیت که واسه افزایش صدا نیومده. واسه کارای دیگه هم هست.
علتشو نمیدونم، فقط میدونم که آپدیت آخری باعث کاهش صدا شده.
این راه کاری هم که گفتیم 100% عملیه، چون هم خودم هم حامد و هم "نخورده مست" انجام دادیم و جواب داده. (الانم داریم میریم دکتر گوش، چون صدای زیادش گوشمونو اذیت کرده :31::46:)
بالاخره نگفتی گوشیت آپدیت هست یا نه.
hamed1987
08-11-2007, 17:13
خوب دوست من ،ما که گفتیم
بالا*پایین پایین*پایین* ( با jogdial ) -----> رول کنار گوشی رو عرض کردم
hamed1987
08-11-2007, 17:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ، نیازی نیست یه سوالو چند بار مطرح کنی ،اگه احیانا دیدی جوابی نیومده بدون که جوابی واسش پیدا نشده یا در حال تست هست که جواب بی ربط داده نشه:10:البته جواب شما رو من دادم،نمیدونم چرا دو بار دیگه هم سوال کردی:18::19:
خوب دوست من ببین با این کارت راه میوفته
بابت درخواست فونت و کیبورد اینم لینکش که خودمون آپ کردیم
برنامه ای خواهشا بابت فارسی ساز کردن نصب نکن،خطرناکه
بهترین راه فونت ریختنه
فایل هایی که دادم رو در مموری در فولدر resource --> font بریز (اگه نبود،یکی بساز) بعد یه خاموش روشن کنی درست میشه
موفق باشی
nakhordemast
08-11-2007, 17:51
لینک سایت دوستمون رو هم میذارم ، سایت خوبیه ، سر بزنید
-----------------
طریقه ی تشخیص گوشی اصلی از قلابی برای uiq3
طبق روشهای زیر عمل کنید .........
مرحله به مرحله....
۱-وارد سایت روبرو شوید
.....................................
این سایت فقط شماره سریالو چک میکنه که مال سونی اریکسونه یا نه و مال چه مدلیشه ولی کشور سازنده یا مونتاژ کننده رو که نمیده. به نظر من اعتباری نداره.
یه جایی خوندم گوشیای اصل شماره هفتم و هشتم شماره imei شون 00 هست. و یه سری چیزای پراکنده و جسته گریخته دیگه که هر کدوم رو مقایسه کردم دیدم مال من فرانسویه. از جمله محل قرار گرفتن دگمه a روی کیبرد و اون ده تا چاک که دور برچسب پشت گوشی هست و اینکه لیبل پشتش باید فیت توی اون مستطسل قاب خودش قرار داشته باشه. در ضمن روی لبه در جعبشون نوشته printed in germay .
حالا دیگه خریدین حالشو ببرین. هنگ نکنه کافیه . پسش که نمیتونین بدی. اگر خیلی حساس هستید که فهمین اصله یا نه دو راه وجود داره:
1 راه سریع : با خودکار بیک بکشین روی ال سی دی ببینین خش بر میداره یا نه. اصل ها ضد خش هستن
2-2 راه آهسته: گوشی های چینی روز به روز ال سی دیشون تار و تارتر میشه. هر روز نگاش کنین. اگر تار شد چینی بوده
هرچی که گفتی درسته و طبیعیه. وقتی میری بیرون میای توو دوباره روو همون 50% هست. اشکال نداره، تو روی 100% تنظیم کن و برو بیرون.
منم میدونم واسه تست کردنه ولی خوب جواب داده دیگه.
این کار تست شده و جواب میده. من قبلا volume را تا آخر هم میذاشتم صدای طرفو نمیشنیدم الان اگه دیگه تلفن طرف هم خیلی داغون باشه من روی 3 میزارم داره داد میزنه!!!
شما دوباره انجام بده.
(در ضمن اینم بگم که کسایی که آپدیت کردن صدای گوشیشون میاد پایین و با اینکار درست میشه. شاید شما آپدیت نکردی صدای گوشیت زیاده و تغییری حس نمی کنی.) والا من جواب گرفتم به شدت صداش زیاد شد ولی توی ارفون نه توی اسپیکر
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
آقا من نمي دونم چرا ما هر امضايي بذاريم بالاخره يكي باهاش مشكل داره؟!!؟
مي خواين همون عكس گنده زيدان رو بذارم تا حال همتون جا بياد؟:21::34::34::34::34::34:
يه سوال:
تورو خدا يه مموري خوب معرفي كنين يه 1گيگ گرفتم اولش كه تو مغازه يارو گذاشتم تو گوشيم كار ميكرد يه چندتا عكس هم باهاش گرفتم بازم هنگ نكرد.
ولي وقتي گذاشتمش تو لپتاپ اصلا انگار نه انگار كه يه device به كامپيوتر اضافه كردي.بعد از كلي تلاش و ور رفتن توي control panel بالاخره مموري رو شناخت. اما حالا بعضي عكس ها و فيلم هايي رو كه با گوشي گرفتم نشون نميده يا مثل عكس هاي نصفه دانلود شده نشون ميده تازه هيچ برنامه اي هم رو مموري نمي تونم install كنم.
اگه كسي چيزي به ذهنش ميرسه دريغ نكنه.
ممنون.
خیلی سادس. ممورت قلابیه و خراب هم هست. برو با پشت دست و هر چهارتا انگشت بزن تو دهنش و بگو عوضش کنه .بیشتر این مغازه دار ها دنبال یکی میگردن کلاه سرش بذارن.
--------------------------------------
آموزش اتصال p990 به اینترنت بوسیله bluetooth (جدید)
بلاخره حلقه گمشده btpan رو پیدا کردم
....................
من این روشو تست کردم جواب نداد. کره زمین میاد تو گوشیم ولی وصل نمیشه. شاید به خاطر اینه که کارت شبکه (لن) رو کامپیوترم ندارم. شاید هم درست عمل نکردم . به هر حال جواب نداد و اصلا حوصله تست مجدد ندارم چون خیلی دردسر داشت.
میشه بگی این ماسماسک کجاست؟ من که نمیفهمم چکار باید بکنم:41:
این راه کاری هم که گفتیم 100% عملیه، چون هم خودم هم حامد و هم "نخورده مست" انجام دادیم و جواب داده. (الانم داریم میریم دکتر گوش، چون صدای زیادش گوشمونو اذیت کرده :31::46:)
من دارم بر میگردم . دکتر گفت یا باید گوشتو بکشی یا پرش کنی. به نظرتون چیکار کنم
golbool_abi
08-11-2007, 18:31
سلام گوشی من p910 است چند روز پیش یه تم ویندوز روش ریختم با پسوند سیس که آیکونها رو عوض کنه بعد گوشی رو خاموش کردم روشن که شد بعد از گرفتن کد همون آرم معروف سونی اریکسون باقی میمونه در ضمن من در گوشی رو قبلا باز کردم الان درشو زدم ببینم درست میشه یا نه وقتی در رو باز و بسته میکنمیه لحظه صفحه میاد و دوباره همون آرم معروف میاد.!!!!!فلاش هم نمیخوام بزنم مشکل دیگه اینه که گوشیم به کامپیوتر هم وصل نمیشه تا حد اقل یه یک آپی چیزی بگیرم آقا به دادم برسید شما ها که استادین
golbool_abi
08-11-2007, 18:34
جواب من رو هم بدین:41:
سلام گوشی من p910 است چند روز پیش یه تم ویندوز روش ریختم با پسوند سیس که آیکونها رو عوض کنه بعد گوشی رو خاموش کردم روشن که شد بعد از گرفتن کد همون آرم معروف سونی اریکسون باقی میمونه در ضمن من در گوشی رو قبلا باز کردم الان درشو زدم ببینم درست میشه یا نه وقتی در رو باز و بسته میکنمیه لحظه صفحه میاد و دوباره همون آرم معروف میاد.!!!!!فلاش هم نمیخوام بزنم مشکل دیگه اینه که گوشیم به کامپیوتر هم وصل نمیشه تا حد اقل یه یک آپی چیزی بگیرم آقا به دادم برسید شما ها که استادین
New World
08-11-2007, 22:34
آقا اين فليپش چجوري برداشته ميشه. ضايع نميشه برش داري ؟!
New World
08-11-2007, 22:45
جواب من رو هم بدین:41:
اي بابا اين چه مسخره بازيه ديگه؟!
اين فروم صاحاب نداره هر كي مياد ده تا پست ميده پشت سر هم. اين يكي كه ديگه نوبره!!
saeedmaxxx
09-11-2007, 00:10
من گوشیمو هفته قبل اپدیت کردم
ولی حالا وقتی میخوام فیلم برداری کنم تار نشون میده
در واقع فوکوس دوربین بر میگرده سر جای اولش
من قبلا تو عکسبرداری فوکوس میکردم بعد میرفتم فیلمبرداری که صاف نشون میداد
ولی الان تار نشون میده
حالا من چیکار کنم خیلی ضایع شده
لطفا کمک کنین
POWER_CASE
09-11-2007, 00:55
من 3 تا گوشی که جدیدا خریده شد دیدم که انتنشون بعد از 30 دقیقه میپره.....جالب اینجاست ..!!!!
!1_با همین گوشیها یه سیم کارت دیگه میزاری کار میکنه !!!!!
!2_همین سیم کارتو تو یه گوشی دیگه میزاری 5 دقیقه کار میکنه بعد میزاری تو P900 خوب میشه ؟؟؟!!!!
!3_سیم کارتها هم مشکلی نداره ...چون با گوشیهای دیگه خوب کار میکنه !!!!!!!!لطفا راهنمایی کنید ...3 تا گوشی دادن که همین مشکلو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفتیم مخابرات میگه سریال گوشی باید رو سیم کارت رایت بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که نشد کار !!!!!!!!!
emprator_kochak
09-11-2007, 08:35
میگم کسی میدونه چطور میشه برا گوشی یه اکونت ایمیل تعریف کرد طوری که اگه یه ایمیل برام اومد بفهمم ؟
سلام
من میخوام یه P990 بخرم.
به چه نکاتی باید توجه کنم؟
باید ساخت فرانسه باشه؟پشت باتری مینویسه فرانسه؟
این گوشی چه معایبی داره؟!!
ممنون میشم راهنمایی کامل بکنید.
سلام مجدد
یه P990 دست دوم با مموری کارت دو گیگ رو 230 برای فروش دیدم.به نظر شما مناسبه؟
در کل چه نکاتی رو برای اینکه گوشی تقلبی تو پاچمون نکن باید مد نظر قرار بدیم؟!
خیلی خیلی ممنون
ashkan1360
09-11-2007, 13:33
من دو تا مشکل دارم
یکی اینکه مسجهام به ترتیب تاریخ دریافت sort نمی شوند در صورتیکه من میزنم sort by date
تاریخ و روزم رو بر حسب تهران گذاشتم کار نکرد
کردمش لندن باز هم درست نشد
دیگه اینکه چرا نامه های خونده شده و خونده نشده هر دو یک آیکون دارند
توی تمام گوشیها پاک خونده ها باز است و نخونده ها بسته
نمیشه اینو هم اینجوری کرد؟
nakhordemast
09-11-2007, 13:50
سلام مجدد
یه P990 دست دوم با مموری کارت دو گیگ رو 230 برای فروش دیدم.به نظر شما مناسبه؟
در کل چه نکاتی رو برای اینکه گوشی تقلبی تو پاچمون نکن باید مد نظر قرار بدیم؟!
خیلی خیلی ممنون
عزیزم تو به خودت زحمت نمیدی پست های توی همین صفحه رو بخونی بعد دوتا پست پشت سر هم میدی که اصلش جچوری مشخص میشه.!!!!!!!!!!!!!!!متاسفم:41:
nakhordemast
09-11-2007, 13:58
من دو تا مشکل دارم
یکی اینکه مسجهام به ترتیب تاریخ دریافت sort نمی شوند در صورتیکه من میزنم sort by date
تاریخ و روزم رو بر حسب تهران گذاشتم کار نکرد
کردمش لندن باز هم درست نشد
دیگه اینکه چرا نامه های خونده شده و خونده نشده هر دو یک آیکون دارند
توی تمام گوشیها پاک خونده ها باز است و نخونده ها بسته
نمیشه اینو هم اینجوری کرد؟
والا کلا همه سونی اریکسونا اینجوری ان که تارخ و ساعت رو دقیق مشخص نمیکنه ولی از نظر سورت مشکلی ندارن . ترتیبشو رعایت میکنه. الیته نمونه های خیلی نادری هم برام پیش اومده که اس ام اسه تاریخ 2 روز آینده رو داشته و تا دو روز اولین میسیج اول لیست میمونده و بعد درست میشه.
یه مشکل دیگه هم هست که بعضی دوستان هی زرت و زرت تاریخ گوشیشون رو عوض میکنن . خوب معلومه مسیج ها انپیچک میگیره و هرگز سورت نمیشه. یا بعضیای دیگه وقتی به کامپیوتر وصل میکنن تاریخ گوشی خود به خود با تاریخ کامپیوتر ست میشه و باعث میشه مسیجا هم پس و پیش بشه. من همه این موارد رو رعایت میکنم و معمولا در 95% مواقع هیچ مشکلی ندارم
خونده نشده ها فونتش بولد میشه میفهمی که نخوندیش.
سلام
من پست های تا 3 صفحه قبل رو خونده بودم.
مطالب گسسته بود و من خواستم اطلاعات کلی و جامع بدست بیارم.
H M R 0 0 7
09-11-2007, 14:30
یه مشکل دیگه هم هست که بعضی دوستان هی زرت و زرت تاریخ گوشیشون رو عوض میکنن . خوب معلومه مسیج ها انپیچک میگیره و هرگز سورت نمیشه. یا بعضیای دیگه وقتی به کامپیوتر وصل میکنن تاریخ گوشی خود به خود با تاریخ کامپیوتر ست میشه و باعث میشه مسیجا هم پس و پیش بشه. من همه این موارد رو رعایت میکنم و معمولا در 95% مواقع هیچ مشکلی ندارم
خونده نشده ها فونتش بولد میشه میفهمی که نخوندیش.
كاملا موافقم.:10:
akilis2006
09-11-2007, 15:08
آقا این برنامه رو نصب کنید linkboy_uiq3_100.sis بسیار بسیار کم حجم و کار آمد . روی دسکتاپ گوشی آیکونهای مورد نظرتون رو میزاره. مزیتش نسبت به اون برنامه قبلی اینه که کم حجمه (اين نرم افزار رو جناب نخورده مست در پست 3211 معرفي كردن ولي لينك دنلودي من نديدم )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو جا آپلود ميكنم
دنلود
دنلود
مشكلي كه دارم اينه كه آيكونها رو نميتونم به انتخاب خودم قرار بدم
آقا این برنامه رو نصب کنید linkboy_uiq3_100.sis بسیار بسیار کم حجم و کار آمد . روی دسکتاپ گوشی آیکونهای مورد نظرتون رو میزاره. مزیتش نسبت به اون برنامه قبلی اینه که کم حجمه (اين نرم افزار رو جناب نخورده مست در پست 3211 معرفي كردن ولي لينك دنلودي من نديدم )
دو جا آپلود ميكنم
دنلود
دنلود
دوستان سلام
این برنامه برنامه خوبی هست ولی اگه منظورتون از برنامه قبل gdesk باشه که اون خیلی بهتره شاید حجمش بیشتر باشه ولی به نظرم مصرف باتری رو کمتر میکنه
من هر دو رو روی گوشی نصب کردم
با لینک بوی مصرف باتریم بیشتره تا gdesk
ضمن اینکه برای gdesk دیزاین های زیاد وقشنگی هم ساخته شده که من الان دارم از دیزاین ویستا استفاده میکنم که یک منوی استارت شبیه منو استارت ویندوز ویستا رو در اختیارتون قرار میده وبعضی ها رو هم بصورت پنجره براتون باز میکنه(جهت اصلاعات بیشتر به برنامه های کاربردی سر بزنید)
اکیلیس جان برای مشکلتون باید رو آیکونها چند لحظه فشار بدید بعد ول کنید نوی پنجره باز شده هم میتونید برنامه مورد دلخواهتون رو قرار بدید هم آیکون مورد نظرتون رو
اینم بگم با gdesk دیروز که گوشی رو شارژ کردم تا الان 73% دیگه شارژ دارم
parhamir
09-11-2007, 17:30
سلام به همگی می خواستم ببینم برای صفحه ی گوشی محافظی پیدا نمیشه؟؟؟
amir_6994
09-11-2007, 17:31
منم منظورم این بود یکی از کارای آپدیت بهبود صداس :46:
من چون گوشیمو تازه گرفتم دیگه آپدیت نکردم.ضمنا وقتی گوشی مشکلی نداره و مثل ساعت داره کار میکنه مگه سرم درد میاد که آپدیت کنم:31::46:
nakhordemast
09-11-2007, 18:30
دو جا آپلود ميكنم
دنلود
دنلود
مرسی دوست عزیز. لطف کردی. دوستان میتونن امتحان کنن . به امتحانش می ارزه . حالت گرافیکی خاصی نداره و خیلی سادس. ولی از به نظرم سیستمو کمتر آشغال میکنه. :46:
nakhordemast
09-11-2007, 18:37
سلام
من پست های تا 3 صفحه قبل رو خونده بودم.
مطالب گسسته بود و من خواستم اطلاعات کلی و جامع بدست بیارم.
پست #3286 رو بخون اولین جوابی که دادم . همه اطلاعاتی که هر کس از گوشی اصل و غیر اصل میدونه همینه . چون اصولا تقلبی هاتقریبا همه چیزش اصله و فقط بوردش ساخت چینه. اونم تا باز نشه 100 درصد قابل تشخیص نیست.
پست #3286 رو بخون اولین جوابی که دادم . همه اطلاعاتی که هر کس از گوشی اصل و غیر اصل میدونه همینه . چون اصولا تقلبی هاتقریبا همه چیزش اصله و فقط بوردش ساخت چینه. اونم تا باز نشه 100 درصد قابل تشخیص نیست.
دوستان سلام
دوست عزیز من پستی که گفتید رو خوندم ولی چند تا اشکال هم داشت اون 00 رو که گفتید مربوط میشه به گوشی های نوکیا نه اس ای
اون ده تا چاک روی لیبل روی چینی ها هم هستن
صفحه گوشی من هنوز تار نشده با اینکه گوشیم چینیه
راه سریع رو هم اصلا انجام نمی دوم که به ضررش نمی ارزه ضمن اینکه اس ای چیزی راجع به ضدخش بودن صفحه نمایش این گوشی نگفته که اگه این طور بود اس ای روش تبلیغ میکرد
در مورد سایت درست گفتید
سلام به همگی
هندسفیری که تو پک p990i هست چه مدلیه؟ هندسفیری های سری واکمن هم بهش میخوره؟
ممنون
saeedmaxxx
09-11-2007, 21:07
ولی الان تار نشون میده
لطفا کمک کنین
چرا جواب منو نمیدید
nakhordemast
09-11-2007, 21:41
چرا جواب منو نمیدید
مال منم همینجوره و لجم رو در آورده . اساتید گفتن توی فیلمبرداری فوکوس نمیکنه. اولش که تو کتم نمیرفت ولی دست آخر رررررررررررررررفت
دوستان سلام
دوست عزیز من پستی که گفتید رو خوندم ولی چند تا اشکال هم داشت اون 00 رو که گفتید مربوط میشه به گوشی های نوکیا نه اس ای
اون ده تا چاک روی لیبل روی چینی ها هم هستن
صفحه گوشی من هنوز تار نشده با اینکه گوشیم چینیه
راه سریع رو هم اصلا انجام نمی دوم که به ضررش نمی ارزه ضمن اینکه اس ای چیزی راجع به ضدخش بودن صفحه نمایش این گوشی نگفته که اگه این طور بود اس ای روش تبلیغ میکرد
در مورد سایت درست گفتید
نمیدونم والا تقریبا قابل تشخیص نیستن.توی این مدت تمام چیزایی که شنیده بودم همینا بود اگر راه دیگه ای بلدید بگید. لطفا.
سلام به همگی
هندسفیری که تو پک p990i هست چه مدلیه؟ هندسفیری های سری واکمن هم بهش میخوره؟
ممنون
نمیدونم اسمش چیه . یه مدل معمولیه. اره سری دبلیو بهش میخوره خیلی هم عالیه. من یه آهنگ رو هم با 810 هم با 990 توی هندزفری سری دبلیو تست کردم کیفیت پخششون یکیه اما ولوم توی سری های واکمن بیشتره . ولی توی کیفیت با هم برابری میکنن.
ramin2020
09-11-2007, 22:49
سلام به همگی می خواستم ببینم برای صفحه ی گوشی محافظی پیدا نمیشه؟؟؟
چرا، هست.
من 3 تا گوشی که جدیدا خریده شد دیدم که انتنشون بعد از 30 دقیقه میپره.....جالب اینجاست ..!!!!
!1_با همین گوشیها یه سیم کارت دیگه میزاری کار میکنه !!!!!
!2_همین سیم کارتو تو یه گوشی دیگه میزاری 5 دقیقه کار میکنه بعد میزاری تو P900 خوب میشه ؟؟؟!!!!
!3_سیم کارتها هم مشکلی نداره ...چون با گوشیهای دیگه خوب کار میکنه !!!!!!!!لطفا راهنمایی کنید ...3 تا گوشی دادن که همین مشکلو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفتیم مخابرات میگه سریال گوشی باید رو سیم کارت رایت بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که نشد کار !!!!!!!!!
تا حالا نه همچین چیزی شنیدم نه دیدم. عجیبه!!!
ولی الان تار نشون میده
لطفا کمک کنین
واسه منم آپدیت هست ولی همچین مشکلی ندارم. نمیدونم شاید شما واسه منم میگین تار. چقدر مات هست؟
میگم کسی میدونه چطور میشه برا گوشی یه اکونت ایمیل تعریف کرد طوری که اگه یه ایمیل برام اومد بفهمم ؟
کاری نداره. من خودم gamil ام را با موبایل چک می کنم.
برو قسمت messaging و از more مراحل زیر رو طی کن:
setting>email accounts>new
اینجا باید تنظیمات مربوط به ایمیلتو وارد کنی.
هر موقع هم خواستی ایمیلتو چک کنی، همون صفحه اول messaging از more گزینه get & send رو میزنی.
این نکته هم بگم که ایمیل شما باید pop3 باشه تا بشه این کارو کرد. یعنی فقط web based نباشه.
Mahyar25
10-11-2007, 01:18
کمک فوری فوری
مموریم خراب شده (memory corropted) اصلا فرمت نمیشه نه با گوشی نه با رمریدر . چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
nakhordemast
10-11-2007, 03:07
بچه ها دارم دیوونه میشم . این 990 خوبه ها ولی توی گوش دادن موزیک اذیت میکنه مدیا پلیر خودش مفت گرونه صداشم تو هندز فری از دبلیو ها کمتره. سرعتشم کمه . میگم بهتر نبود w950 میگرفتم( قضیه دوربین رو فاکتور بگیریم)؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
Titan Boy
10-11-2007, 08:10
سلام به همه ی دوستان گلم توو این کلوپ.من خودم قبلا خیلی به اینجا سر می زدم ولی دیگه کمتر اینجا میام.
یه درخواست از عزیزان داشتم.کسانی که P990i دارن می دونن.اگه کسی از شما بروبچ گل دموی P990i رو داره می شه خواهشا بذاره واسه دانلود!خیلی دنبالش گشتم.(همون فیلم گوشی رو می گم)...
بازم می گم اگه دارین لطفا بذارینش برای دانلود!ممنون میشم.
H M R 0 0 7
10-11-2007, 08:59
سلام.
ديروز داشتم با گوشي كار ميكردم. يه چندتا چيز جالب(به نظر خودم) موقع نوشتن متن با قلم رو صفحه فهميدم.
شايد دموده شده باشه و خيلي هاتون ياد داشته باشين ولي بد نيست اينجا ذكر كنم:
1-نحوه كپي كردن متن انتخابي: موقعي كه متن رو انتخاب ميكنيم(با نگاه داشتن قلم و كشيدن روي متن مثل موس كامپيوتر) با يك حركت قلم به سمت راست و سپس بالا(بدون برداشتن قلم مثل |__ ) متن انتخابي كپي ميشه و ميرهتو حافظه بدون اينكه از منوي Edit گزينه كپي رو بزنين. :20: (اگه كسي طريقه پيست كردن رو بلده به همين صورت بگه كه من هر كار كردم نشد)
2-موقع تايپ يه علامت مثلث سمت راست صفحه نشون ميده. من هميشه با خودم ميگفتم اين چيه تا ديروز كه فهميدم!!!:21: :5:
وقتي بالاي مثلث يعني بالاي صفحه چيزي رو با قلم مينويسيم عدد تايپ ميشه. مثلا اگه شما هر كار هم كنيد كه S رو تايپ كنيد عدد 5 رو تايپ ميكنه
بر عكس وقتي پايين مثلث با قلم چيزي رو مينويسيم در هر صورت حروف تايپ ميشه البته حروف كوچك
برا نوشتن حروف بزرگ هم اگه قسمتي از نوشته بالاي مثلث و قسمتي پايين مثلث باشه حروف بزرگ تايپ ميشه.
اميدوارم براتون جالب بوده باشه.
nakhordemast
10-11-2007, 09:59
آقا w950 هم simbian9.1 هست با uiq3 درست مثل p990 آیا تمام برنامه هایی که روی 990 نصب میشه و کار میکنه . روی 950 هم کار میکنه؟ کسی تست کرده یا اطلاعی داره؟ داه دیوونم میکنهههههههههههههه میخام بفروشم 950 بگیرم. به خاطر همین مشکل پلیرش که درد سر داره و نمیشه پلی لیست بسازم.
خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن.
یه سوال دیگه هم داشم :
چه وسایلی باید همراه گوشی باشه؟ هندزفزی(سیمی یا بلوتوث؟)-شارژر- و.... ؟!
ممنون
یه جایی خوندم گوشیای اصل شماره هفتم و هشتم شماره imei شون 00 هست. و یه سری چیزای پراکنده و جسته گریخته دیگه که هر کدوم رو مقایسه کردم دیدم مال من فرانسویه. از جمله محل قرار گرفتن دگمه a روی کیبرد و اون ده تا چاک که دور برچسب پشت گوشی هست و اینکه لیبل پشتش باید فیت توی اون مستطسل قاب خودش قرار داشته باشه. در ضمن روی لبه در جعبشون نوشته printed in germay ..
سلام
میشه در باره موارد زیر بیشتر توضیح بدین:
محل قرار گرفتن دکمه a در گوشی های اصلی و تقلبی چه فرقی داره؟
لیبل پشتش باید فیت توی اون مستطسل قاب خودش قرار داشته باشه.
کدوم لیبل؟ میشه عکس بزارین؟!
ممنون
shahshahani
10-11-2007, 10:52
کمک فوری فوری
مموریم خراب شده (memory corropted) اصلا فرمت نمیشه نه با گوشی نه با رمریدر . چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
سلام
میشه بگی دقیقا چه پیغامی میده؟(البته منظورم وقتیه که با رم ریدر می خوای فرمتش کنی؟)
آقا w950 هم simbian9.1 هست با uiq3 درست مثل p990 آیا تمام برنامه هایی که روی 990 نصب میشه و کار میکنه . روی 950 هم کار میکنه؟ کسی تست کرده یا اطلاعی داره؟ داه دیوونم میکنهههههههههههههه میخام بفروشم 950 بگیرم. به خاطر همین مشکل پلیرش که درد سر داره و نمیشه پلی لیست بسازم.
آره کار میکنه دوست عزیز
چرا نمیتونی پلی لیست بسازی این که کاری نداره
میری توی media player-->music-->playlist از اونجا new playlist رو انتخاب میکنی بعد هر آهنگی که خواستی بهش اضافه کنی میری روش more رو میزنی و add to playlist رو انتخاب میکنی
خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن.
یه سوال دیگه هم داشم :
چه وسایلی باید همراه گوشی باشه؟ هندزفزی(سیمی یا بلوتوث؟)-شارژر- و.... ؟!
ممنون
هندزفری سیمدار - شارژر - پایه استند - مموری 64 - کابل usb - پیچ و آچار برای باز کردن فلیپ - قلم اضافی
سلام
میشه در باره موارد زیر بیشتر توضیح بدین:
محل قرار گرفتن دکمه a در گوشی های اصلی و تقلبی چه فرقی داره؟
کدوم لیبل؟ میشه عکس بزارین؟!
ممنون
زیر فیلیپ یه صفحه کیبورد کامل هست که اگه گوشی اصل باشه باید دقیقا مثل کیبورد کامپیوتر باشه. یعنی حرف a باید تو ردیف وسط اولی از سمت چپ باشه.
shahshahani
10-11-2007, 10:57
آقا شرمنده یه سوال دیگه::11:
اگه مموری گارانتی داشته باشه یعنی برچسب هولوگرام داشته باشه فقط میشه اونو عوض کرد یا اینکه میشه کلا به مغازه دار پس دادش؟
آخه من به یارو گفتم پس ور دار گفت نمیشه فقط میتونم برات عوضش کنم.
ممنون.:10::46:
mkhavari2000
10-11-2007, 12:08
سلام دوستای عزیز و اساتید
من یه گوشی p990i دارم و اس ام اس های توی inbox من وقتی ذخیره میشند ساعت عای عجیب و غریب دارند مثلا الان ساعت 12 ظهر برای من ا س ام اس اومده و ساعت گوشی هم درست هست اما میزنه ساعت 14 و این باعث میشه که sort شدن اس ام اس هام هم به هم بریزه میشه راهنمایی کنید چی شده ؟
nakhordemast
10-11-2007, 12:58
آقا شرمنده یه سوال دیگه::11:
اگه مموری گارانتی داشته باشه یعنی برچسب هولوگرام داشته باشه فقط میشه اونو عوض کرد یا اینکه میشه کلا به مغازه دار پس دادش؟
آخه من به یارو گفتم پس ور دار گفت نمیشه فقط میتونم برات عوضش کنم.
ممنون.:10::46:
این بستگی به فروشنده داره باید باهاش شرط کنی و فاکتور هم بگیری. من به شرط تعویض خریدم. معمولا پس نمیگیرن. ولی موظف هستن عوض کنن البته اگر خراب باشه یا هنگ کنه. در ضمن هولوگرام هم ربطی به گارانتی نداره . حد اقل توی مموری گوشی که اینطوریه . باید به شرط بگیری.
سلام دوستای عزیز و اساتید
من یه گوشی p990i دارم و اس ام اس های توی inbox من وقتی ذخیره میشند ساعت عای عجیب و غریب دارند مثلا الان ساعت 12 ظهر برای من ا س ام اس اومده و ساعت گوشی هم درست هست اما میزنه ساعت 14 و این باعث میشه که sort شدن اس ام اس هام هم به هم بریزه میشه راهنمایی کنید چی شده ؟
بارها و بارها جواب داده شد. توی 5-6 صفحه فبل مطالعه کن.---- همینجوریه چاره نداره.
nakhordemast
10-11-2007, 13:06
سلام
آره کار میکنه دوست عزیز
چرا نمیتونی پلی لیست بسازی این که کاری نداره
میری توی media player-->music-->playlist از اونجا new playlist رو انتخاب میکنی بعد هر آهنگی که خواستی بهش اضافه کنی میری روش more رو میزنی و add to playlist رو انتخاب میکنی
.
,عملی نیست. وقتی 600 تا فایل ام پی تری ریختی تو گوشی دیگه عملا امکان نداره پلی لیست بسازی چون همه این 600 تا رو عین گوسفند پشت سر هم نشون میده و اصلا امکان نداره بفهمی هر ترکی مال چه خواننده و چه آلبومیه . ماشالا آرتیست و آلبوم موسیقی ها هم که بی سر و تهه و معلوم نیت.
اینجوری میشه عملا
track 1
track 1
track 1
track 1
track 1
track 1
track 1
track 1
track 1
track 2
track 2
track 2
track 2
track 2
track 2
track 2
track 2
track 2
track 3
track 3
track 3
track 3
track 3
track 3
.
.
.
از طریق file manager هم که نمیشه آلبوم ها ( فولدر ها) رو ریخت توی پلی لیست.!!!
گفتم با مدیا پلیر ویندوز پلی لیست بسازم بریزم توی فولدر ها ولی بازم نمیشناستشون
برنامه های دیگه پخش موسیقی هم نصب کردم همشون یه ایرادی دارن
چاره چیه؟
Adel1977
10-11-2007, 13:45
سلام.
ديروز داشتم با گوشي كار ميكردم. يه چندتا چيز جالب(به نظر خودم) موقع نوشتن متن با قلم رو صفحه فهميدم.
1-نحوه كپي كردن متن انتخابي: موقعي كه متن رو انتخاب ميكنيم(با نگاه داشتن قلم و كشيدن روي متن مثل موس كامپيوتر) با يك حركت قلم به سمت راست و سپس بالا(بدون برداشتن قلم مثل |__ ) متن انتخابي كپي ميشه و ميرهتو حافظه بدون اينكه از منوي Edit گزينه كپي رو بزنين. :20: (اگه كسي طريقه پيست كردن رو بلده به همين صورت بگه كه من هر كار كردم نشد)
2-موقع تايپ يه علامت مثلث سمت راست صفحه نشون ميده. من هميشه با خودم ميگفتم اين چيه تا ديروز كه فهميدم!!!:21: :5:
وقتي بالاي مثلث يعني بالاي صفحه چيزي رو با قلم مينويسيم عدد تايپ ميشه. مثلا اگه شما هر كار هم كنيد كه S رو تايپ كنيد عدد 5 رو تايپ ميكنه
بر عكس وقتي پايين مثلث با قلم چيزي رو مينويسيم در هر صورت حروف تايپ ميشه البته حروف كوچك
برا نوشتن حروف بزرگ هم اگه قسمتي از نوشته بالاي مثلث و قسمتي پايين مثلث باشه حروف بزرگ تايپ ميشه.
دوست عزیز سلام
در مورد روش پیست کردن بعد از کپی مورد کپی شده در حافظه باقی میمونه در هر قسمت دیگری که بروید با باز کردن منوی بالای صفحه وانتخاب ادیت و بعد پیست میتوانید آن را پیست کنید.
H M R 0 0 7
10-11-2007, 13:53
,عملی نیست. وقتی 600 تا فایل ام پی تری ریختی تو گوشی دیگه عملا امکان نداره پلی لیست بسازی چون همه این 600 تا رو عین گوسفند پشت سر هم نشون میده و اصلا امکان نداره بفهمی هر ترکی مال چه خواننده و چه آلبومیه . ماشالا آرتیست و آلبوم موسیقی ها هم که بی سر و تهه و معلوم نیت.
اینجوری میشه عملا
track 1
track 1
track 1
track 1
track 1
track 1
track 1
track 1
track 1
track 2
track 2
track 2
track 2
track 2
track 2
track 2
track 2
track 2
track 3
track 3
track 3
track 3
track 3
track 3
.
.
.
چاره چیه؟
بهترين راه كه خودمم اين كار رو كردم اينه كه برنامه LCGJukebox رو نصب كني. با اين برنامه خيلي راحت ميشه پلي ليست ساخت.كافيه يك پوشه رو باز كني بعد قسمت Platlist گزينه Edit Play list رو بزني و بعد پلي ليست رو ذخيره كني.
حالا موزيك پلير خود گوشي رو آپديت كن.ميبيني كه پلي ليستها رو ميشناسه به همين راحتي.
H M R 0 0 7
10-11-2007, 13:55
دوست عزیز سلام
در مورد روش پیست کردن بعد از کپی مورد کپی شده در حافظه باقی میمونه در هر قسمت دیگری که بروید با باز کردن منوی بالای صفحه وانتخاب ادیت و بعد پیست میتوانید آن را پیست کنید.
با تشكر.
ولي من منظورم اين نبود.
منظورم اين بود كه با همين قلم مثل روش كپي كردن كه اول به راست ميدي بعد بالا ، پيست كردم هم تقريبا همينجوري انجام بدي.
Titan Boy
10-11-2007, 15:35
سلام به همه ی دوستان گلم توو این کلوپ.من خودم قبلا خیلی به اینجا سر می زدم ولی دیگه کمتر اینجا میام.
یه درخواست از عزیزان داشتم.کسانی که P990i دارن می دونن.اگه کسی از شما بروبچ گل دموی P990i رو داره می شه خواهشا بذاره واسه دانلود!خیلی دنبالش گشتم.(همون فیلم گوشی رو می گم)...
بازم می گم اگه دارین لطفا بذارینش برای دانلود!ممنون میشم.
خواهشا یه جوابی به ما بدید.لطف می کنید(ضمنا اگه سوالی در مورد P990i هم داشتید بپرسید تا جایی که بتونم بهتون کمک می کنم"با اجازه ی اساتید عرض کردم"بالاخره ما هم یه چیزایی از این گوشی می دونیم که بدردتون بخوره)...
ramin2020
10-11-2007, 16:46
سلام.
مرسی. واسه من جالب بود، بخاطر همین رفتم دنبال این قضیه.
دقیقش اینجوریه:
بالای مثلث: اعداد و علائم
روبروی مثلث: حروف بزرگ
زیر مثلث: حروف کوچک
توو اینترنت گشتم و paste هم پیدا کردم + چیزای دیگه. باحاله، نگاه کنین:
ramin2020
10-11-2007, 16:48
خواهشا یه جوابی به ما بدید.لطف می کنید(ضمنا اگه سوالی در مورد P990i هم داشتید بپرسید تا جایی که بتونم بهتون کمک می کنم"با اجازه ی اساتید عرض کردم"بالاخره ما هم یه چیزایی از این گوشی می دونیم که بدردتون بخوره)...
من واسه خودمو پاک کردم. اگه حامد داشت واست آپلود میکنه. نگران نباش. یکم صبر کن.:46:
Persian.Boy
10-11-2007, 16:52
اینجوری میشه عملا
track 1
track 1
track 1
track 1
track 1
track 1
track 1
track 1
track 1
track 2
track 2
track 2
track 2
track 2
track 2
track 2
track 2
track 2
track 3
track 3
track 3
track 3
track 3
track 3
.
.
.
چاره چیه؟
افسوس میخورم به افرادی که کینه بی اطلاعی خودشون رو سر تکنولوژی خالی میکنند . حالا این تکتواوژی هر چی
میخواد باشه کاری به اینش ندارم.
دوستان وقتی از چیزی خبر نداریم بهتره که بریم دنبالش بگردیم و تحقیق کنیم نه اینکه بیاید و اسم نتیجه کار یک
عالمه متخصص و کارآمد رو گوسفند بزارید. گوسفند اونهایی هستند که باعث شدند مملکت ما به این شکا در بیاد نه
افرادی که یک عمر درس خوندند تا به جایی برسند.
برای اینکه مشکل شما حل بشه کوتاه و مختصر بهتون میگم و دقیق همون کاری رو بکنید که میگم چون دیگه به هیچ
سوالی جواب نمیدم.
ممنون از همراهی تون در این زمینه.
اول برنامه MP3tag رو که حجم بسیار کمی داره رو از لینک زیر دانلود کنید.
برنامه رو نصب کنید و جهت اطمینان برای اینکه منوهای این برنامه در کلیک راست موس ظاهر بشه یک بار سیستم
رو رستارت کنید.
حالا دقیقا مانند عکس زیر برید رو روی اون آلبوم، فولدر، و یا پوشه خواننده ای که میخواهید داخل گوشی تون وارد کنید
کلیک راست کنید و اون Mp3tag رو که بهتون نشون دادم در کلیک راست موستون انتخاب کنید.
مثلا من اومدم و یکی از آلبوم های معین رو روش راست کلیک کردم و اون گزینه رو انتخاب کردم حالا پنجره زیر برای
من باز شده.
معمولا بعضی سایت های ایرانی کلی تبلیغات اون سایت رو در فایل های صوتی ذخیره میکنند. برای اینکه اول
مطمئن بشیم که هیچ آثار و رد پا و آتو آشغالی در مشخصات فایل صوتی مون وجود نداره این کار رو بکنید.
بات ماوستون از پایین به بالا همه اون فایل های MP3 رو انتخاب کنید و بعد مانند شکل پایین بر روش کلیک راست کنید
و اون گزینه ای رو که بهتون نشون دادم انتخاب کنید تا همه tag ها پاک بشند.
خب حالا که همه مشخات پاک شد دوباره همه فایل ها رو انتخاب کنید و این بار در قسمت سمت چپ مشخصات اون
آلبوم و خواننده رو به دلخواه خودتون پر کنید. مثلا من مشخصات این آلبوم از معین رو به شکل زیر پر کردم. مشخصات
رو که کامل پر کردید فلش شماره 2 رو که در عکس نشون دادم کلیک کنید تا اون مشخصات برای همه اون فایل هایی
که انتخاب کردید ثبت بشه.
قسمت مشخصات رو تکمیل شد برای اینکه مطمئن بشید که آیا این مشخصات برای همه فایل ها یکسان ثبت شده
یا نه بر روی دونه به دونه اونها کلیک کنید و به قسمت سمت چپ نگاه کنید.
حلا اگر کسی خواست که گوشی موبالش هنگام پخش آهنگ عکس هم نشون بده اونوقت شما فلش شماره 1 رو
کلیک میکنید و مانند عکس زیر اون قسمتی رو که نشون دادم کلیک میکنید و مسیر عکس اون خواننده رو اونجا وارد
میکنید و بعد OK رو میزنید. >> دقت کنید که قبل از زدن فلش شماره 1 همه فایل ها انتخاب شده باشند وگرنه فقط
برای یک فایل عکس وارد میشه و بقیه بدون عکس میمونند.
برای اینکه مشکلی در نشون دادن عکس در داخل گوشی بوجود نیاد سعی کنید سعی کنید عکس خواننده رو در
داخل همون پوشه ای قرار بدید که الان دارید این کارهای بالا رو انجام میدید و بعد از تمام شدن کارتون هم از داخل
پوشه پاکش نکنید و بزارید عکس و یا کاور در داخل همون پوشه آلبوم خودش بمونه.
حالا کار ما اینجا تمام شد. اگر شما این آلبومی رو که الان با سلیقه خودتون و بصورت یکسان برای همه تعیین کردید
داخل مموری کارت و یا گوشی تون بریزید متوجه میشید که گوشی شما کاملا این آلبوم رو بصورت خیلی منظم
دسته بندی کرده.
یعنی شما هم میتونید از روی اسم خواننده آلبوم رو پیدا کنید و بزنید تا پخش بشه و هم از روی آلبوم میتونید آهنگی
رو که دوست دارید پخش کنید.
شما باید مشخصات دقیق رو برای تک تک آلومها و موزیک هاتون که میخواهید در گوشی وارد کنید مشخص کنید و
گرنه نرم افزار گوشی چطور میتونه خواسته شما رو حدس بزنه. جادوگر و فالگیر که نیست. این شما هستید که باید
برای گوشیتون تعیین کنید یک آلبوم رو چطور دسته بندی کنه.
موفق باشید.
H M R 0 0 7
10-11-2007, 16:54
مرسی. واسه من جالب بود، بخاطر همین رفتم دنبال این قضیه.
دقیقش اینجوریه:
بالای مثلث: اعداد و علائم
روبروی مثلث: حروف بزرگ
زیر مثلث: حروف کوچک
توو اینترنت گشتم و paste هم پیدا کردم + چیزای دیگه. باحاله، نگاه کنین:
مرسي. خيلي حال دادي
Mohandes_mansour
10-11-2007, 19:21
amirkhan_20e20
10-11-2007, 20:39
شما میتونی فونتهای اورجینال ویستا رو بگیری و توی همون فولدر که واسه فونت فارسی ریختی بریزی .
البته همه فونتهای ویندوز روی گوشی کار میکنه .
کوچک شدن فونت واسه تم هم میشه .....
amirkhan_20e20
10-11-2007, 20:50
این برنامه رو دانلود کنین و لذتش رو یرین .....
Dsma style Original Vista SP2 --- THEME WITH STATUS BAR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Original Vista Walls Sidebar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته برای دانلود باید توی وب سایت رجیستر کنین که دیگه کاریش نمیشه کرد .....
Titan Boy
10-11-2007, 22:28
من واسه خودمو پاک کردم. اگه حامد داشت واست آپلود میکنه. نگران نباش. یکم صبر کن.:46:
دم همشهری گرم.چشم...صبر هم می کنیم.فقط شما رو بخدا فراموشش نکنید!دوست ندارم هر دفعه وقت بذارم بیام ببینم خبری نیست(متوجه هستی که؟)به هر حال من منتظرم و پیشاپیش تشکر می کنم.
فعلا!
Titan Boy
10-11-2007, 22:37
افسوس میخورم به افرادی که کینه بی اطلاعی خودشون رو سر تکنولوژی خالی میکنند . حالا این تکتواوژی هر چی
میخواد باشه کاری به اینش ندارم.
دوستان وقتی از چیزی خبر نداریم بهتره که بریم دنبالش بگردیم و تحقیق کنیم نه اینکه بیاید و اسم نتیجه کار یک
عالمه متخصص و کارآمد رو گوسفند بزارید. گوسفند اونهایی هستند که باعث شدند مملکت ما به این شکا در بیاد نه
افرادی که یک عمر درس خوندند تا به جایی برسند.
برای اینکه مشکل شما حل بشه کوتاه و مختصر بهتون میگم و دقیق همون کاری رو بکنید که میگم چون دیگه به هیچ
سوالی جواب نمیدم.
ممنون از همراهی تون در این زمینه.
اول برنامه MP3tag رو که حجم بسیار کمی داره رو از لینک زیر دانلود کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه رو نصب کنید و جهت اطمینان برای اینکه منوهای این برنامه در کلیک راست موس ظاهر بشه یک بار سیستم
رو رستارت کنید.
حالا دقیقا مانند عکس زیر برید رو روی اون آلبوم، فولدر، و یا پوشه خواننده ای که میخواهید داخل گوشی تون وارد کنید
کلیک راست کنید و اون Mp3tag رو که بهتون نشون دادم در کلیک راست موستون انتخاب کنید.
مثلا من اومدم و یکی از آلبوم های معین رو روش راست کلیک کردم و اون گزینه رو انتخاب کردم حالا پنجره زیر برای
من باز شده.
معمولا بعضی سایت های ایرانی کلی تبلیغات اون سایت رو در فایل های صوتی ذخیره میکنند. برای اینکه اول
مطمئن بشیم که هیچ آثار و رد پا و آتو آشغالی در مشخصات فایل صوتی مون وجود نداره این کار رو بکنید.
بات ماوستون از پایین به بالا همه اون فایل های MP3 رو انتخاب کنید و بعد مانند شکل پایین بر روش کلیک راست کنید
و اون گزینه ای رو که بهتون نشون دادم انتخاب کنید تا همه tag ها پاک بشند.
خب حالا که همه مشخات پاک شد دوباره همه فایل ها رو انتخاب کنید و این بار در قسمت سمت چپ مشخصات اون
آلبوم و خواننده رو به دلخواه خودتون پر کنید. مثلا من مشخصات این آلبوم از معین رو به شکل زیر پر کردم. مشخصات
رو که کامل پر کردید فلش شماره 2 رو که در عکس نشون دادم کلیک کنید تا اون مشخصات برای همه اون فایل هایی
که انتخاب کردید ثبت بشه.
قسمت مشخصات رو تکمیل شد برای اینکه مطمئن بشید که آیا این مشخصات برای همه فایل ها یکسان ثبت شده
یا نه بر روی دونه به دونه اونها کلیک کنید و به قسمت سمت چپ نگاه کنید.
حلا اگر کسی خواست که گوشی موبالش هنگام پخش آهنگ عکس هم نشون بده اونوقت شما فلش شماره 1 رو
کلیک میکنید و مانند عکس زیر اون قسمتی رو که نشون دادم کلیک میکنید و مسیر عکس اون خواننده رو اونجا وارد
میکنید و بعد OK رو میزنید. >> دقت کنید که قبل از زدن فلش شماره 1 همه فایل ها انتخاب شده باشند وگرنه فقط
برای یک فایل عکس وارد میشه و بقیه بدون عکس میمونند.
برای اینکه مشکلی در نشون دادن عکس در داخل گوشی بوجود نیاد سعی کنید سعی کنید عکس خواننده رو در
داخل همون پوشه ای قرار بدید که الان دارید این کارهای بالا رو انجام میدید و بعد از تمام شدن کارتون هم از داخل
پوشه پاکش نکنید و بزارید عکس و یا کاور در داخل همون پوشه آلبوم خودش بمونه.
حالا کار ما اینجا تمام شد. اگر شما این آلبومی رو که الان با سلیقه خودتون و بصورت یکسان برای همه تعیین کردید
داخل مموری کارت و یا گوشی تون بریزید متوجه میشید که گوشی شما کاملا این آلبوم رو بصورت خیلی منظم
دسته بندی کرده.
یعنی شما هم میتونید از روی اسم خواننده آلبوم رو پیدا کنید و بزنید تا پخش بشه و هم از روی آلبوم میتونید آهنگی
رو که دوست دارید پخش کنید.
شما باید مشخصات دقیق رو برای تک تک آلومها و موزیک هاتون که میخواهید در گوشی وارد کنید مشخص کنید و
گرنه نرم افزار گوشی چطور میتونه خواسته شما رو حدس بزنه. جادوگر و فالگیر که نیست. این شما هستید که باید
برای گوشیتون تعیین کنید یک آلبوم رو چطور دسته بندی کنه.
موفق باشید.
احسنت و آفرین به شما.من می خواستم خودم یه توضیح اجمالی در این مورد به دوستان بدم چون خودم که قبلا P990i داشتم یه همچین مشکلی باهاش داشتم که بعد تونستم حلش کنم.
کار شما قابل تحسینه.هر چند که دیگه خودم این گوشی رو ندارم ولی دلم نیومد ازت تشکر نکنم:11:!
sistanian
10-11-2007, 23:40
چطوري ميشه تو p990i فارسي نوشت
ramin2020
11-11-2007, 00:56
اینجوری میشه عملا
track 1
track 1
track 2
track 2
track 3
track 3
.
.
چاره چیه؟
ای بابا. من موندم تو چرا با این مدیا پلیر مشکل داری. بیچاره همه کار می کنه که!
آقا نگاه کن، 2تا راه داری. یا می تونی خیلی آهنگاتو تروتمیز کنی و تگ هاشونو درست کنی (که من به صورت دستی و persianboy توسط برنامه، گفتیم چجوری) یا اینکه از روی اسم فایل. که فکر کنم تو می خوای از روی اسم فایل کار کنی. بازم مشکلی نیست. توو مدیا پلیر برو به قسمت tracks و اونجا همه فایل هاتو با اسمشون ببین و پخش کن.
playlist هم کاری نداره. اول میری به قسمت playlist و هر چندتا خواستی با اسم درست می کنی. بعد می ری به جایی که موزیک هات هست (تو میری به track :31:) روی هر کدوم که می خوای به playlist اضافه کنی وای میستی و از منوی more گزینه manage>add to play list رو میزنی و playlist مورد نظرتو انتخاب می کنی.
البته من بیشتر با موزیک های تر و تمیز حال می کنم. بهتره که همه کم کم به این سمت بریم چون واسه پیدا کردن موزیک خیلی کمک می کنه حتی در کامپیوتر.( در آینده meta data حرف اول رو میزنه واسه search کردن)
فکرکنم کاملا واضح توضیح داده باشم. اگه بازم سوالی بود بپرس.
از persianboy هم بابت توضیحاتش ممنونم.:11:
ramin2020
11-11-2007, 01:17
چطوري ميشه تو p990i فارسي نوشت
بازم سوال تکراری. یکم صفحات قبل رو بخونین لطفا!!!
جواب میدم به امید اینکه دیگه این سوال پرسیده نشه:
واسه دیدن نوشته های فارسی،4تافنت را داهل پوشه ای به نام fonts قرار بدین و در پوشه resoure داخل مموری کارت، کپی کنین.
برای نوشتن فارسی هم، اون فایل html رو یه جا کپی کنین و هرموقع خواستین فارسی بنویسین، فایل رو باز کنین، متن خودتون رو بنویسید و به جایی که می خواین ببرین عمل copy paste انجام بدین.
لینک دانلود:
مرسي. خيلي حال دادي
قربونت. تو هم حال دادی.
خوشم میاد از این تاپیک. همه هم یاد میدن هم یاد می گیرن. تعامل وجود داره.:10:
ramin2020
11-11-2007, 02:05
دم همشهری گرم.چشم...صبر هم می کنیم.فقط شما رو بخدا فراموشش نکنید!دوست ندارم هر دفعه وقت بذارم بیام ببینم خبری نیست(متوجه هستی که؟)به هر حال من منتظرم و پیشاپیش تشکر می کنم.
فعلا!
مخلصیم! نه، یادم می مونه، حواسم هست.:46:
راستی از N95 راضی هستی؟ (بدون تعصب)
hamed1987
11-11-2007, 02:07
*** سومین سوپرایز هم خیلی زود آماده شد***
** قرار دادن تم های اصلی گوشی P990 برای دانلود **
سلام به همه دوستان
خوشبختانه سریعا تونستیم سوپرایز بعدی رو هم جور کنیم با اینکه نزدیک امتحانات دانشگاهی هستیم
خوب این سوپرایز فراگیر نیست و بیشتر به درد اونایی میخوره که هارد داخلی رو فرمت کردند ( قابل توجه nakhorde mast عزیز )
امیدواریم مفید واقع بشه
اینم لینک دانلود :
منتظر سوپرایزهای بعدی ما هم باشید
پیروز باشید
hamed1987 :10:ramin2020
(این هم دویستمون پست خودم که 80% اون تو این تاپیک بود که مساوی است با تغییر درجه کاربری )
hamed1987
11-11-2007, 02:45
***و اینک چهارمین سوپرایز***
** آپلود کردن دموی گوشی P990 برای دانلود**
دیگه امشب حسابی سوپرایزتون کردیم
اینم بیشتر به درد افرادی میخوره که اکثرا برای اینکه حافظه آزاد بیشتری داشته باشند ، دمو را پاک میکنند.
( تقدیم به Titan Boy عزیز )
دیگه فکر نکنم نیاز به توضیحی داشته باشه
لینک دانلود:
همچنان منتظر سوپرایزهای بعدی ما باشید
خوش باشید
hamed1987:10:ramin2020
لینک قرار داده شد
Titan Boy
11-11-2007, 08:22
مخلصیم! نه، یادم می مونه، حواسم هست.:46:
راستی از N95 راضی هستی؟ (بدون تعصب)
بی تعصب می گم :من اول Samsung D600 داشتم.بر خلاف خیلی از عزیزان که می گفتن سامسونگ این جوریه اون جوریه کلی هم از استفاده باهاش لذت بردم.نه آنتن دهیش مشکلی داشت(البته اصلی ترین موضوع در بررسی) و نه چیزای دیگش ، تازه نسبت به خیلی از گوشی های دیگه از ظاهر قشنگتری برخوردار بود(کاملا سلیقه ای).دوربینش هم که 2 مگا بود و توو روز واقعا خوب عکس می گرفت و به همراه خودش یه کابل اتصال مستقیم به TV داشت.دیگه از یه گوشی با این قیمت چی می خوای؟!؟!؟!اما دومین گوشی که P990i باشه...به نظر من این گوشی با توجه به ارزون شدن ناگهانیش جز اون دسته گوشی هایی هست که واقعا ارزش پول پرداخت شده بابتش رو داره و شاید هم خیلی بیشتر!دیگه دوستان توو این کلوپ خودشون خیلی بهتر می دونن که به نظر من شاید بدترین مشکل این گوشی سختیه کار باهاش بود که اگه اونم یه کم انگلیسی بلد بودی مشکلش حل بود.حتی این گوشی اونقدر امکاناتش وسیع هست که من چندتا عکس توو اینترنت دیده بودم که P990i رو مقابل N95 گذاشته بودن و امکاناتشون رو نقد می کردن.عکس هاشون رو هم بعدا براتون حتما می ذارم!و سرانجام N95 که به نظرم گوشیه ی نسبتا خوبیه ولی دیگه ارزش این همه پول خرج کردن رو نداره(البته اینم بگم که توو ایران اینجوریه ، چرا؟چون خیلی از امکاناتش اینجا غیر قابل استفاده و تقریبا بی خوده).ولی در کل از بقیه ی گوشی ها خیلی سرتره...مثلا 5 مگا پیکسل دوربین ، صفحه نمایش 16 میلیون رنگی ، GPS ، قطب نما ، خروجی تلویزیون ، سیستم عامل مطمئن و خیلی چیزهای دیگه که اینجا نمیشه مطرحشون کرد دوستان!به هر حال امیدوارم بدردتون خورده باشه رفقا مخصوصا آقا ramin2020...
nezarat2005
11-11-2007, 13:28
3روزه که اینباکس گوشیم باز نمیشه یا باز میشه سریع بسته میشه
این ارور رو میده
(application closed)
application:messaging
reason code:user
reason number:130
گوشیم هم سیتادل اصل فرانسه است 2ماهه خریدمش
تو رو خدا کمکم کنید
nezarat2005
11-11-2007, 14:05
راستی وقتی که برنامه best msg storer رو میخوام باز کنم هم همین ارور رو میده
برنامه دیگه ای نیست که از مسیج ها بکاپ بگیری؟
دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنن
ramin2020
11-11-2007, 14:27
این ارور رو میده
(application closed)
تو رو خدا کمکم کنید
اگه برنامه ای واسه اس ام اس نصب کردی ( که فکر کنم داری) پاکش کن بعد گوشی رو رستارت کن ببین حل میشه؟
بی تعصب می گم :من اول Samsung D600 داشتم.بر خلاف خیلی از عزیزان که می گفتن سامسونگ این جوریه اون جوریه کلی هم از استفاده باهاش لذت بردم....
و خیلی چیزهای دیگه که اینجا نمیشه مطرحشون کرد دوستان!به هر حال امیدوارم بدردتون خورده باشه رفقا مخصوصا آقا ramin2020...
مرسی. منم معتقدم بیشتر قابلیت های این گوشی ها توو ایران بلا استفاده هست!!!
mkhavari2000
11-11-2007, 15:31
:5:سلآم من آين پست رو دآرم بآ گوشيl ميفرستم كه بآبلوتوث وصل شدم
Adel1977
11-11-2007, 19:42
[quote=ramin2020;1800643]بازم سوال تکراری. یکم صفحات قبل رو بخونین لطفا!!!
واسه دیدن نوشته های فارسی،4تافنت را داهل پوشه ای به نام fonts قرار بدین و در پوشه resoure داخل مموری کارت، کپی کنین.
برای نوشتن فارسی هم، اون فایل html رو یه جا کپی کنین و هرموقع خواستین فارسی بنویسین، فایل رو باز کنین، متن خودتون رو بنویسید و به جایی که می خواین ببرین عمل copy paste انجام بدین.
لینک دانلود:
دوست عزیز ممنون از راهنمایی هاتون
ولی من یه مشکلی دارم. نه میتونم فولدری به نام فونت در resource درست کنم نه فولدر رو از جای دیگه مموری کارت به resource میتونم move کنم؟؟ در هر دو حالت علامت خطر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میاد بدون توضیح؟ و کپی نمیشه please HELP me Thanks
به عبارت بهتر Resource من قفل شده و هیچ فولدری رو نمیتونم توش بسازم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vashka_overloaded
11-11-2007, 20:34
با سلام
اقا من می خوام یه p990 بگیرم وقتی رفتم مغازه شماره IMEI رو چک کردم هم رو جعبه و هم رو بدنه گوشی و هم در داخل خود گوشی چک کردم همه یکی بود ولی وقتی تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید شماره رو چک کردم مشخصاتی به من نداد به نظرتون مشکل داره این گوشی؟؟؟؟؟؟
Mohandes_mansour
11-11-2007, 21:39
دوست عزیز ، نیازی نیست یه سوالو چند بار مطرح کنی ،اگه احیانا دیدی جوابی نیومده بدون که جوابی واسش پیدا نشده یا در حال تست هست که جواب بی ربط داده نشه:10:البته جواب شما رو من دادم،نمیدونم چرا دو بار دیگه هم سوال کردی:18::19:
ببخشید که سوالمو تکراری پرسیدم...
مرسی
با این کار فقط متن مسیج هام بزرگ میشه یا کله گوشیم ؟؟؟
من میخواک که کله گوشیم خطش بزرگتر بشه...نه فقط مسیج
مرسی به هر حال
vashka_overloaded
11-11-2007, 22:50
با سلام
اقا من می خوام یه p990 بگیرم وقتی رفتم مغازه شماره IMEI رو چک کردم هم رو جعبه و هم رو بدنه گوشی و هم در داخل خود گوشی چک کردم همه یکی بود ولی وقتی تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید شماره رو چک کردم مشخصاتی به من نداد به نظرتون مشکل داره این گوشی؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده
hamed1987
11-11-2007, 22:52
لینک دانلود:
ولی من یه مشکلی دارم. نه میتونم فولدری به نام فونت در resource درست کنم نه فولدر رو از جای دیگه مموری کارت به resource میتونم move کنم؟؟ در هر دو حالت علامت خطر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میاد بدون توضیح؟ و کپی نمیشه please HELP me Thanks
به عبارت بهتر Resource من قفل شده و هیچ فولدری رو نمیتونم توش بسازم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این فولدر ها رو باید از طریق کامپیوتر ایجاد کنی، آیا این کارو انجام میدی؟؟؟
hamed1987
11-11-2007, 22:54
کسی نیست جواب بده
دوست من آیا شما کاملا مراحل تست در سایت را درست انجام میدین؟؟
vashka_overloaded
11-11-2007, 23:40
دوست من آیا شما کاملا مراحل تست در سایت را درست انجام میدین؟؟
همه مراحل رو درست می رم
نمی دونید چه مشکلی داره؟
الان مال سریال یه p990 دیگه رو هم چک کردم نداشت ولی مال یه w810 رو زدم مشخصاتش رو به من داد
hamed1987
12-11-2007, 01:29
اینم بیشتر به درد افرادی میخوره که اکثرا برای اینکه حافظه آزاد بیشتری داشته باشند ، دمو را پاک میکنند.
لینک دانلود:
همچنان منتظر سوپرایزهای بعدی ما باشید
خوش باشید
لینک قرار داده شد
لینک دانلود قرار داده شد
akilis2006
12-11-2007, 04:07
من برنامه رجيستر شده Message Storer رو لازم دارم هيچ كدوم از اينهايي كه هست رجيستر نميشه وميگه كد اشتباهه ممنون از توجهتون
Titan Boy
12-11-2007, 08:12
لینک دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمچنان منتظر سوپرایزهای بعدی ما باشید
خوش باشید
لینک قرار داده شد
سلام حامد جان.ببخش تا حالا نتونستم بهت جواب بدم...واقعا ازت ممنون.اینم همون عکس هایی که می گفتم P990i رو مقابل N95 گذاشتن برای مقایسه :
خب دیگه.عکس ها رو هم که دیدید.
ولی در کل من نمی دونم که چرا با بچه های کلوپ سونی اریکسون خیلی بیشتر از کلوپ های دیگه حال می کنم...همتون با مرامین!
ashkan1360
12-11-2007, 08:25
همه مراحل رو درست می رم
نمی دونید چه مشکلی داره؟
الان مال سریال یه p990 دیگه رو هم چک کردم نداشت ولی مال یه w810 رو زدم مشخصاتش رو به من داد
دوستان که گفتند ، جواب این سایت خیلی معتبر نیست
البته برای خود من هم جواب نداد
H M R 0 0 7
12-11-2007, 08:31
[quote=ramin2020;1800643]بازم سوال تکراری. یکم صفحات قبل رو بخونین لطفا!!!
لینک دانلود:
چون پوشه resoure يك پوشه سيستمي از ديد گوشي حساب ميشه پس از طريق گوشي هيچ كاري نميتونين روش انجام بدين.
براي اين كار همونطور كه دوستان متخصص گفتن بايد بري از توي كامپيوتر اين كار رو انجام بدي.
پوشه resoure هم معمولا بعد از نصب يك يا 2 برنامه توسط برنامه ها روي رم ايجاد ميشه و نيازي نيست كه خودتون اينن كار رو انجام بدين.فقط احتمالش هست كه مخفي باشه.
shahshahani
12-11-2007, 10:18
سلام به همه بروبچ...:8:
می خواستم ببینم شما هم وقتی pc suit را روی کامپیوتر نصب میکنین یه برنامه دیگه هم به اسم
mRouter USB رو کامپیوترتون نصب میشه؟
مال من که نصب میشه.
فکر کنم از طریق اون بشه با بلوتوث اینترنت رو بین گوشی و کامپیوتر شیر کرد و نیازی هم به اینهمه اطلاعات مهندسی نیست.:27:
من که شخصا علاقه ای به استفاده از اینترنت بوسیله بلوتوث ندارم .:31: دوستان روش کار کنن.:5:
موفق باشین.:10:
.این نرم افزار با کمک یک دستگاه بلوتوس gps موقعیت شمارا در هر نقطه دنیا نشان می دهد و با استفاده از ان دیگر راه خود را گم نمیکنید.پسوند این فایل sis میباشد.فقط محدودیت استفاده 14 روزه دارد باقی امکانات مانند ورژن فول استحجم فایل 900 کیلوبایت است
لینک دانلود:
HTML کد:
کسی کرک شدشو داره؟
ashkan1360
13-11-2007, 08:34
.این نرم افزار با کمک یک دستگاه بلوتوس gps موقعیت شمارا در هر نقطه دنیا نشان می دهد و با استفاده از ان دیگر راه خود را گم نمیکنید.پسوند این فایل sis میباشد.فقط محدودیت استفاده 14 روزه دارد باقی امکانات مانند ورژن فول استحجم فایل 900 کیلوبایت است
لینک دانلود:
HTML کد:
کسی کرک شدشو داره؟
مطمئنی؟
مگه دستگاه بلوتوث ، تجهیزات GPS داره؟؟؟؟؟
ashkan1360
13-11-2007, 08:35
سلام به همه بروبچ...:8:
می خواستم ببینم شما هم وقتی pc suit را روی کامپیوتر نصب میکنین یه برنامه دیگه هم به اسم
mRouter USB رو کامپیوترتون نصب میشه؟
مال من که نصب میشه.
فکر کنم از طریق اون بشه با بلوتوث اینترنت رو بین گوشی و کامپیوتر شیر کرد و نیازی هم به اینهمه اطلاعات مهندسی نیست.:27:
من که شخصا علاقه ای به استفاده از اینترنت بوسیله بلوتوث ندارم .:31: دوستان روش کار کنن.:5:
موفق باشین.:10:
من که نتونستم با این برنامه mRouter کار کنم!!!!!!!!
چکار میکنه؟
ashkan1360
13-11-2007, 09:30
دوستان ، کسی نفهمید چطوری اینترنتو با بلوتوث بفرستیم رو گوشی؟
shahshahani
13-11-2007, 09:43
من که نتونستم با این برنامه mRouter کار کنم!!!!!!!!
چکار میکنه؟
منم نمیدونم دقیقا چی کار میکنه.:13:
فقط میدونم که اگه روش دبل کلیک بکنی یه پنجره واز میشه بهد از تو قسمت tools یه گزینه داره که نحوه اتصال موبایل رو به کامپیوتر تعیین می کنی که البته بطور پیش فرض usb انتخاب شده حالا اگه عوضش کنی و بذاریش روی bluetooth ممکنه یه کارایی بشه کرد.:27:
یه کم دیگه باهاش ور برو شاید یه چیزایی دستگیرت شد.:20:
موفق باشی...:10:
ashkan1360
13-11-2007, 11:43
دوستان یکی ازهمکارای من w950 داره ، روش فارسی سازی 990 رو میتونم روی اون پیاده کنم؟
hs141962
13-11-2007, 13:42
ايا برنامه پيامگير براي p990 وجود دارد .؟
nezarat2005
13-11-2007, 13:44
این ارور رو میده
(application closed)
تو رو خدا کمکم کنید
کسی نیست جواب بده
برنامه رو پاک کردم restart هم کردم درست نشد
master reset کنم یا update
اگر آپدیت کنم دیگه گارانتی نداره؟
حالا این گارانتی پس از فروش به چه دردی می خوره؟
hs141962
13-11-2007, 13:44
دوستان یکی ازهمکارای من w950 داره ، روش فارسی سازی 990 رو میتونم روی اون پیاده کنم؟
فكر نكنم چون معمولا برنامه هاي p990 مخصوص خودشه.
hs141962
13-11-2007, 13:47
کسی نیست جواب بده
اصولا اين گارانتي ها الكي است و موقع ضرورت كاري برات انجام نميدن فكر كنم master reset بهتره و صد در صد درست ميشه
ashkan1360
13-11-2007, 14:06
آخه ساختار برنامه ای دو گوشی فکرکنم شبیه هم باشه
خوب مگه هردو uiq3 نیستند؟
ashkan1360
13-11-2007, 14:50
من گوشی رو بی ضمانت خریدم
پس احتمال داره که کد گوشی تقلبی باشه یعنی رجیستر نشده باشه
اگه آپگرید کنم ، خطری داره؟
شنیدم گوشی های اینجوری رو نباید آپگرید کرد
ashkan1360
13-11-2007, 14:51
ازکجا میشه فهمید که سریال گوشی change شده است یا نه ؟
H M R 0 0 7
13-11-2007, 18:46
کسی نیست جواب بده
بابا گارانتي رو بنداز آشغالي.
اصلا بدرد نميخوره. فقط پول اضافيه.
از من ميشنوي آپديتش كن
H M R 0 0 7
13-11-2007, 18:47
به لطف مخابرات ديگه دوران رجيستر گذشت.
راحت باش.هر كار ميخواي كن.
H M R 0 0 7
13-11-2007, 18:50
سريال رو كارتون رو با سريال گوشي كه پشته باطري نوشته رو مطابقت بده. اگه نخورد چنج شدست.
البته بيخيالش هيچ فرقي نميكنه
H M R 0 0 7
13-11-2007, 18:51
تمام برنامه هاي p990 به w950 هم ميخوره.
مطمئنی؟
مگه دستگاه بلوتوث ، تجهیزات GPS داره؟؟؟؟؟
دوست عزیز دستگاهی به نام بلوتوس جیپی اس به بازار اومده به قیمت 120 هزار تومن که با اون نرم افزار که درخواست کرک رو داشتم.و یک نقشه از هر شهر ا کشوری(حتی اون نقشه جاوا)موقعیت مکانی شما رو نشون میده و همچنین میتونین بهش مسیر بدین تا شما رو به اون ادرس هدایت کنه(حالا کرک شدش رو دارید/.
masoud_rh
14-11-2007, 01:26
اگر مي خواي ببيني سريال گوشيت درسته يا نه اين کد رو بزن #06#* و با سريال زير باطري مغايسه کن ببين درسته يا نه و با رفتن به اين سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميتوني اطلات کامل گوشيت رو در بياري مثل کشور سازنده و سريال و يازمان توليد و يا اينکه بازار اوليه گوشيت کجا بوده و...
:10: :5:
ice.cloud
14-11-2007, 03:05
اگه Imei گوشیت تو این سایتی که دوست عزیزمون داده ثبت شده باشه یعنی اگه کد را وارد کنی مدل گوشیت رو میتره یا نه اگه نیاورد این کار رو نکن
ice.cloud
14-11-2007, 03:09
سريال رو كارتون رو با سريال گوشي كه پشته باطري نوشته رو مطابقت بده. اگه نخورد چنج شدست.
البته بيخيالش هيچ فرقي نميكنه
دوران چنج گذشته اما اگر سریال چنج باشه در هنگام آپدیت به سریال اصلی بر می گرده که برای منطقه ایران نیست و باید گوشیت رو فلش کنی تا سریال اصلی با منطقه ایران جواب بده که هزینه فلش هم 4 هزار تومانه اگه گوشیت سریال چنجه باید اول فلش کنی بعد آپدیت کنی
سلام
این تاپیک مرجع خیلی خوبیه و بحث های خیلی مفیدی توش هست ولی یـه نقطه ضعف داره و اونم عدم وجود فهرست برای تاپیک هست.
مثلاً توی تاپیک 10 بار روش استفاده از کارکترهای فارسی روی گوشی گفته شده ولی تا حالا 110 بار بعد از اون پرسیده شده و باز هم پرسیده میشه !
اگه به کمک مدیران این بخش توی صفحه اول یه فهرست از مطالبی که خیلی پرسیده میشه گذاشته بشه خیلی عالیه.
آخه جستجو بین این چند هزار تا پست هم با این سرعت بیت به بیت اینترنت صبر ایــــوب می خواد!!
ممنون میشم مدیران و افراد فعال تاپیک یـــه توجهی بفرماین.
ashkan1360
14-11-2007, 10:05
سلام
این تاپیک مرجع خیلی خوبیه و بحث های خیلی مفیدی توش هست ولی یـه نقطه ضعف داره و اونم عدم وجود فهرست برای تاپیک هست.
مثلاً توی تاپیک 10 بار روش استفاده از کارکترهای فارسی روی گوشی گفته شده ولی تا حالا 110 بار بعد از اون پرسیده شده و باز هم پرسیده میشه !
اگه به کمک مدیران این بخش توی صفحه اول یه فهرست از مطالبی که خیلی پرسیده میشه گذاشته بشه خیلی عالیه.
آخه جستجو بین این چند هزار تا پست هم با این سرعت بیت به بیت اینترنت صبر ایــــوب می خواد!!
پیشنهاد متین و خوبیه
من هم موافقم
ولی فکر میکنم سخت باشه ، نه ؟
ashkan1360
14-11-2007, 10:07
اگر مي خواي ببيني سريال گوشيت درسته يا نه اين کد رو بزن #06#* و با سريال زير باطري مغايسه کن ببين درسته يا نه و با رفتن به اين سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميتوني اطلات کامل گوشيت رو در بياري مثل کشور سازنده و سريال و يازمان توليد و يا اينکه بازار اوليه گوشيت کجا بوده و...
:10: :5:
شماره ایکه به روش بالا خود گوشی میده با زیر باتری و جعبه یکی است
ولیتوی اون سایته جواب نمیده بهم و میگه که به نظر میاد که درست باشه
حالا در کل بگین آپدیت کنم یا نه ؟
Adel1977
14-11-2007, 18:17
[quote=Adel1977;1802623]
چون پوشه resoure يك پوشه سيستمي از ديد گوشي حساب ميشه پس از طريق گوشي هيچ كاري نميتونين روش انجام بدين.
براي اين كار همونطور كه دوستان متخصص گفتن بايد بري از توي كامپيوتر اين كار رو انجام بدي.
پوشه resoure هم معمولا بعد از نصب يك يا 2 برنامه توسط برنامه ها روي رم ايجاد ميشه و نيازي نيست كه خودتون اينن كار رو انجام بدين.فقط احتمالش هست كه مخفي باشه.
دوستان عزیز از راهنماییهای شما سپاسگذارم. Hamed1987 and HMR007
فقط من موقع تایپ فارسی چپ به راستم . چطوری حلش کنم؟ ببخشید سوالهام ---> level=0 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنونم
hamed1987
14-11-2007, 23:55
سلام حامد جان.ببخش تا حالا نتونستم بهت جواب بدم...واقعا ازت ممنون.اینم همون عکس هایی که می گفتم P990i رو مقابل N95 گذاشتن برای مقایسه :
خب دیگه.عکس ها رو هم که دیدید.
ولی در کل من نمی دونم که چرا با بچه های کلوپ سونی اریکسون خیلی بیشتر از کلوپ های دیگه حال می کنم...همتون با مرامین!
خواهش میکنم دوست عزیز
شما هم کم با مرام نیستیا:10::11:
hamed1987
15-11-2007, 00:00
[quote=hmr007;1804015]
دوستان عزیز از راهنماییهای شما سپاسگذارم. Hamed1987 and HMR007
فقط من موقع تایپ فارسی چپ به راستم . چطوری حلش کنم؟ ببخشید سوالهام ---> level=0 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنونم
خوب کارش آسونه
قبل از شروع کردن به تایپ فقط یه بار space را بزنید
همین:10:
hamed1987
15-11-2007, 00:02
سلام
درباره این موضوع در حال کار هستیم با رامین (بعد از جریان آموزش آپدیت ،پیگیر این هستیم)
جز سوپرایز های بعدی ما هست
منتظر باشید...
hamed1987
15-11-2007, 00:03
کسی نیست جواب بده
اگه گارانتی داره ببر اونجا خودشون آپدیت میکنن
البته با هزینه
با سلام آیا از دوستان کسی برنامه منشی تلفنی برای p990 سراغ داره؟؟
ممنون می شوم راهنمایی کنید
saeedmaxxx
15-11-2007, 23:28
اقا چطوری میتونیم مکالمات رو ضبط کنیم من که گشتم چیزی پیدا نکردم تو گوشی
hamed1987
16-11-2007, 01:02
اقا چطوری میتونیم مکالمات رو ضبط کنیم من که گشتم چیزی پیدا نکردم تو گوشی
دوست عزیز در حالت عادی (حتی غیر عادی!!!) نمیشه این کار رو کرد
چند برنامه در این باره اومد ولی کارساز نبودن
موفق باشی:10:
Adel1977
16-11-2007, 16:34
با سلام و آرزوی شادی برای همه
گوشیم یه مشکل جدید پیدا کرده؟
وقتی رو Uninstall کلیک می کنم گوشیم میره تو کما؟؟ اینم بگم که قبلا Uninstall کرده بودم بدون مشکل؟!
راستی من الان موقتا چابهارم کسی اینجا کاری نداره قربون همگی.
hamed1987
17-11-2007, 00:46
وقتی رو Uninstall کلیک می کنم گوشیم میره تو کما؟؟ اینم بگم که قبلا Uninstall کرده بودم بدون مشکل؟!
دوست عزیز سلام
ما هم برای شما آرزوی شادی و موفقیت میکنیم
یعنی هنگ میکنه؟
آیا گوشیه شما آپدیت هست؟
با نصب چه برنامه ای به این صورت در آمده؟
آیا از برنامه ای که نسخه trial بوده استفاده کردید؟
موفق باشید:11:
من گوشی p910 دارم مجبور شدم گوشی رو فلش کنم بعدش تمام اطلاعات را ریستور کردم
همه چیز به حالت اول برگست اما این کیبورد مجازیش کار نمی کنه وقتی می خوام مسجی بفرستم عکش هست
اما هر چی روش میری انگار نه انگار مثل اینکه یجور غیر فعال شده باشه
چکارش کنم
shahshahani
17-11-2007, 09:21
جديدترين صفحه كليد فارسي
توضيح: بعد از باز كردن برنامه توي بروزر گوشي ، از منوي Setting گزينه Fit To Screen رو غير فعال كنيد
اينم از اسكرين شاتش.
لينك دانلود
آقا خیلی باحالی دستت درد نکنه ممنون.:40::46::10:
سلام منم همین مشکل رو داشتم و الان هم کما بیش دارم. به چندتا سوال من جواب بده تا بتونم کمکت کنم::31:
1- آپدیت کردی یا نه؟
2- مموریت رو عوض کردی یا نه؟
3- برنامه هایی که می خوای uninstall کنی روی گوشی نصب شدند یا روی مموری؟
4- برنامه های که می خوای uninstall کنی jar هستن یا sis ؟
5- برنامه های جاوا زیاد روی مموری نصب می کنی؟
منم عید نوروز امسال چابهار بودم خیلی جای باحالیه.:8: خوش بگذره.:10:
shahshahani
17-11-2007, 09:31
بازم سلام.:31:
یه مشکل دیگه...:19::19::19:
نمی دونم چرا از امروز که میرم توی قسمت وب گوشی هی ارور میده و بعدش هم گوشی هنگ میکنه و هر چی صبر می کنم فایده ای نداره.:41:
آخرش مجبور میشم باطریشو در بیارم و دوباره روشنش کنم.:13:
اگه کسی میتونه کمکی کنه ممنون میشم چون من خیلی با گوشی به اینترنت وصل میشم.:20:
saeedmaxxx
17-11-2007, 10:00
اقا این دوربین من تو فیلمبرداری فوکوسش از بین میره
از وقتی اپدیت کردم اینجوری شده
بنظرتون اگه دوباره اپدیت کنم درست میشه؟
saeedmaxxx
17-11-2007, 10:01
جديدترين صفحه كليد فارسي
توضيح: بعد از باز كردن برنامه توي بروزر گوشي ، از منوي Setting گزينه Fit To Screen رو غير فعال كنيد
اينم از اسكرين شاتش.
لينك دانلود
این رو چطوری فعال کنیم
یعنی کجا بزنیم
MasterData
17-11-2007, 10:15
جديدترين صفحه كليد فارسي
اينم از اسكرين شاتش.
لينك دانلود
ببخشید من زیاد با این p990 کار نکردم
این فایل رو باید چه طوری نصب کنم ؟ چه طوری ازش باید استفاده کرد؟
hs141962
17-11-2007, 13:38
دوستان سريال نامبر
214457051231735
براي Crystal Arabioc هست
هركس هر سوالي در مورد p990 داشت مطرح كنه
بازي و نرم افزار فول هم هر كس خواست درخواست كنه ....
برنامه ايي كه تصوير فرد تماس گيرنده را كامل و بزرگ بيندازه رو صفحه و برنامه پيغامگير براي p990 اگه داري ممنون ميشم معرفي كني
hs141962
17-11-2007, 13:44
ببخشيد يك سوال ديگه هم داشتم:من قبلا k750 داشتم وقتي رو silent بود آهنگي چيزي مي گذاشتي با صدا پخش مي كرد ولي تو p990 اينجوري نيست . راهي نيست كه مثل k750 بشه؟روي علامت سايلنت كليك كن تيك سايلنت رو بردار و صداي multimedia رو زياد كن و صداي آهنگ و مسيج رو كم كن اونوقت گوشيت در حالت سايلنت ولي آهنگ ميتوني گوش كني
emprator_kochak
17-11-2007, 14:26
فایل رو کپی کن رو مموری گوشیت بعد برو اونجایی که کپیش کردی، برو روش و اوکی کن بعد سیوش کن بعد برو تو برنامه اوپرا تو بوکمارک اسم برنامه هستش روش کلیک کن میاد بالا بعد متنتو بنویس و کپیش کن جایی که میخوای
steven seagal
17-11-2007, 17:13
اقایون من p990 دارم.وقتی میخوام فلش دوربینو روشن نگه دارم تا به عنوان چراغ قوه یا برای فیلمبرداری ازش استفاده کنم بعد از این که جاگ دیالو می چرخونم گوشی سکته میزنه.هنگ میکنه و فقط باید باطریشو درارم تا درست شه.لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
صفحات قبلی رو که نگاه می کردم دیدم انگار توی P990 نمیشه مکالمه ها رو ظبط کرد!!!
این حقیقت داره ؟
آخه توی K750 و بیشتر گوشی های قبلی سونی اریکسون این امکان رو پیاده سازی کردن!
ممنون
shamerza
18-11-2007, 12:36
salam
man ye moshkeli daram
mikhastam rooye gooshim(p990)taghviyate seda nasb konam amma nemidoonam chi shod ke gooshim khamoosh shod bad az inke rooshanesh kardam dige rame gooshim kar nemikard .darzemn bazi az barnameha ke ghablan roo gooshim nasb mishod alan dige nasb nemishe .ye rame no gereftam amma mitarsam bezaram too goshim be nazare shoma eradesh chiye
shamerza
18-11-2007, 12:39
man chi kar bnayadf bokonam
shahshahani
18-11-2007, 14:02
فایل رو کپی کن رو مموری گوشیت بعد برو اونجایی که کپیش کردی، برو روش و اوکی کن بعد سیوش کن بعد برو تو برنامه اوپرا تو بوکمارک اسم برنامه هستش روش کلیک کن میاد بالا بعد متنتو بنویس و کپیش کن جایی که میخوای
نیازی نیست سیوش کنه و حتما برنامه اپرا داشته باشه:27::27::27:
همون جا که روی مموری هست روش کلیک می کنی بعد گزینه open رو انتخاب بکنی خودش با بروزر گوشی میاد بالا.:31::31::31:
اقایون من p990 دارم.وقتی میخوام فلش دوربینو روشن نگه دارم تا به عنوان چراغ قوه یا برای فیلمبرداری ازش استفاده کنم بعد از این که جاگ دیالو می چرخونم گوشی سکته میزنه.هنگ میکنه و فقط باید باطریشو درارم تا درست شه.لطفا راهنمایی بفرمایید.
آپدیت کردی؟
مموریت رو عوض کردی؟
احتمال 99% ایراد از مموریت هستش.(البته اگه آپدیت کرده باشی):5:
امان از این مموری های قلابی....:19::19::19::19:
برو توی تنظیمات و محل ذخیره عکسها رو phone memory قرار بده.:20:
موفق باشی.:10:
سلام
صفحات قبلی رو که نگاه می کردم دیدم انگار توی P990 نمیشه مکالمه ها رو ظبط کرد!!!
این حقیقت داره ؟
آخه توی K750 و بیشتر گوشی های قبلی سونی اریکسون این امکان رو پیاده سازی کردن!
ممنون
قبلا هم این بحث شده بود.
یه چندتا برنامه دوستان معرفی کردن که انگار هیچ کدوم درست درمون از آب در نیومد.:41::41:
شما اگه سراغ داری بذار ملت حالشو ببرن.:8::8:
salam
man ye moshkeli daram
mikhastam rooye gooshim(p990)taghviyate seda nasb konam amma nemidoonam chi shod ke gooshim khamoosh shod bad az inke rooshanesh kardam dige rame gooshim kar nemikard .darzemn bazi az barnameha ke ghablan roo gooshim nasb mishod alan dige nasb nemishe .ye rame no gereftam amma mitarsam bezaram too goshim be nazare shoma eradesh chiye
سلام.
اولا : لطفا فارسی بنویسید.
دوما : این برنامه تقویت صدایی که گفتی چی هست؟از کجا گیر آوردی؟
سوما : مموریت چیه؟
چهارما : آپدیت کردی یا نه؟
H M R 0 0 7
18-11-2007, 16:29
این رو چطوری فعال کنیم
یعنی کجا بزنیم
+
1-فايل رو از حالت فشرده در بيارين.
2- فايل Farsi Keboard.htm رو توي گوشي تون كپي كنيد.
3-فايل رو اجرا و سپس Open و انتخاب كنيد.
4- در پنجره باز شده متن مورد نظر رو تايپ كنيد.
5-متن را كپي كنيد و در جاي مورد نظر(مثلا براي sms كپي كنيد)
6-براي ديدن كيبورد به صورت استاندارد از منوي Setting گزينه fit to screen رو غير فعال كنيد.
توضيح:چون هنوز برنامه خاصي براي تايپ فارسي نيومده بايد از اين فايل HTML كه با مرورگر گوشي باز ميشه استفاده كنيد.
دوستان تا نيومدن برنامه كامل تايپ فارسي از نصب برنامه كرسيتال عربيك خودداري كنند.:10::46:
با سلام
من P990 دارم.اگه میشه یه برنامه معرفی کنید که بتونم SMSفارسی بخونم و از DICTIONARY استفاده کنم.
در ضمن با IRANSEL چه شکلی با computer وارد INTERNET شم؟؟؟؟؟؟
قبلا و قلبا ازتون ممنونم.
anti_girl
18-11-2007, 19:00
سلام به اساتيد عزيز
من ميخوام بدونم چطوري ميشه صفحه 990 رو قفل كرد و فقط بازدن كلمه يا عدد مورد نظر صفحه به كار بيافته؟ اگه نرم افزار خواصي وجود داره ممنون ميشم
H M R 0 0 7
18-11-2007, 19:03
اينجوري كه ميگي رو نديدم.
ولي Advanced Device lock براي اين كار خيلي قويه.
steven seagal
18-11-2007, 19:24
من گوشیمو دو هفته بیشتر نیست گرفتم.اصل هم هستش احتیاجی به اپدیت هست؟
anti_girl
18-11-2007, 23:12
اينجوري كه ميگي رو نديدم.
ولي Advanced Device lock براي اين كار خيلي قويه.
دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بدي كه چه طور ميشه فعالش كرد؟
hamed1987
19-11-2007, 00:52
من گوشیمو دو هفته بیشتر نیست گرفتم.اصل هم هستش احتیاجی به اپدیت هست؟
مشخصاتشو با این سایت چک کن
اگه متفاوت بود،نیاز به آپدیت داره
hamed1987
19-11-2007, 01:21
با سلام
من P990 دارم.اگه میشه یه برنامه معرفی کنید که بتونم SMSفارسی بخونم و از DICTIONARY استفاده کنم.
قبلا و قلبا ازتون ممنونم.
خوب اینم جواب شما که اگر چند صفحه قبل رو میخوندید پیداش می کردید:13:
لینک دانلود:
shahshahani
19-11-2007, 08:32
سلام به اساتيد عزيز
من ميخوام بدونم چطوري ميشه صفحه 990 رو قفل كرد و فقط بازدن كلمه يا عدد مورد نظر صفحه به كار بيافته؟ اگه نرم افزار خواصي وجود داره ممنون ميشم
سلام دوست عزيز
نيازي به نصب برنامه نيست
اگه ميخواي فقط صفحه اصلي رو قفل كني برو توي tools/control panel/security/locks و از اونجا inactivity lock رو فعال كن
اون برنامه اي كه دوستمون hmr007 عزيز بهت معرفي كردند براي پسورد گذاري روي فايل منيجر و جاهاي ديگه هستش كه فكر نكنم منظورت اين باشه
H M R 0 0 7
19-11-2007, 16:52
دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بدي كه چه طور ميشه فعالش كرد؟
يه برنامه خيلي كوچيك هست كه بايد نصبش كني(خودش رو تو Control Panel ميزاره)
بعد باهاش ميتوني رو هر قسمتي از گوشيت كه خواستي(فايل منيجر-sms-تمام برنامه هايي كه نصب كردي-تلفن-و ...) قفل بزاري.خيلي برنامه خوبيه پيشنهاد ميكنم حتما نصبش كني.
برنامش هم برات ميزارم. ولي نياز به ساين داره :
anti_girl
19-11-2007, 22:00
سلام دوست عزيز
نيازي به نصب برنامه نيست
اگه ميخواي فقط صفحه اصلي رو قفل كني برو توي tools/control panel/security/locks و از اونجا inactivity lock رو فعال كن
اون برنامه اي كه دوستمون hmr007 عزيز بهت معرفي كردند براي پسورد گذاري روي فايل منيجر و جاهاي ديگه هستش كه فكر نكنم منظورت اين باشه
ممنون از كمكتون
يه برنامه خيلي كوچيك هست كه بايد نصبش كني(خودش رو تو Control Panel ميزاره)
بعد باهاش ميتوني رو هر قسمتي از گوشيت كه خواستي(فايل منيجر-sms-تمام برنامه هايي كه نصب كردي-تلفن-و ...) قفل بزاري.خيلي برنامه خوبيه پيشنهاد ميكنم حتما نصبش كني.
از شما هم ممنون كه توجه كردين
shahshahani
20-11-2007, 10:50
سلام به همه ی برو بچ....:8::8::8:
دیدم از وقتی دوستان آموزش کامل آپدیت کردن رو گذاشتن تو امضاشون دیگه کسی در این رابطه سوال تکراری نمی پرسه،:21::21::21:
با خودم فکر کردم منم یه سری از سوال های تکراری دیگه رو با این کار حذف کنم.:20::20::20:
(خوب به حر حال بهتر از اینه که هر روز به امضای آدم گیر بدن):31::31::31:
از بقیه اساتید هم خواهش می کنم که در این زمینه (حذف کردن سوال های تکراری) با قرار دادن نکات کلیدی در امضاشون هم به تازه وارد ها (و هم به خودشون:27::27::27:) کمک کنند.
موفق باشین...:10::10:
سلام به اساتيد .....من يه ماهي گوشي گرفتم ولي يه سوال داشتم اين گوشي يه مشكل بزرگ دارهاونم اينكه نميفهمي برات بلوتوث اموده مگر اينكه چشات به صفحه باشه چه طور ميشه مثل بقيه گوشي ها وقتي برات بلوتوث مياد مثل بقيه گوشي ها اينم يه دلن گو دولونگي بكنه بفهمي بلوتوث اومده؟
H M R 0 0 7
20-11-2007, 15:02
سلام به اساتيد .....من يه ماهي گوشي گرفتم ولي يه سوال داشتم اين گوشي يه مشكل بزرگ دارهاونم اينكه نميفهمي برات بلوتوث اموده مگر اينكه چشات به صفحه باشه چه طور ميشه مثل بقيه گوشي ها وقتي برات بلوتوث مياد مثل بقيه گوشي ها اينم يه دلن گو دولونگي بكنه بفهمي بلوتوث اومده؟
كلا گوشيهايي كه سيستم عاملشون سيمبين هست همينجورين. و راه حلي هم نداره:8:
vashka_overloaded
20-11-2007, 18:12
با سلام
می خواستم یه برنامه به من معرفی کنید مانند my phone explorer و mobile master که p990 رو ساپورت کنه؟
H M R 0 0 7
21-11-2007, 08:24
با سلام
می خواستم یه برنامه به من معرفی کنید مانند my phone explorer و mobile master که p990 رو ساپورت کنه؟
X-plore
برو اينجا و آخرين نسخه رو دانلود كن :
shahshahani
21-11-2007, 08:46
X-plore
سلام آخرين نسخش رو ميشه بگي دقيقا چيه?
منظورم شماره ي ورژنش بود.
راستي اين صفحه كليدت خيلي خوبه ها ولي حيف كه يكم يغوره
نميشه كوچيكترش كني?
ممنون و موفق باشي
vashka_overloaded
21-11-2007, 13:24
X-plore
با سلام
عزیزم منظورم برنامه تحت خود گوشی نبود این برنامه ای که شما معرفی کردین برای خود گوشی بود من برنامه ای می خوام که تحت ویندوز باشه
ایا برنامه ای تحت لینوکس هم وجود داره؟
H M R 0 0 7
21-11-2007, 16:10
با سلام
خوب موبايل مستر Mobile Master هم P990 رو پشتيباني ميكنه.
من خودم امتحان كردم و جواب داده.
H M R 0 0 7
21-11-2007, 16:12
سلام آخرين نسخش رو ميشه بگي دقيقا چيه?
منظورم شماره ي ورژنش بود.
راستي اين صفحه كليدت خيلي خوبه ها ولي حيف كه يكم يغوره
نميشه كوچيكترش كني?
ممنون و موفق باشي
سلام.
تو همون لينكي كه دادم اگه بري، آخررين نسخش رو هميشه ميزاره. فكر كنم الان 1.13 باشه.
درو مورد صفحه كليد هم به فكرش هستم
Adel1977
22-11-2007, 13:18
:46::10:
سلام منم همین مشکل رو داشتم و الان هم کما بیش دارم. به چندتا سوال من جواب بده تا بتونم کمکت کنم::31:
1- آپدیت کردی یا نه؟
2- مموریت رو عوض کردی یا نه؟
3- برنامه هایی که می خوای uninstall کنی روی گوشی نصب شدند یا روی مموری؟
4- برنامه های که می خوای uninstall کنی jar هستن یا sis ؟
5- برنامه های جاوا زیاد روی مموری نصب می کنی؟
منم عید نوروز امسال چابهار بودم خیلی جای باحالیه.:8: خوش بگذره.:10:
با تشکر از دوستان با محبت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.بله آپدیت کردم
2.از روز اول عوض کردم 1 gig گذاشتم
3.روی مموری ولی کلا پس از کلیک روی uninstall در گوشی می ره تو کما تا خاموش روشنش کنم
4.جواب 3
5. حدود 4 تا 5 تا جاوا نصبه
با تشکر
Adel1977
22-11-2007, 13:33
:10:
دوست عزیز سلام
ما هم برای شما آرزوی شادی و موفقیت میکنیم
یعنی هنگ میکنه؟
آیا گوشیه شما آپدیت هست؟
با نصب چه برنامه ای به این صورت در آمده؟
آیا از برنامه ای که نسخه trial بوده استفاده کردید؟
موفق باشید:11:
دوست عزیز از لطفت ممنون.
آره هنگ می کنه باید خاموش روشن کنم.
آره آپدیت کردم.
نمیدونم تازگی چیزی نصب نکردم.اما شاید علت همین باشه؟!
بله Advance English Dictionary و الان هم هر وقت خاموش روشن می کنم.نوقع بالا اومدن می پرسه نصب کنه یا نه؟ که نصب هم نمیکنه!؟ راستی اینم بگم که من اکثر برنامه هام رو روی مموری نصب کردم.
از کمک شما سپاسگذارم :18:
saeedmaxxx
22-11-2007, 21:56
من opera رو وقتی باز میکنم گوشی ریستارت میشه از چی هستش؟
vashka_overloaded
22-11-2007, 23:51
با درود
من گوشیp990i دارم. یکی از دوستام واسم یک تصویر Picture Message فرستاد بعد گوشیم هنگ کرد (همش ویبره زد و خاموش شد). بعد 2 باره من گوشیمو که روشن کردم چیزی جز صفحه سیاه نیومد بالا بعد تعداد 12 تا ویبره می زنه و خاموش میشه!
همه کاری هم کردم ولی بازم نشد که بالا بیاد (روشن خاموش، باطریو کشیدم، مموریرو در آوردم، سم کارت)
ولی راه نیفتاد!
1 ) ... لطفاً بهم بگین مشکل از چیه ؟
2) ... من باید چیکار کنم... ؟
H M R 0 0 7
23-11-2007, 14:38
با درود
من گوشیp990i دارم. یکی از دوستام واسم یک تصویر Picture Message فرستاد بعد گوشیم هنگ کرد (همش ویبره زد و خاموش شد). بعد 2 باره من گوشیمو که روشن کردم چیزی جز صفحه سیاه نیومد بالا بعد تعداد 12 تا ویبره می زنه و خاموش میشه!
همه کاری هم کردم ولی بازم نشد که بالا بیاد (روشن خاموش، باطریو کشیدم، مموریرو در آوردم، سم کارت)
ولی راه نیفتاد!
1 ) ... لطفاً بهم بگین مشکل از چیه ؟
2) ... من باید چیکار کنم... ؟
من opera رو وقتی باز میکنم گوشی ریستارت میشه از چی هستش؟
معمولا اين جور مشكلها پيش بيني نشده هستند و راه حل خاصي ندارن.
بهترين راه و مطمئن ترين راه اينه كه آپديت كني.
با سلام خدمت دوستان می خواستم بدونم با p990 چه جوری مشیه به اینترنت ایرانسل وصل شد gprs faal kard mer30
H M R 0 0 7
23-11-2007, 14:43
:10:
دوست عزیز از لطفت ممنون.
آره هنگ می کنه باید خاموش روشن کنم.
آره آپدیت کردم.
نمیدونم تازگی چیزی نصب نکردم.اما شاید علت همین باشه؟!
بله Advance English Dictionary و الان هم هر وقت خاموش روشن می کنم.نوقع بالا اومدن می پرسه نصب کنه یا نه؟ که نصب هم نمیکنه!؟ راستی اینم بگم که من اکثر برنامه هام رو روی مموری نصب کردم.
از کمک شما سپاسگذارم :18:
دوست عزيز وقتي گوشيت رو آپديت كردي بايد تمامي رد پاهاي برنامه هايي كه رو مموري نصب كردي رو پاك كني.
الانم دير نشده. برو داخل مموري كارت و تمام اطلاعات داخل پوشه هاي سيستمي گوشي(privateوresourceوSystemوsys) رو پاك كن.
با اين كار تمام برنامه هايي كه رو رم نصب كردي از كار ميفته و بايد دوباره نصبشون كني.
hamed1987
23-11-2007, 19:36
كلا گوشيهايي كه سيستم عاملشون سيمبين هست همينجورين. و راه حلي هم نداره:8:
با سلام خدمت همگی
همین طور که در جریان هستید درگیر امتحانات میان ترم هستم و رامین هم امتحان کارشناسی داره(انشاالله که قبول بشه)بخاطر همین کمتر آنلاین میشیم،اگر هم بشیم اولین جا همین جاست:10::27:
-----
عزیز به نظرت همه اینجورن؟!!؟
ولی فکر نکنم اونایی که مستقیما تو inbox میبرن مثل6600 سریعا صدای مسیج درمیاد:13:
New World
23-11-2007, 20:55
آقا اگه فليپو برداري با كدوم كليدا ميتوني بازي كني. با توجه به اينكه كليداي كيبورد خيلي ريزن مشكل نيس ؟!
ميشه يه نفر آقايي كنه در مورد reminder تو p990 توضيح بده؟؟
من مي خوام يه مورد يادم بندازه ولي نميدونم چه طوري؟ ممنون ميشم اگه بگين
hamed1987
24-11-2007, 01:42
آقا اگه فليپو برداري با كدوم كليدا ميتوني بازي كني. با توجه به اينكه كليداي كيبورد خيلي ريزن مشكل نيس ؟!
ببین دوست عزیز
بهترین حالت کارایی گوشی ، در دو حالته بودنشه
و به نظرم بر نداری بهتره،چون مثلا در یک برنامه ای که جدول لیگ برتر رو نشون میده با فیلیپ باز بسیار کند به صفحات پایینتر میاد ولی وقتی فیلیپ بسته میشه، بصورت استاندارد و با سرعت مناسب پایین میاد
موفق باشی :11:
hamed1987
24-11-2007, 01:47
دوست عزیز شما دو کار رو میتونی انجام بدی
1. از طریق Alarm که وقتی میخوای ساعتشو تنظیم کنی، در قسمت When مورد مورد نظرتو انتخاب میکنی و در قسمت messege ،پیام مربوطه رو مینویسی
2.menu==> office==> tasks==> new
حالا دیگه بقیه تنظیماتشو انجام میدی
اگه باز به مشکلی برخورد کردی ،مطرح کن:10:
rani_holoo_bozorg
24-11-2007, 02:06
به تازگي ورژن جديد p990 اومده گوشيتونو آپديت كنيد پشيمون نميشيد اين دفعه صداشو بيشتر مي كنه .
H M R 0 0 7
24-11-2007, 08:40
-
عزیز به نظرت همه اینجورن؟!!؟
ولی فکر نکنم اونایی که مستقیما تو inbox میبرن مثل6600 سریعا صدای مسیج درمیاد:13:
من منظورم وقتي بود كه ميخواي Accept كني نه وقتي كه ارسال انجام ميشه.:46:
Captain_Nemo
24-11-2007, 09:02
الان گوشی هايي که تو بازار فروخته میشه آيا دارای آخرين آپديت هست؟ در ضمن گارانتی کامتل چطوره؟ آيا ميشه اعتماد کرد که گوشياش اصل فرانسه هستند؟
H M R 0 0 7
24-11-2007, 09:09
الان گوشی هايي که تو بازار فروخته میشه آيا دارای آخرين آپديت هست؟ در ضمن گارانتی کامتل چطوره؟ آيا ميشه اعتماد کرد که گوشياش اصل فرانسه هستند؟
اكثرشون آپديت نشده هستن. بهتره حتما يه بار آپديت كنيشون.
در مورد فرانسوي بودن هم من هنوز راه مطمئني پيدا نكردم.
vashka_overloaded
24-11-2007, 10:12
از عزیزانی که کمک کردند تشکر می کنم
آپدیت کردم درست شد و مشکل حل شد
hamed1987
24-11-2007, 10:32
من منظورم وقتي بود كه ميخواي Accept كني نه وقتي كه ارسال انجام ميشه.:46:
ok
اشتباه شده بود:46::31:
shahshahani
24-11-2007, 10:33
با سلام خدمت دوستان می خواستم بدونم با p990 چه جوری مشیه به اینترنت ایرانسل وصل شد gprs faal kard mer30
از main menu---->tools--->control panel--->connection--->internet accounts فلش بالای صفحه رو می زنی و new account--->data رو انتخاب می کنی. بعد یه اسم براش میذاری و تو قسمت address می نویسی: mtnirancell بعد باز فلش بالای همین صفحه ای که توش هستی رو میزنی و در قسمت ip config--->ip address 10.131.26.138 رو وارد میکنی.در قسمت proxy--->proxy server address هم همون عدد رو وارد میکنی و proxy server port رو 8080 وارد میکنی. بقیه قسمت ها رو هم دست نمیزنی
اگه مشکلی پیش اومد بگو تا بازم راهنماییت کنم.
موفق باشی.
میتونی از تو قسمت calender یه new reminder یا new appointment تعریف کنی تا هر روز و هر ساعتی که می خوای برات زنگ بزنه.
با تشکر از دوستان با محبت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.بله آپدیت کردم
2.از روز اول عوض کردم 1 gig گذاشتم
3.روی مموری ولی کلا پس از کلیک روی uninstall در گوشی می ره تو کما تا خاموش روشنش کنم
4.جواب 3
5. حدود 4 تا 5 تا جاوا نصبه
با تشکر
احتمال زیاد اشکال از مموریت هستش.
یه امتحانی بکن ببین وقتی مموری رو در میاری یا مموری فابریکشو میذاری توش باز هم موقع uninstall هنگ می کنه یا نه؟
اگه می کنه یه مستر ریست بکن چون دیگه اونوقت اشکال از گوشیته.
[quote=shahshahani;1841112]از main menu---->tools--->control panel--->connection--->internet accounts فلش بالای صفحه رو می زنی و new account--->data رو انتخاب می کنی. بعد یه اسم براش میذاری و تو قسمت address می نویسی: mtnirancell بعد باز فلش بالای همین صفحه ای که توش هستی رو میزنی و در قسمت ip config--->ip address 10.131.26.138 رو وارد میکنی.در قسمت proxy--->proxy server address هم همون عدد رو وارد میکنی و proxy server port رو 8080 وارد میکنی. بقیه قسمت ها رو هم دست نمیزنی
موفق باشی.
با سلام خدمت دوستان یعنی الان برم تو قسمت web یه سایت بزنم میاره کار دیگه ای نباید بکنم مرسی
nezarat2005
24-11-2007, 19:16
سلام دوستان
دیروز داشتم برای رفیقم که اونم پی990 داره. برنامه alone audio recorder رو بولوتوث می کردم. برنامه نصب شد که گوشیش هنگ کرد خاموش شد
از اون به بعد وقتی روشن میکنه نوار تا یک سوم پر میشه میره از اول پر میکنه ودوباره
راستی گوشی خودم هم هنوز درست نشده وقتی اینباکس رو باز می کنم می نویسه aplication closed
خیلی جاهای دیگه هم اینو می نویسه مشکل چیه؟
گوشیم سیتادل هست آپدیت کنم یا مستر ریست؟
آپ بکنم شامل گارانتی پس از فروش نمیشه دیگه؟
دوستان سلام
خیر
تا حالا اسمشو نشنیدم اصلا کلا گارانتی تعطیل
خیر من که تو تهرون و شیراز شهر خودم و چند جای دیگه یه دونه پیدا نکردم
الانم گوشی چینیه هیچ مشکلی نداره جز اینکه از پاکت ها پایینتره
shahshahani
25-11-2007, 08:57
[quote=shahshahani;1841112]از main menu---->tools--->control panel--->connection--->internet accounts فلش بالای صفحه رو می زنی و new account--->data رو انتخاب می کنی. بعد یه اسم براش میذاری و تو قسمت address می نویسی: mtnirancell بعد باز فلش بالای همین صفحه ای که توش هستی رو میزنی و در قسمت ip config--->ip address 10.131.26.138 رو وارد میکنی.در قسمت proxy--->proxy server address هم همون عدد رو وارد میکنی و proxy server port رو 8080 وارد میکنی. بقیه قسمت ها رو هم دست نمیزنی
موفق باشی.
با سلام خدمت دوستان یعنی الان برم تو قسمت web یه سایت بزنم میاره کار دیگه ای نباید بکنم مرسی
من که گفتم برو اگه مشکلی پیش اومد بگو تا کمکت کنم.:10:
نترس گوشیت نمی ترکه...:27::27::27::27::27:
شوخی کردم . احتمالا باید جواب بده . اگه دقیقا همه این کارهایی که گفتم رو انجام داده باشی باید وصل بشه.
فقط پنجشنبه و جمعه امتحان نکن که اصلا نتیجه نمی گیری چون رایگانه ، همه ی ملت وصل میشن و پهنای باند پر میشه.:13::13::13:
سلام دوستان
دیروز داشتم برای رفیقم که اونم پی990 داره. برنامه alone audio recorder رو بولوتوث می کردم. برنامه نصب شد که گوشیش هنگ کرد خاموش شد
از اون به بعد وقتی روشن میکنه نوار تا یک سوم پر میشه میره از اول پر میکنه ودوباره
راستی گوشی خودم هم هنوز درست نشده وقتی اینباکس رو باز می کنم می نویسه aplication closed
خیلی جاهای دیگه هم اینو می نویسه مشکل چیه؟
گوشیم سیتادل هست آپدیت کنم یا مستر ریست؟
آپ بکنم شامل گارانتی پس از فروش نمیشه دیگه؟
1- اگه تا حالا آپدیت نکردی اول آپدیت.:5::5:
2- اگه آپدیت کردی بازم آپدیت.:21::21:
تقریبا بهترین و مطمئن ترین راه همینه. مگه گارانتیت چی هست که اینقدر واست مهمه؟:13:
من که خودم بار اول قبل از اینکه با برو بچ گل این تاپیک آشنا بشم بردم گارانتی واسم فلش کرد 20000 تومن هم گرفت. اصلا انگار نه انگار ما گارانتی داشتیم. تازه نمیدونم چه گندی بهش زده بود که گوشی 2تا firmware پیدا کرده بود و موقع بالا اومدن آرم T-Mobile رو نشون میداد.
کلا بی خیال این گارانتی ها بشی بهتره چون اکثرا هیچی حالیشون نیست.:31:
موفق باشی.:46:
shahshahani
25-11-2007, 09:04
به تازگي ورژن جديد p990 اومده گوشيتونو آپديت كنيد پشيمون نميشيد اين دفعه صداشو بيشتر مي كنه .
میشه بگی منظورت از به تازگی یعنی کی؟
چون من رفتم دیدم همون ورژن 2.7.9.14.1 هستش که قبلا بود.:27:
Captain_Nemo
25-11-2007, 10:51
آُیا CDA گوشی رو آپدیت و فارسی کردن گوشی تاثیر داره؟
موقع خریدن گوشی بهتره چه CDA ای داشته باشه world1 یا world2 ؟
در ضمن این درسته که موقع عوض کردن CDA اشتباهی پیش بیاد گوشی غیر قابل استفاده میشه؟
ممنون میشم جوابمو بدید...
hamed1987
25-11-2007, 14:09
میشه بگی منظورت از به تازگی یعنی کی؟
چون من رفتم دیدم همون ورژن 2.7.9.14.1 هستش که قبلا بود.:27:
تایید میشه:20:
rani_holoo_bozorg ورژن گوشی رو چند وقت بود که چک نکردی ؟؟!!!!
hamed1987
25-11-2007, 14:15
آُیا CDA گوشی رو آپدیت و فارسی کردن گوشی تاثیر داره؟
موقع خریدن گوشی بهتره چه CDA ای داشته باشه world1 یا world2 ؟
در ضمن این درسته که موقع عوض کردن CDA اشتباهی پیش بیاد گوشی غیر قابل استفاده میشه؟
ممنون میشم جوابمو بدید...
دوست عزیز،وقتی آپدیت میکنی مشخصات گوشیت که یکیش CDA هست تغییر میکنه:20: و ربطی به فارسی کردنو اینجور چیزا نداره
و فارسی کردن هم خیلی راحته و میتونی از لینکی که دوست عزیزم shahshahani:10::40: در امضایش قرار داده استفاده کنی
99.9% گوشی های بازار نیاز به آپدیت دارن،پس به CDA گوشی نیازی نیست که توجه کنی،آخه باز باید آپدیت کنی
منظورت از عوض کردن CDA چیه؟(به هر حال با آپدیت عوض میشه)
موفق باشی
H M R 0 0 7
25-11-2007, 14:52
P990 خودتون رو شبيه ويندوز اكس پي كنيد:
ببخشید دوست من p990 داره قبلاً کسی کیبورد فارسی یا همون عربی واسش نصب کرده بوده ولی بر اثر رست کردن گوشی پاک شده
من خواستم نرم افزارSakhrKB.SIS و SWArabicSMS-v3.sis رو نصب کنم ولی با پیغام زیر روبرو شدم.
cannot install
this version of the installation fil is no longer supported.
hamed1987
26-11-2007, 01:46
ببخشید دوست من p990 داره قبلاً کسی کیبورد فارسی یا همون عربی واسش نصب کرده بوده ولی بر اثر رست کردن گوشی پاک شده
من خواستم نرم افزارSakhrKB.SIS و SWArabicSMS-v3.sis رو نصب کنم ولی با پیغام زیر روبرو شدم.
cannot install
this version of the installation fil is no longer supported.
دوست عزیز،مگه دوست دارید گوشیتونو به فلش یا آپدیت دوباره برسونید که قصد نصب چنین برنامه ای رو کردید:19::13::18:
بهترین کار دانلود فایلی هست که در امضای دوست خوبم shahshahani:11: هست که با این کار راحت و بدون نصب هیچ برنامه ای راحت فارسی بخونید و تایپ کنید
bahmanhtm
26-11-2007, 06:45
با عرض سلام دو تا مشكل در رابطه با گوشيم داشتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد(p990 I )
اول اينكه هر كاري ميكنم pc siute گوشيمو پيدا نميكنه.
دومم اينكه بعضي وقتها كه دارم با گوشي كار ميكنم يهو restart ميشه البته يه بار مستر ريست و فرمت كردم كه به نظر ميومد درست شده ولي بازم كه چند تا بازي و برنامه ريختم اينجوري شد . حالا در كل مي خواستم بدونم مشكل نرم افزاريه يا امكان داره سخت افزاري هم باشه .:13:
H M R 0 0 7
26-11-2007, 08:49
با عرض سلام دو تا مشكل در رابطه با گوشيم داشتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد(p990 I )
دومم اينكه بعضي وقتها كه دارم با گوشي كار ميكنم يهو restart ميشه البته يه بار مستر ريست و فرمت كردم كه به نظر ميومد درست شده ولي بازم كه چند تا بازي و برنامه ريختم اينجوري شد . حالا در كل مي خواستم بدونم مشكل نرم افزاريه يا امكان داره سخت افزاري هم باشه .:13:
گوشيتون رو آپديت كنيد. اگه بازم اين مشكل پيش اومد از سخت افزاره.
cyrus_ln
26-11-2007, 10:48
نوشته شده توسط shahshahani مشاهده تاپيک
از main menu---->tools--->control panel--->connection--->internet accounts فلش بالای صفحه رو می زنی و new account--->data رو انتخاب می کنی. بعد یه اسم براش میذاری و تو قسمت address می نویسی: mtnirancell بعد باز فلش بالای همین صفحه ای که توش هستی رو میزنی و در قسمت ip config--->ip address 10.131.26.138 رو وارد میکنی.در قسمت proxy--->proxy server address هم همون عدد رو وارد میکنی و proxy server port رو 8080 وارد میکنی. بقیه قسمت ها رو هم دست نمیزنی
موفق باشی.
تا اونجایی که قرمز شده کافیه.
مشکل اولت که فکر میکنم از پورت usb کامپیوترت باشه پورت های دیگه رو امتحان کن.
در مورد ریست شدن هم بگم p990 این مشکل رو داره نه مستر ریست کن و نه فرمت با آپدیت خیلی از مشکلها برطرف میشه.
hamed1987
26-11-2007, 11:56
دوست عزیز،شما وقتی برنامه و منویی را باز میکنید آیا اونا رو از task manager کاملا میبندید؟
با سلام خدمت برو بچ آمن مموری گوشیم ویروسی شده بود فرمت کردم الان که میرم میخوام وارد مموری بشم کامپیوتر گیر میکنه یه بار گوشی رو روشن خاموش کردم ولی جواب نداد مموریم هم 1 گیگ هست مرسی اگه کمک کنید:46:
دوست عزیز،مگه دوست دارید گوشیتونو به فلش یا آپدیت دوباره برسونید که قصد نصب چنین برنامه ای رو کردید:19::13::18:
بهترین کار دانلود فایلی هست که در امضای دوست خوبم shahshahani:11: هست که با این کار راحت و بدون نصب هیچ برنامه ای راحت فارسی بخونید و تایپ کنید
آخه من اطلاعات زیادی ندارم این ها رو هم از صفحات اول همین تاپیک گرفته بودم.
نرم افزار هایی رو که گفتین رو از امضای دوستتون گرفتم رو گوشیه دوستم آزمایش میکنم . امید وارم حل بشه.
ممنون از راهنماییتون
Hidden-H
27-11-2007, 02:35
سلام
ببخشید وقتی یه پی 990 می خریم توی جعبش چه چیزهایی وجود داره؟
منظورم سی دی و هدفون و اینجور چیزاست
ممنون
bahmanhtm
27-11-2007, 06:44
اول اينكه من بلد نيستم از اين نقل قولها بيارم خودتون ببخشيد.
واينكه پورت usb هم اشكال نداره چون وقتي وصل ميكنم يه درايو A كه براي گوشيمه رو درست ميكنه و به همه چيزش دسترسي دارم وتنها مشكلمم همون pc suite به نظرتون اگه يه cd ي ديگه بگيرم درست ميشه ؟چون اگه اين مشكل درست شه ميتونم گوشي رو آپديت كنم تا اونيكي مشكل هم برطرف شه.
Hidden-H
27-11-2007, 14:01
سلام
ممنون
27-11-2007, 14:03
واينكه پورت usb هم اشكال نداره چون وقتي وصل ميكنم يه درايو A كه براي گوشيمه رو درست ميكنه و به همه چيزش دسترسي دارم وتنها مشكلمم همون pc suite به نظرتون اگه يه cd ي ديگه بگيرم درست ميشه ؟چون اگه اين مشكل درست شه ميتونم گوشي رو آپديت كنم تا اونيكي مشكل هم برطرف شه.
برای نقل قول می تونین متن رو کپی کنین بعد دگه ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنین و سپس متن رو داخلش پیست کنین.
و یا اینکه از دکمه ی نقل قول در پایین سمت چپ هر پست استفاده کنین.
rezamn22
27-11-2007, 15:11
من p990i دارم و جایی کار میکنم که دسترسی به اینترنت بیسیم دارم اما نمیتونم ازش استفاده کنم ممکنه برای تنظیمات به من کمک کنید ممنون
parhamir
28-11-2007, 00:39
سلام بروبچ من از وقتی این برنامه ی فارسی سازو نصب کردم هم فونتم کوچیک شده هم گوشیم بعضی وقتا errorمیده
shahshahani
28-11-2007, 09:29
خبری نشد؟ ههههههههه
چقدر شما كم صبريد
شما كه پروفشنال هستين و توي اين تاپيك آموزش نقل قول گذاشتن ميذارين كه اصلا جاش نبود لابد حتما بلدين يه جستجوي كوچولو انجام بدين تا راه حل مشكلتون رو پيدا كنين چون تا حالا خيلي ها اين سوال رو توي همين تاپيك پرسيدن.
cyrus_ln
28-11-2007, 12:13
وقتی کابل رو وصل میکنی 2 تا گزینه رو صفحه گوشی میاد (گزینه ها رو یادم نمیاد , گوشیم هم دستم نیست تا بهت بگم) که گذینه اول مربوط به رم گوشی هست و گزینه دوم برای استفاده از خود گوشی هست شما باید گزینه دوم رو انتخاب کنی.
سلام بروبچ من از وقتی این برنامه ی فارسی سازو نصب کردم هم فونتم کوچیک شده هم گوشیم بعضی وقتا errorمیده
کدوم برنامه رو میگی؟
اگه کریستال اربیک منظورته که گوشی رو داغون میکنه سریع پاکش کن.من این برنامه رو نصب کردم و مجبور شدم گوشیم رو فلش کنم.
amir_6994
28-11-2007, 12:59
سلام به همه ی دوستای گلم
بچه ها من میخوام شماره گیری صوتی رو اجرا کنم با گوشیم.بعد از اینکه اسم رو به صورت صوتی save میکنم و میخوام شماره گیری کنم همش no match found میده درستم نمیشه.شما هم همین مشکل رو دارید؟؟؟؟
کسی میدونه چی جوری حل میشه این مشکل؟؟؟؟؟
shahshahani
29-11-2007, 02:02
سلام به همه ی دوستای گلم
بچه ها من میخوام شماره گیری صوتی رو اجرا کنم با گوشیم.بعد از اینکه اسم رو به صورت صوتی save میکنم و میخوام شماره گیری کنم همش no match found میده درستم نمیشه.شما هم همین مشکل رو دارید؟؟؟؟
کسی میدونه چی جوری حل میشه این مشکل؟؟؟؟؟
حتما تو يه جاي پر سر و صدا فرمان صوتي رو سيو كردين يا موقع شماره گيري دقيقا مثل فرمان ضبط شده نگفتين اينم بگم كه شما بايد بعد از شنيدن صداي بيپ كلمه رو بگين
من كه خودم باهاش كار كردم و هيچ مشكلي هم نداشتم
masoud_ac
29-11-2007, 10:46
یه خبر خوشحال کننده برای دارندگان گوشی های P1 , P990 , P910i :
بالاخره گوشی های بالا هک شدند.
من امروز صبح تو یه سایت روسی این مطلب رو خوندم.
البته اول هک این گوشی ها هست اونقدر نباید انتظار انچنانی داشته باشید.
ولی هک شد.
amir_6994
29-11-2007, 11:35
حتما تو يه جاي پر سر و صدا فرمان صوتي رو سيو كردين يا موقع شماره گيري دقيقا مثل فرمان ضبط شده نگفتين اينم بگم كه شما بايد بعد از شنيدن صداي بيپ كلمه رو بگين
من كه خودم باهاش كار كردم و هيچ مشكلي هم نداشتم
این چیزهایی که شما گفتی رو میدونم و رعایتم کردم و انجام دادم ولی درست نشده.ضمنا این مشکل رو من تو چند تا گوشی p990i دیگه هم دیدم.من فکر میکنم از تنظیماتش باشه و نمیدونم قبلش اصلا تنظیمی غیر از ضبط صدا میخواد یا نه؟؟؟
H M R 0 0 7
29-11-2007, 12:20
یه خبر خوشحال کننده برای دارندگان گوشی های P1 , P990 , P910i :
بالاخره گوشی های بالا هک شدند.
من امروز صبح تو یه سایت روسی این مطلب رو خوندم.
البته اول هک این گوشی ها هست اونقدر نباید انتظار انچنانی داشته باشید.
ولی هک شد.
اين كه مربوط ميشه به 1 ماه پيش.
nezarat2005
29-11-2007, 14:23
چطوری میشه فرمان صوتی داد؟
masoud_ac
29-11-2007, 15:11
اين كه مربوط ميشه به 1 ماه پيش.
نه من اونم خوندم
برنامه نویس های روسی یه برنامه تو مایه های فار منیجر نوشتن که خودش نوشته بود تحول اساسی در 25 / 11 / 2007 برای گوشی های سیمبین سونی اریکسون.
سلام بروبچز
چند وقته من بعضي برنامه ها و بازي ها رو مي خوام باز كنم اين error ميده "not enogh memory"
اين error چي هست و من بايد چي كار كنم ؟؟؟
punisher 007
30-11-2007, 10:06
سلام بروبچز
چند وقته من بعضي برنامه ها و بازي ها رو مي خوام باز كنم اين error ميده "not enogh memory"
اين error چي هست و من بايد چي كار كنم ؟؟؟گوشيتو يه بار ريست كن
H M R 0 0 7
30-11-2007, 15:15
نه من اونم خوندم
برنامه نویس های روسی یه برنامه تو مایه های فار منیجر نوشتن که خودش نوشته بود تحول اساسی در 25 / 11 / 2007 برای گوشی های سیمبین سونی اریکسون.
مگه XS++ رو نميگي؟
من دو ماهه پی 990 خریدم تازگی ها a1200 رو دست یکی از اشناها دیدم یکم باهاش کار کردم به نظرم بهتر از گوشی خودم بود به نظر شما اینو بفروشم اونو بخرم
Adel1977
01-12-2007, 08:23
این چیزهایی که شما گفتی رو میدونم و رعایتم کردم و انجام دادم ولی درست نشده.ضمنا این مشکل رو من تو چند تا گوشی p990i دیگه هم دیدم.من فکر میکنم از تنظیماتش باشه و نمیدونم قبلش اصلا تنظیمی غیر از ضبط صدا میخواد یا نه؟؟؟
دوست عزیز برای این منظور باید موقع سیو صدای سمپل به جای یک کلمه از دو یا سه کلمه استفاده کنی به عنوان نمونه به جای "علی" سیو کن "دوست من علی" یا "خونه" "خانه پدری"..... اینجوری دقت گوشی در تشخیص وmatching بالاتر می ره. :8:
shahshahani
01-12-2007, 10:40
من p990i دارم و جایی کار میکنم که دسترسی به اینترنت بیسیم دارم اما نمیتونم ازش استفاده کنم ممکنه برای تنظیمات به من کمک کنید ممنون
سلام دوست عزيز
وقتي فليپ گوشيت بازه از فلش پايين سمت چپ گزينه connections/wireless LAN رو انتخاب كن بعد از منوي بالا enable wlan رو فعال كن بعد دكمه اسكن رو بزن اگه اونجايي كه كار مي كني اينترنت بي سيم بدن بايد يه چيزايي پيدا بشه اگه شبكه اي كه پيدا شد كنارش عكس يه قفل كشيده بود بايد ببري پيش مسئول اينترنت اداره تا تنظيمات رو برات وارد بكنه اما اگه قفل نداشت دكمه كناريش رو كه دوتا فلش روش كشيده بزن تا به اينترنت وصل بشه
اينم بگم كه من الآن دارم با اينترنت بي سيم و با خود گوشي جوابتو ميدم
موفق باشي
کسی نبود یه نظری به ما بده
shahshahani
01-12-2007, 11:30
بازم سلام
يادم نيست تو كدوم صفحه بود كه رامين جان در جواب يه بنده خدايي آموزش چك كردن ميل رو از طريق خود گوشي گذاشتن
اگه ممكنه شماره پستشو برام بذارين يا لطفا يه بار ديگه اموزش بدين
چون من به وايرلس دسترسي دارم گفتم حيفه اين كار رو بلد نباشم
ممنون
nima_989
01-12-2007, 13:49
من گوشيم رو دو ماه پيش آپ ديت كردم ديشب تا حالا تو شب فيلمبرداري نكرده بودم .ديشب خواستم فيلم برداري كنم هر كاري كردم نشد فلاش روشن كنم.درحالت فيلم برداري گزينه اي براي روشن كردن فلاش وجود نداره. چرا اين جوري شده؟؟؟
hamed1987
01-12-2007, 16:26
من گوشيم رو دو ماه پيش آپ ديت كردم ديشب تا حالا تو شب فيلمبرداري نكرده بودم .ديشب خواستم فيلم برداري كنم هر كاري كردم نشد فلاش روشن كنم.درحالت فيلم برداري گزينه اي براي روشن كردن فلاش وجود نداره. چرا اين جوري شده؟؟؟
دوست عزیز ، فلاش در حالت فیلمبرداری کار نمیکنه
hamed1987
01-12-2007, 16:38
سلام
ممنون
محتویات داخل جعبه گوشی p990 به شرح ذیل است :
1.گوشی P990i
2.دفتر چه های راهنما و WarrentyوPlaynow Fun وDownload ...
3.هندز فری
4.سی دی مخصوص PC Suite P990 و Driver .شاید CD Blackberry Connection.
5. پایه رومیزی Deskstand CDS-60.
6.بسته متعلق به آچار و پیچو (موقع برداشتن فلیپ بدرد میخوره)، Lightpen اضافه ، بند دستی ، خشاب مموری(Memory Card Adaptor) کارد و خود مموری کارد(64MB)
7.تکه پایینی برا جایگزینی با Flip.
8.کابل USB
9.شارژر معمولی (2 شاخه)یا 3 شاخه.
H M R 0 0 7
01-12-2007, 16:40
بازم سلام
يادم نيست تو كدوم صفحه بود كه رامين جان در جواب يه بنده خدايي آموزش چك كردن ميل رو از طريق خود گوشي گذاشتن
ممنون
اگه منظورتون چك كردن ايميل ياهو بهتر بي خيال بشين چون براي اين كار بايد POP3 رو براي ميلوتن فعال كنين كه ياهو مجاني اين كار رو نميكنه. ولي با جي ميل ميتونين اين كار رو رايگان و خيلي راحت انجام بدين.
براي اين كار وارد جي ميلتون بشين و گزينه Settings(بالا سمت راست) رو انتخاب كنيد سپس Forwarding and POP/IMAP رو انتخاب كنيد و Enable POP for all mail (even mail that's already been downloaded) رو انتخاب و Save Change رو بزنيد.
تنظيمات گوشي هم باشه برا بعد تا يادم بياد براي جي ميل incoming ,outgoing چي بود.
amir_6994
02-12-2007, 00:09
سلام بروبچز
اين error چي هست و من بايد چي كار كنم ؟؟؟
از قسمت task manager برنامه هایی رو که run هستند رو end کن درست میشه :46:
amir_6994
02-12-2007, 00:14
دوست عزیز برای این منظور باید موقع سیو صدای سمپل به جای یک کلمه از دو یا سه کلمه استفاده کنی به عنوان نمونه به جای "علی" سیو کن "دوست من علی" یا "خونه" "خانه پدری"..... اینجوری دقت گوشی در تشخیص وmatching بالاتر می ره. :8:
ممنون از راهنماییت :20::46:
ramin2020
02-12-2007, 00:19
سلام به همگی
من دوباره برگشتم :31: بعد از دادن کنکور و یه مدت استراحت دوباره به این تاپیک اومدم. البته کمتر در خدمتتون هستم چون دیگه Adsl ندارم. امیدوارم مزاحم دوستان نباشم.:11:
می بینم که بچه ها P990 رو ترکوندن! (گرچه هنوز سوال های تکراری سر جاشه!!:27:)
پست های قبلی رو نمی خونم (حالش نیست :31: ) ، حتما استادا جواب دادن ،نیازی به جواب دوباره من نیست.
از این پست به بعد، نصف شبا در خدمتم :10:
amir_6994
02-12-2007, 00:29
در حالت گرفتن عکس وقتی دکمه camera button رو فشار میدی و فلاش روشن میشه و در همون حالت پیچ jog کنار گوشی رو بچرخون.با این کار فلاش روشن و ثابت میمونه و گوشی به حالت فیلمبرداری میره :46:
amir_6994
02-12-2007, 00:31
سلام به همگی
من دوباره برگشتم :31: بعد از دادن کنکور و یه مدت استراحت دوباره به این تاپیک اومدم. البته کمتر در خدمتتون هستم چون دیگه Adsl ندارم. امیدوارم مزاحم دوستان نباشم.:11:
پست های قبلی رو نمی خونم (حالش نیست :31: ) ، حتما استادا جواب دادن ،نیازی به جواب دوباره من نیست.
سلام رامین جان.خوبی؟؟دلمون برات تنگ شده بود آقا:46:
خوشحالم که دوباره میبینمت :20::46:
با سلام خدمت برو بچ آمن مموری گوشیم ویروسی شده بود فرمت کردم الان که میرم میخوام وارد مموری بشم کامپیوتر گیر میکنه یه بار گوشی رو روشن خاموش کردم ولی جواب نداد مموریم هم 1 گیگ هست مرسی اگه کمک کنید:46:
کسی نیست کمک کنه
shahshahani
02-12-2007, 11:49
بازم سلام
ممنون
سلام به همگی
سلام رامين خان
كجا بودي تا حالا?
خيلي دلمون برات تنگ شده بود
اصلا به دلم برات شده بود كه مياي خودت دوباره واسمون آموزشش رو ميذاري
دست گلت درد نكنه
shahshahani
02-12-2007, 11:53
کسی نیست کمک کنه
با رم ريدر به كامپيوتر وصل ميكني يا با خود گوشي?
تو يه كامپيوتر ديگه هم امتحان كن ببين هنگ ميكنه يا نه?
hamed1987
02-12-2007, 13:04
سلام به همگی
:26:مقدمت گل باران:26:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.